HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 37 - tell me what happend..

Last Chapter:
"Okej love birds, är ni klara?" Frågade Alfredo och kollade på oss. "Japp" Sa jag och skrattade. Justin gick bort till Scooter och det pratade lite om inför konserten.
Jag tror den här veckan kommer bli bra i alla fall, så jävla mcket bättre en att gå i skolan med Ashley.

 

Känslan av att vakna upp med en kudde slagen rakt i anisktet är inte det bästa sättet att vakna på om du frågar mig. "Tack Selena" "Varsegod, du vägrade att vakna förut, kom nu vi ska till bussarna om tio minuter" "VA tio?" frågade jag. Hon nickade och skrattade, jag packade snabbt i hop mina grejer och drog på mig en ganska slapp klädsel. " Kom nu din slöa människa jag är hungrig" Gnällde hon. "jaja jag kommer" Sa jag och skrattade till lite.
Jag han inte ens sminka mig så jag drog på mina glasögon innan vi gick ner till lobbyn för att träffa de ándra.
Vi alla hälsade glatt på varandra när vi kom ner, jag kramade om Pattie och Alfredo men ingen Justin syndes till. "Missed me?" Två armar kände jag runt min kropp, jag hoppade till av rädsla. "Du gör aldrig så där igen, okej?" "Hmm, jag vet inte" Sa han och jag skrattade och kysste honom.

Vi gick in till frukost buffen och började äta, jag, Selena, Alfredo och Justin tog ett eget bord det är lite roligare och bara sitta vi fyra än med de andra vuxna. "Är du Justin Bieber?" Frågade en liten söt flicka. "Ja det är jag sötnos" Svarade Justin. "Skulle jag kunna få din aoutograf?" Frågade hon. "Självklart" Sa Justin och skrev på flickans papper. "Men är inte du Alex Russo?" Frågade hon och kollade på Selena. Jag fattade inte riktigt vad hon menade. "Ja det är jag, eller mitt, eller ja det är jag" Sa hon och log mot flickan. "Kan jag få din aoutograf också?" "Såklart du kan" Svarade Selena och skrev på pappret under. "Alex Russo?" Frågade jag förvirrat. "Jag spelade den rollfiguren i en disney serie, hon visste väl inte mitt riktiga namn men ville inte förstöra det för henne heller" "Jaha okej" Svarade jag.

"Vad säger ni, ska vi ge oss till bussarna?" Frågade Alfredo. "Det gör vi" Sa vi alla i kör och reste på sig. Kenny kom efter oss, de andra vuxna satt kvar ett tag. "Är det långt här i från?" Frågade jag. "Nae, bara en halv mil kanske" "Ja okej" Svarade jag. Vi körde i kanske 5-7 minuter och var sedan framme. Kenny gick med oss till bussarna och vi alla fem gick på den ena som jag antog var deras då då. "Vilka sover här inne?" Frågade jag. "Jag, Du, Selena aoch Alfredo" Svarade Justin. "Jasså, tillåter dem de?" Frågade jag. "Japp" Sa Justin ganska stolt. "Men idag Selena så sover Allison med mig" Sa Justin och drog in mig i ett "rum" Det var bara en säng och sen en massa hyllor över runt väggarna sen gick det stänga dörren. "Mysigt" Sa jag och log. "Japp" Sa han och kysste mig.

"Vänta jag ska bara gå och sminka mig" Sa jag och gick ut. "Du behöver inte det, du är fin ändå" Sa han tillbaka jag gick ändå till badrummet för att sminka mig lite lätt. När jag kom ut i gen satt de andra i soffan och glodde på tv. "Okej, har ni allting nu?" Frågade Pattie och kom in i bussen. "Japp" Svarade Selena. "Bra, då kan ni börja åka" Sa Pattie och gick vidare till sin egna buss. Motorn startades i gång och vi var nu på gång. "Har du någon konsert i kväll?" Frågade jag Justin samtidigt som jag översteg honom. "Nepp, men i morgon" Jag nickade och la mig lite skönare i hans knä. "Du är så liten och så gosig att mysa med" Sa Justin helt plötsligt. "Tack antar jag?" Skrattade jag.

Alfredo och Selena skrattade också. "Kan vi inte göra något kul?" Frågade jag. "Det finns inte så mycket att göra i en buss menmen" Sa Alfredo. "Vi kan.." Jag försökte komma på något bra men det gick inte vägen dirrekt.
"Sanning och konsekvens?" Frågade Alfredo. "Nee, det blir tråkigt med bara fyra" Sa Justin och vi andra instämde. "Vi kan väl bara köra kort spel eller något liknande?" Frågade jag och de andra instämde. "Okej, jag ska lära er ett lätt spel som vi alltid kör i Sverige vid namn Spansk skitgubbe" "Vad är det för jäkla namn?" Frågade Alfredo och skratta. "Jag vet inte, det bara heter så men det går till så här.." Jag förklarade hela spelet det fattade inte riktigt men när vi körde blev allt lättare.

Efter några omgångar så fick jag ett sms där de stod; RING MIG NU.
Jag ringde henne och hon svarade i tårar.

-Emma prata med mig, vad har hänt?
- Du får lova och inte säga till Justin.
-Jag lovar, kan du berätta vad som har hänt nu?

Vad tror ni har hänt Emma?? :D:D Komentera :)





   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-05 Tid: 21:00:24 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-06 Tid: 07:28:53

   Postat av: Miss Awesome

Grymt!


      Datum: 2012-03-06 Tid: 11:21:54

   Postat av: josan

Jättebra!!


      Datum: 2012-03-06 Tid: 20:18:34

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback