HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 43 - Beach.

Last Chapter:
Det var så gulligt att hon kallade mig prinsessa. Både Jermey och Erin ställde sig också och knäppte kort med sina mobiler så jag började smått rodna. Efter de knäppt korten gick jag fram till Justin och han öppnade sin famn så jag gick in i den. Vi kramades och bara stod där ett tag. "Ska ni inte göra något?" Frågade Jermey. "Vad ska vi göra då?" Frågade Justin. "Ta med ungarna till Stranden vettja"
 
"Går det bra för dig?" Frågade Justin. "Jadå, självklart" Sa jag och Jazzy sprack upp i ett leende. Hon var så grymt söt, lik Justin också. "Jag tror det är alldeldes för kallt i vattnet för att bada dock speciellt för dom små, men ni kan ju känna på vattnet och så." Sa Jermey. "Jadå" Sa Justin. Vi fixade allt och snart var vi i bilen. Det tog inte alls lång tid att åka jag förstod inte riktigt varför vi åkte bil, kanske var det för Paparazzis. Justin stannade bilen och både Jazzy och Jaxon satt i en sådant barn säte så jag knäppte loss Jaxon och Justin Jazzy. Jag höll Jaxon i min ena hand och Justin i den andra, Jazzy höll i Justins andra hand. Justin kysste mig några gånger på vägen ner till stranden det var så grymt mysigt och bara gå där.
 
Jazzy och Jaxon släppte våra händer och sprang ner till vattnet, vi hann knappt reagera men sprang efter. Vi busade och skvätte vatten på varandra. Jermey hade verklgien rätt det var iskallt i vattnet. Justin höll på att slänga upp Jaxon i luften och det såg riktigt farligt ut. "Justin tänk om du tappar honom" Sa jag. "Äh, jag har gjort det förut, jag lovar det kommer inte hända något" Skrattade han. "Okej" svarade jag. Jazzy tog min hand och vi sprang bort till vattnet. Vi badade våra fötter. "Tror du det finns sjöjungrus i det här vattnet?" Frågade hon och jag skrattade till. "Ja det är klart. Ariel bor i detta vattnet" Svarade jag. "ooh, jag vill också vara en sjöjungru" Svarade hon. Jag skrattade. "Vill du verkligen det, är det inte bättre och leva på land?" Frågade jag. "Men då får man ju inte bada med delfiner" Svarade hon. Jag skrattade. "Man kan faktiskt göra det ändå" Svarade jag. "Kan man?" Frågade hon. "Japp, fråga din bror bara" Svarade jag. "Juuuuuustin" Skrek hon glatt. Justin kom med Jaxon i handen. "Kan man bada med delfiner?" Frågade hon. "Klart man kan, när du blir äldre lovar jag att vi kan göra det" Sa han och Jazzy blev hel extalterad och hoppade av lycka.
 
 
 
 
 Jaxon gick mot vattnet och för att busa med honom kom jag bakifrån och lyfte upp honom. "Apap inte nudda vattnet" Sa jag och bärde upp honom. Jag svingade honom över vattnet och han skrattade otroligt mycket. Den ungens skratt är helt makalöst.De är så himla gulligt så man bara smälter. Efter mycket bus så var vi alla trötta. Justin kom upp mot mig och la sina armar runt min midja."Är allt bra?" Frågade han. "Ja, det är det, dina syskon är helt underbara" Sa jag. Han flinade till och kysste mig på halsen. "Men underbarast är deras storebror eller hur" Sa han. "Njjaa" Svarade jag. Vilket jag inte skulle gjort för innan jag hann reagera bärde Justin upp mig i sin famn och gick ut mot vattnet. Båda hade kläder på sig men Justin brydde sig inte, han stog i vattnet där det räckte till knäna på mig. "Justin du släpper inte ner mig" Sa jag allvarligt. Han teasade mig och låtsades släppa men tog emot mig igen. "Juuuustin" Gnällde jag. Han skrattade åt mig. "Ge mig en kyss så går jag tillbaka" Sa han och jag pressade mina läppar mot hans. Han gjorde som han sa och gick tillbaka med mig.
 
 
"Nae, vi ska nog gå tillbaka nu" Sa Justin. "Neeej" Sa Jazzy ledsamt. "Jo, men vi ska äta middag i kväll, så vi måste" Sa Justin. "Ni ska sova middag" Sa pappa. "Så ni orkar med kvällen" tillägde han. De suckade. Man kunde se att Jaxon var helt slutkörd dock, nästan så att han sov stående. Justin hade Jazzy på sina axlar på väg till bilen och jag bärde Jaxon i min famn. Han var verkligen trött för han somnade i min famn vilket var urgullit. "Han sover" Mimade jag till Justin. Han flinade. När vi kom till bilen så satte jag f´örsiktigt ner Jaxon i hans stol. Som tur var vaknade han inte. Vi åkte hem till Jermey i tystnad och Jazzy hade också somnat. Hon var nog trött ändå. Vi kom in med både Jazzy och Jaxon sovande i våra armar. Jermey och Erin skrattade och tog emot de och gick och la de i deras rum. "Kom" Sa Justin och tog min hand. Jag tog den och vi gick ut till baksidan.
 
Vi la oss i deras hängmatta. Jag låg i Justins famn och det var allmänt mysigt. "Jag älskar dig så grymt mycket det vet du va?" Frågade Justin. "Ja det gör jag, och jag älskar dig så grymt mycket" Svarade jag och han log stort och kysste mig. "Du följer med på middagen i kväll va?" Frågade han. "Jag vet inte jag har ju skola imorgon" Svarade jag ledsamt. "Jasså så min flickvän är så duktig att hon går i skolan på lördagar" Svarade han. "Oj, är det fredag idag?" Frågade jag. "Ja det är det dummer" Svarade han. "Aaaha" Svarade jag och skratta. "Stannar du över natten också?" Frågade han. "Okej" Svarade jag och kysste honom. "Men du Justin, hur länge är du borta sen?"
 
Första tidinställda!. Komentera myyycket, lite snålt på komenteraer på förra...
:)
 
 
 
 


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-07-25 Tid: 15:28:10

   Postat av: Alina

Aww så gulliga :)
Sorry för att jag inte kommenterade förra, hann inte läsa förs nu :)


      Datum: 2012-07-25 Tid: 15:29:18 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-25 Tid: 18:16:51 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anonym

Braaa! :)


      Datum: 2012-07-26 Tid: 17:56:57

   Postat av: Annie

Braaa! :)


      Datum: 2012-07-26 Tid: 17:57:03

   Postat av: Anonym

När kommer nästa?


      Datum: 2012-07-27 Tid: 15:11:28

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback