HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 13 - Not going to see them.

Last Chapter:
Elise mamma kom först och båda de åkte i väg. "ISSA" ropade någon argt och jag kollade förvånat på mannen som antagligen var hennes pappa. Hans pappa började att skälla på något annat språk och snart åkte de med i väg. Snart ser jag Maria komma och det var nu allt började. Utskällningen.


Justins Perspektiv:

Vi tre visste vad hon hade gjort. Vi visste att hon blivit "tagen" av polisen. Men ändå kunde jag inte riktigt känna synd för henne. Det var hennes egna fel rent ut sagt, men det är alltid kul att trigga henne så det var exakt vad jag skulle göra när hon kom hem. Vi hörde dörren öppnas och Chaz ställde sig fort upp. In kom en förbannad Allyssa. "We got a bad ass over there" sa jag och Chaz gav mig "blicken" och följde med Ally in på toalletten, Antagligen för att trösta henne eller något.

Allyssas Perspektiv:

Jag gick in på toaletten och jag visste att Chaz kom efter så jag lät honom. Justin gjorde mig just nu ännu argare. Jag hade just fått reda på att jag inte skulle få umgås med Amanda och de längre, och inte ens Jason. Bara att tänka tanken på att spendera resten av semestern med dom Gjorde mig spy färdig. "Hey" Chaz satte sig brevid mig. "Vad hände igentligen?" Frågade han. "Vi blev tagna på att dricka och vara på en olaglig fest eller vafan det var" Jag var sur och det märktes nog på språket. "Vad sa mamma då?" Frågade han. "Att jag inte får umgås med amanda och dom längre, utan måste stå ut med er, och att om något liknande händer blir det större konsekvenser" Sa jag. "Det var ju bra, tänk om du kunde fått stanna hemma hela sommarlovet liksom." Han hade väl kanske lite rätt. Det kunde varit värre.

Jag ställde mig upp tillsamans med Chaz och jag gick ut och satte mig i soffan tillsamans med honom med och de andra satt också där. "Vad fick du för straff då?" Frågade Justin. "Har inte du med att göra" Svarade jag och han suckade irriterat. "Jag stå ut med er resten av dagarna" Mumlade jag och han skrattade lite även gjorde Ryan. "vad är det som är så kul?" Frågade jag. "Inget" Mumlade de båda. Jag suckade högt och ljudligt. "Seriöst, sluta vara så jobbiga mot varandra, vi har kul de här dagarna i stället" Chaz tog intivativet. "ja okej vi har kul". Jag kollade konstigt på Justin, sa han just det där?



"Ae, klockan är mycket jag går och lägger mig" Sa Chaz och Ryan hänkade på. Då kom jag på det att jag skulle dela säng med Justin, kunde det bli bättre?. Jag kände mig väldigt ofräsh eftersom jag bara satt i mina hotpants och ett linne. Men jag hade inte orken att hoppa in i dushen så det fick bli morgondagens problem. Jag gick först in på toan och gjorde mig redo för sängen och sen gick jag in i gen och då gick Chaz in. Ryan hade tydigen varit inne innan och jag gick ut till vardagsrummet. Jag förstod inte riktigt hur jag och Justin skulle få plats, men jag kunde väl putta ner honom på golvet tänkte jag för mig själv och skratta lite. Jag la mig i sängen under mitt täcke, en fördel var ju att vi hade ett varsit täcke i alla fall, dock brukar det bra varmt menmen.

Justin kom snart ut i kalsonger. Really. Hans mage var mmh, väldigt sexig. Han skratta när han såg att jag tittade på honom, jag skakade på huvudet och vände bort blicken. "Vad bra det är okej att jag sover så här" Sa han och blinka. Jag suckade högt och ljudligt och han skrattade åt det som vanligt. "Jag vill inte ha något jävla täcke" sa han och slängde bort täcket. "Okeeej?" Mumlade jag. Han kunde väl bara ta bort det eller?. "eller föresten, jag måste ha lakanet, måste ja, täcka mitt, ja morgons-" "Okej, Justin jag vill inte veta" Sa jag och jag såg hur han flinade. "Det tror jag du vill" Sa han. "I dina drömmar kanske" Sa jag och han skrattade ännu en gång, men sen var det slut på konversationerna och det var då jag föll i sömn.

Kooooommmentera ;)


   Postat av: Sara

Haha fast justin verkar nästan lite perves därxD


      Datum: 2012-06-09 Tid: 18:41:46

   Postat av: Sara

ASBRAAAAAA :D


      Datum: 2012-06-09 Tid: 19:03:28

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-06-09 Tid: 21:58:09

   Postat av: Alina

Haha jag sa ju att han skulle reta henne ;)


      Datum: 2012-06-09 Tid: 22:26:01 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Ewweh

MYCKET KÄRLEK TILL NOVELLEN!<3 den är grym :D


      Datum: 2012-06-09 Tid: 23:22:40 URL: http://justbiebzz.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-06-10 Tid: 11:15:52

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-10 Tid: 12:32:48 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback