HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 11 - Going to the hospital

Last Chapter:
"Kom" Lucas drog med mig upp i parken. Han sprang bort till fotbolls målen och hämtade en boll. "Kom igen, visa dina fotbolls skills då syrran." Skratta han. "Akta dig" Sa jag och tog bollen. Vi sprang runt som små barn och körde fotboll med varandra och det var verkligen kul att skratta igen. "Ta bollen då sis" Han hade spelat fotboll i typ hela sitt liv så han kunde ju verkligen dribbla av mig. Jag sneglade bort mot Brian och Allison och det såg så lyckliga ut på parkbänken. "Kom" Ropade Lucas till dem. De reste på sig och Allison tog av sig sina klackskor och vi alla fyra körde. Jag fick äntligen tänka på något annat.
 
"Är du okej?" Julia kom upp mot mitt skåp. Jag ryckte på axlarna. "Jag tror jag har hyffsat lärt mig att förstå det" Sa jag och log snett. "Det är ju bra" Sa hon. Jag nickade. Jag tog mina matteböcker och vi ställde oss utanför salen och väntade. Efter matten var jag tvungen och leta upp min mentor då jag var tvungen att berätta att jag skulle till sjukhuset vid ett. Jag såg hur läraren kom längre bort i korridoren och till slut släppte hon in oss. Jag och Julia placerade oss i mitten. Hon ropade upp namnen och började sedan lektionen. "Jag tänkte ta upp två tal på tavlan först så slå upp sidan 243 tack" Vi gjorde som hon sa och när hon började skriva klev Justin in i rummet. "Säger man något?" Frågade Mrs.Flink som var läraren. "Förlåt för jag kom för sent" Himlade han med ögonen. "Du gör det alldeles för mycket Mr.Bieber" Suckade hon och skrev upp honom på något papper och jag log smått. "I alla fall, Justin slå upp sida 243 så du hänger med" Suckade hon. Hon började sedan gå igenom två talen och det var väldigt lätt så detta kapitel skulle nog gå bra.
 
Vi började att jobba och det gick på i ett flyt till mig så jag var klar snabbt med dagens beting. Man fick nämligen sluta när man var klar så jag packade ihop mina saker och gick till skåpet och la in dem. Jag gick upp för trapporna där lärarummet var och knackade på. "Vad kan jag hjälpa dig med?" Frågade någon kvinna jag inte kände igen. "Anna Evans tack" Log jag. "Visst" Sa hon och gick och hämtade henne. "Åh hej Kelsey, vad har du på hjärtat?" Frågade hon. "Jo, jag har en sjukhus tid klockan ett så jag måste åka runt tjugo över tolv idag" Sade jag. "Ja okej, har du en lapp?" Frågade hon. Jag gav den till henne med Brians telefon nummer och så vidare. "Bra, då skriver jag in en giltigfrånvaro på dig, ha det bra resten av dagen" Jag nickade och log och gick sedan ner för trapporna och satte mig på bänken utanför klassrummet och väntade på Julia. Jag såg hur Justin kom ut från dörren och det förvånade mig att han var klar. Han placerades brevid mig och jag kunde känna hur stelt det blev. "Ska vi stanna i skolan idag på geografin?" Började han. "Nae, eller du kan. Jag kommer inte" Sa jag. "Va?" Frågade han förvirrat.
 
image
 
"Jag har en sjukhus tid vid ett, jag missar den" Sa jag.  Han fnös. "Vad ska du göra där?" Frågade han. "Det har väl inte du med och göra eller hur?" Frågade jag spydigt tillbaka. "Ojoj, easy tiger" Sa han. "Varför pratar du ens med mig?" "Varför inte Kels?" Jag ryckte på axlarna. Jag förstod seriöst inte varför. Han är en idiot och jag vill inte ha något med honom att göra, jag är rädd att jag kommer att ha det dock. "Så du menar att jag ska göra arbetet själv?" Frågade han. "Det är en lektion Justin" suckade jag. "Plus så har jag redan gjort dubbelt så mycket som dig så det kanske är bäst att du jobbar lite så jag inte får skriva att det var jag som gjorde allt jobbet" Sa jag. Han himlade med ögonen åt mig. "fine" Mumlade han. "Wow, går Justin Bieber med på något för en gång skull?" Frågade jag på skämt. "Inte ens kul, plugghäst" Sa han och ställde sig upp och gick in på närmaste toalett. Jag fnös högt. Äntligen kom Julia ut. "Tack för du lämnade mig" suckade hon. "Jag skulle ju ändå till Anna" Sa jag. "jaja" suckade hon. "Hur gör du med idrotten nu då?" Frågade hon. "Jag vet inte" Suckade jag. "Jag har med mig en lapp från Brian i alla fall" Sa jag. Hon nickade och la sina grejer i skåpet och tog fram sin väska.
 
Vi gick in i tjejernas omklädningsrum och hon bytte om. Nu hade vi idrott med hela klassen och den här lektionen var faktiskt rolig, men jag kunde inte va med. Ashley sa att man kunde vara med men om man skulle göra något skulle det vara att motionera, inget som kunde skada en, som om man kör någon sport eller något annat som en vanlig idrottslektion. Julia var snabb med att byta om och vi gick in i idrottssalen där några satt. Ju mer minuter det gick desto mer folk strömmade in och Justin och Daniel kom också tillslut. Dock var Justin inte klädd och jag suckade. Det var bara jag och han. Idrotts läraren hade fått min lapp och han hade gått med på det. "Sätt er nu, jag ser att alla är här, Mr.Bieber varför är inte du med idag?" Frågade han. "Glömde kläder, sorry" Mumlade han. Han nickade. "Så, då sätter vi igång, ni kan börja att springa runt salen, Daniel följer ni efter, och gör övningar med." Ropade han och alla började röra på sig. Jag och Justin satte oss på bänken. "Ni två får gå in i teori salen och ta med er något att göra" Sa han och vi lämnade salen. Jag hämtade min engelska bok vi läste och Justin gjorde tydligen samma sak. Vi gick upp i teori salen och den var öppen och ingen där.
 
Jag tände lampan och slog mig ner. "Så varför är du inte med?" Frågade han. "För att jag skulle till sjukhuset remember?" Frågade jag honom. Han nickade. Han tog fram sin telefon och jag såg hur han satt och tog kort på sig själv. Jag himlade med ögonen. "Sitter du verkligen och tar kort på dig själv?" Frågade jag. "Eh ja" Sa han. Jag såg hur han riktade sin telefon mot mig. "Sluta Justin" Suckade jag irriterat och täckte över mitt ansikte. Han skratta till. "Skärp dig" Suckade jag. "Jaja". Jag gjorde lika dant som han och tog upp min telefon. Jag kollade igenom min instagram i brist på annat. "åh, jag hitta din instagram" Sa Justin. "Va?, Stalker" Mumlade jag. Han fnös. "Så nu följer jag dig Kelseeey" "Du är patetisk" Suckade jag. "Följ mig då" Blinkade han. Sanningen var att jag redan gjorde det. "Oj du gjorde visst redan det" Retades han. "Kan du bara lägga ner?" Frågade jag. Han fnös återigen. Min telefon blippade till. "JustinBieber har taggat dig i ett foto"  "på riktigt?" Frågade jag. Jag öppnade det snabbt och han hade gjort ett foto med två foton, ena var på mig och det andra på hans bok men man såg mig lite i bakrunden då vi satt mittemot varandra. Under fotot stod det, Reading som English in school with @KelseyHastings. And i also working hard with my new album, #Belive Jag himlade lite med ögonen att han var tvungen att följa mig och dessutom tagga mig. "Se det positivt du kommer få massa followers" skratta han.
 
*
Jag satt med Allison på sjukhuset och väntade ganska nervöst. Okej, jag visste att jag var gravid, men jag hade fått tagit ett riktigt test nu. "Kelsey Hastings" Sa en sjuksköterska. Jag nickade och Allison följde med mig in till rummet. "Japp du är defenitivt gravid precis som vi då trodde." Jag nickade. "Jag tänkte att vi bokar ett ultraljud om en månad" Jag nickade. "Vet du hur du ska göra med barnet?" Frågade hon försitkigt. "Ehm" Började jag. "Hon överväger att behålla det eller adoption, men abort är inget alternativ" Sa Allison åt mig. Jag nickade. "Okej, då tänker jag fixa en adoptivrådgivare med så kommer du få prata med en sådan också" Sa hon. Jag nickade som tack. "Då ses vi om en månad, och här är mitt nummer om det skulle vara något. Hon gav mig ett kort och vi lämnade sjukhuset. Jag hade hunnit tillbaka till skolan ett tag men jag hade ingen lust. "Är du hungrig?" Frågade hon. Jag nickade. "Mc.Donalds?" Frågade jag glatt. "Självklart" Sa hon. Jag log stort.


   Postat av: Anonym

Jätte bra :)


      Datum: 2013-02-05 Tid: 19:00:55

   Postat av: Anonym

Meeeeeer


      Datum: 2013-02-05 Tid: 19:47:56

   Postat av: Emelie ❤

Meeer kan du inte ha ett maraton snart? ❤


      Datum: 2013-02-05 Tid: 20:15:20 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-02-06 Tid: 07:49:49

   Postat av: Celebnovell (Romina)

Men gud, tycker så synd om Kels =(


      Datum: 2013-02-06 Tid: 13:56:30 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Maja

Snälla säg att det kommer ett kapitel i dag det är så spännande 😄😄😄😄❤


      Datum: 2013-02-06 Tid: 19:45:20 URL: http://justajbnovel.blogg.se

   Postat av: Selenatorsforever

Gillar du någon kändis? Vill du ha de på ditt iphone skal? Vi på selenatorsforever har gjort en tävling där man vinner ett skal som man designar helt själv! Här är sidan till tävlingen! http://selenatorsforever.blogg.se/2013/february/vill-du-vinna-ett-eget-skal.html#comment


      Datum: 2013-02-06 Tid: 23:16:03 URL: http://Selenatorsforever.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback