HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 23 - Prom Part 1.

 
Last Chapter:
"Vackert" Skrattade Hanna. Vi gick innåt och gick in till vardagsrummet där faktiskt Justin, Kyle, Selena och Ashley satt och prata med varandra. Ashlely är Selenas kusin. Det var bra att Sel och Justin faktiskt pratade med varandra och så. Helt ärligt trodde jag inte det. Men som Justin sa så visste jag inte hur det var i deras förhållande. Vi satte oss brevid de och Justin log åt mig. Jag log tillbaka. Jag satte mig i knät på Kyle och han la sina armar om mig. "Kan jag få prata lite med dig?" Frågade Justin mig. Jag nickade försiktigt.
 
Jag reste mig upp från Kyles knä och följde efter Justin. Vi gick in i pappas kontor. "Vad?" Frågade jag. "Vad är det du vill Justin, du kan inte bara säga att jag ska följa med dig så där, det funkar inte så" Sa jag. "Vill du veta vad jag igentligen vill?. Jag vill att kunna träffa dig varje dag. Jag vill kunna krama och kyssa dig öppet varje dag. Jag vill kunna kalla dig min varje dag." Jag blev tagen av hans ord. "Justin" Sa jag tyst. "Det funkar inte, det vet du." Sa jag. Han suckade. "Men gör något åt det då. Gör slut med Kyle" Sa han. "Nej" Svarade jag. "Vadå nej?" Frågade han. "Nej. Jag tänker inte göra slut med honom. Jag har fortfarande mina känslor för honom." Sa jag. "Så detta var en lek för dig eller?" Frågade han. "Nej. Jag känner något för dig med och det vet du. Men det är Kyle jag är tillsamans med och jag kan bara inte såra Kyle så mycket, och sen om då vi skulle bli tillsamans Kyle skulle aldrig prata med dig igen Justin. Selena skulle aldrig prata med mig igen om hon fick reda på att vi gjort något när ni var tillsamans." Sa jag. Han suckade.
 
*
 
Nästa dag:
 
Vi var inne i affären och letade efter klänningar till balen. Det var svårt, det fanns så många vackra klänningar. "Kan vi inte testa lite bröllops klänningar bara för att?" Frågade Jassie. Jag nickade och skratta. Jag tog mig två vita klänningar och gick in i provhytten lika så gjorde Jassie. Hanna pallade inte. Jag drog av mig den gröna jag hade på mig nu och satte på mig den. Hanna fick komma in och hjälpa mig med den stora fluffiga saken. Ja gick ut och Jassie hade också en stor vit klänning. "Ååh jag vill gifta mig nu" Sa Jassie. Jag skratta åt henne. Klänningarna var verkligen vackra. Vi gick in igen och bytte om till den andra. Den var också väldigt fin. Nästan så man ville köpa den, men vad skulle man använda den till liksom?.  Hanna knäppte en bild på oss i denna klänning också.
 
 
 
Vi prövade runt i en massa klänningar. Hanna hade hittat en jätte fin röd klänning. Hon såg ut som en prinsessa verkligen. Den satt perfekt på henne och den var verkligen jätte fin. Jag prövade en rosa med en massa blommor på men jag tyckte den blev lite för mycket. Jag tog en enklare rosa och den var fin. "Vad tycker ni?" Frågade jag. "Den är jätte fin" Sa Hanna. "Ja. Det tycker jag med men, jag hade lovar mig själv att inte köpa rosa" Sa jag. "Den är jätte fin verkligen" Sa Jassie. "Finns den inte i någon annan färg då?" Frågade hon sedan. Jag ryckte på axlarna. "I Aprikos" Sa Hanna. "Ååh. Få se" Sa jag. "Den ska jag testa" Sa jag. "Får jag testa den rosa du har på dig nu då?" Frågade Jassie. Jag nickade. Jag gick in och bytte om till den aprikosa och den satt bra. Det var den klänningen jag skulle ha.
 
 
 
 
Vi gick och betalade och Jassie tog den ljusrosa jag prövade. En klänning med varsin färg fick vi med oss och jag messade Kyle vilken färg jag valt. Vi betalade, dyrt blev det men det var det värt, helt klart. Vi åkte hem var för sig för vi alla ville göra oss i ordning för imorgon. Duscha, raka benen, fixa naglarna, allt för att vara förberedd. När jag kom hem var både Selena och Mandy helt uppe i spel och var väldigt nyfikna. "Ta det lugnt" skratta jag. Jag tog upp klänningen. "Ååååh vad fin" Sa Sel. "Tack" Log jag. "Den kommer verkligen passa dig" Sa Mandy. "Tack" Sa jag och log stort. Jag gick upp på mitt rum drog av mig mina kläder och gick in i duschen.
 
*
 
Dagen efter:
 
Jassie och Hanna hade varit här och vi hade gjort i ordning oss tillsamans. Just nu satt vi på Jassies mammas cafe och bara tog det lugnt i våra klänningar. Det måste sett väldigt roligt ut, men det var här vi skulle samlas. Jassie hade med sig sin hund också. Eller Jassies mamma hade den på jobbet då den inte kan vara hemma ensam. Den var hur söt som helst. Hanna ställde sig upp. "Lee" Sa hon. Hon tog några kort på oss och la upp på instagram och hennes twitter. Jag brydde mig inte så mycket när folk la upp bilder på mig, det berodde självklart på hur jag såg ut på bilden, och vem det var som la upp den.
 
 
Killarna skulle komma samtidigt och hämta upp oss så skulle vi åka dit samtidigt. Snart ser vi att en limo rullar in och jag blir väldgit förvånad. Limo?. Ut kliver de alla tre ut, stiliga. Kyle har en aprikos ros i fickan och den matchade bra med min klänning. "Hey. Vad vacker du är" Kyle gav mig en lätt kyss. "Tack" Sa jag. Han satte på mig "armbandet" med en blomma på min handled. "Redo för i kväll?" Frågade han. Jag nickade och log stort. Vi gick in i limon och chauffören som jag inte hade någon aning om vem det var körde oss till skolan. Det var konstigt att gå runt i skolan där igen när jag inte gick där. Balen skulle vara i idrotts hallen så alla skulle få plats. Vi gick in hand i hand och när jag ser vem som står i dj båset så hoppar mitt hjärta över ett slag.


   Postat av: Evelina

Super bra!!


      Datum: 2012-10-01 Tid: 07:06:13

   Postat av: Anonym

SJUUUUUUKT BRA!!


      Datum: 2012-10-01 Tid: 07:10:12

   Postat av: Emmie

JUSTIN!!! Meeeeeer <3


      Datum: 2012-10-01 Tid: 14:32:03

   Postat av: Anna

Super bra!! :) Gissar på Justin!!


      Datum: 2012-10-01 Tid: 15:35:53

   Postat av: Hanna

Hej, jag kan inte hitta kapitel 13 :(

Svar: Det är fixat nu! :) Nu ska det gå!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-10-01 Tid: 17:39:37

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback