HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter twenty-two

Last Chapter:
"Jag tänker inte gå ut så här så det första alternativet." "Haha du är fin som du är men okej" Han ringde upp roomservicen och han beställde två pizzor, tjocka som vi är.

Dagen därpå vaknade jag av att Justin rörde sig i sängen, "Vad gör du?" Frågade jag. "Ska på mötet, vill du följa med?" "Visst" Sa jag och gick upp för sängen. Jag slängde på mig lite kläder och fixade mig lite lätt sen gick vi ner tillsamans och åt frukost. "När ska vi vara där?" Frågade jag när vi satt oss ner. "Om 40 minuter" "Okej" sa jag och log. Vi åt upp frukosten och gick upp till vårat rum.

"Du vet Felicia jag är jätte glad att du är här" Sa Justin när vi stod i hissen på väg ner. "Jag är väldigt glad att jag är här med dig, och vi kommer att ha det bäst" "Klart vi kommer" Sa han och kysste mig.
"O nu är ni äntligen här" Sa Pattie när vi kom ner. "Japp" Sa jag och kramade om dom jag kände och hälsade på dom jag inte kände. "Vad bra att du är här så Justin kan koncentrera sig på annat" Sa Scooter när jag hälsade på honom. Vi alla började skratta förutom Justin så jag gick fram och krama honom. "Aja kom nu love birds" Sa Kenny och vi gick ut till bilen.

"Går det bra om du sitter här ute med mamma?" Frågade han när han skulle in på mötet. "Ja, det är klart" Sa jag och kysste han innan han gick in. Jag gick och satte mig brevid Pattie. "Så trivs du bra?" Frågade hon.
"Japp, jätte bra faktiskt" "Vad bra gumman, det syns verkligen att Justin gillar dig, när inte du var här så var han inte samma person, han gick med huvudet ner, och det såg inte ut som han gillade det han gjorde, när du kom hit så är hans mungipor uppe vid ögonen" "Jag är glad att jag gör honom glad, men när inte jag är där, vill jag att han ska njuta av det han gör liksom." "Jag förstår, men prata med honom?" "Det ska jag göra, ska du vara här hela tiden som är kvar?" "Japp det ska jag" Sa hon och log. När vi hade pratat om allt mellan himmel och jord kom dom ut igen.

"Vi har rast i två timmar, vill du åka och äta?" "Visst" Sa jag och tog Justins hand. När vi kom ut var det en massa paparazzis som frågade om vårat förhållande osv. Men Justin har sagt att jag aldrig ska prata med dom utan bara gå. Vi hoppade in i bilen och han körde mot mc donalds. "Jag kommer gå upp flera kilo efter denna resa" Sa jag när han hade beställt genom luckan. "Och jag kommer älska dig oavsett hur du ser ut."  Jag log åt honom.
När vi fått våran mat och han betalat åkte vi mot någon park och tog med oss maten ut och satte oss och åt där.
Det var inget folk där så det var väldigt skönt. "Justin, när inte jag är här, då vill jag att du ska vara lika glad som du är nu" "Det går inte." "jo, det måste det, jag vill inte gå med skuldkänslor för att du inte är glad när du har möten, det är ditt jobb och då ska du vara glad." "Okej jag ska försöka" Sa han och kysste mig. "Tack" Sa jag och vi fortsatte äta våran mat.

"Jag ska till arenan och repetera inför konserten imorgon kväll, du hänger med va?" "Vart du än går snygging"
Vi gick mot bilen igen och åkte mot arenan. Justin gick mot hans sång coach och dom pratade lite med varandra.
Jag stog vid sidan av scenen och kollade på. Justin körde lite låtar och han lät fantastik.
"Ska du köra overboard? men då msåte du köra den själv nu" "Jag vet en som kan köra med mig, Felicia kom ut"
"Är du galen?" "Nej, du sjunger ju fantastikt" Sa Justin. "Justin, sluta, jag kan inte sjunga!!!!" "Jo det kan du, om jag säger det så kan du det." "Här här är texten, kolla lite på den så kör vi om tio minuter" Sa han och jag kollade pnskefullt på honom och han körde igenom, några låtar till. "Kom nu felicia" Sa han när det gått ungefär tio minuter.

"Okej ni får inte skratta när jag sjunger" Sa jag och alla börja skratta. Låten satts igång och jag började sjunga.
Snart kom Justin in och vi sjöng tillsamans. När låten slutade så stog folk med öppna munnar. "Felicia du är fantastik" Sa Scooter "Sa ju det" Sa Justin mot mina läppar och sen kysste mig. "Du borde sjunga med mig på konserten i morgon kväll" "Aldrig" "Jo kom igen, du sjunger grymt bra" "Snälla jag vill inte Justin." "Okej då" Sa han och jag log tacksamt. "Så nu är allt klart nu kan ni gå hem" Sa någon röst, jag såg dock inte vem det var.
Justin fattade min hand och vi gick mot bilen och åkte mot hotellet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ett kort inlägg utan biler, men om några kapitel då kommer det hända grejer... Stay tuned!



   Postat av: ellen

skit bra'1


      Datum: 2012-01-09 Tid: 13:30:00 URL: http://jelenaastooryys.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback