HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 51 - I couldn't stop crying

 
Last Chapter:
Jag drog på några drag med min mascara. "Du behöver inte sminka dig" klagade Justin och gick in på toan. Antagligen för att fixa sitt hår som inte han heller behövde fixa. Jag blev klar och la ner mina saker i necceären. "Justin jag går ner så länge" Jag fick inget svar och jag rynkade på pannan. "Justin?" Han svarade inte. Jag gick in på toan och fann honom ligga på golvet. "JUSTIN?" Jag skakade på honom och han reagerade inte. Jag började gråta och tog upp min telefon och ringde dirrekt till amublansen. "911 vad är krisen" "Min pojkvän har ramlat ihop, eh, han reagerar inte" "Vad är din adress?" "******, La" "De är påväg, jag vill att du stannar med honom om han vaknar upp, eller om något händer" Informerade kvinnan och jag kunde inte göra något annan än att gråta. "Justin" Viskade jag men jag fick inget svar.
 
 
Jag vet inte hur allt gick till men ambulansmännen kom och Justin åkte på bår ur, och jag satt i passagerar sätet i ambulansen då jag inte fick vara där bak med Justin. Allt var som när man ser på film om hur andra reagerar när man inte ser riktigt klart och när allt bara snurrar. Jag har aldrig varit med om att åka såhär fort, jag förstod inte heller vad det vad som hände, hur allt låg till osv. Det dröjde inte förns vi var på sjukhuset och jag hann inte reagera förns det var folk som tog hand om Justin och rullade honom vidare någonstans. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen men sedan så kom en sjuksyster upp mot mig. "Hej, Jag är Elly, du får sätta dig ner och vänta i väntesalen på samma avdelning och du får ringa några om du vill" Jag nickade och hon visade mig vart jag skulle sätta mig. Just nu visste jag ingenting, hela jag skakade och inget vill sjunka in. Jag slog in Brians telefonnummer och han svarade ganska fort. "Hej Kels" "He-ej" "Har det hänt något?" "Ja" Jag började gråta. "Kelsey, vad fan har hänt, vad har han gjort?" "Han har inte gjort något" Grät jag. "Var är du?" "Sjukhuset" "VA?, VARFÖR?" "Justin, snälla kom" Han la på luren och jag antog att han skulle komma. Jag visste att jag var tvungen att ringa Pattie men jag kunde bara inte göra det. Vad skulle jag säga? Men jag var tvungen, jag var det. Jag letade upp hennes namn i min kontakt lista och ringde henne. Det tog några signaler innan hon svarade. "Hej Kelsey" Svarade hon glatt. "He-jj Pa-ttie" Jag hackade i rösten för att jag grät. "Kelsey, hur mår du?"
 
"Du mås-te komma hit" "Var Kelsey?" "Sjukhuset" Pattie tystnade i telefonen. "Det är Justin, kom. Snälla" Jag grät. "Jag är på väg" Jag nickade men kom på att hon inte kunde se det ändå och innan jag sa något hade hon lagt på. Varför kunde inte någon komma och säga vad det var som händer? Att sitta här själv är läskigt och jag ville veta vad det var som hände. När jag såg Brian och Alison komma ut från hissen ställde jag mig upp och gick dirrekt in i Brians famn som kramade om mig. Jag kunde inte sluta gråta just då det var omöjligt. Han bärde upp mig i sin famn och sedan satte han sig ner på stolen med mig över honom. "Vad har hänt" Frågade han lugnt. "Jag, eller jag sminkade mig bara, sen så sa jag något till Justin och sen så fick jag inget svar från badrummet sen gick jag in där och fann honom ligga på marken, jag vet inte vad ja-" Stammade jag och fick inte ut något mer. Han strök mig över ryggen och det var då jag märkte att Sophie var här. Jag log smått mot henne fast hon sov. Jag smekte hennes kind och då kom Pattie genom hissen med Scooter båda två mer stora oroliga blickar. De kom fram till oss och Alison ställde sig upp och gick iväg med dom eftersom jag ändå inte skulle få ut något att säga. Pattie och de andra två kom tillbaka hit och jag tror Pattie grät. Det var frustrerande att vi inte fick reda på något och det märktes på Scooter och Paitte också. "Är det någon mer som kommer?" Frågade Pattie mig. "Jag ringde bara er" Snyftade jag. "Bra" Log hon.
 
En doktor kom ut mot oss och jag tror jag aldrig tagit ett sånt stort andetag som då. "Justin kommer att bli bra" Började han så vi alla kunde andas ut. "Han svimmade för en liten längre tid, han är utbränd och hans kropp är väldigt utmattad. Dessutom slog han i huvudet när han svimmade vilket gjorde att han var avsvimmad längre. Eftersom han slog i huvudet så har han en hjärnskakning." Jag nickade lättat för att jag var rädd att det värsta skulle kunna hända. "Han sover nu och vi säger till när han vaknar, men jag skulle vilja prata med dig scooter om att han ska ligga hemma och så. Kan du följa med?" Scooter nickade och gick iväg. Jag kramade om Pattie länge. "Tack för att du var där" Jag nickade mot hennes axel.
 Efter tjugo minuter så hade vi inga tårar rullande ner från våra kinder i alla fall. Pattie satt och gosade med Sophie och jag hade dåligt samvete för att hon typ aldrig fick träffa henne. Min telefon ringde och jag skämdes för jag inte stängt av den men jag svarade i alla fall. "Hej" Svarade jag enkelt. "Hej, det är Ryan" "Jag känner ingen Ryan?" "Ryan Butler" Jag frös till. Justins Ryan. "Uhm Hej?" "Hur är det med Justin?" Hur kunde han veta? "Va?" "Han är väl på sjukhuset, det är överallt på nyheterna" "Öm ja," "Hur är det med honom" "Han kommer att bli bra, han sover nu. Han hade svimmat på grund av utmattning och så är han utbränd" "Okej, tack. Hejdå Kelsey" "Eh Hejdå" Det var konstigt men samtalen började strömma in  från Sammy, Lil twist, Alfredo, Charity och alla. Jag sa att han skulle bli bra och att de nog inte skulle komma upp nu utan att jag skulle berätta läget när han vaknade.
 
Vi satt ute i väntrummet i nästan två timmar och Brian hade lämnat sjukhuset för att köpa några mackor till oss. Till slut kom doktorn och ställde sig framför oss. "Mr. Bieber har vaknat, och han skulle vilja träffa dig först Kelsey innan alla andra" Jag nickade och skyndade mig med att ställa mig upp och jag följde doktorn till rummet. Han höll upp dörren åt mig och Justin hade ett leende på läpparna i sängen när jag kom in. Jag skakade på huvudet och började gråta - igen. "Gråt inte babe" Jag sprang fram till honom och han gjorde plats på sin säng så jag kunde lägga mig brevid honom. "Shh gråt inte snälla" Jag kramade om hans bara överkropp försiktigt. "Fan Justin" Grät jag. "Jag har aldrig varit så här orolig i hela mitt liv" Jag grät och grät. Han kupade mitt ansikte och torkade bort mina tårar med hans tummar och kysste mig. "Jag är okej" Jag nickade lättat. "Ja och jag har aldrig varit lyckligare" Han log stort och kysste mig igen. "Justin" Han nickade. "Ryan ringde till mig." Han spärrade upp sina ögon och var på väg att sätta sig upp. "Ligg ner" Komenterade jag. "Vad ville han" "Höra hur det var med dig" "Hur fick han tag på ditt nummer?" "Jag vet inte Justin. Ta det lugnt" Log jag. "Jag går och hämtar din mamma och Scooter" Jag kysste honom innan jag gick för att hämta dom. Brian och Alison med Sophie gick sakta efter så Pattie och Scooter kunde få hälsa först. Jag log stort när de hälsade på honom. Justin fick syn på Soph i Brians famn och gladligen gick han fram och lämnade henne till honom. Jag log. Justin hälsade på Brian och Alison och sen började han pussa och krama på Sophie.
 
Hela dagen hade nästan gått och Justin hade haft massvis med besök. Det var bara jag och Sophie kvar på sjukhuset. Det var värsta hysterin över allt på grun av Justin var här, jag hade tagit ett kort på honom när han låg i sängen och lagt ut det på twitter och skrivit: "He's fine guys :)" Det har varit massor utav väns utanför sjukhuset med skyltar som "Gett well Justin" "Belive in Justin" "We love u" Osv. Jag skjutsade Justin i hans rullstol eftersom han inte fick gå och sen hade han Sophie i hans famn. Vi gick förbi lekrummet och vi snodde även lite kakor från något rum. Det var hemskt att se Justin i rullstol, det fick mig att må så dåligt. Vi kom tillbaka till hans rum och han la sig dirrekt i rummet. Han hade kräkts flera gånger också vilket fick mig att tycka synd om honom ännu mer. "Åk hem och sov Kelsey" komenterade Justin. "Jag lämnar dig inte" Justin gav mig en menad blick. "Jag kommer snart" Jag kysste honom lätt innan jag gick ut för att prata med en sköterska. "hur är det med honom?" Undrade hon. "Bra, han har inte kräkts på en timme i alla fall" Log jag och hon nickade. "Undrade du något?" "Ja, om jag och min dotter kan sova över" "Ja självklart, jag ber dom fixa två sängar" Jag nickade tacksamt. Den ena skulle jag ändå inte använda, men det var inget jag skulle säga för då skulle dom förbjuda mig att sova med Justin. Jag gick in till honom igen. "De kommer med två sängar, vi sover här i natt" Justin himlade med ögonen. "Det är bättre att du sover i din egen säng" "Nej, jag sover bäst med dig och då är det där jag tänkter sova, punkt slut" Han log smått. Jag vann. De kom in med Sophies säng och jag la henne där dirrekt då det var sent. Dock bytte jag en blöja först. Min säng skjutsade de in och de sa godnatt. De stängde våran dörr och jag bytte om till hans tshirt han hade på sig på vägen hit och kröp sedan under täcket med Justin. "Godnatt" "Godnatt älskling" Svarade han.
 
 
 
 


   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-05-24 Tid: 18:39:49

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2013-05-24 Tid: 21:08:59

   Postat av: Anonym

bra :)


      Datum: 2013-05-26 Tid: 16:52:49

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-05-26 Tid: 19:10:34

   Postat av: Sophie

MER XD gud såååå bra det var !! :)


      Datum: 2013-05-26 Tid: 19:42:30 URL: http://sophielundberg.horseworld.se

   Postat av: sara

Jag vill haaaaerrr av din sjukt bra novelllllllll!"""


      Datum: 2013-05-26 Tid: 20:59:10

   Postat av: Anonym

Jättebra meeeeer!!


      Datum: 2013-05-26 Tid: 22:02:31

   Postat av: Celebnovell

Superbra! :)


      Datum: 2013-05-26 Tid: 22:35:26 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

älskar novellen!


      Datum: 2013-05-27 Tid: 01:21:33

   Postat av: Emelie

Aww så gölligt!!! :) ❤


      Datum: 2013-05-27 Tid: 15:26:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback