HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 11 - Not funny at all.

Last Chapter:
"Game on Allyssa Somers" Sa han och blinka. "Game On Justin Biever" Sa jag ch gjorde en mördarblick. Jag började att köra och det gick riktigt bra. Jag styrde bra, och sen kan jag faktiskt inte riktigt förstå att det hände.

 

Oh nej. Nej, Nej, Nej, Nej OCH NEJ!. Jag gjorde det ofattbara. Jag förlorade. Helvete. Jag ramlade i vattnet och jag såg att Justin hoppade ner i vattnet och skrek av glädje. "Hur känns det?" Frågade Justin och vickade på sina ögonbryn. Jag fnös bara åt honom och försökte ignorera honom så gått det gick. Jag bestämde mig sedan för att gå upp mot stranden för att lägga mig att sola. Vind surfing var ju inte min grej dirrekt. Jag låg där ett tag och bara blunda o njöt av solen. Tills en gestalt ställde sig framför mig och sköm solen. Jag slog upp ögonen och såg att det var Justin. Jag muttrade något och han skrattade och satte sig ner brevid mig.

"Du vet, sängen där uppe är ganska o skön" Sa han. "Okej Justin" Svarade jag ironiskt. "Ja men du vet, eftersom den är så oskön, kan du ju dela säng med mig" Sa han och jag blev chockad och satte salivet i halsen och börja hosta. "Justin det hände inte för fyra år sedan, och det kommer inte att hända igen" Sa jag och gick där i från. Jag kunde känna hans brännande blickar på min rygg.

"Maria, kan jag snälla få gå bort till stugan?" Frågade jag. "Visst gör det" "Vi hänger på" Hörde jag Chaz säga och jag grymtade till och gick bort. De andra var bakom mig det hörde jag på långa vägar, men glad var jag eftersom de inte gick brevid.

Vi gick upp till stugan och det var för jäkla varmt där inne så vi satte på luftkondineringen dirrekt. Jag gick in på sovrummer för jag hade bestämt mig för att ta en tupplur, tydligen var jag inte ensam om det. Jag gick upp på den lilla stegen och jag hörde Chaz skrik och Ryans skratt bakom mig och jag satte mig på min säng och skulle kolla var det var som hänt, men jag faller rakt ner med madrassen på Justins säng. Ryan står där och asgarvar och Justin kommer in och gör lika dant. "SERIÖST" Skrek jag. "Det var meningen att Justin skulle ligga där, men eftersom du förlorade så ja, blev det lite ändrade planer" Skratta Ryan och tog sig för magen.

Han hade tagit bort plankorna som håller madrassen uppe. Jävla idiot. "Vart fan ska jag sova?" Suckade jag. "Vart ska jag sova?" Frågade Chaz. "okej det finns säkert någon lösning" Lugnade Ryan. Jag tog mig upp och gick in på toaletten med en hård smäll i dörren. Jag hoppade in i duschen och duschade och tänkte på annat. När jag gick ur duschen så kom jag på att jag inte tagit med mig kläder in. "Seriöstttt" mumlade jag. Jag tog en handduk och torkade mig och sedan en till huvudet. Sen gick jag ut från toan och man såg att Chaz var riktigt arg och han gick raka vägen in på toan. Justin busvisslade ut mig när jag kom ut, vad var det med honom igentligen?. "Ha-ha" mumlade jag. "CHAZ skynda för fan, har två perversa idioter här ute som kollar in mig i handduk, du vill väl inte att din kusin ska bli våldtagen?" Ropade jag och tog ut underkläder och short och linne. "RYAN OCH JUSTIN OM NI RÖR HENNE, DÅÅÅ" Ropade han. "Men jag kan tyvärr inte öppna än, för jaa, gör nummer 2" Sa han och jag kollade äcklat mot toalett dörren.

"Gå ut" Sa jag och peka mot vardagsrummet. De skrattade åt mig och gick ut. Idioter. Tänkte jag för mig själv. När de gått ut drog jag på mig mina underkläder och när jag precis fått på mig underkläderna så flög dörren upp och in kommer Justin. "SERIÖST, vad sa jag för något?" Skrek jag på honom och täckte mig med handduken. Även fast det bara var underkläder, så ville jag inte visa mig inför Justin. "Skulle bara hämta min mobil, chiiilla" Sa han och blinka med ögat och gick sedan därifrån.

Jag sucka och drog på mig resten av kläderna och gick sedan ut till de. "Seriöst, vart ska jag sova nu?" Frågade jag. "Chaz har samma problem" Sa ryan. "Men vi har gjort en lösning" Sa Ryan sen. "Och det är??" Frågade jag. "Ni får lägga madrasserna på golvet här inne" Sa han. "Aldrig det här är ditt fel, du får ligga där, jag ligger seriöst inte på en madrass på golvet" Sa jag surt. "Inte vårat problem att du suger på att surfa" Sa nu justin. "Vi lottar" Sa Chaz och kom in i rummet. "Ja, det gör vi" Sa jag och kollade surt på de andra två. "Fine" Mumlade de och gick med på det.

Vi skrev lappar och vi alla tog en varsin lapp. När jag fick se min lapp, och de andras lappar, så kunde jag inte bli mer less på den här skiten.


Mitt liv är helt upp och ner för tillfället därför det försenade kapitlet, måste reda ut en hel del saker just nu. Nästa kapitel kommer nog imorgon, annars förvarnar jag er.

komentera


   Postat av: Anna

Jätte bra!!! :)


      Datum: 2012-06-06 Tid: 20:46:33

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-06 Tid: 21:15:39 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sara

Haha!! Hoppas det kommer ett imon men om inte så gör det inget:P


      Datum: 2012-06-06 Tid: 21:17:29

   Postat av: Sara

Det var asroligt och bra kapitell :D du är jätteduktig! hoppas du mår bättre snart :) we love you <3333


      Datum: 2012-06-06 Tid: 22:47:00

   Postat av: Ewweh

Grymt bra novell! Den är inte som alla andra längtar stort tills nästa kapitel! Du har t-a-l-a-n-g :D



btw har du lust med ett länkbyte?:D KRAAM<3


      Datum: 2012-06-06 Tid: 23:35:54 URL: http://justbiebzz.blogg.se/

   Postat av: elena

super bra. finns <3


      Datum: 2012-06-07 Tid: 15:01:08

   Postat av: Sara Mähler

Hej! jag har följt din blogg länge och verkligen älskar den! hur du skriver och storyn och allt! :D det är så att för ett år sedan ungefär så började jag skriva en novell, har skrivit 3 kapitell, och jag skulle gärna vilja fortsätta med den nu men jag är inte så kunnig när det gäller att skriva och komma på massa. (självklart ska det bli en justin bieber novell) Men det jag tänkte fråga är om du vill göra den novellen med mig? :) att vi är 2 som skriver? jag vet att du driver denna också men jag kan hjälpa dig lite med denna om du vill? fixa bilder och sånt? (vet att det kan vara jobbigt att hitta) så skulle vara tacksam för svar! kramar /Sara


      Datum: 2012-06-07 Tid: 18:55:10 URL: http://liifeisunfair.blogspot.com

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-06-08 Tid: 08:51:11

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback