HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 59 - Just sort things out

Last Chapter:
Hela hans familj som jag träffat var verkligen underbara. Jag och Justin drog på oss våra skor för att vi skulle gå över till Chaz. Justin var otroligt nervös, det kunde man verkligen se på honom. Jag tror att Chaz och Ryan visste att Justin var i Stratford men inte att han faktiskt skulle hälsa på dom. "Vi ses sen då" Sa jag och kysste sedan Soph på hjässan eftersom Pattie skulle vara barnvakt så länge vi var över där. Justin var stel när vi var på väg han sa inte särskilt mycket men han höll min hand hårt. Justin stannade framför ett huso ch jag förståd att det var Chaz hus. Vi gick upp för hans trappa och jag ringde på åt Justin. Det dröjde inte länge förns en kille i våran ålder öppna. Han stod stilla och kollade på Justin men jag tror varken jag eller Justin hann reagera förns Justin fick en rak höger i ansiktet.
 
 
 
"Justin är du okej?" Jag böjde mig ner och han nickade bara och tog sig över kindbenet och jag hjälpte honom upp. "Vem är du?" Fnös Chaz åt mig. "Hans flickvän" "Hora" Fnös han åt mig igen. Då reagerade Justin och slängde sig över Chaz. "SLUTA" skrek jag på dom. Självklart så lyssnade dom inte och en man kom in i hallen eftersom Justin slängt sig in i huset när han slängde sig på Chaz. "Vad försigår?, Justin?" Han kollade på med mig en förvirrad blick. "Hjälp" Sa jag och försökte få låss dom och han reagerade genast till och drog bort chaz som kunde hålla undan honom. "Justin lugna ner dig" "Vad fan gör du här? Du har ingen jävla rätt att komma hit, du har inte ens hört av dig på nästan två år" "Och du har ingen rätt att kalla min flickvän för hora" "Okej killar, om jag ringer Ryan så sätter ni er i soffan utan att döda varandra så kan ni prata?" Föreslog vad jag antog var Chaz pappa. "Okej" Svarade Justin. "Fine" Svarade sedan Chaz och de kollade inte ens på varandra. Jag gick efter Justin då jag inte hade någon aning om vart jag skulle ta vägen. Justin drog ner mig i hans knä när jag var på väg att sätta mig brevid honom, jag visste inte om det var ett väldigt lägligt tillfälle men jag lät det vara.
 
Justins Perspektiv:
Mina armar höll om Kelsey hårt och jag kollade åt ett annat håll, just nu var jag förbannad. Men jag kom hit för en anledning, att bli sams så jag kan väl lika gärna försöka. "Han är på väg"  Jag kollade inte åt Michaels håll utan bara nickade. Frågan var hur jag skulle börja prata, skulle ens jag börja prata? "Kelsey, om du inte har något emot det kanske vi ska låta dom vara själva?" Jag spände mig mot Kelsey så hon skulle förstå att hon inte skulle gå. "Okej" Svarade hon och jag suckade. "Det kommer gå bra, jag är precis där" Jag nickade och hon kysste mig snabbt innan hon gick i väg till köket. Det plingade på och mitt hjärta började slå en aning fortare. Michael gick och öppna och släppte in Ryan som satte sig vid Chaz. "Okej, bara red ut era problem nu" Sa Michael och gick också in i köket. Ingen började prata. Vi satt där helt tyst för kanske tre minuter. "Nästan två år, hur i helvete kunde du inte höra av dig?" Chaz började och jag svalde. Jag vet inte varför men jag kände mig frustrerad så jag höjde rösten. "För jag ville glömma Stratford, jag hatade stratford efter vad som hände med Leah, jag vet att jag var den som sa upp kontakten just för att jag inte ville ha något med Stratford att göra och dessutom var jag full, jag ringde inte ens till pappa eller någon. Jag vet att jag var en idiot och jag vet att jag inte borde gjort som jag gjorde men mitt hjärta var krossat och blabla, jag drack och drack och gjorde dumma saker det ända jag tänkte på var sex och alkohol"
 
Jag tog en paus. "Men jag är inte samma människa, jag har gått ut highschool och jag vet att det är väldigt konstigt att jag är här just nu, jag tycker faktiskt det med, men nu när min familj faktiskt förlåtit mig så var ni mitt nästa steg och" Jag suckade. "Jag är ledsen" De kollade bara på mig. Jag funderade om jag skulle berätta, om jag skulle berätta allt. "Justin det bevisar inte särskilt mycket" "Jag är ledsen jag lovar, även fast det gått jävligt lång tid så hörde du ju av dig till Kelsey i alla fall och det är jag ytterst tacksam över efter all skit" Jag kollade mot Ryan. "Jag ska berätta en jävlig hemlig sak nu, och jag säger det för jag litar på er, Jag började skolan, det var där jag träffade Kelsey, visst jag var fortfarande en idiot just då. Vi behöver ju inte gå in på detaljer men jag var en idiot mot Kelsey och lekte med hennes känslor och hon blev gravid" De kollade med stora ögon mot mig. "Hon ville hålla det hemligt men jag listade ut allting på något sätt och gick till henne och frågade om hon var gravid vilket hon då var, vi bråkade ganska mycket men några månader efter våran dotter föddes så blev vi tillsamans" "Du har en dotter?" Undrade Chaz. "Ja Sophie, knappt några vet om det, bara några vänner i La och familjen" "Jag vet inte hur jag ska få er att lita på mig, och jag att jag gjort så jävla många misstag med att inte ta kontakt igen, men jag var livrädd, även efter det gått två månader och jag ringde er och sa att jag var full, till och med då var jag livrädd, det gick mer och mer tid och desto mer tid det gick vågade jag inte ta kontakt, jag tänkte på det i julas när jag var här, men som sagt jag var jävligt feg"
 
"Jag är ledsen att jag slog dig" Flinade Chaz. "Jag tror jag förtjänade det" Han nickade och jag skrattade. "Ger ni mig en chans?" "En Chans Bieber" Ryan ställde sig upp och lika dant gjorde Chaz som nickade och vi gjorde våra handslag. Det kändes bra, vi var kanske inte vänner just nu, men vi skulle lätt kunna bygga tillbaka det på några eller någon dag om inte ens några timmar. "Kelsey" Ropade jag. Hon kom ut med ett leende, hon hade säkert lyssnat. "Det här är Kelsey min flickvän, Kelsey - Chaz, Ryan" Hon hälsade glatt på dom och Michael kom ut och hälsade på mig också. Vi bestämde oss för att gå ut och även hämta Sophie då de ville se henne. Alfredo och Kenny skulle möta oss där med. Det var skönt att bara ha dom att snacka med liksom. Kelsey och jag gick hand i hand precis som det skulle vara. Mormor och Pattie satt på verandan på framsidan och de blev genast super glada när de såg att Chaz och Ryan var med. När de ställde sig upp såg jag Sophie i mammas famn och jag log smått och gick lite fortare fram och tog henne i min famn. "Så detta är Sophie" Berättade jag för Chaz och Ryan. "Hon är söt, håll henne borta från killarna" Skämtade Chaz. "Du hon ska va inlåst tills hon blir fyrtio" Skrattade jag vilket de med gjorde. Alfredo och Kenny kom ut från huset och de hälsade på Chaz och Ryan glatt de med. Vi snackade en stund om bara saker vi missat med varandra. "Ska vi köra lite basket?" Frågade Alfredo och vi killar var på. "Följer du med?" Undrade jag till Kelsey. Hon skakade på huvudet. "Jag tror jag åker hem till Jermey igen, jag är trött" "Va? Är du säker?" "Jag kan skjutsa henne Justin" Berättade mamma. "Okej, men är du säker?" "Ja Justin, gå och ha kul" Jag nickade och kysste henne snabbt innan jag sprang och hängde på dom andra.
 
Tumblr_mhznj1ddwf1qhzi2jo1_500_large
 
Skönt nog var vi själva vid basket planen och vi delade upp oss. Kenny kände inte för att vara med utan satte sig på bänken för att kolla. Jag och Fredo körde mot Chaz och Ryan. "Har du verkligen tid att spela i kändis livet, du har säkert tappat spelet" Chaz började anfalla tillsamans med Ryan. "Jag tror inte du vet vad du snackar om, man" Det vart svettigt nästan dirrekt och det var längesen jag kunde vara ute så här öppet, det var det som var så bra med Stratford. "Hur går det med sixpacket, lite svettigt?" Skrattade Ryan. "Åh du menar det här?" Jag drog upp tröjan och de skrattade och vi fortsatte spela. Vi höll inte räkningen utan bara spelade. Efter ett tag var vi verkligen alla super trötta och det började mörkna. Jag och alfredo tyckte vi vann men dom tyckte ju att dom vann så vi kom inte riktigt fram till ett bra resultat. Vi satte oss ner på några bänkar. "Kelsey verkar ju bra för dig i alla fall" Log Ryan. Jag nickade. "Du anar inte" "Er då?, några flickvänner?" Var jag nyfiken på. De båda kollade på varandra och flina. "Jasså" Skrattade jag. "Någon jag känner?" Undrade jag. De skakade på huvudena. "Min flickvän är ett år yngre hon går på stratford high, hon flyttade hit för typ lite mer än ett år sedan" "Och min bor i Toronto" Jag nickade. "Najs" "Men vi kanske kan ses imorgon vi ska stanna här i några dagar till?" Föreslog jag och de nickade. "Trevligt att ha dig tillbaka bro"
 
 
yaaaayyy ett kapitel! Haha :D
Det kommer i alla fall hända super mega mycket snart så be exited!!!
Och sen så har ni blivit super dåliga på att kommentera, (hatar att klaga :()
 
 


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer


      Datum: 2013-06-19 Tid: 21:47:45

   Postat av: Celebnovell

Superbra! :)♥


      Datum: 2013-06-19 Tid: 22:06:57 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2013-06-19 Tid: 22:08:15

   Postat av: johanna

så sjukt grym du är ska du veta!! asbra novell, längtar redan tills nästa kapitel! :D


      Datum: 2013-06-19 Tid: 22:57:13

   Postat av: Anonym

bara älskar ditt skrivande, alltså på det sättet du skriver, det är så grym bra <3 o den sista bilden sjukt sexig haha <3 :P


      Datum: 2013-06-20 Tid: 17:06:00

   Postat av: Anonym

Super bra!


      Datum: 2013-06-20 Tid: 23:48:58

   Postat av: Esmeralda

skitbra! Du måste verkligen skynda på med att lägga upp nästa kapitel! Jag längtar ihjäl mig!!!


      Datum: 2013-06-21 Tid: 17:24:57

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback