HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 32 - Store

Last Chapter:
Jag log åt det han skrivit. Han behandlade sina fans så otroligt bra och att se hur de behandlar honom är också en magisk känsla att se. De älskar verkligen honom och skulle liksom göra allt för honom. "Kom vi kan gå på planet nu"  Jag hade helt varit inne i mina egna tankar och inte ens märkt det själv. Vi ställde oss i kön, och det var flera som kollade på oss. Justin fick skriva några autografer. Vi gick på planet och satte oss brevid varandra vid våra säten. Det tog inte särkilt långt att flyga eftersom vi var i samma land. Snart var vi i Atlanta och vi gick också snart av planet. "Välkommen till Atlanta Babe" sa Justin och la armen om mig.
 
Vi gick nu ur bilen som hade tagit oss till Justins hus. "Skojar du med mig, bor du här?" Frågade jag. "Japp, är det inte fint?" Frågade han. "Eh jo, och jävligt stort" Sa jag förvånande. Han skrattade åt mig. "Kom" Sa han och tog min hand. Jag tyckte lite synd om Kenny som skulle få ta in våra väskor dock. Vi gick in i hans hus och hallen var enorm. "Wow" mumlade jag. "Jag vet, rätt coolt va?" Frågade han. Jag nickade. Han visade mig runt i huset och det var verkligen stort. "Det här är helt sjukt, det är jätte stort Justin" Sa jag. Han skrattade. "Du ska se sovrummet kom" han tog mig återigen i handen. Vi gick mot en dörr och han öppnaden. Det var en stor dubbelsäng. En stor tv mitt emot. Ett Airhockey. Väldigt stor WIC. Ett väldigt stort badrum. "Seriöst skojar du med mig?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. "pröva sängen, den är rätt skön" sa han.
 
Jag la mig i sängen och han hade rätt. Den var väldigt skön. "Det var den" Sa jag. Han log stort och gick fram emot mig och kysste mig på läpparna. "kommer du kunna trivas här?" Frågade han. Jag nickade. "Verkligen" Sa jag.
"Du lever i en dröm Justin" sa jag imponerat. Han skrattade åt mig. "Imorgon börjar inspelningen, följer du med mig då?" Frågade han. Jag nickade. "Bra" Sa han och log stort. "Vill du följa med och handla?" Frågade han. "Visst, kan jag väl göra" Sa jag och log. "Bra, för jag har ingenting hemma" Sa han. Vilket var ganska förståligt. Justin gick i väg och ringde ett samtal. "Så, George, min andra livvakt möter oss vid affären, har inte träffat han på ett tag, det är därför han kommer" "Jaha" sa jag. Vi gjorde oss redo för att åka och hoppade in i Justins bil.
 
 
 
"Där är han" Sa Justin och pekade. Vi gick fram till en ganska gråhårig man. "Hej, jag är Justins livvakt, och du är Alyssa förstår jag?" Frågade han. "Japp, det är jag, och du är George?" Han nickade. Vi gick in i affären och började lägga ner en massa. "CHIPS" Sa Justin glatt. Han packade ner en massa påsar och jag skrattade åt honom. "Gå och välj ett par flingor babe" Sa han. "Hm, okej" Sa jag och gick mot flingorna. Precis då ringde min telefon.
 
"Hej, det är Alyssa" Svarade jag. "Hej, det är Amanda" Sa Amanda. "Heeej" Sa jag glatt. "Är du i Atlanta nu eller?" Frågade hon. "Japp, jag är i affären med Justin nu" Sa jag. "Jaha okej, när kan du träffa oss?" frågade hon. "Jag vet inte, lovade att gå på Justins inspelning imorgon, men på kvällen kanske, eller så kan vi ses dagen efter det, blir det bra eller?" Frågade jag. "Det blir jätte bra" Sa hon. "Bra" sa jag. "Så hur går det med Bieber då?" Frågade hon. "Jo det går bra" Svarade jag glatt. "Bra, med tanke på vad du tyckte om honom i Bora Bora och så" Skrattade hon. "Ja jag vet, men saker och ting har ju förändrats oså" sa jag. "Jag förstår det, men du, du får ha det så bra så länge, så ses vi när vi ses" Sa hon. "Japp du med" Sa jag. "Hejdå Ally" "Hej då Amanda" Sa jag och la på.
 
 
 "Vem var det?" Frågade Justin. "amanda" Sa jag. "Jaha, har du valt flingor?" Frågade han. Jag nickade och la i några vanliga. "De blir bra" Sa han. "Vi är klara nu" Sa han. Vi gick mot kassan. "Är du säker på att jag inte ska betala något, för jag kan göra det justin" Sa jag allvarligt. "Äh, lägg av" Sa han bara. "Okej" Sa jag. Vi gick ut mot bilen och George packa in. "Kolla den här bilden" Flinade Justin. "Naae, Justin den där får du ta bort" Sa jag allvarligt. Det var en bild på när jag sov. "Vad dum du är, eller vänta, jag har också en när du sover kom jag på." Flinade jag. "Har du?" Frågade han förvånat. JAg nickade glatt. "Då antar jag att vi är kvitt" Sa han. "Jag antar det." SA jag.
 
Tidinställt!. Förlåt hann aldrig läsa igenom detta kapilet, så berom ursäkt om det är dålig svenska, eller stavfel eller något!. Komentera!.


   Postat av: Mathilda

Jättebra!! xx


      Datum: 2012-07-08 Tid: 14:50:28

   Postat av: Mathilda

Jättebra!! xx


      Datum: 2012-07-08 Tid: 14:50:29

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-08 Tid: 16:23:38

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-08 Tid: 20:57:53 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Alina

Heter inte Justins andra livvakt Moshe?
Aja det var jättebra :)


      Datum: 2012-07-08 Tid: 21:21:54 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEER!!!! :D


      Datum: 2012-07-09 Tid: 17:32:07

   Postat av: Anonym

Vart är kapitel 31?

Svar: fixat!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-02 Tid: 00:08:00

   Postat av: Anonym

vart är kapitel 31 på #5 to find?

Svar: fixat! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-02 Tid: 19:29:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback