HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Prolog. When I First Met You

Allison Jones, just det det är jag. En vanlig sjutton årig tjej som bor i Sverige. Jag har en pappa som heter Samuel men kallas för Sam. Min (jobbiga) lille bror, Jonah han är 11 år. Jag bor i Göteborg med dom förstås, vi bodde förut med pappas flickvän Maria med men de gjorde slut vilket inte var jätte kul för jag gillade faktiskt henne.
Jag går i skolan, fast inte nu för mitt sommar lov började i går, riktigt skönt. Jag har massvis med kompisar, jag är en populär tjej om man säger så. Jag har dock en bästa vän som heter Ellinor, min andra bästa vän och min pojkvän heter Daniel. Daniel och jag har varit tillsamans i en månad bara men det känns som flera år. Dock har jag haft en crush på honom i några år nu. Vi bor i ett väldigt fint hus, ett överdrivet fint hus, jag gillar det visst det gör jag, men det är för stort för bara tre personer man behöver faktiskt inte ha ett jätte hus bara för att man är rika. Just det du kanske undrar varför jag och min familj inte har svenska namn?
Jo, jag hade en liten annorlunda barndom, eller den var väl en flickas dröm.

Jag bodde i Stratford, med min mamma, pappa och min lillebror. Jag hade fyra vänner, vid namn Elena Smith, Ryan Butler, Chaz Soomers och ingen mindre en Justin Bieber.
Det skulla vara vi fem för evigt, vi fem dom bästaste vännerna det gick ju dock inte riktigt som vi hade tänkt oss.
För fem år sen, flyttade Elena till Frankrike, för hennes pappa fick ett nytt jobb. Jag vart helt förkrossad, Justin hjälpte mig genom hela processen. Lika så när min mamma dog tre månader senare i bröstcanser.
Året senare, en vanlig torsdag var det bara jag och Justin ute, vi gick på en promenad och helt plötsligt så började det att regna. Vi sprang och sprang tills vi kom under tak, vi stod där ett tag och Justin värmde mig eftersom jag frös. Det var då jag fick min första kyss, av ingen mindre än Justin Bieber.

Veckan därpå fast på fredagen, så fick Justin ett samtal från en mr Scooter Braun. Han sa dock inget till mig, utan han stack bara, han sa inte ett skit till mig, men han sa allt till Ryan och Chaz. Det var så jag fick reda på det. Justin fick ett skiv kontrakt och stack till Altanta utan att säga ett piss. Vilken idiot.

Fem månader senare, skaffade min pappa en ny flickvän vid namn Maria. Hon bodde dock i Sverige, så vi bestämde oss för att packa våra väskor och flytta till Sverige, Göteborg. Det gjorde dock ont att lämna Chaz och Ryan, men det kändes bäst att lämna allt bakom sig.

Nu håller jag ingen kontakt med någon av dom, jag vet inte om dom gör det med varandra men en sak är säker,
Jag älskar mitt liv, precis som det är just NU!


Prolog ute, Bra / Dåligt, ska jag fortsätta?


   Postat av: meja hoffman

bra<3


      Datum: 2012-01-29 Tid: 22:01:40

   Postat av: elena

verkar sjukt bra


      Datum: 2012-01-29 Tid: 22:32:14

   Postat av: Quinee

Helt azuuum !!!! Den är så bra att jag sitter och läser den om ch om igen !!! Längtar till fortsättningen :D


      Datum: 2012-01-29 Tid: 23:36:46 URL: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

   Postat av: Lisa

super bra :)

kan vi få första delen idag :)?


      Datum: 2012-01-30 Tid: 14:38:35

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback