HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 7 - Bora Bora

Last Chapter:

"Kan jag göra något?" Frågade jag. "Om du lovar mig att inte lämna mig själv, eller utanför eller glömma bort mig när du är med dom" Sa jag och kollade ner i marken. "Skulle jag aldrig göra, du ska se det kommer bli kul" Sa han och jag log lite smått. "Vill du göra något innan vi börjar packa?" Frågade han. "Visst" Log jag. "Omgång i fifa?" Frågade han. "Game on Somers."

 

Vi hade flugit i jag vet inte hur länge, jag hade inte riktigt koll eftersom jag sovit hela resan. Jag visste fortfarande inte vart vi skulle men något varmt ställe, det visste jag ju. Vi satt nu i en taxi. Jag, Maria, Chaz och Michael ien, och de andra i en annan. Jag var spänd på att se vart vi skulle vara någonstans. Jag hoppades också på det emma sa att jag skulle kanske kunna hitta någon snygging. "Maria kan du inte i alla fall säga vart vi är?" Frågade jag. "Vi är i BoraBora" Jag gapade stort. "Wow" Mumlade jag. "Bora bora, jag har alltid velat åka hit" SA Chaz glatt. Jag skrattade åt honom och snart så stannade taxin. 

 Jag gick ut taxin och jag kunde se ett vackert hav och små stugor eller loft eller vad man nu skulle kalla det. "Det är jätte fint" Sa jag imponerande. De andra kom ut och deras ögon var också som golfbollar. "Okej, Lyssna noga nu. Justin,Chaz, Ryan och Allyssa, ni har stuga nummer 54, Och vi vuxna har 73" Sa hon. "Varför så långt i från oss?" Frågade Ryan. "Det är ju bara bra dum huve" Sa Justin och snärtade till Ryan i huvudet. Han tog sig för huvudet. "För att vi har en större stuga, och bara så ni vet så håller vi koll på er ändå. Gå och packa upp eller vad ni vill så kommer vi och tittar till er sen, er stuga ligger ditåt" Sa hon och peka.

Vi gick dit och när vi klev in var det första vi kom in i en väldigt liten hall. Sen gick vi längre in och där var ett kök och ett runt bord med fyra platser, sen lite längre bort var en väligt liten soffa och en fotölj brevid. Sen fanns det ett rum till och det var sovrummet. Ett sovrum. Tänkte jag för mig själv. Det var två våningsängar. Från sovrummer fanns också en toalett. En där med. Idiotiskt. Tänkte jag för mig själv.

"Vi delar sängarna rättvist" Sa Ryan. "Ally du är minst, du kan ta en där uppe?" Frågade Chaz. "Bara för jag är minst?" Frågade jag. "Okej vi lottar" Sa Chaz. Jag log nöjt. Han skrev vänster säng, upp eller ner, på två lappar och höger säng, upp eller ner på två andra. "okej" Sa han och blandade lapparna och jag drog en. Ryan tjoade så han hade väl antagligen fått där nere. "Fan" Mumlade Chaz. "Vilken?" Frågade Ryan. "Vänster" Sa Chaz. "Jag med" Sa han. Great. Ja skulle dela med Justin, fast det kanske är bäst för då slipper jag ju faktsikt se honom.

Jag öppnade min lapp och jag fick där nere. Jag log nöjt. Justin suckade och jag kunde inte förmå mig att le lite åt det. "Jag kommer seriöst inte få plats" Sa justin surt. "Gnäll inte, vi lottade ju" Sa Ryan. "Lätt för dig att säga" Sa Justin surt. "Äh, muntra upp er nu va" Sa Chaz och vi hörde att det knackade. Ryan gick att öppna och Maria kom in. "Hej, går det bra?" Frågade hon. "Jadå" Log jag. "Vad bra, vi ses vi Lounchen vid åtta, så äter vi mat, okej, nu får ni göra vad ni vill" Sa Maria. "Okej" Sa vi alla samtidigt.

Ledsen fför kort kapitel, men ska dra ut nu så hinner inte mer, och den andra bilden funkar inte lägga upp.. :o

Men nu är de i Bora Bora, och nu jävlar kommer det hända grejer!!!!


   Postat av: Alina

Tror nog att dem kmr bli sams igen. Eller så bråkar dem :/

Btw jättebra längtar t nästa


      Datum: 2012-06-01 Tid: 20:52:58 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-01 Tid: 21:08:19 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-01 Tid: 21:08:46 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sara

Helt fucking underbar :D love you!


      Datum: 2012-06-01 Tid: 21:29:31

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback