HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 10 - Game on.

Last Chapter:

Snart kände jag ett par händer om mina höfter och jag vände mig om och log stort när jag såg att det var Jason. "Glad att det var jag?" Frågade han. Jag skrattade lite och nickade. "Du är speciell Ally" "Speciell?" Frågade jag och skratta. "Väldigt speciell" Sa han. "på ett bra eller dåligt sätt?" Frågade jag. "Bra" Sa han och närmade sig mitt ansikte och våra läppar möttes i en öm och passionerad kyss.

Jag avbröt kyssen och kollade in i hans vackra ögon. "Jag måste hem nu" Mumlade jag. "Kan jag få ditt nummer först?" Frågade han. Jag nickade och bet mig i läppen innan jag la in det. "Tack" Log han. "Varsegod, kan du säga hejdå från mig till Amanda och de?" Frågade jag. "Självklart" Sa han och jag log stort och skyndade mig. Jag klev in i stugan med ett leende på läpparna. Jag gick in i sovrummet och där var de släckt och man kunde höra Chaz snarka. "Seriöst" Mumlade jag tyst. Jag tog en stor tröja och ett par trosor ur garderoben och gick in för att byta om. Jag klev ut ur badrummet efter jag gjort mig i ordning och la mig i sängen. Min mobil vibrerade och fortsatte vibrera så jag förstog att den ringde. Amandas namn lyste på skärmen.

"Hej dissare" Sa hon glatt. "Hej" Skrattade jag tyst. "Föresten vad har du gjort med min bror, han är väldigt glad" Sa hon. "Tjaaa," Sa jag. "Gjorde ni deeet?" Frågade hon. "Nej, är du dum, vi  ja hångla bara lite" Skratta jag. "Vad ser du i min bror igentligen, han är tjaa, vart ska jag börja?" Frågade hon. Jag skratta. "Jag har druckit det var en fest, chilla Amanda" Skratta jag. "Ja jag vet, jag skojade bara med dig, men jag ska låta dig sova nu, hejdå" "Hejdå" Skratta jag.

"Redan gått vidare?" Hörde jag en röst och jag kunde höra på långa vägar att det var Justin. Han låg ju över mig med. "Käften" Mumlade jag. Han skrattade. "Och bara så du vet så ska vi upp klockan nio imorgon för de vuxna har hittat på någon aktivitet" Sa han. Jag svarade inte utan lät det bara vara. Jag somnade snart i min skönhets sömn.

*

Jag hade gjort mig iordning för en ute dag vi skulle tydligen lära oss att vindsurfa?. Vem vill lära sig vindsurfa, inte jag i alla fall. Jag gick ändå med på det och vi alla möttes på stranden vid nio. Desutom mötas vid nio, Justin hade lurat mig så jag hade knappt hunnit göra mig i ordning. Vi stog och lyssna på instruktören, kändes mest som jag skulle somna dock. "Okej då kör vi" Vi barn fick börja. "Lycka till Ally" Sa Justin. Jag fnös. "Behöver inte ditt lycka till, om det är någon som behöver det är det du" Sa jag. "Really, vi kör en deal då" Sa han. "Suuuure" Sa jag. "Okej, om jag vinner, då ska hmmm" Började han. Jag suckade. "Om jag vinner då ska du..... och jag byta säng" Sa han. Fan. Han fick verkligen inte vinna. "Om jag vinner, då ska du sova utomhus" Skratta jag.  

"Game on Allyssa Somers" Sa han och blinka. "Game On Justin Biever" Sa jag ch gjorde en mördarblick.

This has gotten like 500 more notes since last night because someone thought she was Ariana Grande lol

Jag började att köra och det gick riktigt bra. Jag styrde bra, och sen kan jag faktiskt inte riktigt förstå att det hände.

 
Kort kapitel men det är för jag plugggar, gör mitt sista prov för grundskolan imorgon, *stolt*.

Ajaaaaa...... KOMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D


   Postat av: Anna

Jätte bra!!


      Datum: 2012-06-04 Tid: 20:58:53

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-04 Tid: 21:06:55 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sara

DET KOMMER EN HAJ AHH!! haha men jättebra och spännande!:D Hoppas det kommer ett kapitel imon då om du har sista provet imon:) Lycka til!


      Datum: 2012-06-04 Tid: 21:20:51

   Postat av: Sara

DET KOMMER EN HAJ AHH!! haha men jättebra och spännande!:D Hoppas det kommer ett kapitel imon då om du har sista provet imon:) Lycka til!


      Datum: 2012-06-04 Tid: 21:21:05

   Postat av: Colette

sv: länkat dig nu!


      Datum: 2012-06-04 Tid: 21:55:14 URL: http://hazzette.blogg.se/

   Postat av: Alina

Jättebra!!


      Datum: 2012-06-05 Tid: 06:52:01 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Felicia

Något kommer häda med hennneeeee!! Vill veta vad detr är nuuu!!


      Datum: 2012-06-05 Tid: 17:46:36 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback