HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 27 - You Have To Go.

 
Last Chapter:
"Var det där nödvändigt?" Skrek jag på honom. "Fattar du vad du ställt till med?" Skrek jag på honom. "Jag Justin?. Jag har inte ställt till med något. Det är du som orsakat allting det här. Den ända du kan skylla på är dig själv. Ha en fin dag" Sen gick ha där i från.
 
 
Jag och Hanna satt på hennes lillebros lilla moppe och poserade. De fick  mig att tänka på annat vilket gjorde mig väldigt glad. "Ta kort då" Skratta jag till Jassie. "Jaja" Suckade hon och tog kort. Den blev väldigt snygg om jag får säga det själv. Jassie la ut den på hennes instagram. Vi satte oss på hennes veranda och då precis börjar min telefon att ringa. Jag suckade och drog upp den. Pappas namn lyste upp på skärmen. "Ariana, nu kommer du hem på dirrekten. Jag är väldigt besviken på dig" Sedan la han på. Jag kände hur klumpen växte i magen. "Jag måste gå. Pappa vill något" Sa jag. "Okej, ring oss sen" Sa Jassie. Jag nickade och smsade fort ett meddelande till Justin. Vet någon mer något?!?!. Skrev jag. Sel vet. Jag kände hur jag blev förbannad. VA?. Hur fan då? Vad fan har du gjor?. I ren panik skickade jag det meddelandet. Kyle Skrev han bara. Jag skyndade mig hem, var beredd på en stor utskällning.
 
Jag gick upp för trappan och gick rakt igenom dörren. "Köket Ariana" Hörde jag pappa säga. Jag gick in i köket och jag såg Sel sitta med händerna i ansiktet och Pappa och Mandy stod med armarna i kors och såg inte jätte glada ut. Jag svalde. "Ja" Sa jag. "Förstår du vad du ställt till med" Började pappa. "Snälla sluta" Sa jag. "Sluta?. Det minsta du kan göra är att säga förlåt till Selena" Sa Pappa. Jag suckade. "Jag vet. Jag är jätte ledsen, det var inte meningen att det skulle bli så här" Sa jag ärligt. "Kan du då berätta för mig, hur du kan vara med Justin medans du har en pojkvän, och Justin har en pojkvän som faktiskt är din systers" "Hon är inte min riktiga syster" Jag vet inte varför jag sa det det bara kom ut. "Det har du fan klart bevisat att du inte är" Selena ställde sig upp och sprang upp för rummet. "Jag är väldigt besviken på dig Ariana" Sa pappa och såg allvarlig ut. "De skulle ju ändå göra slut, De gillade ju varandra inte ens" Sa jag som  försvar. "De var fortfarande tillsamans, förstår du hur mycket du sårat Selena, de var tillsamans då Ariana. Du var tillsamans med Kyle" Han skrek på mig. "FÖRLÅT" Skrek jag. "Jag vet inte vad jag ska göra Ariana" Sa pappa. "Göra?. Ska du slänga ut mig eller vad?" Skrek jag på honom. "Nej. Men det första du kan göra är att gå och be om förlåtelse till Selena. Det här kommer du inte undan med Ariana." Sa han. Jag visste väl att jag var tvungen att göra det.
 
Jag gick upp för trappan, jag hade skuldkänslor så det gjorde ont i magen. Det kändes som någon knivhögg mig, inte för att jag känt hur det känns att bli det, men ändå. Jag gick rakt in i stället för att knacka för hon skulle väl inte släppa in mig ändå. "Sel" Sa jag tyst. "Gå" Sa hon. "Nej jag tänker inte gå" Sa jag. "Hur kunde du göra så Ari?. Seriöst. Hur lågt får man sjunka?" Frågade hon. "Förlåt. Men till min ursäkt så hade ju ni det inte så bra i erat förhållande, och jag är ledsen så ledsen, jag ångrar mig. Jag gör det för då kanske jag aldrig känt det där när han kysste mig, då kanske jag hade varit lycklig med Kyle just nu." Sa jag. "Kände du något med Justin?" Frågade hon. "Ja, det är det som skrämmer mig. Jag ville inget av det här, jag ville inte se någon sårad, jag ville inget av detta. Och du ska veta att Justin gjorde inte slut på grund av mig han gjorde inte det Sel, då det kan du inte skylla på mig för, för den delen var inte mitt fel. Jag vet att jag inte skulle gjort som jag gjorde, men jag kan inte ta tillbaka något. Jag vet att du var tillsamans med honom då och jag är så ledsen. Så himla ledsen, jag vill inte se dig sårad. Snälla förlåt mig." Jag kände hur en tår rann ner från min ind. "Grejen är den Ari, att du svek mig. Hur fan tänkte du?. Jag var för i helvete ändå tillsamans med Justin" Sa hon. "Jag vet Sel, jag vet. Jag tänkte inte, det ända jag tänkte på var han, på mig. Jag tänkte inte på något runt om kring det var det som var sjukt, jag kom till en helt annan värld. Jag vet inte vad mer jag ska säga mer än att jag är så ledsen"
 
"Jag vet inte vad jag ska säga. Kan du bara gå" Sa hon. "Ja, jag ska det. Men snälla prata med Justin också så han också får förklara" Sa jag. Hon nickade och jag gick ut ur hennes rum och stängde det. Jag gick ner till köket igen. "Så" Sa jag. Pappa nickade. "Jag vet inte om det är så bra om du är här just nu. Det här är inte bra för mitt och Mandys förhållande heller. Det kan komma ut i pressen eller vad som helst och jag vill dig inget illa, det här kanske låter hemskt, men jag tror det är bra om du åker på någon semester eller något, någon vecka bara. Selena mår inte bra, och kommer inte må bättre om du är här. Jag har pratat med Hanna och Jassies föräldrar och båda de två följer med. Jassies mamma och Hannas mamma har ställt upp att följa med och ta hand om er. Det här kanske låter hemst Ari, men det är för ditt eget bästa. Jag vill dig inget illa, jag vill dig ditt bästa. Jag är som sagt väldigt besviken på dig. Men det är bra om du åker iväg lite, så det blir lite jämnställt här hemma i alla fall."
 
Komentera Guys.
Kolla Kapitlet där nere, Del 1 av You Have The Key To My Heart!! :D:D, Kyss.


   Postat av: Anonym

SJUKT BRA!! MEEEEER!


      Datum: 2012-10-08 Tid: 21:14:32

   Postat av: Ewweh

GRYMT BRA!!!


      Datum: 2012-10-08 Tid: 21:43:33 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Anonym

Omg, snälla , säg att ari kommer bli skit förbannad på hennes pappa och så :D


      Datum: 2012-10-08 Tid: 21:58:31

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-10-08 Tid: 22:57:30

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-10-09 Tid: 16:22:13

   Postat av: Emelie

OMG meeeeer <3


      Datum: 2012-10-09 Tid: 17:34:43

   Postat av: Ebba

OMG OFTA HAN TYP "SLÄNGER" UT HENNE?!?! Hoppas hon får damp och springer därifrån!! Grymt!


      Datum: 2012-10-09 Tid: 20:35:55

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback