HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter twenty-one

Last Chapter:
"Justin vi måste gå nu." Sa Kenny.
"Hej då" sa han och kysste mig. Vi brydde oss inte om det skulle synas i tidning eller något liknande.

"Allt kommer bli bra Felicia" Sa Chaz och kramade mig. Lika så Ryan och Elin.
"Tack hörni" Sa jag och kollade på dem.



Tre veckor senare:
Nu sitter jag på planet, på väg till Justin som nyss landat i Hawaii, jag har nyss sagt hej då till min familj och mina vänner, jag ska tillbringa en vecka i Hawaii och sen ska vi flyga ända till Tyskland och sen vidare till Frankrike och Spanien, sen flyger dom vidare och jag åker hem. Det ska bli himla kul och få vara med Justin i tre veckor.
Jag har saknat honom som jag aldrig har gjort med någon tidigare och då är det sjukt illa!
Det skulle vara riktigt varmt när jag kom fram så jag gick in och bytte om på toaletten nyss med.
Jag har en massa skol grejer att ta i tu med, men det blir nu på planet och när jag åker hem igen på planet.
Jag pluggade in mina hörlurar och bestämde mig för att jag skulle sova tills jag får träffa Justin.

"Mrs, vi är framme" Sa någon flygvärdinna. Jag nickade och plockade i hop mina saker och gick ut från flygplanet. Jag hämtade senare mitt bagage och gick mot utgången för att se var Kenny var.
Han skulle hämta mig så det inte skulle bli värsta kaoset. Jag såg honom på långt håll.
"Hej Kenny." "Hej Felicia, Kom jag hjälper dig med väskan" "Tack" Sa jag och vi gick mot hans bil.
"Är det långt här ifrån där hotellet ligger?" Frågade jag. "Nae bara fem minuter" Jag nickade och log glatt och kollade mig runt i staden när han körde. Allt var så himla vackert. "Nu är vi framme, han bor på våning åtta rum nummer 567, jag kommer med väskorna sen så spring upp du." "Tack Kenny" Sa jag och krama om honom och sprang till hissen dirrekt.

Jag letade igenom till rum nummer 567. Jag knackade på och han öppnade. "HEEEEEJ" HEEEJ ÄLSKLING jag har saknat dig så mycket" Sa han och jag hoppade upp i hans famn och sedan släppte han ner mig och vi kysstes länge. "Kom så visar jag dig rurnt, bara så du vet så var inte lyxsviten ledig" "Lägg ner Justin" "okej" jag skrattade åt han och kysste han på kinden, han behöver inte köpa det dyraste åt mig hela tiden, det räcker med ett vanligt enkel rum. "Gud var fint det är Justin, och kolla vilken utsikt från vårat sovrum."





"Så vad ska vi göra idag?" Frågade Justin. "Har du inget med ditt Crew idag då?" "Nepp, Imorgon har vi lite möten och lite repetion" "Okej, men kan vi inte gå ner till stranden?" "Jo visst."
När Kenny kom med mitt bagage så började vi byta om.
"Vad snygg du är" "Du med" sa jag och log.

"Kommer du då?" Frågade han. "Japp, på väg" Vi gick hand i hand ner till lobbyn och gick ut mot stranden, det var skönt för det var hotellets egna strand så inga paparazis eller något liknande.
"Kom vi badar" Sa Justin och tog min hand. "Nej jag måste sola så jag blir varm" Sa jag. "Nej kom nu din skitunge" Sa han och bärde upp mig. "Justing du vågar inte slänga i mig." "Watch me" Sa han och vi båda åkte under vattnet. Jag hoppade på honom så han åkte under vattnet. sen simmade han undervattnet till mig. "Justin slutaaa" Han tog tag i mina ben och bärde upp mig igen. "HAHA Sluta" Han satte till slut ner mig och vi gick upp på land.

Vi la oss på våra handdukar och solade. Efter en timmes solande så bestämde vi oss för att gå upp till hotellet för att käka något. "Ska bara duscha av mig saltvattnet" "Jag med" "Och du tror du ska få duscha med mig?" Sa jag lite spydigt fast på skoj. "Eh ja" Vi gick ändå in tillsamans i duschen och tvålade våra kroppar så saltet försvann.
När vi var klara så satte vi bara på oss ett par mjukiskläder. "Roomservise eller resturangen?" Frågade han.
"Jag tänker inte gå ut så här så det första alternativet." "Haha du är fin som du är men okej" Han ringde upp roomservicen och han beställde två pizzor, tjocka som vi är.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kortis inlägg så här på kvällen.... Blir bättre imrn med upptaderingen #Promise.


   Postat av: ellen

skiiit bra!!!


      Datum: 2012-01-07 Tid: 08:46:34 URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback