HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 14 - Skateboard time.

Last Chapter:
"eller föresten, jag måste ha lakanet, måste ja, täcka mitt, ja morgons-" "Okej, Justin jag vill inte veta" Sa jag och jag såg hur han flinade. "Det tror jag du vill" Sa han. "I dina drömmar kanske" Sa jag och han skrattade ännu en gång, men sen var det slut på konversationerna och det var då jag föll i sömn.

4 Dagar Senare:

Hemma i Stratford igen. Så himla skönt. De sista dagarna har varit rätt tråkiga, en dag hängde jag med Justin o de vid stranden vilket bara var väldigt tråkigt. De andra dagarna var jag sjuk men nu är jag frisk igen. Förr förra natten vaknade jag av att jag hade Justins arm runt mig, jag visste inte vad det tydde på så jag drog mig ur greppet och ingen har sedan sagt någonting om det igen. Jag hade kommit hem för några timmar sedan och jag hade gått rakt hem till Emma och ingen hade varit hemma jag hade sedan ringt henne och hon var då på väg till sin morbror som bor ända borta i ENGLAND. Hon trodde hon hade sagt något till mig men det hade hon verkligen inte, jag skulle ju dock inte komma hem än, jag tror det var om tre dagar jag igentligen skulle kommit hem.

Klockan var nio på kvällen och jag skulle gå ut med Justin, Chaz och Ryan. Fråga inte varför för helt ärligt vet jag inte själv. Jag drog på mig mina converse och gick ut med Chaz. "Vart ska vi då?" Frågade jag. "Vi ska möta de vid skateboard rampen" Svarade han och jag nickade ointressant. Skateboard, kuuuul. Vi gick dit och jag kunde höra skratt på ganska långa vägar. När vi kom dit så lös det över rampen och Justin åkte Skateboard toppless och sen hade han sina röda adidas byxor, jag måste erkänna varje gång man kollar på den magen så kan man knappt sluta. Man kommer i någon sorts trans.



Snart hakade både Ryan och Chaz på och där stog jag som ett fån och baha kollade på. "Ska du inte pröva?" Justin tog tag i sin skateboard och gick fram till mig. "Njae, aldrig stått på en skateboard" Skrattade jag. "Jag kan lära dig, kom" Han sträckte fram sin hand och jag tog den. Vi gick bort några meter så det blev en plan gata. "vad ska jag göra?" skrattade jag. "Ställ dig på den till att börja med" Jag ställde mig bredbent med ansiktet emot honom. "Håll i mina axlar så drar jag dig" Jag tog tag om hans axlar och så åkte jag lite framåt. Jag skrattade eftersom jag kände mig så grymt dålig.



"Okej, ställ dig med ett ben på brädan och ett på marken" Sa han. Jag gjorde som han sa och ställde mig så. "Bra, håll mig i handen så du inte ramlar och slår i hjäl dig eller något, och sen så puttar du fram dig med den foten du inte har på brädan." "Okej" Svarade jag. Jag gjorde som han sa och det var svin läskigt. Kändes som om jag skulle ramla hela tiden. "Okej, fan vad dålig jag är" Sa jag och ställde mig på asfalten igen. "Nej då, behövs träning vettu" Sa han och blinkade till med ögat. "Jag lär ju få träna ett tag i sånna fall" Skrattade jag och skulle precis vända huvudet och kolla vad Chaz och Ryan var, men jag såg de inte, vi hade åkt en bit.

"Vart är vi?" frågade jag. Justin kollade sig omkring och rynkade på näsan. "Vi åkte där i från" Sa han och pekade om vägen som gick först bakåt hela vägen. "Nej Justin vå gick den" Sa jag om den som gick bakåt och sen svängdes till höger. "Nej" Sa han. "Jooo" Sa jag. "jag lovar det är den" Sa han. "Okej, vi får väl se" Sa jag och vi gick till slut hans väg. Tyvärr så hade han rätt och han fick ett leende på läpparna. "Vad sa jag?" frågade han. "jaja, man kunde säkert gått min väg med" Svarade jag och han fnös. "Men seriöst, ska du inte sätta på dig någon tröja?" Frågade jag. Han skrattade. "Jag trodde du gillade att jag gick så här" Sa han och blinkade. "Så det är för min skull att du inte har på dig någon tröja?" frågade jag och skratta. "Självklart" Sa han och jag skrattade åt honom. Really?. Sa han just det där.

"jag vet ju att du gillar mig sååå" Sa han självsäkert. Jag fnös ännu en gång. "Som om" Svarade jag. "Plus så vet jag att du la armen om mig för någon dag sedan, men jag tog bort den så aah" Sa jag och han stelna till. "Det gjorde jag väl inte?" Frågade han. "joo, när vi sov?" Sa jag. "kommer jag inte ihåg" Svarade han. Men jag kunde lungt se på honom att han ljög. "Du ljuger" Skrattade jag. "Äcsh, varför inte liksom, ligger i samma säng som en snygg tjej, varför inte ha lite mysigt?"

Ojoj sa Justin just det där? ;)


Det kommer hända saker om ett liiiitet tag måste komma in lite i novellen först ;)

Men Komentera ;)

Btw, Justin kommer vara lite annorlunda i denna novellen, till en början iaf ;)


   Postat av: Sara

Vad menar du med annorlund? Jättebra!:D


      Datum: 2012-06-10 Tid: 22:54:37

   Postat av: Alina

Woho go Justin!! Han har känslor för henne :)



Hur menar du med konstig??


      Datum: 2012-06-11 Tid: 07:41:12 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-11 Tid: 11:10:43 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback