HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 8 - Meeting New Friends.

Last Chapter:
"Gnäll inte, vi lottade ju" Sa Ryan. "Lätt för dig att säga" Sa Justin surt. "Äh, muntra upp er nu va" Sa Chaz och vi hörde att det knackade. Ryan gick att öppna och Maria kom in. "Hej, går det bra?" Frågade hon. "Jadå" Log jag. "Vad bra, vi ses vi Lounchen vid åtta, så äter vi mat, okej, nu får ni göra vad ni vill" Sa Maria. "Okej" Sa vi alla samtidigt.

 
JASON                                                             ELISE, ALLY, ISSA, AMANDA

"Pax för toan" Sa jag och rotade upp min bikini och gick in och bytte om. "Det är inget problem om du byter om här ute du vet" Hörde jag Ryan säga. "Det kan jag förstå att du inte tycker" Sa jag och skrattade lite för mig själv. Jag drog på mig min bikini och mina hotpants och gick sen ut från badrummet och jag kunde se killarnas blickar´. Till och med Chaz, vilket skrämde mig lite. Men hans blickar var verkligen inte i gemfört med de andras. "Seriöst, har ni aldrig sett en tjej i bikini, eller föresten, det kanske ni inte haar" Sa jag självsäkert. "Du, jag kan få vilken tjej jag vill" Sa Justin självsäkert. "Nae, det kan du inte" Sa jag. "Jasså, säg någon" "Mig" sa jag och de andra två "oooade" och jag gick ut ur den lilla stugan och drog mig bort mot vattnet.

Jag la mig och solade på en solstol och snart märkte jag att någon sköm min sol. Jag la handen framför pannan och kunde se någon jag inte kände igen.

"Ursäkta?" Frågade jag. "Varför ligger du här alldeldes ensam?" Frågade han. "Varför kommer du helt random upp till mig?" Frågade jag. "Jag fråga först, du svarar först" Sa han. Jag skratta. "Därför att de som jag är här med är tråkiga" Sa jag och han skratta. "Vad är du för typ av tjej då?" Frågade han. "Jag frågade innan" Sa jag och han skratta. "Jag vet inte varför jag kom hit, men hur länge stannar du?" Frågade han. "Ingen aning faktiskt" Svarade jag. Han skratta. "Okej, men du kom hit idag va?, det är inte så många som är här, så jag har inte sätt dig" "Japp, jag kom hit idag" Sa jag och log. "Okej, men det är fest på stranden sen, du kommer eller hur?" Frågade han. "Visst" Log jag. "Föresten vad heter du?" Frågade han. "Allyssa" Sa jag. "Okej, jag heter Jason". Sa han och han gick sedan där i från.

"God vän med Jason?" Jag öppnade ögonen och fick nu se tre tjejer framför ögonen. "Nej, han bara kom fram till mig helt random" Skratta jag. "Det är så han fångar sina byten" Sa en blond tjej. Okej alla tjejer var blonda, eller en hade typ rosa hår. "Föresten, jag heter Amanda" Sa den blondaste. "Allysa" Sa jag. "Jag heter Issa" Sa den med brun utväxt. "Och jag är Elise" Sa den emd typ rosa hår. Jag log åt de. "Här för första dagen?" Frågade den i mitten. "Japp" Sa jag. Varför kom alla fram, vad var detta för konstigt ställe igentligen?. "Det ligger ganska privat det här stället, någon anledning varför ni just kom hit, det är typ bara samma personer som är här" Sa den blonda. Då slog det mig, vi hade säkert åkt hit på grund av justin. "Nae, det tror jag inte" Svarade jag.

