HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter twenty-four

Last Chapter:
"Vad gjorde ni på bussen då?" Frågade alfredo och jag kunde inte hålla mig för skratt. "Okej jag vill inte veta" Jag skämdes lite, men det gick bort. Vi gick in på resturangen och ställde oss i kö.
"Vänta låt mig ta ett kort på det lyckliga paret" "Seriöst?" Frågade jag lite knäppt. "Ja?, ställ er i hop nu" Vi gjorde som han sa och han la upp bilden och skrev på twitter:

Love is in the air, with @Justinbieber and Felicia Stanford.
Displaypicture_large 


Justin och jag hade just sagt hej då till Alfredo och vi gick in i våran buss. "Är du trött?" Frågade han och kramade om mig bakifrån. " ohja skulle kunna somna ståendes." "Haha tur att vi ska lägga oss då" Vi bytte om jag brydde mig inte om vi bytte om inför varandra vi har ju sett varandra så då spelar ju det ingen roll. När jag var klar la jag mig i sängen under det stora duntäcket, snart kom Justin och gjorde mig sällskap och vi somnade tätt in till varandra.

"Älskling vakna" Sa Justin och strök mig över min bara mage. Det kittlades så jag kunde inte låta bli att vakna.
"Vad ska vi göra?" Frågade jag. "Vi ska äta frukost på starbucks sen där ska vi sitta och planera lite, Alfredo och mamma kommer vara där så du har någon och prata med" "Okej jag kommer" Sa jag och gick upp och satte på mig lite kläder. "Älskling är du klar?" "Japp kommer baby" Sa jag och Alfredo kom in i rummet. "Oh så jag är din baby" sa han. "Jag trodde det var Justin, skärp dig" "Skojade med dig, men Justin undrade när du kom" "nu" Sa jag och gick ut ur bussen jag gick till Justin och kramade honom och gav honom en puss. Samt gav jag Pattie en kram.

"Så jag hörde att din syster ska föda barn snart, är det nervöst?" Frågade Pattie när vi satt oss vid borden.
"Ja, men riktigt spännande också, men jag är nervös för hennes skull så klart" Sa jag och log lite.
"Det förstår jag, du får hälsa till henne" "Det ska jag." Vi satt och prata ett tag tills vi kunde gå.


2 Veckor senare:

Jag vaknade upp ur min egen säng för en gång skull, igår kom jag hem. Justin och jag har haft det underbart, vi hade ett litet småtjafs för att han trodde jag hade något på gång med Alfredo, liksom kom igen. Men allt löste sig och vi är sams, jag saknar honom redan, det kändes tomt att inte somna och vakna med honom, har gjort det alla dom här tre veckorna. Justin kommer hem om 1 vecka och 2 dagar och jag är glad, han skulle igentligen kommit hem om 2 veckor men det blev ändrat och han har en flickvän som blev glad.  Men vet ni vad det största som hände den här resan? När vi var i Spanien på den sista konserten jag såg så ropade han ut mitt namn, jag visste inget och vi skulle köra overboard tillsamans, vi fick stående ovationer och jag fattar Justins känsla när han står på scenen det var helt sjukt.

Min syster ska föda snart och jag längtar det kan ta 1-3 veckor, bebisen kan komma när som helst. Jag är verkligen nyfiken jag vill att den ska komma nu nu nu. Jag gick ner för våran långa trapp ner till köket inga föräldrar hemma som vanligt, men jag antog att mina systrar var hemma men just då kunde jag inte bry mig mindre för jag var tvungen att få i mig mat. Jag gjorde i ordning värsta frukosten för jag var så himla hungrig.
När jag skulle ta min första tugga ringde det på dörren. Jag suckade för mig själv och öppnade där stod mina fina vänner, Elin, Ryan och Chaz. "Glada att se oss?" Frågade Chaz "Självklart" Sa jag och kramade om dom. "Men ni förstörde min matstund så ni får komma in och kolla på när jag äter" sa jag. dom skrattade och tog av sig sina skor och följde efter mig in.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sämsta upptaderingen och jätte knäppt kapitel förlåt för att jag spolade fram men jag hade ingen fantasi.
När jag som sagt får min dator får ni mer kapitel, skrev det här på mobilen så förlåt för om det är massor stavfel och så.. Snälla komentera!! :D:D då blir jag på bättre humööör.





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback