HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 50 - I love you.

Last Chapter:
 "Jag har saknat dig" Sade han. "Jag har saknat dig med snygging" Sade jag. "Föresten, förlåt, men det var Scooters ide, jag kanske skulle smsat dig före jag vet. Jag är ledsen okej?" Sade han. Jag nickade. Jag visste att det fanns en förklaring och jag kanske inte skulle blivit så arg som jag faktiskt vart. "Jag är ledsen med, för jag blev så arg" Sade jag. "Det ska du inte vara, du hade all rätt, jag blev dock orolig att du aldrig svarade i din telefon" Ja fnittrade till. "Jag slängde den i väggen av ilska och den gick sönder" Sa jag med ett skratt. "Oh" Sa han och skratta han med.
 
Vi var framme vid hotellet och för att vara ärlig var det ganska spänt. Justin kom ut ur badrummet och satte sig i sängen bredvid mig. Jag log mot honom och han log tillbaka. "Jag förstår inte varför det är spänt" Sade han. Han hade tänkt samma tanke som mig. "Inte jag heller" Svarade jag ärligt. "Kom" Sade han och sträckte ut sina armar och jag kurade in mig i hans famn. I detta läge när jag ligger så här så känner jag mig så liten men det var mysigt. Han kysste mig på hjässan. "Jag undrar vad som kommer skrivas i tidningen imorgon" Mumlade jag. "Och det ska du inte läsa" Sade han. "Jaja" Svarade jag. "Jag är seriös, jag vill inte att du ska bli sårad av sådant där skit som skrivs, du och jag vet vad som är bäst för oss och ingen annan, du mår mycket bättre om du inte läser det jag lovar" Svarade han. Jag nickade mot hans bröst. "Sätt dig upp" Sa han. Jag gjorde som han sa och han lutade sig fram och kysste mina läppar. Jag kysste honom tillbaka och han besteg mig. Han la sin hand på min höft och smekte lite lätt.
 
 
"Vi sover nu" sa han. Jag nickade och log smått. Han drog av sig sin vita tröja öppnade täcket för mig så jag kunde lägga mitt huvud på hans bröst. "Godnatt babe" Sade han. "Godnatt" Sa jag trött.
 
*
 
Jag vaknade av att Justin lätt smekte min arm så det kittlades. Jag slog glatt upp ögonen. "Vad gör du?" fnittrade jag. Han skratta. "Vet du?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Vill du stanna en till natt i New York?" Frågade han. "Justin vi har skola imorgon" Sa jag. "Nej, det har vi inte" Sa han. Jag rynkade på näsan. "Vi har sommar lov" Sa han. "Justin det är snart mitten av maj?" Frågade jag skumt. "Ja, Katie smsade, vi kommer gå i skolan på belive tour ändå, och det börjar ju lite tidigare än vad skolan igentligen börjar så hon tyckte vi skulle unna oss det, föresten du fick B på ditt historia prov" Sade han. Jag sken upp i ett leende. "Verkligen?" Frågade jag. Han nickade glatt. "Bra jobbat" Sa han och kysste mig mjukt. Han ställde sig upp och jag kollade surt på honom. "Vi ka inte ligga i en säng i New Ýork hela dagen älskling" Sa han. Det värmdes i hjärtat när han sa "älskling". Jag log fånigt. "Men vi kan vila lite, jag är så trött" Stönade jag och fall rakt ner på madrassen med ansiktet neråt. Justin skrattade roat och gick in på badrummet. Jag passade på att vila ögonen så länge.
 
Dörren öppnades och jag tittade på den snygga skulpturen som kom gåendes. Han hade händerna bakom ryggen. "Vad har du bakom ryggen?" Frågade jag. "Om det är vatten vet jag inte vad jag gör" Sa jag allvarligt. Han skratta. "Lägg dig ner, jag lovar det är inte det" Sa han. Jag kollade fundersamt på honom. "Lita på mig" Sade han. Jag suckade och gjorde som han sa. Han satte mig bredvid mig och lutade sig över min rygg men satte sig sedan på min svank. Jag stönade till. "Så tung är jag väl inte?" frågade han. "Nej, verkligen inte" Sade jag ironiskt. "Hey" Sade han. Jag skratta. "Ligg still" Sade han. Jag gjorde som han sa och han drog bort mitt hår som låg för nacken. Jag kände hur han började skriva något. "vad gör du?" Frågade jag. "Vänta" Sade han, han skrev defenitivt något, det kändes även som han lånat min kajal. "Så" Sade han.
 
 
"Vad skrev du?" frågade jag. "Kolla i spegeln" Svarade han. Jag himlade med ögonen men gjorde som han sa. Det stod, Your so sexy jag himlade med ögonen på honom igen eftersom det var en sådan typiskt kill sak att skriva. "Fint va?" frågade han. Jag nickade. "Verkligen" Sade jag. Han skrattade. "Kom" Sade han och han hoppade upp i sängen lite mer och lade sig på rygg. "Vad gör du?" Frågade jag och skratta. "Kom och hoppa upp" Sade han. Jag hoppade upp i sängen. "Luta dig över mig" Sade han och sträckte ut benen. "Åh nej" Sade jag. Han skratta. "Vi kommer misslyckas" Sade jag. "Jag är stark, kom igen" Sade han. Jag lutade mig över hans fötter och tog tag i hans händer det gick inte så där jätte bra men han fick ju upp mig i alla fall. "Oh my god Justin jag glider" Sa jag och jag gled ner mot hans ansikte. Jag garvade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. "Nemen hej" Sa han när våra ansikten var väldigt nära varandra. Han släppte sen hans ben så jag landade över honom.
 
Tumblr_m7ty8iluli1qlyigao1_500_large
 
 
"Vilken utsikt" Sade han jag skratta och satte mig i gränsle över honom. "I like this" Sa han och blinkade. Jag himlade med ögonen. "Har du någonsin tänkt på att du är en sådan kille?" frågade jag. "Nej verkligen inte" Sa han ironiskt. Jag skrattade. "När jag tänker efter kan vi nog stanna här hela dagen" Sade han. "Jasså varför?" Frågade jag. "För jag gillar hur jag bara kan vara med dig och inte göra något utan ändå ha stört kul, och sen så är det rätt nice att göra så här med" Sade han och i ett vims var jag underst i sängen och hade han över mig som kysste mig. "Men, jag vill shoppa, så min pojkvän får gärna följa med" Sa jag. Han skrattade. "Jag är så snäll så jag får väl göra det" Sade han. Jag sken upp i ett leende. "Du är så söt när du blir så glad för inget" Sa han och skratta. Jag rodnade. "Du rodnar" Sa han och skratta. Jag kollade ner i marken och skämdes en aning. "Hey, jag älskar dig" Jag vände min blick mot honom och log stort och kysste honom.
 
 
Jag vände mig om och tog min kajal penna och tog hans arm. Han kollade på mig och log. Jag drog med pennan och försökte i alla fall skriva hyffsat snyggt. Jag skrev i alla fall, I love you too. Han log stort och kysste mig passionerat. "Säg det" Sade han. "Vad?" Frågade jag dumt. "Säg vad du skrev, jag vill höra dig säga det." Jag log stort. "Jag älskar dig också, Justin" Sade jag. "Det skulle jag nog aldrig tröttna på att höra dig säga" sade han.


   Postat av: Anonym

Jättebra!


      Datum: 2012-11-20 Tid: 20:47:02

   Postat av: Becka

Grymt bra :)


      Datum: 2012-11-20 Tid: 21:22:55

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-11-20 Tid: 21:41:08

   Postat av: Evelina

Super bra! Din novell är bäst!


      Datum: 2012-11-20 Tid: 21:52:52

   Postat av: Anonym

MEEEEEER


      Datum: 2012-11-21 Tid: 07:40:52

   Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-11-21 Tid: 19:17:33

   Postat av: Emelie

Awwww vilket sött kapitel!! :)


      Datum: 2012-11-21 Tid: 20:11:43

   Postat av: maja

OMG vad bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      Datum: 2012-11-21 Tid: 20:35:15

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback