HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 39 - The end.

Last Chapter:
"Nae nae, verkligen inte" Skrattade jag, "Jag skoja bara, glömde den bara". Jag himlade till lite med ögonen och kröp ner under täcket med Justin.

Jag la mig i hans famn. Han kysste mig på kinden innan han la sig till rätta han med. "Godnatt Allison." "God natt Justin"

 

"Hello my beauty" Att höra den man älskar morgon röst är bland det bästa jag vet. Hans hesa sexiga röst på morgonen, shit den går inte ens att beskriva. "Hej på dig" Sa jag och vände mig om så jag kunde se in i hans ögon. "Vad vill du göra idag?" Frågade han. "Jag vet inte något kul, min skola börjar ju som sagt imorgon" Sa jag och suckade. "Då hittar vi på något" Sa han och kysste mig. "Ska vi gå upp?" frågade jag. "Det gör vi" Sa han och vi ställde oss upp och gick ner som vi hade sovit till köket. "Är inte någon hemma?" Frågade han. "Nae, det är måndag, pappa jobbar, Jonah är i skolan" "Juste smart" Sa han och skrattade.

"Vi tar glass till frukost" Sa jag efter vi stått och velat vad vi ville ha. "Haha du är galen" Svarade han. "Bara lite" Sa jag och blinkade åt honom. Vi tog ett varsit ben and jerry paket och gick ut och satte oss på altanen.
"När föll du för mig andra gången?" Frågade han helt plötsligt. "Jag vet faktiskt inte riktigt men jag tror inte jag hatade dig så mycket som jag trodde att jag gjorde, den där kvällen bland elden, det var där allt släppte, jag hade väntat på en riktigt ursäkt och jag fick en, sen när vi körde sanning och konka hemma hos Emma när du skulle kyssa mig men inte gjorde det utan tog sanning, jag blev besviken jag hade väl på något konstigt sätt redan fallit för dig redan då, och sen när vi gick hem, det var väl då allt hände, allting bara stannade liksom"

"Tack" Svarade han. "För vad?" undrade jag. "Det är första gången du riktigt öppnar dig om vårat förhållande oså" Han hade rätt. Jag hade inte gjort det förut.  "Förlåt" Sa jag och kollade ner i glassen. "Be inte om ursäkt" Sa han och tog sin hand på min haka och lyfte upp den och gav mig en mjuk kyss. "Jag älskar dig, okej?" Sa han. "Jag älskar dig också" Sa jag glatt. "Kan vi inte åka till köpcentrumet idag?" Frågade jag. "Allt för dig" Sa han och jag skrattade till lite och fortsatte på min glass. "Oh gud, nu orkar jag verkligen inte mer" Sa jag och tog mig för magen. Justin skrattade åt mig. "Det här är inte bra" Sa jag. "Vad är inte bra?" Frågade han. "Glass, jag kommer gå upp tio kilo" Sa jag äcklande. "Haha, du gå upp tio kilo, kommer inte hända på flera år" "Jasså och hur vet du det?" Frågade jag. "Har du inte sett dig själv, du är pytte liten" Jag visste inte riktigt om det var posetivt eller inte.

"Alli, det var inget illa menat, jag menade bara att du inte är tjock, och du kommer inte heller att bli, okej, men oavsett om du blir det så älskar jag dig ändå" Sa han och jag log och kysste honom på kinden innan vi gick till köket för att lägga in glassen som vi inte hade ätit upp. Vi gick upp för trappan och in i mitt rum. "Jag ska bara gå och duscha, vänta här" Sa jag och tog en handduk. "Får jag joina?" Frågade han. "Nej, Justin vi hinner inte" sa jag. "Underkläder på då? Snälla Alli" "Okej, underkläder på" Skrattade jag. Vi gick in till duschen tillsamans och jag började schamponera mitt hår medan Justin gjorde det i sitt. "Kan jag få balsamet?" Frågade jag. "Nae, jag ska ta i det på dig" Sa han och jag skrattade till men lät honom göra det. "Okej Jusitn det räcker så" Sa jag och skrattade till ännu en gång. Jag sköljde bort balsamet och tog sedan upp tvålen och tvålade in mig själv. "Nu får du tvåla in mig" Sa Justin efter jag tvålat in mig. "Jasså och vem har sagt det?" Frågade jag. "Jag" Sa han och flina. Jag himlade med ögonen och tvålade in hans sexiga mage. Jag tvålade oxå in hans ansikte men det var inte jätte uppskattat. "Vad var det där bra för då?" Frågade han. "Jag vet inte kände fört heöt enkelt" Skrattade jag för han såg inte riktigt klok ut. "Ge mig en puss nu" "Aldrig du är tvålig" "Just därför" Sa han och tog tag i mina kinder. Han kysste mig och det smakade bara tvål så jag tog vatten slangen mot min tunga för att få bort den äckliga smaken. "Tack" Sa jagironiskt. "Så lite så" Svarade han.

Vi gick ut tillsamans. Jag gick sedan in i min WIC för att ta på mig kläder. "Redo för en dag på shopping centrumet?" Frågade Justin när jag och han var klara och var på väg mot min bil. "Japp det ska bli kul" Sa jag och log. Justin körde och när vi kom fram var det fullt av fans och paparazzis. "Vi kanske skulle ringt Kenny" Sa jag frågande innan vi gick ut ur bilen. "Nej då, håll mig i handen går det nog bra" Sa han och jag svalde en stor klump som sakta gick igenom halsen. Jag var rädd, livrädd för Justins fans. Så mycket ont de skriver om mig, vissa kan bli glada, men mer är så himla emot mig och Justin. Igentligen borde jag inte bry mig men det gör jag. Varje gång jag går ut så oroar jag mig ifall något skulle hända. "Vi går nu, sitt kvar så kommer jag och öppnar till dig okej?" Sa han och jag nickade."Justin öppnade dörren åt mig och tog stadigt om min hand. Paparazzis frågade en massa frågor och fansen skrek i bland annat: "Whore, Justin break up with her, You dont deserv him, bitch, några skrek också, I love you Justin osv." Jag skulle väl inte bry mig, men hur skulle jag inte kunna göra det, jag kände att tårarna var nära nu, men jag försökte för Justins skull att de inte skulle rulla ner från mina kinder.

Det var helt tomt när vi kom in. "Justin?" Frågade jag osäkert. "Just det, glömde jag säga att jag bokade köpcentrumet i två timmar" Sa han. "Du skojar varför?" "För jag ser hur obekväm du är när papzen och fansen är helt galna jag ville bara göra så att du blir bekväm när du är med mig." "Justin, visst det är inte kul och bli kallad såna saker, men nu är jag med dig okej, ingen annan"  Justin nickade och kysste mig och vi gick mot alla affärer. "Vart vill du gå in först?" Frågade han. "Jag vet inte, typ dit?" Frågade jag och pekade på forever 21. "Visst" Sa han och log, vi gick dit och damn, dom har fina saker alltså. Jag köpte ett linne och ett par shorts, ibland kan jag vara snål. Vi gick vidare till hm. Justin kollade på män grejerna och jag på tjej grejerna. Justin köpte ett par chinos och jag ett par jeans. Vi gick även in på Victoria Secret. Där jag verkligen behövde underkläder. Jag köpte två par underkläder och sedan gick vi ut därifrån. "Det där måste vara min favorit affär" Sa Justin och jag bara skrattade åt honom. "Kan vi inte gå in dit?" Frågade han och kollade på vad som verkade en dyr smyckes affär. "Visst" Sa jag och log. Vi gick in dit. Jag kollade på först några örhängen, och sedan på ett jätte fint halsband där det stod: uandmeforever på en skylt där två söta fåglar höll upp den. Urgulligt och så himla fin var den. Den kostade flera tusen dollar så inte en chans att jag gav mig på den. "Vad tittar du på älskling?" Frågade han. "Det där" Sa jag och peka. "Ska du ha det?" Frågade han. "Nae, det är för dyrt" Sa jag och gick bort till det andra hörnet där armbanden fanns.

"Alli, jag ska köpa klockan" Sa Justin. "Okej, gör det, jag väntar utanför" Sa jag efter jag var klar.
Jag kollade på mobilen, men inget hade hänt, inte ens ett nytt meddelande. Jag suckade och la ner den i fickan igen. "Så nu är jag klar" log han. "Bra vart ska vi nu?" Frågade jag. "Dit" Sa han och pekade på en keps affär.

Efter väldigt många affärer bestämde vi oss för att åka hem. "Vad ska vi göra när vi kommer hem då?" Frågade jag. "Ryan är hos Emma, ska vi gå dit?" Frågade han. "Det gör vi" Sa jag och vi åkte hemmåt. Sjävlkart var papzen på oss igen. Men nu kändes det på något sätt säkrare. Vi åkte hem och slängde påsarna i hallen. "Jag kommer först" Sa jag och sprang ut till vägen. "NEJ ALLI STANNA" Det var det sista och en tuta jag hörde innan allt blev svart.

The End...
Många komentarer nu snälla? :)


Rösta på inläget under :d


   Postat av: Anonym

Jättebra!!!! vill ha mer!!!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 19:58:20

   Postat av: Anna

Jätte bra skrivit! :) Neejjjjjjj hon får inte dö..... Mer, måste veta vad som händer!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 20:12:05

   Postat av: linda

What?

vi måste få en epilog!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 20:14:50

   Postat av: ebba

OMFG!! måste ha en epilog!! det kan inte sluta nu och så här!!!!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 20:31:40 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Becka

Grymt bra! Men det kan inte sluta så!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 20:46:36 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Neej dog hon?

Snälla en epilog :D


      Datum: 2012-03-08 Tid: 21:08:27

   Postat av: Sara

JAG BEHÖVER EN EPILOG!!


      Datum: 2012-03-08 Tid: 22:32:47 URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-09 Tid: 07:22:17

   Postat av: W

Hejsan! Vill du göra ett länk byte? :)


      Datum: 2012-03-09 Tid: 14:21:48 URL: http://http://juststories.webblogg.se

   Postat av: jossan

Va?? kommer det inte fler kapitel?


      Datum: 2012-03-09 Tid: 15:43:01

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback