HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 6 - So dumb

Last Chapter:
Jag log för mig själv. Är du hemma? Eller är du fortfarande hos Hanna? Jag log. Är hemma, men Justin är här Selena och han bråkar om något så han väntar med mig på henne, du kan komma över! :) Skrev jag tillbaka. Justin?. Visst jag kommer!!! Ses snart. Puss. "Kyle kommer" Sa jag och log. Justin nickade. "Och berätta inget om insidenten i rummet, han kommer ja, bara ta det på fel sätt" Sa jag. "Lovar" Sa han. Jag nickade och log. "Tack."
 
Dagen var här. Dagen då skolan skulle börja efter jullovet. Det sög om ni frågade mig. Jag hatade verkligen skolan. Jag klarade bara inte av den. Jag var dålig på alla ämnen och jag kunde eller varken trivdes i skolan. Vart jag än gick så var det folk som frågade om Selena också vilket också var väldigt irriterande. Det var mycket om Justin också. Jag vet bara inte om jag skulle klara av ett och ett halvt år till i den där skolan. Jag suckade för mig själv och drog på mig ett par svarta jeans och en stickad tröja. Jag orkade inte göra något vidare med mitt hår så jag satte upp det i en toffs. Jag sminkade mig lite lätt och gick ner till köket för att fylla min mage då jag var väldigt hungrig.
 
Jag tog fram en macka och bredde den med smör och Mandy kom in i köket. "Vill du ha skjuts till skolan?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet. "Jassie skjutsar mig och Hanna" Sa jag och log. "Okej, ha så kul" Sa hon. Ja visst som om man kunde ha kul i skolan. "Väck inte Sel bara" Sa hon. Jag nickade och hon gick där i från. Selena hade kommit hem mitt på natten hon hade varit hemma hos Ashley som vi trott och jag tror Justin och hon rett ut det mest i alla fall. Dock hörde jag de i går natt stå och skrika på varandra så de var delvis deras fel att jag var extra trött idag.
 
Jag suckade frustrerat och jag tog mig för pannan och skulle känna om jag var lite varm. Men det var jag inte. Då kanske jag skulle fått stanna hemma för det var något jag var väldigt sugen på. Stanna hemma. Ligga i sängen framför en film och inte behöva tänka på den där skolan. När jag skulle gå för att sätta på mig skolan kommer en trött Justin ner för trappan. "Varför är du vaken?" Frågade jag medans jag drog på mig Selenas vita converse. Jag hade inte orken att hämta mina egna.
 
"Har inte riktigt kunna sova i natt" Sa han och jag nickade. "Vad då rå?" frågade jag. "Inget" Sa han. Jag nickade skumt. "Men jag måste gå nu." Sa jag. "Hej då" Sa jag. "Hej då" Svarade han tillbaka och jag stängde dörren efter mig. Tur hade jag för Jassie stod med sin bil utanför och jag var glad att jag slapp vänta i det kalla vädret. "Heej" Hälsade hon. "Hej" Sa jag glatt. Vi hämtade upp Hanna på vägen och sen åkte vi mot skolan. Jag skulle möta Kyle utanför skolan som vi alltid gör på morgonarna. Jag klev ut ur bilen och jag såg han på avstånd. Jag log för mig själv. "Heej" Sa jag till han och han böjde sig ner och kysste mina läppar. "Hej älskling" Sa han och tog min hand. Vi gick in tillsamans och som vanligt så var det folk som glodde på mig. Jag tyckte verkligen inte om detta.
 
Han kysste mig hej då då han var tvungen att avika för att gå till sitt skåp. Jassie hängde på då hon också är ett år äldre en mig. Jag har i alla fall Hanna. "Jag orkar  verkligen inte" Stönade jag och öppnade mitt skåp. "du är inte den ända" Sa hon och log snett. Jag suckade. Det skulle inte förvåna mig om jag kom hem med sju läxor efter skoldagens slut. Det var klass tid. Då hela klassen samlades för information det var ju som sagt första dagen efter jullovet.
 
Det var det vanliga pratet. "Hej och välkomna tillbaka. Hoppas ni haft ett bra jullov, och så vidare" De höll på med information i en timme och sen var det äntligen klart och nu var det de riktiga lektionerna som väntade vilket jag verkligen inte var pepp på. Matte var den första lektionen och vi hade våra böcker då de bara stått över lovet så de var bara att hämta och börja röra sig mot lektionen.
 
*
 
Dagen gick saktare än väntat. Jag hade dock min sista lektion framför mig och det var religon och jag förstod inte ett smack vad min lärare snackade om. Precis som jag gjort de andra lektionerna. Jag hängde verkligen inte med. Kan vara för att jag missade väldigt mycket dagar oså förra terminen. Min mobil vibrerade i fickan och jag tog upp den försiktigt så den inte skulle märkas. "Kom ut till skåpen ;)" Hade Kyle skrivit. Jag log för mig själv. "Ska bara på toan" Ljög jag.  Jag knallade ut ur lektionen och där stod Kyle lutad mot skåpen. "Hey" Sa han flirtigt. "Hej" Sa jag glatt.
 
 
"Har du tråkigt?" Frågade han. "Skoja inte" Sa jag ledset. Han skrattade och i ett svep så tryckte han mig mot skåpet och hängde över mig med ena handen och kysste mig. "Wow" Skratta jag vilket han med gjorde. Han kysste mig igen, en kyss som jag villigt besvarade. "Jag måste tillbaka" Sa han och log ledset. "Jag med" Sa jag medans jag sucka. "Ses vi efter skolan?" Frågade han. "Jag vet inte. Jag är rätt trött" Sa jag och log snett. "Okej. Men smsa ikväll om du vill komma över eller om jag ska komma över" Sa han. Jag nickade och log och kysste han en sista gång innan jag gick mot lektionen igen.
 
*
 
Några steg kvar så var jag hemma. Äntligeeeen. "Hallå" Ropade jag. "I köket" Hörde jag pappa ropa. Jag gick in och där satt både Mandy och pappa vid köksbordet. "Haft en bra dag?" Frågade Pappa. Jag skakade på huvudet. "Vadå då?" Frågade han. "Jag orkar bara inte med skolan. Jag kan ingenting. Jag orkar inte med allt folk som glor. Jag orkar inte med allt folk som frågar om Selena och Justin. Jag sitter där i klassrummet och jag vet ingenting vad de pratar om och det får mig att känna mig så dum" Jag hade knappt märkt själv att några tårar hade runnit ner från mina kinder men jag torkade snabbt bort de.
 
 
"Är du ledsen?" Selena kom in med Justin efter sig och jag suckade djupt. "Gå Selena, ta med dig Justin" Sa Mandy och jag kände tacksamheten. "Okej, vi lämnar tönten som grinar" Sa Selena och jag himlade med ögonen. "Sluta Selena" Sa Mandy argt. Selena suckade och gick där i från. "Jag visste inte att du kände så här Ariana. Du skulle kommit till oss tidigare. Vi får prata om det här så kommer vi på någon lösning. Okej?" Jag nickade. "Kom" Sa Mandy och sträckte ut sina armar och kramade om mig. Jag kramade tillbaka och hon pussade mig på hjässan lika så pappa.
 
 

Waddup homies?

Nu äre så här atttt... Det kan bli rätt dålig uptadering. För. Imorgon så blir det inget kapitel. Tror jag beror på. men antagligen iinte. Sen på lördag har jag nio månader med min bf. Ochhhhh idag så har jag fullt upp men jag ska verkliiiiiigen försöka få klart kapitlet!!

Chapter 5 - Akward.

Last Chapter:
"Har ni gjort slut eller vad bråkar ni om?" Frågade jag. "Varför skulle vi gjort slut, vi bråkar bara lite, du kanske är för liten för att förstå" Sa han och det där gjorde mig arg. "Justin jag är för i helvete ett år yngre än dig. Varför har ni sånt jävla dåligt humör för?" Frågade jag irriterat. Han suckade och la på. Varför var de så jävla sura för och vad hade jag gjort.
 
Jag förstod mig inte på dom två just då. Så jag smsade Kyle och sa att han skulle ringa Justin och se om han skulle få ut något från honom. Jag gick upp på övervåningen och sen in i mitt rum och la mig på sängen. Jag var trött och klockan var bara fem. Jag skulle lätt kunna somna men då kommer jag inte kunna sova i natt så den biten fick jag hoppa över. Jag startade igång datorn och kollade igenom facebook och twitter men det var inget som föll mig i smaken. Inget intressant överhuvudtaget. Jag suckade irriterat och stängde igen skärmen precis när min mobil plingade till. Det var från Justin. Jag fnös och öppnade det. Förlåt. Skulle inte tagit ut min ilska på dig. Jag bestämde mig för att inte svara. Så sur som han var så förtjänar han det.
 
Jag suckade, jag bestämde mig för att gå in till Sel och kolla om jag kunde få ut något ur henne nu. "Sel" Sa jag och knacka med inget svar. Jag öppnade dörren och hon var inte där.  Jag suckade och letade igenom varenda rum i hela huset men hon var inte där. Great. Kunde hon inte ens sagt hej då?. Jag suckade. Jag orkade verkligen inte med sånt här just nu. Dessutom var det så jädra varmt just nu även fast det är vinter. Jag svettades som en gris och bestämde mig för att byta kläder. Jag tog fram ett par röda byxor och ett svart linne som jag sen kunde dra på mig. Jag drog av mig mina kläder förutom underkläderna och gick in i min garderob för att lämna de där jag lägger smutsen. När jag kom ut från garderoben så öppnades min dörr i en veldans fart. "Ar- Oh förlåt" "JUSTIN UT" Sa jag och täckte mig. Även fast jag hade underkläder så var det ändå väldigt pinsamt. "Förlåt. Kom ner till bilen sen" Sa Justin. Jag suckade djupt och drog på mig kläderna. Jag gick ner för trappstegen och ut ur huset och gick fram till hans bil. Jag såg hur han hade ett flin på läpparna och jag himlade med ögonen mot honom. "Vad vill du?" Frågade jag.
 
"Värst vad du var på dåligt humör" Sa han. "Eh ja. Kommer du ihåg vad du sa i telefonen?" Frågade jag. "Förlåt för det. Jag var inte arg på dig" Jag nickade. "Föresten jag hörde vad du och Kyle hade gj-" "Omg Sluta Justin" Han skrattade. "Jag kan inte fatta att Selena berätta det för dig" Sa jag argt. Han skratta roat. "Så hur v-" "Seriöst Justin sluta" Sa jag allvarligt. "Okej vi släpper det ämnet." Sa han och jag himlade med ögonen. "Vart är Selena?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. Han suckade. "Vad hände igentligen?" Frågade jag. "Hon blev så arg för ingeting. Hon ska ju spela in en ny film snart som du kanske vet och visst jag förstår henne om hon vill att jag ska vara där, hon ska ju vara full och allt sånt där, men jag kan inte jag måste jobba på mitt album, men hon förstår inte det. Hon tror jag kan vara över allt men det kan jag inte. Nej det kan jag inte" Sa han och han lät verkligen allvarlig i rösten.
 
 
Jag suckade. "Så det vad de ni bråka om?" Frågade jag. "Ja, ungefär det" Sa han. "Vad mer?" Frågade jag. "Det tänker jag inte ta upp med dig" Sa han med attityd. "Och där kommer den tillbaka" Sa jag. "Va?" Frågade han. "Din attityd" Sa jag menade. "Så du vill att jag ska ta upp mitt och Selenas Sex liv?" Frågade han. "Okej, förlåt. Jag visste inte att det skulle handla om det." Sa jag. "Precis" Sa han. Jag suckade. Jag skämdes. Det var pinsamt att han ens sa det där. "Okej ska vi leta reda på min syster när du är här?" Frågade jag. "Det är nog lönlöst, hon är säkert med Ashley eller någon." Sa han. Jag ryckte på axlarna. "Igentligen är det hon som ska säga förlåt" Sa han irriterat. "Varför grät hon då, något måste ju gjort henne riktigt upprörd?" Frågade jag. "Det var ju det där med att jag inte kunde hänga med sen kanske jag nämnde en vissa saker" Sa han. Jag förstod precis vad han menade. Tror jag.
 
"Så. Ska du bjuda in mig eller?" Frågade han. Jag suckade. "Ja. Men när Selena kommer hem så går du dirrekt till henne och så pratar ni okej?" Han nickade. Vi gick in i huset då det var olåst. Det var nog så Justin hade kommit in. Vi gick upp på övervåningen och satte oss i soffan. "Börjar inte du skolan snart?" Frågade han. "Påmin mig inte" Sa jag surt. Han skrattade. "När?" frågade han. "Om två dar" Sa jag ledsamt. Han log medlidsamt. "Jag orkar verkligen inte med den" sa jag. "Jag förstår det" Svarade han. Min mobil plingade till och jag kunde gissa på att det var Jassie eller Hanna men fel hade jag för det var Kyle. Jag log för mig själv. Är du hemma? Eller är du fortfarande hos Hanna? Jag log. Är hemma, men Justin är här Selena och han bråkar om något så han väntar med mig på henne, du kan komma över! :) Skrev jag tillbaka. Justin?. Visst jag kommer!!! Ses snart. Puss. "Kyle kommer" Sa jag och log. Justin nickade. "Och berätta inget om insidenten i rummet, han kommer ja, bara ta det på fel sätt" Sa jag. "Lovar" Sa han. Jag nickade och log. "Tack."
 
ETT kapitel. Halleeeellulja. Haha. Komentera angels. Glöm inte besöka directionslife.blogg.se. Ny novell där!! :D

NY NOVELL

PÅ Directionslife.blogg.se Kika in på deen!.

btw ett kapitel kommer idag vet inte när bara. Är så trött sluta bajs sent idag..

Chapter 4 - Your to young

Last Chapter:
”Jag mår bra” Svarade jag och log. ”Hur mår Selena då?” Frågade de. ”Hon mår bara bra” Svarade jag.  ”Vad gör hon idag då?” Frågade de och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. ”Jag vet faktiskt inte, vaknade när hon redan hade åkt någon stans” Sa jag.  ”Är hon med Bieber?” Frågade de. ”Det vet jag inte så det kan jag tyvärr inte svara på” Sa jag och hoppade in i bilen.  ”Förlåt” Sa jag. Han skakade på huvudet och skratta. ”Det gör inget. Jag är van när jag är ute med Justin” Sa han. Vilket han var förstås.
 
 
Min mobil plingade till när vi satt i bilen. Det var från Hanna. Jag log stort och öppnade smset. Ey din saknade figur. Kom till mig Jassie är också här har inte sett dig på evigheter!!. Kyle kan du vara med någon annan dag!!! Jag skrattade och visade smset för Kyle som också började skratta. "Är det okej?" Frågade jag. Han nickade. Han svängde av och åkte vägen mot Hanna i stället. Han stannade bilen utanför hennes hus. "Tack för skjutsen" Sa jag och kysste honom. Han log åt mig. "Ring mig ikväll" Sa han. Jag nickade. "Älskar dig" "Älskar dig med" Svarade han och jag kysste han på munnen snabbt innan jag gick ut ur bilen. Jag sprang upp för deras trappa och ringde på. Dörren öppnades snabbt men av Daniel. Hennes lillebror som är snart fem. "Nemen tjena snygging" Sa jag och gav honom en highfive som vi brukar göra. Han skrattade och Hannas mamma kom in i hallen. "Hon är där uppe" Sa hon jag nickade och log och gick upp för trappan.
 
"Im heeeeeere" Sa jag när jag kom in i rummet. Deras ögon blev till golfbollar kanske för att jag inte svarade på smset så jag överaskade de nog. "Heeej" Sa de glatt och sprang fram mot mig och kramade mig. Jag skrattade.
"Vad har ni haft för er då?" Frågade jag. "Inget" Suckade Hanna. Jag skrattade då hon hade haft utegångsförbud sen nyår. "Vad har du haft för dig då Ari?" Frågade Jassie. "Var med, Kyle, Justin och Sel igår, sen var jag med Kyle i dag sen typ bara chillat" Sa jag. Jag visste att Hanna hade en jätte crush på Justin för varje gång han var hemma hos oss och hon var också hemma hos oss så blev hon alltid jätte nervös. "Går allt bra med Kyle eller?" Frågade Jassie. Jag nickade glatt. "Vi har två månader nästa vecka" Log jag fånigt. "Aww" Sa de och jag skratta.
 
"Vad tycker ni om att skolan börjar om två dagar då?" Frågade Jassie. "Du har i alla fall bara den här terminen kvar, jag och Hanna har ju ett och ett halvt kvar" Suckade jag. Jassie var 94 som Kyle och Justin. Jag hörde min mobil ringa så jag tog upp den och svarade. "Ariana" Svarade jag. "Hej Det är Sel" Det lät som om hon grät. "Gråter du Sel?" Frågade jag. "Bara kom och hämta mig vid parken vid Justin" Sa hon. "Jag har ingen bil" Sa jag. "Hämta mig" Sa hon och la på. "Något har hänt, jag måste hämta sel. Kan du skjutsa, har ingen bil" Sa jag till Jassie. "Du kan ta den. Men var försiktig" Sa hon. "Lovar" Svarade jag och tog bilnycklarna. "Ringer dig sen" Sa hanna. Jag nickade. Jag drog på mig mina skor och gick sen ut till Jassies bil. Jag åkte mot parken och där satt hon med luvan på sig på en bänk. Jag tutade och hon vände sig om och då såg hon att det var jag så hon kom in i bilen. "Vad har hänt?" Frågade jag men hon svarade inte utan bara snyftade. Jag suckade och startade bilen och körde hemmåt.
 
 
 
Sel gick rakt in i huset och stängde till och med dörren efter sig så jag fick öppna den igen. Jag orkade inte gå efter henne då jag inte skulle få något ur henne för det får man inte när hon är så där. Jag slog in Justins nummer på telefonen och signalerna gick fram och äntligen svarade han. "Justin". "Vad har hänt?" Frågade jag. "Vem är det?" Frågade han. Ye right, som han inte visste. "Spela inte dum, du vet vem det är" Sa jag. "Jag vet inte ens själv vad som hände Ari" "Selena var ju väldigt upprörd så något måste ju hänt" Sa jag och sucka. "Men jag vet inte" Sa han högt. "Men va?" Frågade jag.
 
 
"Har ni gjort slut eller vad bråkar ni om?" Frågade jag. "Varför skulle vi gjort slut, vi bråkar bara lite, du kanske är för liten för att förstå" Sa han och det där gjorde mig arg. "Justin jag är för i helvete ett år yngre än dig. Varför har ni sånt jävla dåligt humör för?" Frågade jag irriterat. Han suckade och la på. Varför var de så jävla sura för och vad hade jag gjort?
 
Kort helt tråkigt kapitel men ett kapitel så varsegoooda :) Skola imorgon igen. Och vi börjar med normala lektioner imorgon kill me!!!!!!!!!!!

Förlåt

för dåååålig uppdatering. Men det kommer ett kapitel idag iaaaf. Så håll utkik! :)

Chapter 3 - NO SELENA

Last Chapter:

Jag borstade först klart mina tänder så jag satte upp mitt hår för jag skulle ta bort mitt smink. ”Gå in så länge, jag ska bara ta bort sminket” log jag. ”Okej” Sa han och kysste mig på kinden. Jag log och blötte mitt ansikte i vatten och gnuggade bort sminket. Jag smörjde mig sedan med en ansiktes  kräm och gick sen in till Kyle igen. Han öppnade täcket och jag kröp under täcket. Jag la mig på sidan så han la sig bakom och placerade en trygg arm runt mig. ”God natt älskling” ”God natt babe” Sa jag tillbaka och vände mig om så jag kunde kyssa honom god natt.

 

Jag vaknade av att Kyle drog sina fingrar på min mage och kysste mig på kinden. Jag ryckte till för att det kittlades. ”God morgon” Flinade han. ”Klockan är nästan ett” Sa han. ”Är den?” Frågade jag förvånat. ”Varför väckte du mig inte tidigare då?” frågade jag. ”för jag själv vaknade nu” Skrattade han och kysste mig. ”Jaha” Skrattade jag och besvarade kyssen. Jag reste mig upp ur sängen för jag var verkligen tvungen att gå och göra ett toalettbesök. Utanför dörren låg en lapp. ”Hej Ari, Jag och Justin har dragit hem till honom. Mamma och Brian är på jobbet! Ses ikväll. ”Ingen hemma” Sa jag och viftade med lappen. Kyle skrattade till. Jag gick i alla fall och gjorde mitt toalett besök. När jag kom ut igen så satt Kyle i soffan med ett par mjukisar på sig som han glömt här en gång men aldrig riktigt tagit hem dom. ”Kom nu jag är hungrig” Klagade jag. Jag tog hans händer och drog upp honom ur soffan med hjälp av honom förstås.

 

Vi knallade ner i trappan och in till köket. ”Ska vi göra pannkakor?” Frågade jag. ”Jag menar du, du är värdelös på det” Flinade Kyle. ”Okej du, men jag kan kolla på” Skrattade jag. Han himlade med ögonen och jag hjälpte honom med att du ut indigrenserna. Jag hjälpte han med smeten då det inte är speciellt svårt, det är mest fas nummer två som är rätt svår. Han hällde i en smörklick i pannan och sen hällde han lite av smeten. Efter ett tag vände han på pannkakan och snart var den första klar. Det blev lite långtråkigt att sitta och kolla på så jag tog fram två tallrikar, två glas, mjölk och sirap till pannkakorna. Efter ett tag hade han stekt dom klart och vi bar upp allt på övervåningen.  Jag satte på tvn och såg att modern family var på då både jag och Kyle gillar den serien så lät jag den vara på.

 

”Ska du göra något speciellt idag, eller får jag ta med mig min älskling på stan?” Frågade han och jag log gulligt åt honom. ”Du får ta med dig henne om hon kan få en kyss” Sa jag. Han skrattade och böjde sig fram och kysste mig. Jag skrattade till vilket förstörde kyssen en del. Han skrattade han också och böjde sig tillbaka igen.  Efter vi var otroligt mätta gick vi ner med disken och ställde in den i diskmaskinen. Jag sprang upp för trappan med en jagande Kyle efter mig då jag ”råkat” hälla ut mjölken i mitt glas som fanns kvar i hans hår. Han fångade mig bakifrån när jag precis hade kommit upp för trappan. ”Du kan inte springa ifrån mig” Sa han och kysste mig på halsen.  ”Jag ska bara ta en dusch innan vi drar” Sa jag. ”Får jag ta en dusch med dig?” Frågade han flörtigt. ”Kom igen. Du gjorde mitt hår så här. Jag är din pojkvän” Sa han menande. ”Okej, en snabb dusch” Skrattade jag och kysste honom snabbt innan jag knallade in på badrummet med honom tätt efter mig.

 

Jag satte på duschen så den skulle bli varm innan. Vi hade inte duschat tillsammans innan och jag var en sån person som helst inte visade upp sin kropp. Jag gemförde mig alltid med typ Jassie. Hon är lång, långa ben, smal, hon har perfekta kroppen.  Selena har också perfekta kroppen, hon är också rätt lång, eller lång och lång i gemfört med mig i alla fall. Visst hade Kyle sett mig förut, men då hade det liksom varit mörkt. ”Hey, varför så osäker?” Frågade han och lyfte upp min haka så jag kunde se honom i hans ögon. ”Jag blir det. Osäker på min kropp, att du-” ”Sluta älskling. Jag älskar dig och du är jätte fin, du ska inte alls oroa dig över din kropp, din kropp är den snyggaste jag vet så sluta med din osäkerhet okej?”. Jag nickade. ”Bra” Sa han och kysste mig på pannan.  Han drog av sig sina byxor och jag ställde mig upp och vände mig om och drog av mig min sov tröja. Jag tyckte det blev lite pinsamt, jag vet inte varför. Kanske för att jag inte hade någon bh under och jag hade endast trosor på mig. ”Sluta gömma dig för mig” Sa han och ställde sig tätt intill mig bakifrån. Han kysste mig på halsen och hela jag ryste till. Han drog upp sina händer och placerade sina på mina som jag hade över mina bröst. Han tog bort mina händer medans han fortsatte att kyssa min hals.

 

 

Jag log lite för mig själv. ”Okej” Svarade jag. Jag vände mig om och jag såg hur han bet sig i läppen. Den här gången vände han sig dock om och drog av sig sina kalsonger och gick direkt in i duschen. Draperiet var för draget så han kunde inte se att jag rodnade. Jag tog mig samman och tog av mitt sista plagg och gick sen in i duschen.  Han vände sig om och log stort. ”Bara du vet är det du som ska schamponera mitt hår för det var du som hällde mjölk i det” Sa han. Jag skrattade. ”Okej lilla bebis” hån log jag. Jag tog lite schampo i mina händer och schamponerade hans hår, medans jag hade mina händer i hans hår kysste jag honom mjukt på läpparna, en kyss som han gärna besvarade. ”Jag älskar dig så mycket” Sa han och kysste mig igen. ”Jag älskar dig såååå mycket också” Sa jag allvarligt. Han log. Han sköljde av sig schampot och vi stod under det regnfallande vattnet och kysstes tills vi hörde någon rykte i dörren. ”Vem är det?” Frågade jag och gjorde ett täcken att Kyle skulle hålla tyst. ”Selena, kan jag komma in?” Frågade hon. ”Nej, jag duschar hör du väl?” Ropade jag. ”Kom igen, jag ska bara hämta min necessär, Justin är i bilen och väntar” Suckade hon. ”Jag låser upp nu” Sa hon. ”NEJ SELENA” Sa jag argt. ”Vad vi är som systrar och jag har sätt dig fö-” ”Selena NEJ” Sa jag allvarligt. Kyle började skratta och visst jag förstod honom det var ganska kul. ”Oh, är Kyle där inne?” Frågade hon. Jag suckade. ”Gå Selena” Sa jag. Hon skrattade. ”Förlåt” Ropade hon. ”Jag väntar” Sa hon. Jag suckade och kollade på Kyle som garvade. ”Så pinsamt” Mumlade jag. Han skrattade. ”Så farligt var det inte” Sa han. ”Eh jo” Sa jag och han skratta igen. Han gick ut ur duschen då han redan var klar så jag schamponerade och tog balsam i mitt hår fort. ”Kan du ge mig en handduk?” Frågade jag. Han sträckte en till mig och jag torkade mig snabbt och virade den sen runt min kropp. ”Okej så” Sa jag.

 

Vi gick snabbt ut ur badrummet och snabbt in på mitt rum jag kunde höra Selenas fniss och jag suckade irriterat.  Jag hörde hur Kyle skratta bakom mig. ”Det var inte ett dugg kul” Sa jag allvarligt. Han ryckte på axlarna och jag skakade på huvudet för mig själv. Han skratta och gick fram och kysste mig. ”Har jag några kläder här, eller ska jag ha de jag hade igår?” Frågade han. ”Jag kan kolla vad jag har” Sa jag och gick in i min garderob. Men innan jag letade drog jag på mig nya underkläder så jag kunde dumpa min handduk. ”Du har ett par byxor, en vit tshirt också” Sa jag. ”Det blir bra” Sa han. Jag nickade och gick ut med det till honom. ”Oj, det här kan jag vänja mig vid” Sa han eftersom jag kom ut i underkläder. ”Ha-ha” Sa jag bara och gick in igen för att dra på mig kläder.  

 

 

Jag fönade håret där inne också och gick sen ut till rummet där Kyle satt med min dator på hans mage. Medans han satt där sminkade jag mig och plattade till mitt hår. ”Klar” Flinade jag åt Kyle. ”Äntligen” Sa han. Jag skrattade och tog med mig mina boots ner som jag skulle ha på mig. Jag tog nycklarna då Sel redan hunnit åkt iväg och låste efter mig och Kyle. Vi gick in i hans bil och han började köra i väg. Han parkerade bilen och vi gick ut ur den. Han mötte mig bakom bilen och tog min hand. Jag log mot honom. ”Nu ska du få shoppa rejält” Skrattade jag vilket han med gjorde. Vi gick mot shoppingen som var en liten bit bort. Det var gå gator med affärer på. ”Kan vi gå in hääär” Sa jag och pekade på TopShop. Han skrattade och nickade. Det var flera som kollade på mig där inne, kanske för att de kände igen mig.

 

 

Jag kom ut där ifrån med ett par shorts och en klänning. ”Babe, vart vill du gå in?” Frågade jag. ”Jag vet inte riktigt. Där?” Frågade han och pekade på någon sko butik. Jag nickade och där gick vi in. Han fick med sig ett par låga vita converse med sig. Vi gick runt i lite olika affärer och det började verkligen ta på våra krafter. ”Ariana” Jag ryktes åt där mitt namn ropades och där stod tre paparazzis. ”Hur mår du idag?” Frågade de. Det var ganska sjukt att jag också fick papz efter mig ibland då jag inte ens är känd, eller känd för att vara Selena Gomez ”syster”, det ända jag gjort är väl lite modell jobb men inget mer. ”Jag mår bra” Svarade jag och log. ”Hur mår Selena då?” Frågade de. ”Hon mår bara bra” Svarade jag.  ”Vad gör hon idag då?” Frågade de och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. ”Jag vet faktiskt inte, vaknade när hon redan hade åkt någon stans” Sa jag.  ”Är hon med Bieber?” Frågade de. ”Det vet jag inte så det kan jag tyvärr inte svara på” Sa jag och hoppade in i bilen.  ”Förlåt” Sa jag. Han skakade på huvudet och skratta. ”Det gör inget. Jag är van när jag är ute med Justin” Sa han. Vilket han var förstås.


Chapter 2 - Movie night.

Chapter 2 – Movie night.

”Kyle åker för att hämta upp Justin nu” Sa jag till Sel. ”Okej, har Brian och mamma gått än?” Frågade hon. ”Ja, de gick precis” Sa jag. ”Okej” Svarade hon. Vi hade lyckats övertala de att gå över till några vänner i alla fall. Jag kollade mig en sista gång i spegeln på Selenas och min gemensamma toalett och sen gick jag ner till köket för att börja fixa fram snacks och så inför kvällen. Jag gick till skafferiet och tog ut två påsar chips, popcorn jag skulle poppa och godis påsen. Jag började med att lägga in popcornen i mikron och hällde sen i chipsen och godiset i varsina skålar. Jag gick in med det i våran lilla bio salong och sen gick jag tillbaka för att hälla upp de färdigpoppade popcornen. Jag tog också ut all läsk från kylskåpet och tog med mig fyra glas.

 

Det ringde lägligt på dörren och jag ropade ”Kom in” för jag höll på att ställa ner dricka i bio salongen. Jag hörde hur dörren öppnades och en springande Selena i trappan. ”Heeeeey” Jag såg hur hon kastade sig i armarna på Justin. Jag gjorde nästan detsamma med Kyle även fast jag träffade honom för två dagar sedan. ”Heey” Sa jag och kysste honom mjukt på läpparna. ”Heey babe” sa han. Jag log stort. ”Hej på dig också Justin” Sa jag och kramade om honom länge då jag har saknat honom också. ”Hej på dig lillen” skrattade han. Han kallade mig alltid för det. Kanske för jag var ett år yngre en honom, och jag var alltid yngst när vi alla var, och alltid kortast också, ni förstår jag är ganska kort.

 

 

”Vad blir det för film?” Frågade Justin. ”Jag vet inte, vi kan välja mellan några” Svarade Sel. Kyle gick och höll om mig bakifrån medans vi gick in till salongen.  ”Jag har saknat dig” viskade han mot min hals. Jag log stort för mig själv. Vi satte oss på ena sidan av allt tjockt vi skulle proppa i oss medans Selena och Justin la sig på den andra. ”Vilken film blir det då?” Frågade Sel. Till slut började vi med New Years Eve och jag kröp under med Kyle under filten. Jag låg nästan helt på honom men han verkade inte vilja ha det på något annat sätt, även fast det borde gjort ganska ont på honom. ”Gör det inte ont?” Viskade jag. Han skakade på huvudet och kysste mig lätt på pannan. Jag log mot honom och la ner mitt huvud på hans bröst igen och riktade mina ögon mot filmen.

 

Efter texterna rullades och under hela filmen hade Kyle legat och pillat mig lite på armen, ryggen eller magen. Han var verkligen så perfekt. Jag vände mig om och la mig på magen på honom. Han flinade och böjde sig lite fram så han kunde nå mina läppar. ”Älskar dig” Mimade jag. ”Jag dig” Mimade han tillbaka. Jag log för mig själv. ”Vilken film blir det nu?” Frågade jag. ”Någon skräckis tycker jag” Sa Justin. Jag suckade. ”Jag är med Bieber” Sa Kyle och jag kollade ledsamt mot honom. ”Jag är här. Inget kommer att hända jag håller om dig hela filmen” Log Kyle. Jag log stort och kysste honom snabbt. ”Sover du hos mig?” frågade jag. Han nickade. Selena satte in någon Saw film och jag var verkligen inte ett fan av de filmerna alla säger att de inte är tillräckligt läska, själv tycker jag de är för läskiga.

 

För det mesta låg jag med huvudet nertryck i Kyles bröst. Han viskade i mitt öra näst intill hela tiden att det inte var någon fara. Han och Justin skrattade åt mig också vilket gjorde mig små sur, jag kan inte rå för att jag är livrädd för skräckfilmer.  Snart så började äntligen efter texterna rulla vilket jag blev hjärligt glad för. ”Äntligen” Mumlade jag. De andra skrattade åt mig. Jag la mig tillrätta för jag låg bokstavligen på Kyles mage. Så jag la mig vid sidan och la mina ben över hans och mitt huvud på hans bröst i stället.  Jag passade också på att ta några klunkar av min coola. ”Orkar vi en till film?” Frågade Sel. ”Bara en komedi i sådana fall” sa jag allvarligt. ”Okej, men vad för komedi då?” Frågade hon. Justin lyfte på sig och gick för att leta efter. ”Den här?” Frågade han och höll upp Yes Man. ”Den blir bra” Sa jag och Kyle i munnen på varandra.

 

Justin satte i gång den och jag riktade mina ögon återigen mot filmduken. Jag kände hur min mobil vibrerade till det var från Justin?. Kolla Sel ;). Jag vände mig om och fick se att hon sov. Jag skrattade. ”Så söt” Viskade jag och skratta. Kyle tog ett kort vilket jag också var tvungen att göra, Justin gjorde samma sak. Justin lät henne sova till filmen var slut. Efter texterna rullade och jag kände verkligen hur sömnig jag var. ”Jag bär upp henne” Sa Justin. Han tog henne i famnen utan att hon vaknade faktiskt vilket förvånade mig. ”Ska vi också gå och lägga oss älskling?” Frågade Kyle. ”Det tycker jag” Log jag. Han kysste mig mjukt innan jag reste mig upp med honom efter mig. Han gick bakom mig och hade sina händer på mina höfter och kysste mig då och då i nacken. Han gjorde så många små saker som gjorde mig så glad.  Jag gick in i min WIC och drog av mig mina kläder men behöll mina trosor på sen drog jag på mig en stor tröja som jag skulle sova i.

 

När jag kom ut igen stod Kyle i endast kalsonger. Vi gick in till badrummet för att borsta våra tänder. Kyle har en tandborste här då han sover väldigt ofta här. Jag borstade först klart mina tänder så jag satte upp mitt hår för jag skulle ta bort mitt smink. ”Gå in så länge, jag ska bara ta bort sminket” log jag. ”Okej” Sa han och kysste mig på kinden. Jag log och blötte mitt ansikte i vatten och gnuggade bort sminket. Jag smörjde mig sedan med en ansiktes  kräm och gick sen in till Kyle igen. Han öppnade täcket och jag kröp under täcket. Jag la mig på sidan så han la sig bakom och placerade en trygg arm runt mig. ”God natt älskling” ”God natt babe” Sa jag tillbaka och vände mig om så jag kunde kyssa honom god natt.

 

Komentera! :)


Chapter 1 - Introducing

.

Januari. 2012.

Några dagar in på året hade jag i alla fall haft vilket betydde att det strax var dags för skola igen. Jag suckade frustrerat. Skola. Namnet fick mig att må allmänt dåligt. Jag var ändå på ett ganska glatt humör idag. För idag så skulle Kyle komma till mig och skulle ta med sig Justin som kom hem i går från Stratford. Jag hade inte sett Justin på flera veckor så jag saknade faktiskt honom. Kyle hade jag inte heller sätt så mycket då han alltid spenderade sin jul och nyår i Washington där nästan hela hans släkt bor. Men Kyle hade kommit hem för tre dagar sedan så han hade jag hunnit spendera lite tid med i alla fall.  Klockan var två på dagen och jag kände hur magen skrek efter mat.

Jag knallade ner för trappan och kände hur det luktade mat, till min glädje. ”Vem lagar mat?” Frågade jag glatt när jag klev in i köket. ”Din far” Skrattade pappa. ”Hej pappa” Sa jag och pussade honom på kinden. ”Varför är du hemma?” Frågade jag. ”Slutade vid ett” Log han. ”Jaha” Svarade jag. ”Kan du gå upp och säga till Sel att det är mat när som helst?” Jag nickade och gick upp för trappan. ”Sel” Ropade jag. Jag klev in på hennes rum och hon låg i sängen med datorn på magen. ”Vad?” Frågade hon. ”Oj, vaknat på fel sida?” Frågade jag. Hon fnös. ”Nej. Men jag gör något” Sa hon. ”Okej, men jag skulle säga till att det är mat när som helst” Sa jag. ”Okej, jag kommer snart” sa hon. Jag nickade och gick in i mitt rum för att hämta min telefon.

Jag startade igång den då den var avstängd.  Det blippade till och jag hade fått två sms. Jag såg att det ena var från Kyle och det andra från Jassie. Jag öppnade Jassies först. ”Länge sen jag såg dig!!. Jag är hemma nu lust att ses?” Jag log snett. ”Sorry. Ska ha filmkväll med Justin, Kyle och Sel. Du får dock joina om du vill? ;)” Det plingade snabbt till igen. ”Det är lugnt. Kommer bli det femte hjulet med alla ni haha. Men i veckan då?” Jag skrattade. ”I veckan, text me ;)” Jag log för mig själv och öppnade Kyles sms. ”Något jag ska ha med mig ikväll babe?” Jag log lite smått. ”Nej. Vi har allt” svarade jag. ”Kom nu det är mat” Ropades det från undervåningen. Jag la ner mobilen i jeansfickan och sprang ner i trappan. ”Ta det lugnt i trappan har jag ju sagt” Suckade pappa. ”Jaja” Svarade jag. ”Det har hänt en gång redan jag vill inte att det ska hända igen” Suckade han. ”Jaja förlåt” Svarade jag. Jag hade sprungit ner från trappan en annan gång och snubblat till och ramlat ner vilket resulterade i en bruten arm och två spräckta revben.

Jag la på lite pasta och sen lite köttfärsås på tallriken. I samma veva tog jag ut mjölken som pappa glömt ställa ut. Jag satte mig vid tvn. ”Inte tvn det vet du” Sa pappa. Jag suckade. Det var bättre när de jobbade då kunde man till och med gå upp med maten på ens rum. Jag slog mig ner vid det överdrivet stora matsalsbordet. Just det över driva. Vi bor alldeles överdrivet tycker jag. Bara mitt rum är väldigt stort plus så har jag en väldigt stor WIC. Över våningen har jag och Sel nästan för oss själva då aldrig pappa eller Mandy kommer upp hit. De har deras kök där nere, deras sovrum och vardagsrummet. Vi har två vardagsrum, ett där uppe, ett där nere, plus där nere har vi ett bio rum, ja man hör ju bara hur det låter.

”Är ni hemma i kväll?” Frågade jag medans jag sörplade i mig pastan. ”Ja, vadå då?” Frågade han. ”Vi ska ha filmkväll med Justin och Kyle” Sa jag. ”Jaha, så ni vill ha bort oss?” Frågade han och skratta. Jag nickade. ”Jag ska se om vi kanske kan gå över till någon men jag lovar inget” Sa han. ”Tack” Flinade jag. ”Vi ska ha bio rummet föresten, så kan du kolla så allt funkar?” Frågade jag. Han nickade. Sel kom in. ”Hej” Log hon. ”Vad gör du hemma?” Frågade hon Pappa. ”Slutade vid ett” Sa han. ”Jaha” Log hon och tog för sig av maten.  Hon slog sig ner brevid mig. ”Har du snackat med honom?” Viskade hon till mig. ”Japp, kanske” Viskade jag tillbaka. Hon log. ”Jag hör er” Sa han. Vi skrattade. ”Vad bra då Brian då vet du läget ännu en gång” Flinade Sel. Han skrattade. ”Jag ska höra med din mamma först” Sa han till Sel. ”Jaja” Skrattade hon. Pappa lämnade bordet. ”Vad ska du ha på dig i kväll, ska du ha mys kläder eller vanliga?” Frågade jag. ”Jag vet inte men tror jag kör på mys kläder. Fast nu när jag tänker efter kör jag nu på vanliga ändå jag byter nog kanske om sen i sådana fall” Sa hon. ”Jaha okej, då kör jag på samma” Svarade jag. ”gör det” Log hon.

Feelings is Feelings.

Ariana Teefey. Är 16 år gammal. Ariana bor i La, med sin pappa Brian Teefey och sin styvmamma Mandy Teefey. Men vi får inte glömma hennes styvsyster. Ingen mindre än Selena Gomez. Selena är 19 år gammal och bor hemma när hon inte jobbar, är på turne, filmar in en ny film och så vidare. Ariana är "Syskon" med Selena. De säger att de är systrar, men de är inte det biolgiskt. Hennes pappa gifte sig med Selenas mamma för några år sedan, när hon var nio. Selena har också en pojkvän, Justin Bieber, just det den superstjärnan. Ariana hade varit så kär i honom innan Selena och han blev tillsamans, När Selena presenterade Justin för 2 år sedan då blev hon nästan dirrekt kär i honom men det räckte inte då Justin valde Selena ett år senare. De föreblev vänner. Justin och Ariana är dock väldigt goda vänner, näst intill bästa vänner. De trivs i varandras sällskap och skämtar, driver med varandra hela tiden. Vissa kan också tycka att det går lite överstyr ibland. Ariana ser bara Justin som en väldigt bra vän då hon redan har en pojkvän. Kyle. Han är ett år äldre än henne, han är född 1994 precis som Justin. Justin och Kyle har också varit vänner länge och det var Justins förtjänst att de blev tillsamans. Hon har också två bästa tjej vänner. Jassie och Hanna.
 
Var beredda på en novell med drama, förbuden kärlek, och väldigt mycket svek.
Välkomen till novellen Feelings is Feelings.
 
 
 
 
 
 
 
Ariana spelas av: Kylie Jenner.
 
Selena - Selena Gomez.
 
Justin - Justin Bieber.
 
Jassie - Kendall Jenner.
 
Kyle - Cody Simpson.
 
Hanna - Alli Simpson
 
 Novellen kommer börja utspela sig i början av 2012
Verkar det som en bra novell?!? :) Puss lovies.

Chapter 57 - A special guest Part 2. - The Ending.

Last Chapter:
"Jo de kommer snart" Sa Ryan och jag nickade och hälsade på Nolan och Erica. De hälsade glatt tillbaka och jag gick ut på altanen till Ryan som satt och grilla. "Hur är det?" Frågade han. "Jo jag är bara bra" Log jag. Han nickade. Det ringde på dörren så nu skulle väl de andra komma. "De speciella gästerna är här." Sa Chaz glatt. "Speciella?" Frågade jag. Jag följde med till dörren och mitt hjärta stannade när jag fick se vilka som stod där.
 
Jag stod där helt chockad. "Suuuuuuprise" Sa Chaz och Ryan samtidigt och jag stog där helt chockad, jag kunde inte röra en min. "Varsegod" Emma kom fram och viskade i mitt öra. Så de hade planerat detta?. Emma gick fram och kramade Alfredo som också var där men jag hade fortfarande inte rört mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eller om jag skulle säga något. Det ända jag ville var att springa upp i Justins famn och kyssa honom och säga att jag älskar honom men det kunde jag ju inte göra. Jag vet ju inte ens om han fortfarande gillar mig på det sättet, det var faktiskt han som föreslog vänner inte jag. Jag såg hur Justin kollade ner och slickade sig om läppen som han alltid gör när han är nervös. Jag skrattade till lite och alla kollade lustigt på mig men jag skakade bara på huvudet. Jag kände hur pinsamt det blev och jag började genast rodna.
 
Justin och Alfredo kom in i huset och jag kände redan hur jag behövde ta luft för att svalka mitt ansikte som jag bara kände var hur rött som helst. I stället för att gå ut på altanen gick jag upp på övervåningen och ut på Ryans balkong. Jag var tvungen att tänka på vad jag skulle säga till Justin. Jag han inte tänka länge innan jag hörde hur balkongdörren öppnades och någons steg stannade jag vågade inte kolla vem det var som stod näst intill brevid mig. Jag kollade ändå brevid mig och fick se att det var Justin. Han kollade på mig med och vi båda flinade stort och jag vände bort mitt ansikte. "Skulle inte du på sång repetion?" Frågade jag med ett kling i rösten. Han skrattade och kliade sig i bakhuvudet. "Jag fick inte säga något, att jag skulle komma hit" Sa han. Jag nickade och gjorde en, "jag-förstod-det" min. "Du" Började han och jag vände mig om och nickade. "Eller det var inget" Sa han. "Säg Bieber" Sa jag. "Det var inget" Sa han igen. Jag nickade besviket.
 
"Ey, ni där uppe MAT" Ropade Ryan. Jag skrattade. "Gå du, jag kommer snart" Jag nickade mot Justin och gick ner själv. Emma kom mot mig. "Kysstes ni?" Frågade hon glatt. Jag skakade på huvudet. Jag gick ut på altanen och satte mig på en ledig plats. Jag såg hur Alfredo gick in i huset och jag förstod att han skulle till Justin. Chaz följde också efter. Vad är det som händer?. Jag vill också veta vad det är som händer?!?.
 
Justins perspektiv:
 
Jag stod på balkongen med kepsen mot ansiktet. Varför sa jag inte bara hur jag kände när jag hade chansen?. Hon lyssnade ju då. Varför sa jag ens från första början att jag bara ville vara hennes vän?. Varför sprang jag inte efter henne på flygplatsen, och kysste henne där som i alla romantiska filmer?. Varför. Jag kände hur någon drog mig i tröjan och jag ryktes med och ramlade nästan bak. "Vad?" Frågade jag när jag såg att det var Aflredo. Chaz stog också bakom. "Vad höller du på med?" Frågade han. "Vad?" Frågade jag. "Ally är ledsen. Man ser det på henne. Emma tröstade henne till och med, vad gjorde du?" Frågade Chaz. "Jag gjorde inget" Sa jag oskyldigt. "Varför går du inte bara fram till henne och säger att du älskar henne?" Frågade Chaz. "För att tänkt om hon inte känner lika dant" Sa jag allvarligt. "Tro mig det gör hon" Sa han allvarligt. "Ja det gör hon. Emma har också sagt det" Jag kände hoppet började rusa i min kropp. "Allvarligt?" Frågade jag. "Ja det gör hon. Hon kan inte sluta tänka på dig, jag lovar" Sa Chaz. "Det ända hon gör hemma är att gå och kolla i hennes telefon, antagligen för att kolla om du smsat. Jag har hört henne och Emma prata också med varandra. Hon älskar dig bro, jag lovar" Sa Chaz. Jag nickade. Det var dags att ställa allt tillrätta, men först mat för jag var vrål hungrig.
 
Jag satte mig mitt emot Ally och gav henne min flirtiga blick som jag alltid gjorde när vi var tillsamans. Lika så nu så rodnade hon och kollade ner, det gjorde hon alltid när jag gav henne den blicken. Jag log för mig själv. Jag tog för mig av maten och vickade på foten och jag kände ett ben. Jag antog att det var Allys så jag rörde lite på det. "Vad var det under bordet, vems fot?" Frågade Ryan förvånat. "Uhm sorry, jag trodde, inget" Sa jag och stoppade mat i min mun. Nu rodnade jag, Jag såg hur Ally tittade ner i maten och flinade för sig själv. Efter maten hade alla slagit sig ner runt ett bord förutom Ally för hon var på toan. "Ta bort den där stolen" Sa jag allvarligt så hon inte skulle få en stol. Chaz skrattade och tände ute lampan. Dörren öppnades och Ally korsade sina armar när hon såg att det inte fanns någon annan stol. Hon var på väg att hämta en annan men snabb som jag var så drog jag ner henne i mitt knä. Hon skrattade. Hon låg på mitt bröst och gud vad jag saknat henne. "Förlåt" Viskade jag. "Jag vill inte alls vara vän med dig, jag vill vara så mycket mer." Viskade jag i hennes öra. Hon satte sig mer upp och kollade in i mina ögon med sina vackra ögon. Hon ni ckade och bet sig i läppen. Hon lutade sig tillbaka och viskade. "Jag med. Så mycket mer." Viskade hon jag log stort för mig själv och kysste ömt hennes kind.
 
 
 
Hon log stort och fnittrade till. Jag hade knappt märkt det själv men alla hade lämnat oss ensamna här ute. Vilket jag ock inte hade något emot. "Men vi kanske ändå ska prata om allt?" Frågade jag. Hon nickade. "Varför sa du bara att du ville vara vänner då?" Frågade hon lungt. Hon var verkligen inte arg. "För att jag var osäker på hur du skulle känna och så. Jag vet inte varför jag sa det, kanske för att jag var annars rädd att jag skulle förlora dig" Sa jag och hon nickade. "Det skulle du inte göra det, även fast det kanske märktes som det ett tag och jag är ledsen för det." "Men det var ju mitt fel att du kände så" Sa jag. "Nej Justin. Inte bara ditt. Vi båda gjorde fel" Sa hon. Jag nickade. "Ska vi lägga oss detta bakom oss?" Frågade jag. "Det tycker jag, och snälla, kyss mig Justin Drew Bieber" Sa hon. Jag skrattade och pressade mina läppar emot hennes. Som jag längtat efter dom där perfekta läpparna som passar mina alldeldes perfekt.
 
 
 
 
Jag la mina armar runt hennes mage och tryckte henne närmare mig om det ens var möjligt. Hon vände sig om och satte sig i gränsle över mina lår. Hon skrattade sitt det där underbara flickskrattet och begravde sitt ansikte i mitt bröst. Jag kysste henne på hjässan och la mina armar runt hennes lilla kropp så satt vi där. I Stratfords tysta natur. Det ända jag kunde höra var flickan jag älskars andetag. "Jag älskar dig." Viskade hon. "Jag älskar dig med Alyssa Somers. Så fruktansvärt mycket så du förstår inte" Sa jag och hon fnittrade till och varje gång smälter jag när hon gör det. Så fruktansvärt vacker. Från många motgångar mellan hennes och mitt förhållande så lyckades vi ändå hitta tillbaka. Det är inte många som lyckas hitta tillbaka till det där lilla det, men det gjorde hon och jag, för Alyssa och jag vi klarar allt, bara vi är tillsamans.
 
SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!. Inte det bästa slutet dock. Men de hittade ju tillbaka till varandra :'))). Tack så hemskt mycket för alla komenterarer på denna novell det betyder grymt mycket. Vad var bäst med novellen?. Och en fråga till, någon som är sugen på att ha prologen i kväll? :)

Chapter 56 - A special guest. Part 1.

Last Chapter:
 Han öppnade sina armar och jag gick in i dom. Att vara i hans famn igen var fantastiskt. Jag kände hur jag var nära på att börja gråta. Det rann en tår ner från min kind och Alfredo och Ryan såg det och kollade med lidsamt mot mig.Den rann på hans tröja med för hoppnings vis skulle han inte märka något. "Hej då Justin" Sa jag. "Hej då" Sa han. Jag vände mig om och tog min resväska och gick mot planet som vän med Justin. Vän.
 
Jag hade varit hemma i Stratford i en dag och Justin och jag hade smsat kanske hela tiden. Inte om något alls speciellt utan bara smsat. Jag ville inte vara vän med honom, kunde han inte förstå det?. Eller han kanske inte ville vara mer än vänner. Jag suckade och tog min telefon och gick ner på nedervåningen. "Det är lunch gumman vill du ha?" Frågade Maria. "Nej tack det är lugnt. Emma skulle ta med mig och käka någon speciell hamburgare eller vad det var hon snacka om" Skrattade jag. "Jaha okej, ha så kul." Sa hon och log mot mig. "tack" Sa jag. "Vänta Ally" Chaz kom springande ner från trappan. "vad är det?" skrattade jag. "Ryan har fest i kväll, du kommer va?" Frågade han. "Visst, Emma kan med va?" Frågade jag. "Självklart" Log han. Jag log mot honom och gick ut och stängde dörren efter mig.
 
Emma stog redo med sin cykel utanför. "Ryan har fest ikväll" Sa jag glatt. "Jag hörde det, grill fest" Log hon. Jag nickade och tog min cykel. "Så" Sa jag och hoppade upp på den och vi körde i väg. "Hur är det mellan dig och Justin?" Frågade hon. "Vi har smsat mycket, men vi är inte mer än vänner tyvärr" La jag till. Hon log lite snett. "Men det kanske inte hade funkat ändå. Det kanske bara var en sommarromans trots allt" Sa jag och log lite snett. "Nej, det tror jag inte, ni var perfekta, det är bara svårt för er på grund av det livet Justin lever."  Jag nickade. "Här ska vi in" Sa hon och pekade på ett hus. Jag nickade. Vi parkerade våra cyklar. "Här har jag aldrig ätit" sa jag förvånat. "Det är ju nytt" Sa jag ju skrattade hon. Jag himlade med ögonen och vi gick in. Vi beställde en varsin hamburgare och gick och satte oss. Jag tog mig en tugga av hamburgaren och den var verkligen god. "Visst är det gott?" Frågade Emma. "Perfekt" Skrattade jag.
 
 
 
 Min mobil plingade till och jag log fånigt och hoppades på att det var Justin. Jag fnittrade till när jag såg att det var han. Jag öppnade smset och blev nästan som en sån där tonårstjej som fick ett sms av skolans snyggaste kille. Jag hoppade upp och ner på stolen. "Herre gud vad skrev han?" Frågade Emma. Jag visade vad det stod.
Hej Ally, vad gör du nu då? Haha. ♥ "Han skrev ett hjärta EMMA" Sa jag extalterat. "Herre gud du är verkligen fortfarande kär i honom" Sa hon. Jag nickade. "Tog ett tag och fatta det" skratta jag. Hon nickade. "det gjorde det verkligen." Sa hon. JAg skrattade. "Tack i alla fall. För att du gjorde så jag gjorde det" sa jag. "Allt för min bästa vän" Log hon. Jag log tillbaka. Äter hamburgare med Emma, på det nya hamburgar stället haha. Själv? ♥"
Skrev jag tillbaka.
 
 
Vi åt upp och det var länge sen jag och Emma hade så kul tillsamans, länge sen jag hade så kul. Min mobil plingade till igen och Emma gav mig en finurlig blick. Jag rodnade lite smått och öppnade smset. Kom nyss från en dansrepetion ska nu på sång repetion ♥. Jag skrev tillbak med okej♥. Emma skrattade åt mig men jag kunde inte låta bli. Jag var så kär i honom så det gjorde verkligen ont att jag inte var hos honom, och det gjorde ont att jag inte kunde kalla honom min. För han var inte min, det ända min han var, var min vän. Vi var nu klara och drog hem till mig för att fixa oss till ikväll. "Chaz" Ropade jag när vi kom in i huset. "Här uppe" Ropade han. Jag sprang upp för trappan. "Vilka kommer i kväll?" Frågade jag. "Det är inte många, några vänner bara men tänkte om ni ville komma, det är inte riktigt en fest vi ska grilla och ha det bra bara" Jag nickade. Då var det shorts väder.
 
"Om ni vill åka med mig så var klar om en halvtimme" Ropade Chaz. "Okej" Ropade jag. Både jag och Emma skyndade oss och hon lånade kläder av mig. Jag drog på mig ett par vita shorts och en vit tshirt, med en uringning där bak. Jag älskade verkligen den tröjan. Sen drog jag bak allt mitt hår och satte upp det i en toffs. Jag drog några drag med min mascara och tog sen mina brillor på mig. "klar" Andades jag ut. "Snabbaste hittils" Sa jag och Emma och gav oss en varsin highfive. Vi gick ner till hallen tillsamans med Chaz. "Vi kommer hem i natt, hej då mamma" Sa Chaz. "Hej då, ha det så kul ungdomar" Sa hon. "Hej då" Log jag.
 

Hennes outfit!
 
 
Vi åkte Chaz bil till Ryan och dunkade Good Time med Owl City och Carly rae Jepsen i bilen och sjöng med. Chaz parkerade bilen och vi gick upp mot trappan och ringde på. Ryan öppnade. "Tjaa" Sa han. "Hej" Sa vi. Vi gick in och jag förvånades av att det bara var Nolan och hans flickvän Erica här. "Ska det inte komma fler" Frågade jag förvånat. "Jo de kommer snart" Sa Ryan och jag nickade och hälsade på Nolan och Erica. De hälsade glatt tillbaka och jag gick ut på altanen till Ryan som satt och grilla. "Hur är det?" Frågade han. "Jo jag är bara bra" Log jag. Han nickade. Det ringde på dörren så nu skulle väl de andra komma. "De speciella gästerna är här." Sa Chaz glatt. "Speciella?" Frågade jag. Jag följde med till dörren och mitt hjärta stannade när jag fick se vilka som stod där.
 
Någon som vill ha sista kapitlet idag?. Komentera då. Om jag alldeldes för snäll kanske jag till och med lägger upp prologen till den nya novellen ;).
 

Chapter 55 - Friends.

Last Chapter:
 
"Lugna dig Ally. Du är inte en bitch. Han gjorde defenitivt fel när han inte ringde dig, men du har rätt han är inte den ända som gjort fel." Jag snyftade till. "Och så såg jag hur lycklig du var med honom, men jag såg också så sårad du var när han inte ringde." "Ja jag var lycklig med honom. Det var då jag mådde bäst. Han fick mig att må så bra. Jag saknar honom Maria, jag gör verkligen det" Jag hörde en harkling jag kollade chockat upp och fick möta Justins bruna ögon. "Justin" Mumlade jag.
 
Justins Perspektiv:
Jag hade åkt till deras hotell för att snacka med både Chaz och Ryan. Dom kunde väl bara inte frysa ut mig?. Jag satt på deras rum och vi skulle precis börja snacka när det knackade på dörren. Något i mig sa att det skulle vara Alyssa. Men när Chaz öppnade gick Emma in i rummet. "Här" Sa hon och gav mig ett kort. "Det är den till vårat rum. Ta den och åk upp till henne. Jag orkar inte med detta mer. Lös allting nu, jag orkar verkligen inte mer. Jag har skakat lite vett i henne också nu så åk up till henne och lös allt." Sa hon. Jag kollade förvånat på henne. "Åk upp Justin" Nu var det Chaz som talade.
 
Jag tog hissen för jag hade ingen ork att gå i trapporna. Gick fram till deras dörr och jag funderade på om jag skulle knacka eller öppna dörren med kortet, men jag gick på det andra alternativet. Jag hörde ingenting när jag kom in men sen hörde jag hennes ljuva röst. "Ja jag var lycklig med honom, det var då jag mådde som bäst. Han fick mig må så bra. Jag saknar honom Maria jag gör verkligen det." Hela jag stannade till. Jag såg henne sitta där med huvudet mot golvet. Utan förvarning harklade jag mig och hon kollade med en chockad min upp. "Justin" Hon  la fort på sin telefon och kollade mot mig. "Hej" Sa jag. "Hej" Sa hon tillbaka. "Förlåt. Jag vet att jag inte skulle tagit ut allt på dig. Jag gjorde också fel" Sa hon och jag log. "Tack. Men jag gjorde också fel. Förlåt" Sa jag och hon log lite smått.
 
"Jag har också saknat dig föresten" Sa jag och jag såg hur hennes kinder blev en aning röda och hon kollade bort så som hon alltid gör när hon rodnar. Jag skrattade till vilket hon också gjorde. Jag ville bara kyssa hennes fantastiska läppar men då skulle jag förstöra allting, det visste jag och det ville jag verkligen inte. "Nu då?" Frågade jag och hon ryckte på axlarna. "Vänner?" Frågade jag. VARFÖR SA JAG VÄNNER FÖR?. Jag ville inte vara vän med henne. Jag ville vara så mycket mer. "Ooh, okej, vänner" Sa hon lite ostabilt. Jag nickade. "Men jag ska väl gå, jag måste tillbaka till studion." "Lycka till" Log hon. Jag log tillbaka och gick ut ur dörren och stängde den efter mig.
 
Alyssas perspektiv:
Vänner, vänner, vänner, vänner. Ordet ekade i mitt huvud. VÄNNER?. hur ska jag kunna vara vän med någon som jag inte vill vara vän med. Jag vill att han ska vara min pojkvän?. Men tydligen så vill inte han det längre. Jag kanske väntade för länge för att förstå att detta inte bara var hans fel. Kanske väntade alldeldes för länge för att inte prata med honom. Hans känslor kanske försvann. Han kanske hittat någon annan?. Någon bättre, som inte tillbringar sin tid med sitt ex. Jag suckade frustrerat och slängde mig på magen i sängen och skrek allt vad jag hade, dock i kudden så ljudet dämpades.
 
2 dagar senare:
 
Det var dags att åka hem. Jag Chaz, Ryan och Emma stod redo på flygplatsen. Alfredo var här. Pattie var faktiskt här, även Justin. Jag kramade Alfredo. "Vi ses Ally" Sa han och kramade om mig. "Ja, det gör vi" Sa jag. Pattie kom fram till mig. "Det kommer bli bra allt det här gumman. Allt kommer lösa sig" Sa hon och kramade mig. Jag log snett. "Jag får hoppas på det" Log jag. Justin stog och kramade om Chaz och Ryan som löst den lilla twisten de hade. Det var pinsamt jag visste inte dirrekt om jag skulle krama honom?. "Får jag en kram?" Justin kom och tänkte precis samma tanke. Jag nickade. Han öppnade sina armar och jag gick in i dom. Att vara i hans famn igen var fantastiskt. Jag kände hur jag var nära på att börja gråta. Det rann en tår ner från min kind och Alfredo och Ryan såg det och kollade med lidsamt mot mig.Den rann på hans tröja med för hoppnings vis skulle han inte märka något. "Hej då Justin" Sa jag. "Hej då" Sa han. Jag vände mig om och tog min resväska och gick mot planet som vän med Justin. Vän.
 

Fick värsta rycket hahaha

Har skrivit fyra kapitel på den nya novellen?!?!. förut var bara en handling klar men nu har jag lite klart i alla fall haha. Någon som är sugen på den? ;). Någon som vill ha en liten teaser??
 
Btw.  Har bestämt mig för att skriva en ny novell efter denna, en helt ny. Under den tiden jag skriver den novellen kommer det också komma upp kanske tre fortsättningar på YHTKTMH :)

Chapter 54 - Get real.

Last Chapter:
"Snälla. Om bara du inte hade gjort slut så hade det här varit bra" Sa jag och jag visste inte varför jag sa det det bara kom ut ur min munn. "Om bara du inte hade varit en sådan idiot hade jag inte gjort det" Sa hon. Med en sur ton. "Om du bara inte hade gått ut med James på en lunch eller vad ni nu var på hade jag inte blivit det" Sa jag tillbaka. "If only Justin. If only" Sa hon och gick för bi mig för att gå in på hennes rum.
 
Jag hade legat i min säng i fem dagar, okej inte bokstavligt. Jag hade varit ute med Chaz Ryan och Emma också. Shoppat hade jag gjort. Legat och latat mig på stranden med Chaz och Ryan, men den mesta tiden spenderade jag på rummet på sängen. Jag orkade bara inte med detta, jag vet att det var en risk att åka hit. Men första dagen?. Första dagen trodde jag inte att jag var tvungen att se honom. Dörren öppnades och in kom Emma. "Seriöst Ally. Upp med dig" Suckade hon. "Nej" Suckade jag. "Seriöst det är inte ens synd om dig" Sa hon. "Ursäkta?" Frågade jag. "Du ligger här och tycker synd om dig själv för Justin varit en idiot mot dig. Han har varit det men han är inte den ända, Det var du som gjorde slut så var inte sur för något du själv gjorde" Sa hon med en aning högre ton i rösten. Jag fick en klump i magen. "Jag hade inte gjort slut om det inte varit för honom" Sa jag högre.
 
"Han gjorde ett jävla misstag Ally. James var otrogen mot dig och han kan du banne mig förlåta. Otrohet är något mycket mer. Tror du själv på att Justin skulle gå och va med Jasmine han är inte en sån person det vet till och med jag. Är det värt att gå ut och äta eller var du nu gjorde med James och sen förlora Justin. För det var ju det de började med" "Nej det började med att han inte ringde" Skrek jag. "Han ringde ju dig till slut eller hur?. Medans du var ute med ditt ex hur tror du det kändes för Justin. Självklart blev han arg det är ju inte dirrekt konstigt. Det konstiga är att du förlåter en som var otrogen mot dig och inte den som blev arg för att du var med ditt ex." "Så allt det här är mitt fel är det de du säger?" "Neeeej. Jag säger bara att en del av detta är ditt fel, du tror ju bara att det är Justins. Du går och umgås med ditt ex när Justin inte är hos dig. Vad skulle du göra om Justin gjorde samma sak mot dig. Det är inte bara hans fel, på riktigt Ally Get Real." Med de orden lämnade hon mig ensam i rummet.
 
Jag satt chockad kvar i rummet. Really?. Emma hade aldrig skrikigt på mig så där förut. Jag hade en känsla i magen som sa att hon hade rätt. Jag kanske hade tagit ut för mycket på Justin. Jag hade gjort fel jag också, men det insåg jag inte förns nu. Jag kände mig, dålig, illamående, skyldig. Jag bestämde mig för att ringa Maria. Hon var den jag verkligen kunde prata med. Jag slog in hennes nummer och bara när jag hörde hennes röst brast jag ut i gråt. "Men lilla gumman, vad har hänt?" Frågade hon oroligt. "Gumman lugna ner dig. Jag kan inte hjälpa dig om du inte berättar vad det är som har hänt". Jag började sansa mig och andades så jag kunde börja prata. Jag drog hela historien om hur Emma hade kommit in i hit och vad hon sagt. Hur jag nog varit en självisk bitch och bara trott att allt var Justins fel.
 
 
"Lugna dig Ally. Du är inte en bitch. Han gjorde defenitivt fel när han inte ringde dig, men du har rätt han är inte den ända som gjort fel." Jag snyftade till. "Och så såg jag hur lycklig du var med honom, men jag såg också så sårad du var när han inte ringde." "Ja jag var lycklig med honom. Det var då jag mådde bäst. Han fick mig att må så bra. Jag saknar honom Maria, jag gör verkligen det" Jag hörde en harkling jag kollade chockat upp och fick möta Justins bruna ögon. "Justin" Mumlade jag.
 
 
 
Komentera för mer! :)