HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter twenty-three

Last Chapter:
"Snälla jag vill inte Justin." "Okej då" Sa han och jag log tacksamt. "Så nu är allt klart nu kan ni gå hem" Sa någon röst, jag såg dock inte vem det var.
Justin fattade min hand och vi gick mot bilen och åkte mot hotellet.

Dagarna rusade i väg och just nu satt vi i tourbussen i tyskland, vi klev just på, och jag kunde inte fatta att det fanns sånna stora bussar. Vi skulle åka lite mer innåt i tyskland där hans konsert skulle vara.
"Jag är så himla trött" Sa jag och la mig ner i våran säng. "Du är inte den ända älskling" Sa han och la sig över mig och kysste mig. "jag mosas" Sa jag och skrattade lite. "Förlåt baby" Sa han och kysste mig och la sig brevid mig och vi låg så vi kollade in i varandras ögon. "Fattar du hur kär jag är i dig?" Frågade han. "Fattar DU hur kär jag är i dig?"
Svarade jag. Vi log och började skratta lite. Justin och jag har kommit varandra så himla nära underbara den här veckan, mer nära en vad jag trodde var möjligt. Det känns som jag har känt Justin i 100 år, och jag har inte ens känt han i 1. Jag har också fått en väldigt bra kontakt med Pattie och Alfredo, han är en riktigt rolig pojk och får mig alltid att skratta, för det mesta skämtar han om Justin och det är så gulligt och se dom "Bråka".

"Vad ska vi göra idag?" Frågade jag och log. "Vi ska åka i bussen i två½ timme till sen ska vi nog inte göra något mer sova kanske, klockan är ju som sagt fyra nu så det finns ju inte mycket att göra när vi kommer fram" "Kanske inte" Svarade jag och skrattade lite. "Du är så söt" Sa han och strök mig över kinden. "Du med" Sa jag och pussade honom på kinden. " "Juste har hon kommit på något namn?" "Japp hon har dock ändrat om det blir en tjej, Faith eller Hope, om det blir en kille Mason." "Väldigt fina namn, hoppas du på kille eller tjej?" "Hm, kille tror jag, vi har bara tjejer i våran familj så" "Förstår det, killar är ju bäst" "Vi kan låta dig tro det baby" sa jag och reste mig upp ur sängen.
"Här får du inte gå iväg" Sa han och drog ner mig i gen. "Okej om du vill ha kiss i sängen så visst." "Okej" Sa han och släppte mig, jag skrattade och gick mot toan.

"Vill du hänga med mig och Alfredo och äta när vi stannat?" "Sure" Sa jag och la mig i Justins famn. Han började kyssa mig i nacken och jag rös i hela kroppen. Jag vände mig om och mötte hans läppar, våra tungor mötte varandra och det blev helt plötsligt väldigt vilt, han drog av mig min tröja och jag hans. Men jag stoppade när han fipplade med mina byxor. "Tänk om någon hör oss, chaffisen kommer höra oss." "Nej det kommer han inte, men jag kan sätta på musik" Han satte på musik och vi gick över till det vi höll på med, alldeldes strax låg vi i underkläder och han kysste mig över hela kroppen. Justin knäppte upp mig bh och jag drog av mig trosorna medans Justin fipplade med kondomen, han la sig över mig och trängde till slut in i mig, som vanligt är det en underbar känsla.

När vi båda var helt utmattade en timme senare la vi oss under täcket och höll om varandra. Vi sa inte ett ända dugg om varandra, vi bara låg under täcket och höll om varandra. Till slut avbröt Justin tystnaden. "Vi måste göra oss i ordning vi är framme om en halvtimme" "Okej" Jag tog täcket och lindade det om min kropp och sedan satte jag på mig lite lätta kläder, underkläder, ett linne och ett par jeans fick räcka, dock kände jag mig för att sminka mig ganska mycket så det gjorde jag. När jag skulle gå in till Justin stannade bussen och jag for rätt in i garderoben. "Gick det bra gumman?" Frågade Justin. "Jadå" Sa jag och han hjälpte mig upp. Vi gick ut ur bussen och mötte Alfredo.
Justin och han hälsade på varandra på deras konstiga sätt. "Feeeliiiiiccc" "Freeeeedoooo" Sa vi båda och mötte varandra i en lite knäpp kram, men jag älskar det där med honom att vi bara kan skoja runt liksom.

"Vad gjorde ni på bussen då?" Frågade alfredo och jag kunde inte hålla mig för skratt. "Okej jag vill inte veta" Jag skämdes lite, men det gick bort. Vi gick in på resturangen och ställde oss i kö.
"Vänta låt mig ta ett kort på det lyckliga paret" "Seriöst?" Frågade jag lite knäppt. "Ja?, ställ er i hop nu" Vi gjorde som han sa och han la upp bilden och skrev på twitter:



Love is in the air, with @Justinbieber and Felicia Stanford.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort inlägg men i alla fall något... det blir bättre när jag får min dator ;);)


   Postat av: ellen

du skriver bäst,mera!


      Datum: 2012-01-11 Tid: 06:43:06 URL: http://jelenaastooryys.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback