HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 42 - Just go

Last Chapter:
"Kelsey" Jag vågade inte kolla på honom. "Kolla på mig" Jag gjorde som han sa och jag kände hur varma mina kinder blev. "Ja, verkligen och jag lovar det okej?" Jag nickade. "Du är det nu också, så det var inte bara då" Där klarade jag inte med utan ställde mig upp. "Jag ska bara dricka lite vatten" Han skrattade medans jag gick ut i köket och först blötte mitt ansikte i iskallt vatten. Jag drack ett glas och gick sedan ut till Justin igen. "Stanna där" "Va?" Undrade jag dumt medans jag stannade dock. "Säg till om jag ska sluta" Han närmade sig mig och jag blev förstelnad. När han var på väg att kyssa mina läppar så var jag tvungen att avbryta. "Stop, stanna stanna, ta det lugnt" Jag backade undan och andades häftigt. "Jag måste verkligen veta Justin, vad är det mellan oss? Alltså vad höller vi på med?" "Om du menar kärlek, så är jag ledsen, men jag blir inte kär Kelsey."
 
Jag stog och kollade på honom. "Va?" "Jag blir inte kär" "Jag hörde, men. Vad är allt det här sova i sängen tillsamans, och att kyssa mig på flygplatsen?" han ryckte på axlarna. "Du är en sån idiot" Mina tårar var nära, jag orkade verkligen inte det här. "Du vet mycket väl vilken person jag är Kelsey, kom inte och säg att jag är någon idiot bara för att jag inte är personen som är kär." "Hör du hur du låter? Alla kan bli kära, vad är det du snackar om?" "Då har du väl hittat den ända personen som inte kan bli det." Jag himlade med ögonen åt honom. En tår rann ner på kinden men jag lät den bara åka ner från kinden. "Gråter du nu, på riktigt?" "Ja på grund av dig igen" "Kom igen Kelsey, du måste tåla något. Gråt inte för allt" "Jag gör inte det Justin. Men fattar du hur jag känner eller? Du får mig att känna saker när du håller på och säga en massa snälla saker, när du hålla min hand när vi sover, när du håller om mig. Vad är det för skit då? Jag förstår mig inte på dig" Min röst hade höjts. "Är du kär i mig?" Undrade han. "Är det allt du bryr dig om just nu?" Han ryckte på axlarna. "Snälla gå, jag orkar inte Justin" "Kom igen Kelsey, överreagera inte." "Jag överreagerar inte Justin, kan du sluta. Gå här i från jag orkar inte med dig" höjde jag rösten åt honom. Gråt hördes i baby monitorn och jag blängde surt på Justin.
 
Han var påväg att hämta henne. "Glöm, ut från mitt hus" "Kom igen Kelsey, sluta vara så här" "Jag? Det är du Justin" "Hur kan det alltid vara jag?" "Du kanske ska fråga dig själv eller hur?" Han slog en hand i väggen sten hårt och jag kollade chockat mot honom. "Ut Justin" Jag stände mitt rum efter mig och tog försiktgt upp Sophie. Jag satt tyst med henne i sängen tills jag hörde yttedörren slängas igen. "Din pappa kan verkligen vara en idiot ibland" Viskade jag till Sophie. Jag satte mig tillrätta med henne i sängen och bara kollade på henne. Jag längtade tills hon blev lite äldre, när man kunde skjutsa fart på henne i gungan. Eller när hon skulle ta sina första steg, eller när hon bara lär sig krypa. Hennes skratt var det sötasta jag någonsin hört och hennes vackra hasselnöts bruna ögon var helt oslagbara som hon hade fått från Justin. Det syndes verkligen hur hon hade växt på nästan tre månader. Snart tre månader har jag varit mamma. Det är sjukt konstigt för mig. Jag var helt inställd på adoption, men Justin var nog den personen som verkligen fick mig att inse att jag inte skulle välja det. Jag önskar Sophie en perfekt familj fortfarande, jag vill att hon ska ha sin mamma och pappa närvarande eftersom jag vet hur det känns att inte ha det. En tår rann ner från min kind när jag började tänka på det, och samt på grund av Justin. Hur kan man vara så? Jag förstår mig inte på honom. Jag är väl lite småkär i honom, det måste jag erkänna. När han ligger och håller om mig om natten, och den där kyssen mot mina läppar.
 
Våra läppar passar verkligen ihop. Han får mig att rysa, fan han är i mina tankar hela tiden. Jag saknar honom när han är borta och jag kunde knappt sova när jag kom hem från Paris på grund av att han inte låg brevid mig. Det är som att han har två sidor, en ond och en god och han ställa in sig på vilken av de när som helst. Den goda är perfekt och den onda är läskig. Jag skakade av mig tanken. Så han kände ingeting för mig? Inte ett fjutt? Varför kysste han mig då? Varför kom han dirrekt när han har landat till mig för att kunna sova här? Varför gjorde han allt det här då? Det gick mig på nerverna och det fick mig att gråta ännu mer. Sophie låg med klarvakna ögon och stirrade på mig. Jag log mot henne och försökte lugna ner mig. Var jag patetisk? Det kändes som Justin tyckte det. Gråter jag för allt verkligen? Jag suckade för mig själv när jag kom på att han återigen kom upp i mina tankar. När jag hörde ytterdörren slå upp suckade jag för mig själv. Jag som trivdes bra att vara ensam just nu. Min dörr öppnades snart utan ett knack. Lucas steg in. "Gråter du?" Han kom fort fram till mig. "Ja det gör du, vad är det som har hänt?" "Inget" Sa jag med gråten i halsen. "Kom igen, jag ser ju att det är något." "Snälla Lucas, jag vill vara ens-am" "Är det Justin?" "Lucas sluta" Grät jag. Han omfamnade mig i en kram och jag grät mot hans axel med fortfarande Sophie i mitt knä. Lucas gick ut ur rummet efter ett tak efter en kyss på min hjässa. Jag fipplade upp telefonen för att smsa Sammy.
 
Till Sammy
Hej, Skulle du vilja komma över? :(
 
Från Sammy
Kelsey? Har det hänt något?
 
Till Sammy
Ja :(
 
Från Sammy
Jag kommer på dirrekten gumman!
 
Tumblr_mcoijnt5dm1rvjvfo_large
 
Jag log mot smset och det började bli sent. Jag nattade Sophie och satte mig i vardagsrummet i väntan på Sammy. Det dröjde verkligen inte länge förns det ringde på dörren. Jag log stort och gick och öppnade dörren. Hon omfamnade mig i en kram det första hon gjorde. Jag log smått. "Hur är det?" Undrade hon. "Jag förklarar allt snart" Hon nickade och vi tog med oss en filt och satte oss på altanen. "Justin?" Undrade hon. Jag nickade och en tår kom dirrekt ner från min kind och jag torkade bort den. "Ja" Hon skakade på huvudet. "Vad har han gjort nu?" Jag tog ett djupt andetag. "På sista tiden så har allt känt så bra, han kysste mig ju på flygplatsen och så där och jag ljuger ju om jag säger att jag inte kände något självklart. Sen sov vi ju nästa varenda natt på bussen tillsamans sen har han sovit här med nu, förut så hade vi ett snack. Han undrade om det gjorde ont du vet när vi, ja skitsamma, jag kunde sitta och snacka med honom om det hur lätt som helst. Sen så sa han att jag var attraktiv och så. Jag var ute i köket för jag blev generad och när jag skulle gå tillbaka säger han att jag ska stanna, jag gör det och han är påväg att kyssa mig" Hon log bara. "Det är väl bra?" Undrade hon. Jag skakade på huvudet och fortsatte. "Grejen var att, jag avbröt när han nästan gjorde det och undrade var det var vi höll på med. Han sa att han inte kunde bli kär och då började vi bråka han sa massa saker och jag orkar verkligen inte han är som två personer"
 
Hon suckade stort. "Jag har sådan lust och slå ner honom just nu" Jag log smått. Hon började fippla med sin telefon. "Vad gör du?" Skickade över Carlos och Fredo till Justins hus" Jag spärrade upp ögonen. "Gör inte det" "Kom igen, det är bara bra" Jag nickade. "Kanske det" "Justin är speciell Kelsey och han har varit med om mycket, säkert saker han inte ens berättat för dig. Men han förbättrar sig och jag ska vara ärlig och jag tror att det är på grund av dig. Han har fixat sin world tour, allt börjar gå bra för honom nu. Men det finns fortfarande bitar då han låg på noll." Jag nickade. "Det syns på honom att han gillar dig, han har bara svårt att erkänna för sig själv, och han vill spela cool och allt det där" Jag suckade och tårarna slutade inte rinna. Dumma Justin, han fick mig alltid att gråta. "Och du är verkligen inte pateiskt för att du gråter, Justin kan säga saker som han verkligen inte menar okej? Allt kommer att lösa sig jag lovar"  "Jag bara, blir så ledsen när han säger så där, när allt var så bra, vi har gosat och så med Sophie och allt kändes perfekt och sen rasar allt som ett korthus, jag bara." Jag skakade på huvudet för mig själv. "Släpp ut det Kels" Tårarna sprutade på mig. "Fan" Skrattade jag medans jag grät. Hon skrattade också. "Det är okej" Jag nickade och jag ville inte ens veta hur jag såg ut just nu.
 
Justins Perspektiv:
"Vad gör ni här?" Suckade jag åt Carlos och Fredo. "Min flickvän smsade, hon är hos Kelsey" Jag himlade med ögonen och släppte in dom. "Kom igen dude, när ska du sluta?" Jag kollade irriterat på Fredo. "Vad menar du?" Muttrade jag. "Sluta vara taskig mot henne, du märker det inte ens själv. Vi alla vet hur svårt du har haft det, men Kelsey vet inte det Justin. Hon vet knappt något om dig. Sluta spela den där starka personen hela tiden, släpp ut det någon gång, visa känslor" Jag himlade med ögonen för dom överreagerade. "Kom igen bro" Jag skakade på huvudet. "Du inser ju inte ens att hon sitter där hemma hos henne och gråter på grund av dig, ni har en dotter tillsamans, du älskar din dotter, och du älskar väl din dotters mamma eller hur?" Till slut så nickade jag. "Bra. För hon sitter där och gråter floder just nu. Jag förstår inte ens hur du kan säga vissa saker om folk du bryr dig om. Du vill väl inte tappa kontakten med Sophie, för om du fortsätter och beter dig illa mot Kelsey så kan din kontakt med Sophie vara borta som ett svep, och kom ihåg att det är Kelsey som bestämer allt." "Om du inte ska spela din coola sida nu bro, var kännder du igentligen för henne?" Jag ryckte på axlarna. "Kom igen Justin" "Fine, jag är bara rädd okej" "Jag vet Justin, erkänn bara för dig själv att du är kär i Kelsey" Hennes ansikte kom upp i mina tankar om hur hon grät just nu. Det gjorde ont i mig. "Okej" Suckade jag. Jag är väl kär i henne då. Jag suckade. "Smsa henne" Carlos gav mig min telefon och jag himlade med ögonen med ett flin på mina läppar.
 
Till KelseyHastings
Får jag komma över?
 
Från KelseyHastings
Nej
 
"Hon vill inte ens ha mig där" "Klart hon inte vill, hon gråter ju över dig. Åk dit" Jag tog mina bilnycklar från byrån och öppnade dörren och skyndade mig till bilen. Jag var ju kär, jag var fan kär i Kelsey.
 
 
 
Komenteraaaaaaaaaa!


   Postat av: Anonym

Super braa!!!!!!!!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 19:39:44

   Postat av: Miranda

Jätte bra, men nu måste vi ha mer fort! :)


      Datum: 2013-04-26 Tid: 20:00:45

   Postat av: Ditt största fan

Gud vad bra! Den här novellen skäns nästan som mitt liv!? Jag grät lite när jag läste det. Det är så känslofullt. Jag älskar det!!!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 20:34:04

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer


      Datum: 2013-04-26 Tid: 20:39:43

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 20:51:56

   Postat av: ebba

AHHHHHH!! AWESOME!!! loveeee iiiit!!


      Datum: 2013-04-26 Tid: 21:07:27

   Postat av: Frida❤

Jättebra! Superdupermega bra! Mer! <3


      Datum: 2013-04-26 Tid: 21:07:29 URL: http://fridacarbin.blogg.se

   Postat av: Hanna

super bra, vill ha ett nytt nu med en gång . så skriv haha kram !


      Datum: 2013-04-26 Tid: 22:10:31 URL: http://bieberfevernovell.webblogg.se

   Postat av: Hanna

Ojoj mycket tårar men han är kääär!!! :)

Så bra kapitel, precis som alltid


      Datum: 2013-04-26 Tid: 22:25:57 URL: http://hanzenpanzen.blogg.se

   Postat av: Josefine

Hittade din novell igår och jag har redan läst 2 noveller! Du är jätte duktig på att skriva! Kapitlet var jätte bra också!! <3

Svar: Aw tack!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-26 Tid: 23:54:26

   Postat av: Anonym

JÖTTE BRA! Spännande! :)


      Datum: 2013-04-27 Tid: 01:53:05

   Postat av: Emelie

Awe så gulligt!! Stackars Kelsey :(


      Datum: 2013-04-27 Tid: 08:34:33 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2013-04-27 Tid: 16:08:20

   Postat av: Sara

MEEER😍😍😍😍😍 BÄÄÄSTA


      Datum: 2013-04-27 Tid: 18:41:24 URL: http://myjbstoryys.blogg.se

   Postat av: kelly:)

ohh shit vad bra det är mera, han är kär!!


      Datum: 2013-04-28 Tid: 00:32:19

   Postat av: Celebnovell

OMG han är kääär! Är helt hyper just nu, haha. ♥


      Datum: 2013-04-29 Tid: 15:38:22 URL: http://celebnovell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback