HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 25 - ex

Last Chapter:
"Snälla. Jag kan inte fortsätta med detta. Jag måste få vara med dig. Du är den ända jag tänker på jag står inte ut längre, jag klarar mig inte utan dina läppar varje dag. Jag klarar inte av att inte få röra dig. Jag måste få göra det. Jag måste. Jag tycker om dig Ari. Jag vet att du känner lika dant" Hon sa inget utan kollade bara ner. "Snälla du måste berätta för Kyle." Sa jag. "Berätta vad?" Jag kollade chockat bak och där stod Kyle.
Jag och Ari stod tysta. "Hallå, berätta vad?" Frågade han. "Inget" Sa Ari. "Det var inget. Kom så går vi in igen" Sa Ari och var på väg att gå men jag stoppade henne. "Nej Ari. Säg det. Säg det till honom. Annars" Jag tog en paus. "Så gör jag det."
 
Ari kollade chockat på mig. "Berätta Ari." Sa Cody allvarligt. "Vad är det som händer?" Frågade han. "Okej. Men inte här" Sa hon och gick i väg en bit. Hon höll upp klänningen medans hon gick och jag kände genast hur denna kvällen inte skulle sluta bra. Jag visste att jag var tvungen att gå tillbaka in men jag brydde mig helt ärligt inte längre om det. Hon ställde sig vid min bil som stog en bid bort. "Nå?" Frågade Kyle. Ari andades ut. Jag tyckte synd om henne, och om Kyle. Det skulle bli synd om mig också, för jag antar att jag kommer förlora honom som vän. Jag ville inte att han skulle veta, men jag kan inte gå runt och ha skuldkänslor hela tiden. Jag är en ärlig person och jag måste berätta sådana här saker. Jag såg hur Ari var nära på att brista ut i gråt. "Jag är så ledsen Kyle" Sa hon och några tårar rann ner från hennes kinder. "Vad snackar du om?" Frågade Kyle förvirrat. "Vad har du gjort Ari. Säg mig, vad har du gjort?" Frågade han allvarligt med en högre ton. "Du kommer göra slut med mig" Sa hon tyst. "Ariana för i helvete, berätta vad det är som har hänt." Sa han. "Jag. Jag, har varit otrogen." Sa hon och kollade ner i marken. Kyle stod helt chockad.
 
Arianas Perspektiv:
Jag kände mig som en hemsk person. Jag var hemsk. Jag kunde inte se Kyle i ögonen. Men han öppnade snart munnen och började prata igen. "Vem fan har du varit otrogen med?" Frågade han. Jag såg på hur han hade tårar i ögonen. Jag kollade ner i marken. "Ariana kolla på mig när jag pratar med dig" Sa han allvarligt. "Jag trodde vi hade något seriöst. Jag trodde detta skulle hålla länge, hur fan kan du gå och knulla någon?. Jag trodde vi hade det bra i vårat förhållande?." Han skrek på mig och jag kände mig hemsk. Jag hade inte haft sex med någon annan. "Jag har inte haft det." Sa jag. "Haft vad, bra förhållande med mig?" Frågade han. "Nej. Sex" Sa jag. "Du är den ända jag haft det med" Sa jag. "Men vad fan gjorde du då?" Frågade han. "Och vem fan gjorde det du med?" Frågade han. Jag svalde. "Mig, jag kysste henne" Sa Justin. Jag såg besvikelsen i Kyles ögon. "V-v" Han fick inte fram något ord. "Hur fan kunde du. Du skulle vara min bästa vän din jävla idiot" Kyle gick rakt fram till Justin och gav honom en rak höger. "Och du, din jävla hora. Hur fan kan du kyssa din syrras ex?." Skrek han på mig. Tårarna rann ner från mina kinder. "Förlåt Kyle" Sa jag. Han skakade på huvudet. "När hände det?" Frågade han. "På eran två månaders dag, när hon var sjuk, och när hon skulle vart hos Hanna och Jassie, en gång hemma hos mig också" Justin var rak på sak, svin ärlig. Kyle skakade på huvudet. Han sprang rakt på Justin puttade honom ner över bilen. Justin ställe sig upp och just då smällde Kyle återigen till honom i ansiktet med en rak höger. Justin blödde lite över allt.
 
 
"Kyle sluta" Sa jag allvarligt. "Han kommer skadas på riktigt." Sa jag. "Justin Gå" Sa jag och tog om hans arm. Han lyssna inte på mig utan bara stod och kolla på kyle. Justin spottade och blod kom ut. "Sluta. Slåss inte mer nu" Sa jag. "Vet ni vad. Ni två förtjänar varandra. Två stora idioter båda två. Jag trodde ni var de två som jag kunde lita allra mest på, men fan vad fel jag hade. Fy fan för er" Han kastade rosen han hade i fickan och vände sig om och sprang. "Kyyyle" Ropade jag och tårar rann ner från mina kinder. Det var inte så här det skulle gå till. "Ari" Justin försökte lugna ner mig. "Inte nu Justin" Sa jag.  Han tog min arm men jag ryckte undan den. "rör mig inte Justin. Lämna mig i fred." Sa jag. "Nej. Jag tänker inte lämna dig" "Då lämnar jag dig" Sa jag. Jag kan inte ens förstå hur Justin kunde säga så där från första början. Att jag skulle berätta, annars skulle han berätta. Hur kan han göra så. Dessutom på balen?. Jag tog av mig mina klackskor och sprang hem. Jag strunta i hur lustigt  det såg ut med den stora klänningen jag skulle bara hem.  "ARI VÄNTA" Jag vände mig om och såg hur Justin ropade efter mig. "GÅ INTE" Jag brydde mig inte utan fortsatte att springa.
 
 
Det ända jag ville var att komma hem. Ta av mig den osköna klänningen lägga mig och gråta till söms. Jag öppnade dörren och började springa upp för trappan vilket gav Mandy och pappa uppmärksamhet. "Ari. Vad har hänt?" Ropade de. "Lämna mig bara i fred" Sa jag och smällde igen min dörr och låste efter mig. Jag kravlade mig ur klänningen och la mig dirrekt i  sängen. Drog täcket över mig kropp och där kom tårarna.
 
*
 
Nästa morgon:
Jag vaknade av att det bankade på dörren. "Vem är det?" Frågade jag. "Sel" Svarade Selena. "Jag vill inte" Sa jag. "Kom igen, jag ska bara fråga en fråga om en bild" Sa hon. "Vad för bild?" Frågade jag. "En bild på instagram" Svarade hon. Jag suckade och klädde på mig kläder. "Oj, värst vad du ser sliten ut." Sa hon. Tell me about it. "Mm" Sa jag bara. "Så. Kan du snälla säga mig vad han menar med detta?" Sa Selena och jag blev chockad över bilden. Jag ville bara gråta. "Och sen det här smset" Sa hon och visade det.
 


   Postat av: Anonym

Sjukt bra och spännande!


      Datum: 2012-10-04 Tid: 21:43:47

   Postat av: Evelina

Super bra! Meer snabbt!


      Datum: 2012-10-04 Tid: 21:57:07

   Postat av: Ewweh

MEER<3 love you


      Datum: 2012-10-04 Tid: 22:14:39 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Lejla

OMG, skriiv meera måste veta vad det var för bild och vad det stog på smset. :)


      Datum: 2012-10-04 Tid: 22:42:35

   Postat av: Parya

Asså jag MÅSTE få veta vad det står smset och var det var för bild!!!!!!


      Datum: 2012-10-05 Tid: 20:26:10

   Postat av: Emelie

OMG meeeeeeeer!!!!!!!!!! <3


      Datum: 2012-10-06 Tid: 11:43:22

   Postat av: miranda

hej jag tyckte din novell va så bar så jag läste från början men kapitel 24 finns inte. blir jätte jobbigt att läsa när man hoppar över ett helt kapitel. kan u länka kapitel 24?


      Datum: 2012-10-27 Tid: 19:32:23

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback