HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 54 - Going

Last Chapter:
Du svarade inte när jag ville få tag på dig, så jag kom hit i natt, genom ditt fönster" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag sa att jag inte ville prata med dig, och så kommer du hit, hur fan tänker du då?" Frågade jag argt. "Att något är fel?. Inget var fel när du åkte?. Vad har hänt?" Frågade han. Jag suckade och kände hur jag skulle när som helst börja gråta igen. "Ari?" frågade han. "Okej Justin, när hade du tänkt att berätta att du knullade min syrra gravid?"
 
Justin stod stilla med blicken. Det klar gjorde saken, det var sant. Jag skakade på huvudet. "Ari" Sade han. Jag kollade på honom med tårar i ögat. "Det var innan du och jag var tillsamans, så du har faktiskt egentligen inte någon rätt att du ska ha vetat detta. Det var jag, brian, mandy och min mamma som visste om detta, och Selena då förstås. Det var ett väldigt svårt beslut för Selena och mig men vi gjorde det rätta" Sade han. Jag kanske hade överregarat. Han och jag var ju faktiskt inte tillsamans när det hände. Men ändå. "Du kunde ju berättat det nu?. Så jag inte skulle få reda på det av min pappa" Sa jag. Han suckade. "Om jag ska vara ärlig så är det inget jag tänker på, detta var för nästan ett år sedan." Sa han. Jag suckade. "Men ändå Justin. Jag förtjänar att få veta" "Varför Ariana?. Varför ska du veta om mitt förra förhållande om vad som hände då?. Det är förflutet, jag är tillsamans med dig nu och inte någon annan" Sade han. Jag suckade. "Okej, förlåt" Sa jag. Han nickade. "Bra" Sade han.
 
Han öppnade sina armar och jag flinade lätt och gick in i hans armar och han kramade mig hårt. "Jag älskar dig och ingen annan, från och med nu så fokuserar vi på vårt okej?" Frågade han. Jag nickade glatt. "Du följer med till Stratford fortfarande hoppas jag?" frågade han. Jag kollade på honom. "Jag vet inte om jag få, pappa var osäker igår" Sa jag ärligt. Han suckade. "Du måste följa med" Sade han allvarligt. "Kom då" Sade jag och tog han i handen och gick ner till undervåningen för att snacka med pappa. Jag gick in i köket med Justin efter mig. "Pappa" Sa jag och han kollade upp från sin tidning. "Justin" Sade han. "Vad gör du här?" Frågade han. "Han kom i natt, strunt samma." Sade jag. "Kan jag följa med till Stratford?" frågade jag. Han suckade. "Åh hej Justin" Mandy kom in i köket. "Vad har ni på hjärtat?" Frågade hon. "Jag undrar bara om jag kan följa med honom till Stratford" Log jag. "Vad roligt, det är väldigt mysigt där. Självklart får du åka, eller hur Brian?" Frågade Mandy. Jag log smått. "Okej då, men du ska ringa mig varje kväll, och sov inte i samma säng, kan du lova mig det Ariana?" Frågade han. "Yes sir" Sa jag och bakom ryggen höll jag kors i mina fingrar så Justin kunde se det och jag flinade lite för mig själv och kunde bara veta att Justin med gjorde det.
 
Jag drog med mig Justin upp på mitt rum igen. "Som om han inte vet att vi kommer sova i samma säng" Sade han. Jag himlade med ögonen åt honom. "Men du, jag har inte ens börjat packa än så jag måste hem och göra det. Men jag kommer och hämtar dig sedan, okej?" Frågade han. Jag nickade. "När åker vi då?" Frågade jag. "Vi kan åka lite tidigare nu, så om tre timmar?" Frågade han. Jag nickade. "Ses sen" Sade han och kysste mig mjukt. Han ställde sig vid mitt skrivbord och var på väg ut från fönstret. "Varför?" frågade jag honom. "Den här vägen är mycket roligare" Sade han. Jag skrattade åt honom och stängde sedan fönstret efter honom. Jag tog fram en väska och gick in med den i min garderob. Jag började med underkläder som jag la ner i väskan. Sedan två par shorts, två par Jeans, några toppar och tröjor. Strumpor och till sist en kofta och Justins tröja som jag sover i. Jag la i smink och hårprodukter och till sist min tandborste och ett par extra skor.
 
*
 
Det var inte långt kvar tills Justin skulle komma nu. Jag stog på Selenas altan och bara kollade ut på La:s gator. Det var fint och man kunde se stranden här i från. Mitt liv ser så annolunda ut gemfört vad det gjorde förra året. Jag kunde då gå ut och göra vad jag ville för då var det ingen som brydde sig, visst jag var Selena Gomez "syster", men det var fortfarande ingen som brydde sig, men nu är jag Justin Biebers flickvän och nu bryr sig alla.
Jag kände ett par händer som täckte mina ögon och jag log stort och la mina händer på hans och snurrade runt och fick se Justin med ett litet leende. "Hej du" Sade jag.
 
 
"Redo att åka?" Frågade han. Jag nickade och log stort. "Vad gjorde du här ute?" Frågade han. "Tänkte" Sa jag och log smått. Han nickade. Han tog min hand och i den andra handen tog han min väska och sen gick vi neråt i hallen. Jag drog på mig mina svarta converse, de mest bekväma skorna som jag vet. "Pappa, Mandy vi åker nu" Ropade jag. De kom ut i hallen. "Hej då gummsan" Sa Mandy och krama mig. "Hejdå" Sa jag och log stort. "hej då kiddo, sköt om dig" Sade pappa. "Jag lovar" Sade jag och kramade han tillbaka.
 
Vi satte oss i Justins Range Rover och började köra mot Lax där Moshe och Pattie skulle möta oss. Det tog inte så lång tid kanske tjugo minuter så var vi framme. Moshe öppnade dörren för Justin och sedan för mig. Det var skrikande fans utanför och en massa vakter. Moshe och andra vakter hjälpte oss in och Justin hann inte stanna och skriva autografer då vi var tvugna och hinna med flyget. Det var kaos innomhus också men till slut kom vi fram till gaten där vi skulle ut till ett privat plan som Justin hyrt. Vi gick in i planet och där satt Pattie. "Heeej" Sade hon. "Hej mamma" Sade Justin och kramade om henne. "Hej Ariana" "Hej Pattie" Sade jag och kramade om henne. Moshe gick på planet och sedan var det bara att åka. Jag tyckte in om små plan då det inte kändes lika dant som att åka stora, de stora kändes tryggare.
 
När vi var uppe i luften så vinkade Justin bort mig till honom. Jag flinade och knäppte upp mitt bälte och halv la mig i hans knä. Han höll om min lilla kropp i gemfört med hans och till slut så somnade jag i hans famn.
 
*
 
"Baby" Jag mumlade till och slog upp mina ögon. "Vi ska landa älskling" Sa Justin. "Har jag sovit hela vägen?" Frågade jag. Justin flinade och nicka. "Förlåt" Sade jag. "Det gör inget, jag älskar att kolla på dig när du sover" Sade han. Jag rodnade och satte mig på min plats och knäppte på säkerhetsbältet. Det var alltid lika obehagligt att landa. Till slut så stannade planet och vi gick av tillsamans. Nu behövde vi inte gå igenom hela flygplatsen utan gick runt och sedan satte vi oss i en bil som någon fixat dit. "Vi ska sova hos min mormor och morfar i natt, sen får vi väl se hur vi gör" Sa Justin. "Okej" Log jag. Vi åkte förbi "Stratford skylten" och var snart framme.

Chapter 53 - When you fucked my sister pregnant?

Last Chapter:
"För att jag vet inga detaljer ariana, jag vet inte hur länge du ska vara borta jag vet ingenting. Jag är inte så förtjust att du umgås med Justin så mycket, Jassie och Hanna då?" Frågade han. Jag suckade. "Jag har tid för dom med" Skrek jag. "Vad är det du har emot Justin?. Du var aldrig så här mot Kyle" Skrek jag. Han stannade bilen och vände sig om. "Vet du varför jag är så här, jag är rädd om dig, och jag vill inte att samma sak ska hända dig som hände Selena när hon var tillsamans med Justin" Sade han. "Va?" fårgade jag irriterat. "Han gjorde henne gravid Ariana"
 
Jag satt där helt tyst. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag fick verkligen inte fram ett knyst. "Nu vet du" Sa Pappa och började köra igen. Jag kollade bara ut i vägen medans han körde.Jag kände mig ännu en gång sårad. Pappa stannade bilen och jag gick snabbt ut och slängde i gen dörren och sprang raka vägen upp på mitt rum. Det första jag gjorde var att kasta mig rakt i sängen. Varför hade ingen sagt detta till mig för?. Varför inte Justin?. Varför inte Selena?. Varför ingen?. Jag hörde hur min telefon blippade till men jag brydde mig inte. Jag hatade den här känslan. Jag kände hur tårar rann ner från mina kinder men just då orkade jag inte göra något åt det. Jag kunde varar svag i sådana här tillfällen. Det kunde jag verkligen.
 
Min mobil slutade inte att ringa eller bombas av sms så jag tog slutligen upp den och man kunde ju självklart förstå att det var Justin. Jag öppnade smsen och började läsa. Babe?, Vad sa han?. , Babe?, vad hände? , Hallå? , Älskling?, har det hänt något?. , Varför svarar du inte när jag ringer?? , Hallå  ariana??. Jag suckade och knappade in ett sms. Prata inte med mig, tack. Sedan satte jag mobilen på ljudlös. Släckte min lampa och öppnade mitt fönster för det var alldeles för varmt annars, jag har en tendens av att aldrig stänga av mitt elemet så det blir väldigt varmt inne i mitt rum.
 
Justins Perspektiv:
 
Varför svarade hon inte. Hade hennes pappa tagit hennes telefon?, eller vad var det frågan om. Min telefon plingade till och jag tog fort upp telefonen. Prata inte med mig, tack. Va?. Vad var det där om?. Jag ringde upp henne men inget svar. Jag var nära på att kasta den i golvet allt vad jag hade men behärskade mig, i stället slog jag till väggen med min hand och skrek ut. "Fan" Sa jag tyst för mig själv. Jag drog på mig mina skor och sprang fort ut till bilen och körde i väg till Aris hus. Jag parkerade bilen på deras gata och gick sedan in. Brian skulle väl säkert inte släppa in mig så jag tog den svåra vägen. Jag gick mot baksidan och såg att hennes fönster var öppet.
 
 
Jag klättrade upp i trädet och när jag var i rätt läge svingade jag mig över på en gren till taket. Jag klättrade återigen lite på taket tills jag kom till Aris fönster. Jag öppnade det mer och smidigt gick jag in. Jag skymtade henen i sängen och så att hon log och sov, så sött och så fridfullt. Jag kröp in på andra sidan och satte mig upp och kollade på henne och väntade tills hon skulle vakna. Men det blev svårare då mina ögonlock ble tyngre och tyngre och till slut somnade jag med.
 
Arianas Perspektiv:
 
 
Jag vaknade och jag sneglade på klockan på telefonen och såg alla missade samtal och sms från Justin. Så det hade inte varit en dröm trots allt. Jag satte mig upp och tog mig för hjärtat när jag såg att Justin låg och sov bredvid, jag blev rädd. "Justin?" Sa jag högt. Han slog upp hans ögon. Jag ställde mig upp och Justin gnuggade sig trött i ögonen. "Vad gör du här?" Frågade jag. "Du svarade inte när jag ville få tag på dig, så jag kom hit i natt, genom ditt fönster" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Jag sa att jag inte ville prata med dig, och så kommer du hit, hur fan tänker du då?" Frågade jag argt. "Att något är fel?. Inget var fel när du åkte?. Vad har hänt?" Frågade han. Jag suckade och kände hur jag skulle när som helst börja gråta igen. "Ari?" frågade han. "Okej Justin, när hade du tänkt att berätta att du knullade min syrra gravid?"
 

Chapter 52 - Who do you think you are Part 2

Last Chapter:
"Du vet ju inte ens vad jag behöver" Justin hade vevat ner rutan. "Jag väljer, eller så kan du ju följa med" Han borrade blicken i mig. Jag skrattade och gick in i affären. Jag tog en korg och la i lite bröd, pasta, köttfärs, grönsaker, mjölk, läsk, en massa godis och chips. Jag gick sedan till kassan och la upp sakerna på rullbandet. Jag betalade och gick sedan ut ur den trånga affären med alldeles för mycket människor. Någon bumsade in i mig och jag suckade. "Ursäkta Ariana, men vem tror du att du är?"
 
Jag kollade chockat bakåt och fick se Sarah i egen hög person. "Ursäkta?" frågade jag. "Du behöver inte tro att du är något bara för att du dejtar eller vad du nu gör med Justin Bieber" Jag fnös. "Vad menar du?" Frågade jag. Sarah var en person som hade gått på min förra skola. En blond bimbo som jag aldrig kommit överens med. "Tro inte att du är något, visst du kanske har en känd "Syster" eller what ever, men din pojkvän kommer snart inte längre vara din pojkvän utan han kommer att vara min" Sa hon. Jag fnös roat. "Really?" Frågade jag henne. "Lek inte Ariana, både du och jag vet att jag kan få vem som helst" "Verkligen?, vem var det som fick Kyle? Som du var så kär i, vem var det som fick Justin?" Frågade jag henne och la armarna i kors. "Bitch" Sade hon och bitchlappade mig. Jag tog mig för kinden och kollade efter henne. Jag suckade irriterat och tog upp kasserna i händerna och begav mig mot Justins bil igen.
 
Jag gick först till bagage luckan och la in påsarna och satte mig sedan där fram. Jag var på väg att böja mig fram och kyssa Justin men han stoppade mig. "Oh my god, vad har hänt?" frågade han. "Vad?" frågade jag. "du är helt röd om kinden" Sade han. Jag suckade. "Ljug inte" Sa han. "En tjej slog mig" Sa jag. "Va?" Frågade han chockat. "Varför?" Frågade han. "För att jag skulle sluta att "Va något"" Sade jag. "Vem var det?" Frågade han. "Någon idiot från min förra skola" Sa jag. Han suckade. "Jag är ledsen" Jag log smått. "Det är lugnt" Sade jag. "Nej det är det inte, det här ska inte få hända" Sade han. "Babe, det är lugnt, jag mår bra." Sa jag säkrande. "Okej, men om-" "Kör bara" Sa jag och log smått. Han gjorde till slut som jag sa vilket var lättande. När vi kom fram till Justin såg jag en välbekant bil på uppfarten. Pappas. Han stog lutad mot bilen med armarna i kors. "Oh nej" Sade jag. Jag kunde känna att det var något dåligt som skulle hända, annars hade han smsat och sagt att jag skulle komma hem. Justin stannade på uppfarten och vi gick ur bilen. "Pappa?" Frågade jag. "Hej Kiddo, hoppa in i bilen, vi ska hem." Sade han. "Men- me" "Gör som jag säger." Sa han. Jag suckade och satte mig i bilen.
 
Jag såg hur Justin och pappa stod och pratade med varandra och jag kunde se att pappa inte var glad. Jag suckade. Något var på gång och jag var inte riktigt sugen på att veta vad det var heller. Pappa gick in i bilen och började snabbt köra där i från så jag hann knappt vinka hej då till Justin. "Vad var det där om?" Frågade jag irriterat. "Du tar allt förgivet Ariana. Du har inte hört av dig och du har varit i New York och utan att fråga att sova där en extra dag" Sade han. Jag suckade. "Jag är inget barn" Sade jag. "Det är det du är. Du är sexton år, Justin är arton han får göra vad han vill men det får inte du. Jag har vårdnad över dig i två år till, och det menas att det är jag som bestämmer vad du gör och inte" Sade han. Jag suckade. "Okej, förlåt, kan du köra tillbaka mig nu?" Frågade jag. "Nej" Sade han. "Varför inte?" Frågade jag argt. "För jag bestämmer att du ska sova hemma i natt" Sa han.
 
 
Jag suckade. För att inte göra honom mer arg så bestämde jag mig för att fråga om Stratford. "Kan jag hänga med Justin till Stratford imorgon?" frågade jag. "Jag vet inte, låt mig tänka på saken" Sade han. "Men vad är problemet varför skulle jag inte få?" "För att jag vet inga detaljer ariana, jag vet inte hur länge du ska vara borta jag vet ingenting. Jag är inte så förtjust att du umgås med Justin så mycket, Jassie och Hanna då?" Frågade han. Jag suckade. "Jag har tid för dom med" Skrek jag. "Vad är det du har emot Justin?. Du var aldrig så här mot Kyle" Skrek jag. Han stannade bilen och vände sig om. "Vet du varför jag är så här, jag är rädd om dig, och jag vill inte att samma sak ska hända dig som hände Selena när hon var tillsamans med Justin" Sade han. "Va?" fårgade jag irriterat. "Han gjorde henne gravid Ariana"

Chapter 51 - Who do you think you are? Part 1.

Last Chapter:

Jag vände mig om och tog min kajal penna och tog hans arm. Han kollade på mig och log. Jag drog med pennan och försökte i alla fall skriva hyffsat snyggt. Jag skrev i alla fall, I love you too. Han log stort och kysste mig passionerat. "Säg det" Sade han. "Vad?" Frågade jag dumt. "Säg vad du skrev, jag vill höra dig säga det." Jag log stort. "Jag älskar dig också, Justin" Sade jag. "Det skulle jag nog aldrig tröttna på att höra dig säga" sade han.
 
Det hade varit så grymt i New York så det var inte sant!. Ännu bättre blev det att jag inte behövde åka tillbaka hem för att göra läxor eller prov för jag hade sommarlov. Selena hade åkt tillbaks för att filma så jag kände att jag lika gärna kunde bo hos Justin ett tag. I alla fall för natten. "Baby" Jag satt på köksbänken för vi hade precis kommit hem och Justin hade varit tvungen att göra toalettbesök. "Si" Svarade jag. Han flina. "Vad vill du göra?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna. "Säg" Sade han. "Men jag vet inte" Sa jag. Han skrattade. Jag hoppade ner från diskbänken och la mina armar runt hans nacke. "Jag vill vara med dig och inget annat" Sa jag och han log och kysste mig mjukt på mina läppar. 
 
"Juste" Sade han. Jag kollade på honom. "Jag ska till Stratford i morgon på kvällen, förlåt att jag glömt säga det, men det blev liksom bestämt idag" Sade han. Jag kollade besviket på honom. Jag som ville spendera tid med honom. "Men du ska ju självklart följa med, om du vill självklart" Sade han. Jag log stort och nickade. "Är det säkert att jag inte är ivägen då?" Frågade jag. "Du är aldrig i vägen" Sade han. Jag log. "Okej då" Sade jag och log stort. "Vad bra" Sa han. Jag nickade och log. "Jag skulle behöva handla, du följer med va?" Frågade han. Jag nickade. "Självklart" Sade jag och log. "Kom då" Sade han och tog min hand.
 
Jag tog på mig mina boots och gick sedan ut till Justins bil med honom. Jag satte mig i passargerar sätet och han började köra. Jag hatade verkligen att åka bil, det fanns inget tråkigare. Att åka på en tråkig väg och bara stirra ut på det man redan ser dygnet runt. Jag suckade. Men kom sedan på något roligt, bara för att jävlas lite med Justin. Jag placerade min hand på hans lår och han log smått. Jag började min väg uppåt och jag såg hur han stelnade till. Jag flinade för mig själv. "Vad gör du?" frågade han. "Vad?" frågade jag finurligt och smekte lite lätt under hans "sak" med mina fingrar. "Lägg av Ariana" Sa han och jag skrattade roat. Jag såg hur han knappt kunde kontrollera sig själv och hur han börjat växa. "Ariana jag är seriöst du måste sluta" Jag skrattade och tog sen steget och greppade hans utanför byxorna och han hoppade nästan till. "Ariana, seriöst" Sade han. Jag log finurligt men slutade, han hade en tillräckligt stor bula i hans byxor, det var kanske inte jätte schysst av mig, men roligt var det i alla fall. Han stannade på parkeringen vid affären. "Tack" Sa han ironiskt och kollade ner på hans byxor. Jag skrattade.
 
"Jag kan inte gå in såhär" Sade han. "Jo, kom nu babe" Sa jag. "ha.ha Jätte roligt, ska jag visa mig för hela världen så här och jag kan inte täcka det med min tröja väldigt roligt" Sade han. "Det är faktiskt ganska roligt" Sade jag och skratta. Han suckade. "Antingen så gör du något åt detta, eller så får du gå in och handla själv" Utan att ens tänka på det knäppte jag låss mitt bält och hoppa ut genom bilen. Jag såg hur Justin suckade, hade väl hoppats på det andra alternativet. "Du vet ju inte ens vad jag behöver" Justin hade vevat ner rutan. "Jag väljer, eller så kan du ju följa med" Han borrade blicken i mig. Jag skrattade och gick in i affären. Jag tog en korg och la i lite bröd, pasta, köttfärs, grönsaker, mjölk, läsk, en massa godis och chips. Jag gick sedan till kassan och la upp sakerna på rullbandet. Jag betalade och gick sedan ut ur den trånga affären med alldeles för mycket människor. Någon bumsade in i mig och jag suckade. "Ursäkta Ariana, men vem tror du att du är?" 

Mycket nu

Jag har det extremt mycket nu, skolan tar inprincip död på mig. Jag hinner inte med skolan äns, och det gör att jag inte hinner med vänner, kärleken och mina fritids aktiviteter och det gör att jag inte hinner med bloggen. Jag har haft många kapitel som varit färdigskrivna men nu har jag inga. Jag ska verkligen försöka få ut ett kapitel idag och imorgon efter skolan innan jag drar mig på kryssning. Annars får jag väl försöka göra något tidinställt med, jag får helt enkelt se hur jag gör!. Aja ses babes!

Chapter 50 - I love you.

Last Chapter:
 "Jag har saknat dig" Sade han. "Jag har saknat dig med snygging" Sade jag. "Föresten, förlåt, men det var Scooters ide, jag kanske skulle smsat dig före jag vet. Jag är ledsen okej?" Sade han. Jag nickade. Jag visste att det fanns en förklaring och jag kanske inte skulle blivit så arg som jag faktiskt vart. "Jag är ledsen med, för jag blev så arg" Sade jag. "Det ska du inte vara, du hade all rätt, jag blev dock orolig att du aldrig svarade i din telefon" Ja fnittrade till. "Jag slängde den i väggen av ilska och den gick sönder" Sa jag med ett skratt. "Oh" Sa han och skratta han med.
 
Vi var framme vid hotellet och för att vara ärlig var det ganska spänt. Justin kom ut ur badrummet och satte sig i sängen bredvid mig. Jag log mot honom och han log tillbaka. "Jag förstår inte varför det är spänt" Sade han. Han hade tänkt samma tanke som mig. "Inte jag heller" Svarade jag ärligt. "Kom" Sade han och sträckte ut sina armar och jag kurade in mig i hans famn. I detta läge när jag ligger så här så känner jag mig så liten men det var mysigt. Han kysste mig på hjässan. "Jag undrar vad som kommer skrivas i tidningen imorgon" Mumlade jag. "Och det ska du inte läsa" Sade han. "Jaja" Svarade jag. "Jag är seriös, jag vill inte att du ska bli sårad av sådant där skit som skrivs, du och jag vet vad som är bäst för oss och ingen annan, du mår mycket bättre om du inte läser det jag lovar" Svarade han. Jag nickade mot hans bröst. "Sätt dig upp" Sa han. Jag gjorde som han sa och han lutade sig fram och kysste mina läppar. Jag kysste honom tillbaka och han besteg mig. Han la sin hand på min höft och smekte lite lätt.
 
 
"Vi sover nu" sa han. Jag nickade och log smått. Han drog av sig sin vita tröja öppnade täcket för mig så jag kunde lägga mitt huvud på hans bröst. "Godnatt babe" Sade han. "Godnatt" Sa jag trött.
 
*
 
Jag vaknade av att Justin lätt smekte min arm så det kittlades. Jag slog glatt upp ögonen. "Vad gör du?" fnittrade jag. Han skratta. "Vet du?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Vill du stanna en till natt i New York?" Frågade han. "Justin vi har skola imorgon" Sa jag. "Nej, det har vi inte" Sa han. Jag rynkade på näsan. "Vi har sommar lov" Sa han. "Justin det är snart mitten av maj?" Frågade jag skumt. "Ja, Katie smsade, vi kommer gå i skolan på belive tour ändå, och det börjar ju lite tidigare än vad skolan igentligen börjar så hon tyckte vi skulle unna oss det, föresten du fick B på ditt historia prov" Sade han. Jag sken upp i ett leende. "Verkligen?" Frågade jag. Han nickade glatt. "Bra jobbat" Sa han och kysste mig mjukt. Han ställde sig upp och jag kollade surt på honom. "Vi ka inte ligga i en säng i New Ýork hela dagen älskling" Sa han. Det värmdes i hjärtat när han sa "älskling". Jag log fånigt. "Men vi kan vila lite, jag är så trött" Stönade jag och fall rakt ner på madrassen med ansiktet neråt. Justin skrattade roat och gick in på badrummet. Jag passade på att vila ögonen så länge.
 
Dörren öppnades och jag tittade på den snygga skulpturen som kom gåendes. Han hade händerna bakom ryggen. "Vad har du bakom ryggen?" Frågade jag. "Om det är vatten vet jag inte vad jag gör" Sa jag allvarligt. Han skratta. "Lägg dig ner, jag lovar det är inte det" Sa han. Jag kollade fundersamt på honom. "Lita på mig" Sade han. Jag suckade och gjorde som han sa. Han satte mig bredvid mig och lutade sig över min rygg men satte sig sedan på min svank. Jag stönade till. "Så tung är jag väl inte?" frågade han. "Nej, verkligen inte" Sade jag ironiskt. "Hey" Sade han. Jag skratta. "Ligg still" Sade han. Jag gjorde som han sa och han drog bort mitt hår som låg för nacken. Jag kände hur han började skriva något. "vad gör du?" Frågade jag. "Vänta" Sade han, han skrev defenitivt något, det kändes även som han lånat min kajal. "Så" Sade han.
 
 
"Vad skrev du?" frågade jag. "Kolla i spegeln" Svarade han. Jag himlade med ögonen men gjorde som han sa. Det stod, Your so sexy jag himlade med ögonen på honom igen eftersom det var en sådan typiskt kill sak att skriva. "Fint va?" frågade han. Jag nickade. "Verkligen" Sade jag. Han skrattade. "Kom" Sade han och han hoppade upp i sängen lite mer och lade sig på rygg. "Vad gör du?" Frågade jag och skratta. "Kom och hoppa upp" Sade han. Jag hoppade upp i sängen. "Luta dig över mig" Sade han och sträckte ut benen. "Åh nej" Sade jag. Han skratta. "Vi kommer misslyckas" Sade jag. "Jag är stark, kom igen" Sade han. Jag lutade mig över hans fötter och tog tag i hans händer det gick inte så där jätte bra men han fick ju upp mig i alla fall. "Oh my god Justin jag glider" Sa jag och jag gled ner mot hans ansikte. Jag garvade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. "Nemen hej" Sa han när våra ansikten var väldigt nära varandra. Han släppte sen hans ben så jag landade över honom.
 
Tumblr_m7ty8iluli1qlyigao1_500_large
 
 
"Vilken utsikt" Sade han jag skratta och satte mig i gränsle över honom. "I like this" Sa han och blinkade. Jag himlade med ögonen. "Har du någonsin tänkt på att du är en sådan kille?" frågade jag. "Nej verkligen inte" Sa han ironiskt. Jag skrattade. "När jag tänker efter kan vi nog stanna här hela dagen" Sade han. "Jasså varför?" Frågade jag. "För jag gillar hur jag bara kan vara med dig och inte göra något utan ändå ha stört kul, och sen så är det rätt nice att göra så här med" Sade han och i ett vims var jag underst i sängen och hade han över mig som kysste mig. "Men, jag vill shoppa, så min pojkvän får gärna följa med" Sa jag. Han skrattade. "Jag är så snäll så jag får väl göra det" Sade han. Jag sken upp i ett leende. "Du är så söt när du blir så glad för inget" Sa han och skratta. Jag rodnade. "Du rodnar" Sa han och skratta. Jag kollade ner i marken och skämdes en aning. "Hey, jag älskar dig" Jag vände min blick mot honom och log stort och kysste honom.
 
 
Jag vände mig om och tog min kajal penna och tog hans arm. Han kollade på mig och log. Jag drog med pennan och försökte i alla fall skriva hyffsat snyggt. Jag skrev i alla fall, I love you too. Han log stort och kysste mig passionerat. "Säg det" Sade han. "Vad?" Frågade jag dumt. "Säg vad du skrev, jag vill höra dig säga det." Jag log stort. "Jag älskar dig också, Justin" Sade jag. "Det skulle jag nog aldrig tröttna på att höra dig säga" sade han.

Info

Okej, den här veckan lär bli lite tajt för mig. Jag har aldrig haft så här mycket prov och läxor som denna vecka och nästa vecka är också fullspäckat. Helgen har jag också fullt upp då jag ska på kryssning med pojkvännen. Så har verkligen fullt upp men jag ska försöka skriva så mycket som möjlgt, jag är iaf nästan klar med kapitel femtio, men ni kan ju passa på att komentera mer på 49.. kom igen 4 komentarer igen? :/

Chapter 49 - Fall

Last Chapter:
”Ni undrar kanske varför jag står med en gitarr i handen, jag hade inte tänkt att köra min nya singel, tro mig ni kommer få höra den ett antal gånger ändå. Det är så här att jag tänkte köra en sång som jag hållit på med i kanske två månader men inte kommit särskilt långt på den, men de senaste dagarna fick jag en väldigt mycket inspiration, tack vare en person. Det var så här att i lördags så var jag på en intervju här i New York och jag blev frågad i fall jag dejtade en viss tjej, jag svarade nej. Men jag ljög och det skulle jag inte gjort för jag sabbade allt för mig själv, men här är i alla fall en låt, den är tillägnad till dig Ariana Teefey.” 

´"Och den här låten kanske klarnar upp en del saker." Sade han och han satte sig på en pall. Jag kände hur kameran var uppe i mitt ansikte men jag kunde just då inte bry mig mindre. Mina ögon var klistrade på Justin och jag bara väntade på att han skulle börja.

 
(Lyssna till och följ med med låten i texten;))

Jag kände även hur nervös jag var. Det pirrade i hela mig, kändes även som om jag skulle börja gråta. Han började spela på gitarren. "Well Let me tell you a story about a girl and a boy" Bilder på Justin och mig kom upp. "He fell in love with his best friend, when shes around he feels nothing but joy" "But she was already broken, and it made her blind, but she could never belive that love would ever treat her right, but did you know that I love you? Or what you not aware?"   Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag låg på Selenas axel jag kunde inte sitta uppe riktigt. "im here to make you happy, I'm here to see you smile, I've been wanting to tell you this for a long while, Whats gonna make you fall in love?" Jag visste helt ärligt inte vad jag skulle göra, le, gråta?. Jag kände för båda två och jag tror jag gjorde det med. Jag log som ett fån, jag kände också hur några tårar rann ner från mina kinder, försökte behärska mig då det var kameror uppe i mitt ansikte. "But you cant fly unless you let ya,You can't fly unless you let yourself fall." "I can tell you're afraid of what this might do, Cause we got such an amazing friendship and that you don't wanna lose, Well I don't wanna lose it either"

Justin-bieber-favim.com-549432_large

Grejen var den att han hade skrivit den som vi var. Han förklarade en massa i sången. Han röst var så fin så jag höll på att bryta ihop och all min arghet jag haft på honom bara försvann så där. "Well did you know you're an angel? who forgot how to fly, Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry?" Han ställde sig upp och spelade och sjöng samtidigt. Dan kom in på scenen med en gitarr och Justin slutade spela på sin. Han hade kollat på mig hela låten, vi hade haft ögonkontakt. "Who's gonna make you fall in love,I know you got your wall wrapped all the way around your heart, Don't have to be scared at all, oh my love,But you can't fly unless you let ya,,You can't fly unless you let yourself fall, I will catch you if you fall,I will catch you if you fall,I will catch you if you fall, But if you spread your wings, You can fly away with me, But you can't fly unless you let ya,, You can't fly unless you let yourself fall, in love" . Det pirrade i min mage när han kollade på mig med de där ögonen. Jag såg hur han började gå mot mig. Jag stelnade med blicken. Han gick ner för en trappa och hans fans började skrika ännu mer om det ens var möjligt. "You cant fly unless you let you, you cant fly unless yourself....fall" (ignorera "swag", och mer applåder"). Han var framme vid mig och Selena och jag kollade bara på honom. Publiken stog upp och applåderade. Selena buffade på mig i tecken på att jag skulle ställa mig upp. Det var som att det inte fanns någon mer en jag och Justin just då för han tog sin arm runt min rygg och drog mig till honom och där kysste han mig. Framför hela världen, framför flera tusen människor i publiken, han kysste mig. Men det kändes som det bara var vi två, det kan jag lova. Han log mot mig när han avslutat den och sprang sedan upp på scenen och sedan backstage. Jag kände hur mina kinder var jätte röda och jag begravde mitt ansikte i Selenas axel. Det blev paus vilket var väldigt skönt.

*

Showen var slut och jag kunde inte vänta tills jag skulle få se Justin igen. Jag, Selena, Dylan och Ahsley tog oss backstage. Dylan var tvungen att åka så Sel och han sa hejdå till varandra. Vi skulle bo på hotell under natten. Jag skulle gärna smsa Justin och fråga vart han var, det skulle vara en aning enklare, men otur mig så har jag ingen telefon. Jag såg Justin komma emot mig, men han såg mig inte, han kollade åt alla håll så jag gick fram till honom. "Hej främling" Sa jag och han hoppade till. "Heej, jag letade efter dig" Sade han. Jag log smått. "Tack" Sade jag ärligt. Han log smått. "Ska vi gå ut?" Frågade han. Jag nickade. "Sover du i mitt hotellrum?" Frågade han. "Det kan du ge dig på Bieber" Sade jag och han log stort och tog min hand. Vi gick hand i hand ut till bilen efter jag sagt hej då till Sel. Så fort vi kom in i bilen som Kenny körde så kysste han mig. Jag skrattade till. "Jag har saknat dig" Sade han. "Jag har saknat dig med snygging" Sade jag. "Föresten, förlåt, men det var Scooters ide, jag kanske skulle smsat dig före jag vet. Jag är ledsen okej?" Sade han. Jag nickade. Jag visste att det fanns en förklaring och jag kanske inte skulle blivit så arg som jag faktiskt vart. "Jag är ledsen med, för jag blev så arg" Sade jag. "Det ska du inte vara, du hade all rätt, jag blev dock orolig att du aldrig svarade i din telefon" Ja fnittrade till. "Jag slängde den i väggen av ilska och den gick sönder" Sa jag med ett skratt. "Oh" Sa han och skratta han med.

 

 

 Var det inte gulligt av Justin? ;).

aja komentera :)))

 


Chapter 48 - To you Ariana

 
Last Chapter:
Jag fick inget svar och jag suckade frustrerat, hon var arg. "Kom igen, det är inte så farligt, det är bara att snacka med henne" Sa Kenny. "Du förstår inte, när hon blir arg, så blir hon jävligt, arg. Man kan inte få henne att prata med än, jag skojar inte" Sa jag. "Gör något för henne då, så ni blir sams." Sade han. Det var ganska smart. Jag satte mig i bilen, och snart hade jag kommit på världens bästa ide, vare sig Scooter skulle gilla den eller inte, skulle jag göra den ändå.
 
Arianas Perspektiv:

Grejen var att han varken ringt eller kommit hit. Hade han ens försökt?. Okej ringa förstår jag att han inte kunnat göra, jag slog ju min telefon i väggen. Selena hade kommit hem, eller hem och hem. Vi var i New York, så hemma var hon ju inte, men en paus från hennes filmning hade hon. ”Kom igen, du kan väl följa med på galan ikväll?” Frågade hon ledsamt. ”Jag vill inte” Sa jag. ”Kom igen, fatta vad kul du kommer få, du kommer få se en massa kändisar, vem som helst skulle vilja få den här möjligheten, jag vill inte sitta själv” Sa hon surt. ”Du ska inte sitta själv, Dylan” Sade jag. Hon suckade. ”Kom igen Ari, var inte så tråkig, du kommer ju ändå sitta och kolla på det på hotellrummet, då kan du ju lika gärna se det live, jag vet att du är sur över Justin, men det blir inte bättre att bara sitta här” Sa hon. Jag suckade. ”Fine, men jag har inte ens något att sätta på mig.” ”Joho du, jag visste att jag skulle övertala dig, jag har med mig en klänning” sade hon. Jag himlade med ögonen åt henne, så typiskt henne.

 

”In i duschen med dig” Sa hon. Jag suckade och gick in i badrummet. ”Skynda dig, Karen kommer snart och ska sminka oss och så” Sa hon. ”Jaja” Sa jag och drog av mig mina kläder och satte på det varma vattnet. Jag ställde mig i duschen och lät mina tankar vira runt i mitt huvud. Jag visste inte hur jag skulle reagera när jag såg Justin, jag var sur på honom, han kunde väl i alla fall få tag på mig?. Säga något?. Jag menar, visst jag var sur, han lovade faktiskt att berätta och jag var trött för att gömma oss det har snart hållit på i tre månader om inte mer, kunde inte riktigt hålla koll på datumet. ”Ari, är du klar snart?” Frågade Sel. Oj, kanske hade stått här alldeles för länge. Jag stängde av vattnet tog en handduk och torkade mig, virade en runt kroppen och en i en turban runt huvudet. Gick sedan ut till Sel igen. Hon hade på sig en jätte fin guldig klänning. ”Ååh, vad fin du är” Log jag. Hon fnittrade till. ”Jag ska inte gå på röda mattan va?” Frågade jag allvarligt. ”Nej inte om du inte vill” Sade hon. ”Bra, det vill jag inte” Sa jag. ”Okej, då behöver du inte, gå med Ashley backstage eller kolla på mig, gör vad du vill” Sa hon och log. Jag nickade och satte på mig underkläder och drog sedan på mig klänningen. Den var fin, det var en svart lång klänning. Genom skimlig där nere. Det knackade på dörren och Sel öppnade till Karen. ”Så tjejer, nu ska ni bli fina” Jag log smått. ”Ari, du kan börja med att torka ditt hår så börjar jag med Selena först” Sa hon. Jag nickade och satte på hårfönen.

 

*

 

Vi satt i limon, jag Ashley, Sel och Dylan. Det var lite pinsamt tyckte jag i alla fall. När vi klev ur fotades vi tillsammans sen var och en vilket jag hatar. Dylan och Selena gick mot röda mattan men de fick inte gå ut en så vi ställde oss backstage så länge. Jag var glad att jag inte skymtat Justin i alla fall, jag visste verkligen inte vad jag skulle göra då. Jag tror jag skulle få panik, börja skaka, och där med ramla i mina klackar, vilket inte skulle se särskilt snyggt ut. ”Så, eran tur” Sade någon man till Dylan och Sel. ”Selena, hitåt, Selena, Dylan, Dylan kolla hit” Papzen var galna där ute och jag log smått och kollade in Dylan och Sel med varandra, de hade leende på läpparna och Sel såg verkligen lycklig ut, vilket glädje mig.

 

 Tumblr_lpl1xinyl41r0yjqpo1_500_large

Vi mötte de inne i arenan och gick för våra platser. Vi hade längst fram i nästan mitten. Selena hade sagt att Justin hade sin plats på andra sidan så jag kunde lättat andas ut. Galan började med Carly Rae Jepsen som började sjunga sin hitlåt Call Me Maybe. En låt som verkligen sätter sig på huvudet. Sen kom Demi ut som var presentatör och Sel stod och klappade högt. Jag log, det var synd att de glidit isär som de gjort, de var ju verkligen bästa vänner för några år sedan. Priser började delas ut hej villt, och folk uppträdde. Jag la uppmärksamheten när ”Best Band” Skulle utkallas. Selena var nominerad där, och inte nog med det hon vann. Hon ställde sig upp och log stort. Hon kramade om Dylan och sedan mig sen gick hon upp mot scenen. Det är det sämsta med att hon vann är att jag nyss syndes på tv för hela världen vilket gjorde mig nervös. Selena kammade också hem Best Look. Best Male var här näst och jag kunde inte låta bli att le stort när Justin vann priset, även fast jag var sur kunde jag inte låta bli att känna hur jag rös när han gick upp på scenen. Justin kammade hem Best Music video dirrekt efter och jag log med. ”Vi tar reklam, och efter reklamen kommer Justin Bieber att uppträda” Jag log smått. Under reklam pausen delades ”Best New” ut och sedan var det bara underhållning.

 

”Så vi är tillbaka efter pausen, Gör er redo för Justin Biiiieeeeeber” Jag som alla andra trodde väl att introt till Boyfriend skulle börja spelas som han släppt för några dagar sedan, men alla vart nog lika chockade när Justin klev ut på scenen med en gitarr på scenen. ”Hej guys” Sa han i micken. ”Ni undrar kanske varför jag står med en gitarr i handen, jag hade inte tänkt att köra min nya singel, tro mig ni kommer få höra den ett antal gånger ändå. Det är så här att jag tänkte köra en sång som jag hållit på med i kanske två månader men inte kommit särskilt långt på den, men de senaste dagarna fick jag en väldigt mycket inspiration, tack vare en person. Det var så här att i lördags så var jag på en intervju här i New York och jag blev frågad i fall jag dejtade en viss tjej, jag svarade nej. Men jag ljög och det skulle jag inte gjort för jag sabbade allt för mig själv, men här är i alla fall en låt, den är tillägnad till dig Ariana Teefey.”  

 

komentera ;)


Chapter 47 - You are a fucking idiot

Last Chapter:
Kvällen hade varit jätte trevlig och Justins livvakt hade kommit in i resturangen och sagt att bilen var här. Vi tog våra saker och såg att det var helt kaos utanför. "Ta min hand" Sa Justin. Jag nickade och svalde. "Kom" Sa han och vi gick snabbt ut och hoppade fort in i bilen. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel medans chauffören körde iväg med bilen. "Tack för ikväll" Viskade jag. "Tack själv babe" Sade han och jag log smått. Bilen stannade utanför mitt hus och jag vände mig om för att kunna kyssa Justin. "Ses imorgon okej?" sa han. Jag nickade. "Ses imorgon" Sade jag. Han log.
 
 
Justins Perspektiv:
Intervjuvn skulle börja om en halvtimme och jag var redan framme. Jag hade hunnit ta kort med fans och signerat deras block, armar,panna och ja över allt. Jag och Kenny satt i något litet rum, skulle väl föreställa någon louge eller något, vet inte riktigt. Tog upp min mobil och tog ett kort och la upp på instagram bara för att ha något att göra, och självklart göra fansen lite gladare. "Smsar du med tjejen?" frågade Kenny. "Väldigt roligt" Sade jag.  Han skratta. "Saaaaknar du henne?" Frågade han. Ja det gjorde jag. Jag himlade med ögonen mot honom. "Ey Justin, kan jag ta några ord med dig innan intervjuvn?" Frågade Justin. Jag nickade och gick ut.
 
Arianas Perspektiv:
 
Jag satt och väntade på att intervjuvn skulle börja, jag satt via online där de skulle sändas. Hanna satt med mig då Jassie redan dragit sig hemmåt. "Efter pausen, så kommer den ni längtat efter, Justin Bieber" Sade han och sändningen avbröts. Jag suckade och tog en klunk av min latte. Efter någon minut kom de tillbaka och där satt Justin. "Så välkomna tillbaka, och vi har Justin Bieber med oss idag" Och det applåderades. Jag log smått. "Så Justin, andra gången du är här?" Frågade intervjuvaren. "Japp, jag tror det är det" Sade han. Han nickade. "Hur går det med nya albumet då?" Frågade han. "Det går bra, Boyfriend min nya singel släpps imorgon så den hoppas jag ni kommer gilla, sen ska jag uppträda den på tisdag på Vma" "Ja, det ser vi fram emot" Sa en tjejintervjuv. "Någon dejt du ska ta med dig?. Ariana Teefey kanske?" Frågade någon. Jag log generat.
 
Tumblr_m30cxv6oyj1qbzp2bo1_500_large
 
Jag visste ju självklart att han inte skulle ta med mig, han skulle gå själv, men jag skulle kanske sitta med Selena om hon skulle med. "Nae, det ska jag inte." Sade han. "Vem är hon då, din nya flickvän?" Frågade intervjuvaren. "Nae inte det heller, hon är bara en vän" Sade han och jag kände hur det skar till ihjärtat. "Jasså, en vän som man tar ut på middag, och sedan går ut hand i hand?" "Precis, men vi gick hand i hand, för det var så många paparazzis, jag ville inte tappa bort henne" Sa han och jag blev chockad. Really?. "Så du är helt singel, och inte på g med ditt ex lilla syster?" Frågade intervjuvaren och jag himlade med ögonen. "Dom är ju inte släkt dock, men nej det är jag inte, vi är bara kompisar, helt singel" Sade han och jag kände hur frustrerad jag blev. Han skulle ju faktiskt säga att vi var tillsamans. Hanna strök mig över ryggen. "Så vi pratar om något annat då" Sa intervjuvaren och där stängde jag av. "Vilken jävla idiot" Skrek jag.
 
"Hey, ssh, han är inte värd det" Sade Hanna. "Han sa ju, han sa" Sa jag och satte händerna för huvudet. "Hey ta det lugnt, låt han bara få förklara" Sa Hanna. "Nej, för jag orkar inte med den här skiten mer" Sa jag, jag var arg. "Det måste finnas en anledning till varför han sa så, ta det bara lugnt okej?" "Han sa, Han sa att han skulle berätta" Sa jag och jag kände hur tårarna blev nära, jag blev alltid känslig så fort det kom till honom. "Ja, och då måste det finnas en anledning, ta det lugnt" Sade hon. Jag skakade på huvudet. Jag kände hur telefonen vibrerade och jag kollade på skärmen och såg att det var Justin, jag fnös och av ren ilska kastade jag telefonen i väggen så jag hörde hur den sprack.
 
Justins Perspektiv:
 
Jag gick surt ut ur rummet och Scooter klappade mig på axeln. "Det där gjorde du bra" Sade han. "Verkligen, tack vare dig så har jag väl förlorat min flickvän" Sade jag surt så ingen hörde. Jag tog upp min telefon och skulle ringa Ari för hon var antagligen rätt sur på mig då jag faktiskt skulle erkänna att hon och jag var tillsamans.  Jag fick inget svar och jag suckade frustrerat, hon var arg. "Kom igen, det är inte så farligt, det är bara att snacka med henne" Sa Kenny. "Du förstår inte, när hon blir arg, så blir hon jävligt, arg. Man kan inte få henne att prata med än, jag skojar inte" Sa jag. "Gör något för henne då, så ni blir sams." Sade han. Det var ganska smart. Jag satte mig i bilen, och snart hade jag kommit på världens bästa ide, vare sig Scooter skulle gilla den eller inte, skulle jag göra den ändå.
 
 
4 Komentarer på förra ;/, 130 som inte komenterade :(
 
 
 
 

Chapter 46 - Come on.

Last Chapter:
"Aw. det vart jätte gulligt." Sa jag. "Lägg ut det" Sa han. "Va?" Frågade jag dumt. Jag förstod ju vad han sa. "Gör det." Sade han. Jag nickade. Gick in på instagram och laddade upp och skrev. Good Morning! :) till bilden. Justin log och kysste mig mjukt. "Jag ska prata med Scooter, jag ska ta med dig på middag till helgen, jag lovar" Sa han. Jag log smått och kysste honom.
 
Skoldagarna gick hyffsat segt men äntligen hade det blivit fredag igen. Mina dagar var verkligen lika dana. Det var hem till Justin tidigt på morgonen, skola. Stanna någon timme och mysa lite sen hem igen och plugga och sen sova igen. Det var liksom det jag gjorde så när helgen kom var det alltid lika roligt. Bilden jag hade lagt upp skapade ett sådant hysteri så jag till slut fick ta bort den. Justin hade ringt Scooter igår och bett att få ta ut mig på middag jag hade varit där när han ringt. Han hade sagt att han skulle tänka över det tills idag och nu visste jag ingenting. Jag skulle prata med Justin om en halvtimme då skolan slutade och Katie skulle ta sina grejer och åka. "Så, det var väl allt för denna veckan" Sa Katie och slog i hop boken. Jag log stort. "Men jag har en sak jag måste tala med er om. Jag och Scooter har snackat och jag har även snackat med dina föräldrar Ariana. Det är så här att vi inte kommer bli klara med skolan denna terminen, ni kommer ha ett sommarlov för Justin måste jobba på sitt album till Belive, och hans turne börjar ju efter sommaren, och då är det så här att Ari du måste följa med på den och gå i skolan med honom där, men det gör väl inget eftersom ni ändå är ett par" Sa hon. Jag log smått. "Det blir jätte bra" Svarade jag och log.
 
Justin nickade instämmande. "Vad bra, men detta ska vi prata mer om, ha en trevlig helg" "Du med" Svarade jag. Hon tog sina grejer, gick till hallen och stängde dörren efter sig. Jag log för mig själv och satte mig i Justins knä med ansiktena mot varandra. "Ring Scooter nu" Sa jag glatt. "Du vill verkligen detta" Sa han. Jag nickade glatt. Jag vill bara ut med Justin, det ända vi har gjort är att vara inne. "Ge mig en kyss så ringer jag" Sa han. Jag skratta till och kysste honom mjukt. "Men du måste lyfta på dig så jag kommer loss" Sa han. Jag gjorde som han sa och ställde mig upp. Han gick iväg med sin telefon och upp på övervåningen. Jag satte mig i soffan och väntade.
 
Jag kunde höra i bland hur han höjde rösten och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta det. Han trippade sen ner för trappan. "Gissa vilka som ska på middag ikväll?" Frågade han. Jag sken upp i ett leende. "Men baby, vi kan inte vara "kärleksfulla" tydligen, bara som vännskap" Sade han. Jag nickade. "Okej" Sa jag och log snett. "Men det är ett steg på vägen eller hur?" Sa han. Jag nickade och log. "Då ses vi ikväll" Sade han. Jag nickade och kysste honom. "Föresten, vill du sova hemma hos mig ikväll, Selena är ju inte hemma, Brian och Mandy är i New york så jag är ensam" sade jag. "Ledsen babe, jag måste åka imorgon bitti, jag har en intervjuv" Sade han. "Jaha okej" Svarade jag ledsamt. "Men jag kommer hem igen på kvällen" Sade han. Jag nickade. "Men fråga Jassie eller Hanna, eller någon annan som kan vara hos dig så jag inte får så dåligt samvete" Sade han. Jag flinade. "Jadå" Sade jag och kysste honom mjukt innan jag gick till ytterdörren för att klä på mig ytterkläderna.
 
"Men vi ses ikväll" Sa han. Jag nickade och kysste han lätt innan jag gick ut. Jobbigt nog gömde de sig papz i buskarna utanför Justins hus. Lycko mig hade jag bilen med mig idag så jag hoppade snabbt in i den och körde i väg. Jag gick in i mitt hus och sprang dirrekt upp till mitt rum. Jag satte mig på sängen och skickade ett varsit sms till Jassie och Hanna innan jag hoppade in i duschen. Jag duschade snabbt och gick in till mitt rum. Jag hade fått svar från både Jassie och Hanna. Jag log och öppnade de båda. Självklart guuurl, smsa när du kommer hem från resturangen! Hade Hanna Skrivit. Självklart, smsa tid bara! Jag log och svarade. Jag fönade mitt hår och bestämde sedan mig för vilka kläder jag skulle ha på mig, valde inget märkvärdigt.
 
Sminkade mig lätt och fixade håret. Det ringde på dörren och jag log för mig själv. Jag sprang ner för trapporna och öppnade den. Där stod Justin och han  var riktigt snygg, som alltid. "Heej" Sade jag och drog in han så jag kunde få kyssa honom. "Hej Babe" Sa han. Jag log fånigt. Älskade när han sa det. Jag tog på mig mina skor och vi gick ut till bilen. Han satte sig vid ratten och jag vid den andra sidan. "Redo?" frågade han med ett flin på läpparna. "Jaa" Sa jag glatt. "Bra" sade han. Jag log och han körde iväg. "Jag har planerat en överaskning för dig lite längre fram" Sa han. "Va, vad?" Frågade jag. "De du" Sa han och flinade.
 
image
 
Jag himlade med ögonen. "Så" sa han. Vi gick ut ur bilen och det var inga papz utanför resturangen då de inte visste att vi skulle dit. "Bieber" Sa Justin till personen som stod vid ingången. Han nickade och visade oss till ett avskilt bord.  Vi fick en meny vi skulle få beställa i från. Justin blev klar fort och la ner menyn. Jag själv kunde inte bestämma mig men bestämde mig till slut för räkor. Servitrisen kom och tog våra beställningar. "Jag skulle vilja böja mig över bordet och kysste dig" Sa han och jag rodnade. "Men gör inte det, du får vänta lite" Sa jag. Han flinade. "Jag vet" sa han.
 
*
 
Kvällen hade varit jätte trevlig och Justins livvakt hade kommit in i resturangen och sagt att bilen var här. Vi tog våra saker och såg att det var helt kaos utanför. "Ta min hand" Sa Justin. Jag nickade och svalde. "Kom" Sa han och vi gick snabbt ut och hoppade fort in i bilen. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel medans chauffören körde iväg med bilen. "Tack för ikväll" Viskade jag. "Tack själv babe" Sade han och jag log smått. Bilen stannade utanför mitt hus och jag vände mig om för att kunna kyssa Justin. "Ses imorgon okej?" sa han. Jag nickade. "Ses imorgon" Sade jag. Han log.
 
 

Chapter 45 - Instagram

Last Chapter:
Vi hade sätt på tre filmer idag och klockan hade redan slagit fem och vi hade verkligen inte gjort något. "Seriöst det är irriterande att du är så finklädd, vi är bara hemma" Sa jag. Han skratta. "Jag sa ju att jag vill vara fin inför min flickvän" Jag blev helt chockad. Jag fick inte fram något utan jag stannade bara och han vände sig bakåt. "Vad?. Vill du inte vara min flickvän?"
 
Han blev irriterad och skakade på huvudet och började gå snabbt in till köket. "Justin" Sa Jag. "Vad?" Frågade han och vände sig om. Jag gick snabbt upp mot honom och slängde mina armar runt honom och kysste honom mjukt. "Betyder det ja?" frågade han. "Om det gör" Sa jag och kysste honom igen.  "Så, Flickvän. Vad vill du göra?" Frågade han. Jag flinade. "Jag tycker vi ska klä på oss eller jag då. Sätta på våra telefoner och umgås med dom som kom hit till din födelsedag i går, pojkvän." Sade jag. "Okej, visst" Sade ha. Det gjorde vi.
 
*
 
Vi stannade dock i Justins hus för alla var påväg hit. Jermey med familj kom först och Justin tog upp Jazzy i hans famn dirrekt. Chaz och Ryan kom tillsamans med Jassie, Hanna, Eric och faktiskt Kyle. Jag log stort för mig själv. Justin kramade om alla och det var faktiskt inte stelt mellan honom och Kyle. Sel och Ashley kom med Alfredo och Scooter. Pattie kom med Kenny. Sen kom Brian och Mandy med. Bruce och Diane. Och så vidare. Jag satt och snacka med Hanna och jag hade berättat för Hanna och Jassie om "Pojkvän och Flickvän". De blev jätte glada och båda hade slängt sig i mina armar, bokstavligen.
 
*
 
1 Månad Senare:
 
Den här månaden hade gått så himla fort. Även fast jag varit tvungen att nästan plugga hela tiden så hade den ändå gått fort. Jag hade knappt haft någon fritid förutom på helger och då hade jag ändå inte kunnat träffa Justin då han jobbat stenhårt på sitt album. En helg hade han även varit i New York. Han hade i alla fall kommit hem med en present till mig. Ett urgulligt armband. Men det var i alla fall lite mer en än månad kvar tills det var sommarlov och det skulle bli underbart skönt, även fast Justin knappt skulle ha någon tid för mig så har han sagt att vart han än åker ska jag följa med. Eftersom Justin och jag inte hunnit träffa varandra så hade "rykten" som att vi var tillsamans avtagit lite men de var fortfarande på gång. Jag längtade till den dagen då Justin inte behövde jobba lika mycket och vi kunde gå ut när vi ville.
 
Det var torsdag kväll och jag låg i min säng. Det hade också blivit mycket varmare ute, även fast det är varmt året runt i La så hade det blivit mycket varmare. Det knackade på dörren och jag satte mig upp. "Kom in" Sa jag. Justin steg in i rummet med ett flin på läpparna. "Hej snygging" Sade han. Jag log. "Hej främling" Han log och kröp upp i sängen till mig. "Sover du inte?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Du sa ju att jag skulle vara vaken." Han log och kysste min panna. "Jag ska gå igen, jag ville bara säga hej och att jag hoppas vi ses hemma hos mi imorgon i skolan?" Frågade han. Jag nickade. "Justin hade återigen varit borta. Denna gången i Atlanta. "Men stanna. Sov hos mig" Sa jag. "Okej" Svarade han. Han ställde sig upp och drog av sig hans kläder tills han hade sina kalsonger på sig.
 
*
 
Jag vaknade av mitt alarm och jag suckade djupt.  Jag satte mig up och la mig över Justin som öppnade sina ögon. "Ge mig din telefon" Sade han. Jag gjorde som han sa. Jag förstod att han skulle ta kort så jag placerade min högerhand på hans panna och min andra hand på hans kind. "Ett två tre" Sade han och tog kortet. Jag putade med läpparna medans han tog kortet. "Aw. det vart jätte gulligt." Sa jag. "Lägg ut det" Sa han. "Va?" Frågade jag dumt. Jag förstod ju vad han sa. "Gör det." Sade han. Jag nickade. Gick in på instagram och laddade upp och skrev. Good Morning! :) till bilden. Justin log och kysste mig mjukt. "Jag ska prata med Scooter, jag ska ta med dig på middag till helgen, jag lovar" Sa han. Jag log smått och kysste honom.
 
 
HEEEJ!. Komenteeera! :). Och jag spolade lite i detta kapitel annars skulle det bara kommit en massa tråkiga kapitel och det vill ni väl inte? ;). Föresten vad tror ni om Jelena rykterna?

ojojojoj

inget kapitel igår!!. Förlåååt för lite dålig update. Lovar att ett kommer idag!

Chapter 44 - Dont you wanna be my girlfriend?

Last Chapter:
 När hela hann var inne så lät han mig formas efter honom sen började han köra ut och in. Han kysste mig för att kväva mina stön. Det hjälpte lite i alla fall. Våra tungor lekte med varandra men sen klarade jag inte mer. "Justiiin" Kved jag. "Ååh" Stönade han.
  Vi körde på ett tag tills jag kände hur jag skulle komma för en tredje gång. "Justin, snart" Stönade jag. "Jag med." Sade han. Vi båda kom och han damp ner bredvid mig, båda lika utmattade. "Grattis..." Jag kollade på klockan. "I efterskott." Sa jag eftersom den var över tolv. "Tack, bästa födelsedagen hittils" Sa han och jag kände hur jag rodnade.
 
Jag vaknade av mig själv. Jag sneglade på klockan, redan ett. Jag drog mig ur Justins grepp försiktigt för att inte vecka honom. Vi hade sovit med hans överkasst då det var väldgit varmt. I stället för att leta reda på alla mina kläder som låg lite över allt på golvet tog jag hans täcke som låg på golvet och virade in mig i det och gick in på hans badrum för en dusch. Jag hoppade snabbt in i duschen och lät vattnet rinna ner över min kropp. Jag tog inte värst lång tid på mig och var snart klar. Jag snodde två av hans haddukar. En till kropprn och en till håret. Jag virade in mig i handduken och gick ut tillsamans med täcket i min arm. När jag kom ut hade Justin satt sig upp i sängen men hade fortfarande överkastet över halva kroppen. "Varför sa du inte till att du duscha?" Frågade han. Jag ryckte på axlarna och flinade. "Kom hit" Sa han. Jag skratta och hoppa upp o hans säng.
 
Jag satte mig brevid honom och han la en arm över mig. Jag böjde mitt huvud upp så han kunde kyssa mig. Jag kysste honom tillbaka mjukt. "Tack för i går" Log han flirtigt. Jag himlade med ögonen. "Gå och duscha, du är ofräsh" Sa jag och skratta. "Och vems fel är det?" Frågade han. Jag himlade med ögonen och ställde mig upp ur sängen. Jag hade ingenting extra att ha på mig. "Justin" Gnällde jag. "Jag har inte kläder kvar" Sa jag. "Jag har i alla fall ett par trosor som är dina" Sade han. Jag kollade chockat på honom. "Du glömde de förra gången du sov här, jag har tvättat dom" Sa han. Jag skratta. "Vart är dom då?" Frågade jag. "Inne i min garderob, du hittar dom så fort du kommer in." Sa han. Jag nickade fundersamt. När jag kom in hängde de på en krok, jag skratta för mig själv och drog på mig dom. Jag letade lite i Justins garderob efter kläder och bestämde mig sedan för att par gråa mjukisbyxor som jag drog upp så de inte skulle vara allt för stora, sen tog jag en munk tröja och drog på mig.
 
Justin kom in med en hadduk runt hans höft, han såg riktigt sexig ut om jag får säga det själv. "Jag går och gör frukost" Sa jag och kysste honom snabbt. "Gör det" Sa han och jag nickade och gick ner för trappan. Jag tände alla lampor då det inte ser särkilt roligt ut med släckt hus. Jag rotade runt i Justins skafferi och tog ut mackor. Jag tog också ut nutella från kylen och mjölk. Började bre mackor till han och mig och tog sedan upp mjölkpaketet, två glas och mackorna upp på övervåningen. Jag gick in med dom i sängen för jag tänkte inte lämna den idag nämligen. "Ställ det på sängbordet jag ska bara hämta en huvudvärkstablett." Sade han. "Bakis?" Frågade jag. Han himlade med ögonen och gick in till badrummet.
 
Tvn i hans rum satte jag på och det första som kom upp var ModernFamily så det lät jag vara på. Justin kom in i rummet och satte sig brevid mig. Han la brickan med mackorna i hans knä och gav mig ett glas mjölk som jag ställde vid min sida. "Kan vi inte sätta på en film?" Frågade han. Jag nickade. "Vilken?" Frågade jag. "Jag vet inte" Sade han och fipplade med sin fjärkontroll som han tog upp vilka filmer han hade på sin tv. "Okej, ska vi börja med The notebook?" Frågade han. Jag skratta åt honom. "Vi ser alltid den, kan vi inte se någon komedi, jag kommer börja tjuta" Sa jag. Han skratta åt mig. "Okej, vad sägs om, american pie the reuionion?" Frågade han. "Okej" Svarade jag och log. Han satte i gång den och vi började äta våra mackor. "Varför är du så fin klädd?" Frågade jag.
 
 
"Vadå finklädd?" Frågade han och log. "Ja, du har jeans, en snygg tröja, fixat håret och ett armband, liksom gemför våra klädeser" Sa jag. Han skratta. "Äsch måste ju klä mig fint inför dig" Sade han. Jag skratta och fortsatte kolla på filmen och äta mina nutella mackor.
 
*
 
Vi hade sätt på tre filmer idag och klockan hade redan slagit fem och vi hade verkligen inte gjort något. "Seriöst det är irriterande att du är så finklädd, vi är bara hemma" Sa jag. Han skratta. "Jag sa ju att jag vill vara fin inför min flickvän" Jag blev helt chockad. Jag fick inte fram något utan jag stannade bara och han vände sig bakåt. "Vad?. Vill du inte vara min flickvän?"
 
Komentera lovies.

Chapter 43 - Happy birthday Justin Part 2

Last Chapter:
Alla här inne visste väl ändå att det var jag och Justin, jag kunde nog inte komma på någon som inte visste, men ögonen var fortfarande på mig och Justin vilket var en aning pinsamt. Jag tog mig loss i från hans grepp och satte mig brevid Selena. Det tog inte lång tid från när Justin satte sig bredvid mig. "Vad gör du?" Viskade han. "Det känns som folk dömmer" Viskade jag tillbaka. Han suckade. "Sluta, alla vet, det är väl bara lite konstigt antagligen" Sa han. Jag nickade. Kände mig ändå obekväm. "Du kan väl sätta dig vid Chaz och Ryan, eller typ Jermey eller något?" Frågade jag. "Nej, jag kommer ha tid för dom, jag vill sitta bredvid dig på min födelsedag okej?" Jag nickade.
 
Födelsedags middagen gick snabbt och det var många som passade på att ha tal för Justin, hans pappa,mamma,scooter, Bruce, Chaz&Ryan som gjorde en liten skämt grej. Jag hade gett två av mina presenter till Justin. Det ena var en keps som det stod Jb på, en egen designad. Han tyckte den var helfrän faktiskt och det glädje mig. Det andra var ett halsband som jag hade köpt. Jag tyckte det var jätte fint vilket han med faktiskt tyckte, men han tyckte jag slösat alldeles för mycket pengar på honom, vad tur för honom att min andra present inte kostar något då. Jag var hemma och gjorde mig redo för festen, Justin visste om att han skulle bli firad på en fest, men knappt något mer. Ryan och Chaz var hemma hos honom, samt Eric och de fixade sig väl tillsamans. Jassie och Hanna var hos mig och vi fixade oss tillsamans.
 
 
"Kan jag ha den här?" Frågade jag och snurrade runt i min vita tajta klänning. "Självklart, han kommer svimmar när han ser dig" Sa Hanna. Jag himlade med ögonen åt henne. Jag satte mig vid mitt sminkbord och började sminka mig i stället. Jag plattade mitt hår som jag gör allt för ofta nu för tiden så det börjar bli ganska slitet. Jag satte på mig mina svarta pumps sen var jag färdig för att dra till festen. Klockan var åtta och Justin skulle nog redan vara där. Jag, Jassie och Hanna tog våra jackor och gick ut till Hannas bil. Hon körde oss mot den stora lokalen vi hade hyrt. Vi blev insläppta av vakten och vi hängde av oss. Det var proppat när vi kom in och jag kunde skymta Uscher på scenen som sjöng.
 
Vi gick bort mot Selena som satt med Ashley hennes kusin och Ashley Tishdale, Dylan och Alfredo. "Hej snygging" Sa hon när jag kom. "Helloo" Sa jag. "Är det bra eller?" Frågade jag. Hon nickade och log, med Dylan brevid sig. Jag log. Jag gick och hälsade på en massa folk och jag var på väg emot Jassie och Hanna igen som stod med Ashton och Eric men jag stoppades av två armar runt min kropp. "Och vart tror du du ska?" Jag log stort och vände mig om. "Heej födelsedagsbarnet" Sa jag och han log och la armarna runt min svank. "Jävlar vad sexig du är i kväll då" Sa han. Jag himlade med ögonen och kysste han snabbt. "Vad?. Bara sanningen." Jag log smått. Han släppte mig och vi ställde oss vanligt bara förutom att han höll i min ena hand. "Jag hörde att du var inblandad i den här festen" Sade han. Jag skratta till. "Kaaanske det" Sa jag. "Tack i alla fall, det är riktigt coolt" Sa han. "Varsegod" Sa jag. Jag såg hur Justin stelna till med blicken och jag vände mig om och jag kunde inte tro mina ögon när jag såg att det var Kyle som kom in. Han stannade också till. Justin släppte min hand och gick fram till honom. Jag kunde se hur de kramades i en brodlig kram. Kyle hade sitt ansikte mot mitt och jag mimade ett "tack".  Jag log stort och lät de prata. Jag gick sedan över till Hanna och dom igen. Jag nickade mot Justins och Kyles håll och de kollade bort. "Äntligen" Sa Eric. Jag skratta.
 
 
 
Kvällen tog fart och den började närma sig elva. Justin var full. Ganska mycket full, men jag kunde inte bry mig mindre då han fyller arton idag. Kyle var också påverkad det märkte man. Jag var snart inne i ett fotobås med Justin, Jassie och Kyle men när vi kom in så var det två andra där inne med. Några Justin kände tydligen. Vi tog ett foto med dom och sen tog vi några själva också. Vi gick ut på dansgolvet igen och Justin la sina händer på min rumpa medans vi dansade. Jag böjde bak min arm och tog upp de till min svank i stället. Han himlade med ögonen och jag skratta åt honom och kysste honom mjukt. Vi dansade med våra vänner och hade det grymt kul. "Vill du gå hem, så du kan få din tredje present?" Frågade jag. Han nickade och bet sig i läppen. Vi sa hej då och begav oss hem till Justin.
 
Jag tog tag i hans hand och vi begav oss mot övervåningen. Även fast han var lite vinglig så började han skärpa sig. Han förstod väl säkert vad som var på gång. När vi kom in på hans sovrum så vände jag mig om och tryckte honom mot väggen. Han besvarade min kyss och hans händer smekte över hela min kropp. Jag drog av honom hans kavaj så han bara i hans skjorta. "Lura mig inte den här gången" Andades han tungt. "Lovar" Svarade jag och han vände oss om och tryckte mig mot väggen i stället. Han började kyssa och suga mig på halsen och jag njöt för fullt.
 
 
Han placerade sina händer på min rumpa och bärde upp mig och la sig över mig i sängen. Hans telefon ringde och jag har nog aldrig sätt han så frustrerad förut. Jag flinade, blev ändå sur för personen som förstörde. "Vad?" Frågade han i luren. "Ledsen, men nej, jag är hemma, ja hon är med, väldigt roligt, ja, hej då, ja det gör vi, haha kul, ja hej då" Sa han och la på luren. "Så får vi se vart vi var" Sa han och kom emot mig. Jag bet mig i läppen. Han hängde över min kropp och kollade bara in i mina ögon. "Du är väldigt fin ska du veta" Mumlade han. Jag log men ville bara smaka på hans gudomliga läppar igen. Jag drog lite lätt i halsbandet som jag köpt åt honom så han närmade sig mina läppar så han igen kunde trycka de mot mina.
 
 
Han satte sig lätt upp och drog av sig sin tshirt. Jag bet mig smått i underläppen och han log sexigt. Han tog sina händer i mina och drog upp mig så jag satt på knä. Han drog upp min tajta klänning över axlarna så jag endast var i underkläder. "Så jävla snygg" Sa han och pressade sina läppar mot mina. I vanliga fall skulle jag rodnat men jag hann verkligen inte tänka på det. Han snurrade runt oss så jag var överst. Jag satte mig i gränsle över honom och började ficka med hans skärp så jag kunde med hjälp av honom dra av hans byxor. Hans ögon var inte hasselnöts bruna som de brukar vara, utan som förra gången var de näst intill svarta, men även denna gången var det väldigt upphetsande. Vi var båda i underkläder och Justin knäppte lätt upp min bh. Hans ögon var klistrade mot mina bröst vilket var en aning obekvämt så jag la mig mot hans bröst korg och kysste hans läppar. Det tyckte han inte om utan vände snabbt på oss så jag låg underst igen. Han tog mitt högra bröst i hans hand och började massera det lätt medans han fortsatte att kyssa mig på min hals. Jag stönade ofrivilligt.
 
Han kysste mig mellan mina bröst och kysste mig ner mot troskanten. Han drog av mina trosor i ett kvick och placerade sin hand på mitt underliv. Jag ryckte till och innan jag visste ordet av hade han trängt in ett finger. Jag släppte ut mina stön. "Justin" Kved jag medans han trängt in ett till. Han kysste mig och jag kunde känna hur en stor våg av njutning bara sköljde av mig. Han log stort åt mig. Jag satte mig upp och började kyssa på Justins mage. Jag såg hur han kämpade. Hela han ryst när jag var framme vid kalsonglinningen. Jag drog försiktigt av de och tog honom i min hand. Jag har aldrig sätt Justin så. Han drog sitt huvud bakåt i njutning och jag älskade att se honom så. "Ari, du måste stoppa nu" Sa han. Jag gjorde som han sa och la mig på kudden bredvid honom. Han satte sig på knä över mig och var på väg att tränga sig in i mig men stoppade för att kyssa mig en sista gång. "Hur många gå-?" Han hann inte ställa hela frågan. "Tre, ta det försiktigt" Sade jag. Han nickade.
 
Han placerade sig mot min öppning och började tränga sig in i mig. Det sved lite, han var antagligen större än Kyle. När hela hann var inne så lät han mig formas efter honom sen började han köra ut och in. Han kysste mig för att kväva mina stön. Det hjälpte lite i alla fall. Våra tungor lekte med varandra men sen klarade jag inte mer. "Justiiin" Kved jag. "Ååh" Stönade han.
  Vi körde på ett tag tills jag kände hur jag skulle komma för en tredje gång. "Justin, snart" Stönade jag. "Jag med." Sade han. Vi båda kom och han damp ner bredvid mig, båda lika utmattade. "Grattis..." Jag kollade på klockan. "I efterskott." Sa jag eftersom den var över tolv. "Tack, bästa födelsedagen hittils" Sa han och jag kände hur jag rodnade.
 
 
 
Herre gud vad awkward, undra hur många gånger jag skrivit om detta. Men aja THEY DID IT.
Hur vill ni ha sexscenerna?. Mer detaljerat än det jag skrev, mindre?, mer gifs/inga gifs. "att de visar mer på gifsen". Säg mig bara hur ni vill ha det! Komentera! :)