"Men kommer du på strandfesten sen, vi kan lära känna varandra" Sa Den roshåriga. "Jo, jag tror det, Jason snacka något om det med" "Okej bra, vill du hänga med oss nu?" Frågade den blondaste. "Visst varför inte." Svarade jag och de log stort. Jag följde efter de och vi gick för att ta en glass.
Jag klickade väldigt bra med tjejerna fort och den här resan kanske inte skulle bli så dum som jag trodde den skulle bli. Jag såg nu fram emot de nästkommande dagarna. Jason var också schysst, riktigt snygg med för den delen. Men jag undrade fortfarande över, "det är så han fångar sina byten".

Vi slog oss ner på stranden och bara kollade på vattnet och pratade om våra liv. Elise bodde i England. Issa och Amanda bodde faktiskt i Kanada men i Atlanta dock. De träffades här varje sommar de åkte tydligen alltid hit och deras familjer var verkligen bra kompisar tydligen. 

Justins Perspektiv:

Det ända jag,Chaz och Ryan hade gjort var att bada vid stugan. Vem som kunde göra snyggast hopp osv. Även filmat in en massa roliga klipp.´Klockan var halv åtta och vi var snart tvugna att gå och vi var förvånade över att Ally inte hade kommit tillbaka och hon svarade inte i hennes telefon. Jag vet vad hon gjort mot mig, och jag har absolut inte förlåtit henne, det är fortfarande något jag bär med mig, och hon gjorde min uppväxt mycket svårare. Jag pratar inte särkilt mycket med henne, men hon pratar inte med mig så varför ska jag då prata med henne, det är hon som ska ta intiativet. Men antar att det blir jag som får göra det ändå.



"Vad säger ni grabbar, ska vi  leta reda på Ally, jag börjar bli orolig" Chaz bröt tystnaden. Orolig för sin kusin... "Hon klarar sig nog" Svarade jag. "Kom igen nu för fan" Sa han och jag suckade och vi gick ut från stugan. Vi promenerade längst stranden för att leta efter henne. Men vi kunde inte hitta henne. Snart så såg jag henne sitta med ett gäng tjejer. "Där" Sa jag och peka. Vi gick fram och jag hoppades verkligen inte att att någon var någon jätte stor Belieber som skulle skrika och hölla på att ropa att jag var där, för det orkade jag verkligen inte med just nu. "Nämen, Ally, har du inte glömt att vi ska äta om en halvtimme?" Sa jag och fejklog åt henne. Och jag kunde höra Chaz sucka. 
 

Komentera :)


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-02 Tid: 20:33:00 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: alexandra

Super bra!


      Datum: 2012-06-02 Tid: 21:26:09

   Postat av: Anna

Jätte bra! Mer! ;)


      Datum: 2012-06-03 Tid: 00:52:36

   Postat av: Anonym

Hej vi 3 tjejer som har börjat på en Jb novell och undrar om vi kan få ett länkbyte? Föresten din novell äger!!! :) om du är intrsserad kan du bara länka på din blogg för jag går in här och tittar om jag ser att du har länkat länkar jag dig med:)


      Datum: 2012-06-03 Tid: 14:58:54 URL: http://bbiebernovellerr.blogg.se/

   Postat av: Sara

Hoppas dom är jättestora belibers som kommer skrika och hoppa runt som idioterxD


      Datum: 2012-06-03 Tid: 15:43:50

   Postat av: Myybieberstoory

SJUKT JÄVLA AWESOME!

Kika in på min novell och läsa? Hope so! :D

Länkbye?? ^^

KRAM!

-

Gilla GÄRNA myybieberstoory på facebook! :D

http://www.facebook.com/pages/MyyBieberStoorybloggse/310346272339608


      Datum: 2012-06-03 Tid: 18:20:43 URL: http://myybieberstoory.blogg.se/

   Postat av: Myybieberstoory

Lägger till dig också nu ;)


      Datum: 2012-06-03 Tid: 18:39:13 URL: http://myybieberstoory.blogg.se/

   Postat av: agnes

Atlanta ligger i USA och inte i Kanada ;)


      Datum: 2012-07-07 Tid: 01:21:18 URL: http://justindbiebstories.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback