HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 39 - Going back.

Last Chapter:
Hon gjorde lite grimaser, det gjorde nog ont nör hon flyttade på sig. Hon hade två brutna revben, en spricka i benet som faktiskt snart var läkt, och en stukad hand. "Tack Justin, för att du varit här, det har betytt så obeskrivligt mycket. Jag älskar dig." Sa hon. Det värmdes alltid till i hjärtat när hon sa det. "Självklart, Jag älskar dig med älskling." Jag kysste henne godnatt. Äntligen, som jag längtat fick jag somna brevid henne igen.
 
Alyssas Perspektiv:
Efter 1½ vecka var jag tillbaka i Stratford, eller tillbaka och tillbaka, hade hade varit här i fem dagar. Jag hade fått legat kvar på sjukhuset i fem dagar där också för observation. Jag tyckte det var väldigt löjligt då jag faktiskt mådde bra. Klockan var åtta på morgonen och jag skulle upp för skola. Just det, skolan hade börjat igen. Det var inte första dagen för den hade jag missat för nästan två veckor sedan. Justin hade varit hemma hos mig nästan som en extraförälder. "Ska jag skjutsa dig?" Frågade Justin som satte sig upp i sängen. "Nej, lägg dig ner och sov igen. Jag tar bussen" Jag kysste hans läppar. "Okej, ha det så bra i skolan och ring mig om det händer något" "Jag lovar" Sa jag och fnittrade till och kysste honom en sista gång.
 
Helt ärligt var jag nervös, väldigt nervös. Innan skolan slutade i somras så var jag bara en normal tonåring, nu var jag Justin Biebers flickvän, och även tjejen som legat i koma. Jag visste att jag skulle ha allas ögon på mig idag, jag gick ner på övervåningen och där stod Chaz och tog på sig sina svarta Converse. "Hej" Sa jag. "Hej" Flinade han. "Redo för skola?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Nervös" Svarade jag. "Jag förstår det, säg till mig om du får problem" Sa han. "Jag lovar Chazie" Sa jag och kramade om honom. "Bussen?" Frågade han och jag nickade. "då går vi tillsamans" Sa han. Jag log stort och vi stängde dörren efter oss. "sov Justin här i natt?" Frågade han. "Japp, han sover fortfarande" Sa jag. "Jo det förstås, klockan är ju som sagt strax över åtta" Sa han och jag skrattade. "Inte så konstigt då" Sa jag. Vi skrattade och när vi kommit fram så kom bussen dirrekt. "Vad trevligt att se dig, Mrs Somers" Sa Mrs. Evans. "Du med" Sa jag glatt. När jag gick på bussen så var det inte jätte mycket folk, kanske för att vi nästan var det första stoppet. Jag fick en väldans massa blickar på mig ändå, och vissa fnös åt mig när jag gick förbi, vissa log stort. Det var obehagligt. Jag såg Emma lite längre ner på bussen. Jag log stort för mig själv och slog mig ner brevid henne.
 
"Taggad?" Frågade hon. "Hur kan man vara taggad till skola Emma?" Frågade jag. Hon skrattade och ryckte på axlarna. "Jag finns vid din sida hela dagen, okej?" Jag nickade. "Tack" Sa jag och log stort. Bussen stannade snart och vi var framme vid skolan. Jag svalde klumpen som bildades och tog ett djupt andetag och gick in genom skolans dörrar. Redan då vände sig alla om, det var olika blickar, bitchiga,glada,ledsna,arga, till och med rädda?. Jag skakade på huvudet och gick fram till mitt skåp som jag återigen skulle ha ett år till. Men när jag kom fram så fick jag mig en chock. De hade klottrat ner det, det stod Hora, fame hore, hoppas du hade dött, lämna Justin ifred, osv osv. "VEM ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN, HUH?" Skrek Emma och alla vände bort sina blickar. "Strunt samma Em" Sa jag bara och vi gick där i från. "Alyssa" Den rösten kände jag väl igen. James. Jag vände mig om. "Kan jag få ta ett par ord med dig innan du börjar?" Frågade han. "Nej det tänker hon inte" Sa emma. "Emma det är lugnt, gå bort till lektionen jag kommer, spara en plats åt mig" Sa jag och hon nickade.
 
"Vad vill du James?" Frågade jag. "Jag ville bara säga att jag är ledsen för allt som har hänt, du hatar säkert mig, men du var som en bästa vän för mig också, det har varit tomt utan dig i sommar Ally" Sa han. "James snälla sluta" Sa jag. "Jag ville bara säga att du är stark, och du har alltid varit det, du klarar dig igenom det här, annars får snorungarna med mig och göra" Sa han och jag skrattade till. "Tack James" log jag. "Gå till lektionen nu" Skrattade han jag nickade. Jag knallade bort till lektionen och jag blev glad att jag inte var sist som kom in för då hade det varit pinsamt, läraren var inte ens här. Jag slog mig ner brevid Emma. "Äntligen" Sa hon. Jag skrattade. "Vem har vi i Geografi i år då?" Frågade jag. "Mr. Flink" Sa hon och jag suckade djupt. "Du skojar, hans lektioner är så jävla tråkiga" Sa jag och suckade. "Jo tack jag vet." Sa hon. Snart strömmade alla elever in och Mr. Flink kom också in. "Vad roligt att du är tillbaka Alyssa., Ni kan alla slå upp sida 221 i boken." Sa han.
Alla gjorde det. Han började läsa och förklara en massa och jag förstod knappt vad det handla om, det sjönk liksom inte in i hjärnan. Jag kände hur jag nästan var nära på att börja somna för när jag blinkade blev ögonlocken bara tyngre och tyngre.
 
 
Emma armbågade mig. "Aj" Stönade jag. Hon skrattade. "Vakna då" Sa hon och log stort. Jag suckade.
Dagen rullade på och snart var det dags för lunch. Jag och Emma la in våra böcker i skåpet och knallade bort till kaffeterian. "Vad serveras idag mån tro" Sa Emma och jag log, "Särkilt något vidrigt" sa jag. Rätt hade jag, för det var äcklig korv och kokt potatis som tyvärr inte är kokt för den är sten hård. Vi satte oss vid ett ledigt bord och började prata lite smått. "Ska du göra något efter skolan?" Frågade hon. "Hem till Justin, jag är ledsen, men han åker om fyra dagar, så jag vill gärna spendera sista tiden med honom" Sa jag och log snett. "Hey det är lugnt jag förstår" Sa hon och log. "Tack" log jag tilbaka. Juste ni hörde rätt. Justin åker om fyra dagar, och jag har ingen aning vart, och ingen aning hur länge han ska vara borta.
 
Usch vad tråkigt mellan kapitel :/. Men aja. Jag hann med ett kapitel i alla fall! Yey för mig. Men komentera :)
 
Glöm inte ------> www.directionslife.blogg.se


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-19 Tid: 20:52:37 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Ewweh

Jätte braa!! :D meer!


      Datum: 2012-07-19 Tid: 21:44:16 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-19 Tid: 22:12:15

   Postat av: Alina

Haha varför tycker alla att skolmaten är äcklig? LOL, jag dör för maten i vår skola ;P
Vi har en kock som lagar hur god mat som helst, värd att dö för. Så hehe ja, jag har iaf inte problem med maten ;P


      Datum: 2012-07-19 Tid: 23:58:15 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: mikaela

vem var james nu igen?

Svar: Hennes ex :). Du kan läsa om honom i de första kapitlena :). Kram.
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-07-20 Tid: 11:44:35

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback