HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 28 - Shopping.

Last Chapter:
"Haha sluta" Skratta jag. Han flinade åt mig ännu en gång och kom emot mig. Han lutade sig över mig och kysste mig. Jag av bröt den. "Inte borstat tänderna" Sa jag. "Som om jag bryr mig" Sa han och kysste mig igen. "Men jag bryr mig" Sa jag och ställde mig upp. Han suckade och la sig rakt ner i sängen och suckade. Jag skrattade åt honom och gick in i mitt badrum för att borsta mina tänder. Jag kom ut igen och han låg på samma sätt. Jag satte mig på hans rygg och han stönade till antagligen för att det gjorde ont. "Förlåt" skrattade jag. "Det gjorde inte så ont, jag var inte beredd på det bara" Sa han.
 
Justins Perspektiv:
 
"JUSTIN" Ropade Ally från badrummet. "Vad är det?" Jag skyndade mig dit. "Jag kom på vad vi ska göra i dag" Sa hon glatt. "Jasså, vad är det då?" Frågade jag. "SHOPPAAA" Sa hon glatt och högt. "Visst" Skrattade jag. Jag gick för att byta om, det var inte lika varmt idag som alla andra dagar, det syndes på molnen. Jag bytte om och ringde sen Kenny. Ally var fortfarande och bytte om. Jag gick runt i hennes rum och kollade lite. Snart fick jag syn på ett foto. Det var på henne och två vuxna personer. Jag antog att det var hennes föräldrar. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig med henne när något sånt har hänt henne. Jag försöker bara få henne på andra tankar, men efersom jag inte varit med om det själv vet jag inte hur det känns liksom.
 
 
*
 
Vi gick ner för trappan och Chaz och Maria satt vid köksbordet. "Vart ska ni?" Frågade Maria. "Vi ska shoppa, vill du följa med Chaz?" Frågade Ally. "Nae, jag kan inte, ska träffa Nolan vid skateparken" Sa han och vi nickade. "Men hej då då" Sa vi och gick ut ur huset. Vi bestämde oss också för att gå, det var inte jätte långt till köpcentrumet, men Ally ville gå förbi Starbucks och köpa en iste så då kunde vi lika gärna gå. Kenny skulle möta oss utanför Starbucks. Ally gick in på Starbucks och jag stog utanför och pratade med Kenny så länge. "Du gillar henne verkligen va?" Frågade Kenny. "Skojar du, det är helt sjukt, hur hon får mig att må alltså" Jag skrattade vilket han med gjorde. Ally kom snart ut och vi började gå. Jag tog hennes hand, jag ville visa mig öppet med henne, jag ville inte dölja min kärlek. Kenny gick några meter bakom oss så han hade koll, och så fick vi även gå i fred.
 
 
 
Man hörde att det knäppes foton men just då orkade jag inte bry mig. Vi gick in på shoppingcentrumet och det var fans som kom fram och ville ta bild, vissa ville till och med ta bild med Ally. Hon såg dock lite obekväm ut. "Ledsen tjejer, men vi måste vidare nu" Sa jag och tog med mig Ally och gick där i från. "Du behövde inte göra de där" Sa hon. "Det är dig jag ska spendera dagen med, och då ska jag göra det" Sa jag och hon log smått. "Så vart vill du gå in?" Frågade jag. "Där" Sa hon och pekade mot Forever 21. "Då går vi dit" Sa jag. Jag gick efter henne i affären och hon kollade på kläder. Hon hade några shorts i handen och ett linne vad jag kunde se. "Jag ska pröva" flina hon. "Jag väntar här med Kenny" Sa jag och vinkade in Kenny. Han kom och vi stod och pratade medans hon prövade.
 
Hon kom snart ut. "Ska du ha något?" Frågade jag. "Japp, dom här shortsen, och det här linnet, kan du hålla dom så kan jag gå och hänga tillbaka de andra?" Frågade hon. Jag nickade. Men i stället för att hålla dom så gick jag och köpte dom. Kassörskan log stort åt mig. "Vill du ha kvittot?" Frågade hon, Jag skakade på huvudet och tog påsen. "Vad gör du?" Ally kom fram till mig. "Köpte det du skulle ha"Sa jag och hon suckade. "Justin, jag betalar det själv, vad koostade det?" Frågade hon. "Jag ville betala det, och jag tar inte emot dina pengar" Sa jag och hon suckade högt. "Nästa gång betalar jag okej?" Jag ryckte på axlarana och hon suckade. "du är seriöst omöjlig" Sa hon och jag skrattade åt henne.
 
Vi gick snart in i H&M, sen till Zara, sen till Hollister, Victoria Secret osv, jag har också passat på att köpa ett par nya skor.. Ally håll i massa påsar så jag tog några i från henne. Där sa hon faktiskt inte emot.  "Vill du någonstans mer?" Frågade jag. "Nej, de orkar jag inte" Sa hon. "Okej, ska vi gå och äta?" Frågade jag. Hon nickade och vi gick mot närmaste Cafe. Kenny åt också med oss, och alla tog en varsin sallad fast med olika innehåll. Jag med Kyckling, Ally med räkor, och Kenny med skinka. "Ally, efter vi ätit, vill du följa med mig någonstans då?" Frågade jag henne. "Var?" Frågade hon. "Det får du se" Sa jag och hon suckade. Hon var så söt när hon inte fick som hon ville.
 
Vart ska de seeeeen? ;). Komentera! Förlåt, han inte med ett kapitel igår :(
 


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-02 Tid: 13:01:43

   Postat av: Alina

Kanske på en dejt?


      Datum: 2012-07-02 Tid: 16:33:48 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-02 Tid: 18:57:48 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Mathilda

sjukt bra novell!! längtar till nästa kapitel!!! xx


      Datum: 2012-07-04 Tid: 00:12:28

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback