HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 65 - London?

 
 
Last Chapter:
Åk och lämna Sophie ikväll då, och liksom, hon har väl en dörr ut i sitt rum? knacka på där" Jag nickade. "Det låter bra, fast det kommer bli så mycket drama" Han skrattade. "Det var du som satte dig i den sitsen bro" Det var alltid mitt fel, alltid. Jag ställde till det, jag hade ställt till det nu. Kelsey var mitt allt, Sophie och hon är mitt allt, vi var en familj. Jag vill ha det tillbaka. "Justin, byt blöja på Sophie" Mamma kom in. "Sluta säg till mig vad jag ska göra" Röt jag och plockade upp Sophie och gick in med henne i badrummet. Jag la upp henne på bordet, okej hon behövdes verkligen bytas på. "Förlåt Justin, det var bara att jag sagt till dig innan och du hade inte gjort det" Jag vände mig om och kollade mig mot mamma. "Okej förlåt för att jag blev så arg. Hon nickade och log innan hon stängde dörren. Jag tog upp mobilen för att kolla om jag fått något meddelande, men inte. Innan jag hinner lägga ner den så hör jag ett duns och Sophies gallskrik. Jag vänder mig snabbt om och finner henne på golvet.
 
 
"Oh herre gud" Jag kastade mig ner på golvet och tog upp henne i min famn. Mamma och Alfredo var snabbt inne i badrummet. "JUSTIN?" "Jag vände mig bara om, och hon-" Jag var livrädd. "Alfredo gå och starta igång bilen, vi måste till akuten" Mamma tog Sophie ifrån mig och det gjorde så ont i hjärtat att höra Sophie gråta så hysteriskt. "Skynda dig Justin" Jag kom till verkligheten och skyndade mig ut från huset. Mamma satt där fram med sophie i sitt knä och Alfredo i förarsätet. Vi åkte på en gång. "Ring Kelsey" Mammas telefon var inkopplad till bilen så jag kunde höra ringsignalerna i högtalaren. "Kelsey" Svarade hon glatt. Jag hade glömt hur hennes röst var så vacker. "Kelsey, skynda dig till sjukhuset, vi är på väg" mamma var stressad när hon pratade med henne "Va, vad har hänt?" hon lät alldeles uppstressad. "Det är Sophie" "Jag är på väg" Hon la på och jag andades ut. Jag hade klantat till det igen. Sophie grät fortfarande och det var jag, jag som skadat min dotter. En tår rann ner från min kind när vi stannade utanför akutmottagningen. Mamma var snabb in och vi fick omhändertas fort. Vi fick inte vara kvar i rummet och jag hade ingen aning om vad som hände. "Justin dom tar hand om henne okej?" Jag nickade och mina händer skakade. Jag kunde inte låta bli att några tårar rann ner från mina kinder. "Pattie?" Jag kollade åt min vänster där rösten kom ifrån och jag såg Kelsey. Kelsey, min Kelsey. Hon var alldeles orolig. "Pattie vad händer?" "Hon har ramlat, dom kollar på henne nu" Mamma pekade åt dörren och Kelsey var på väg att gå in. "Du får inte gå in än gumman, men de tar hand om henne, jag lovar" "Vad hände, hur kunde hon ramla?" Jag kunde inte kolla på henne. "Pattie?" Frågade hon.
 
"Justin skulle byta blöja och han vände sig om en kort stund och sen var hon på golvet" Kelsey kollade upp på mig med tårar i ögonen. "Du" Hon kom mot mig. "Du förstör allting, hur kunde du göra så?" Hon skrek på mig och hennes tårar rann ner från hennes kinder. Sammy och Alfredo försökte stoppa henne ifrån att attakera mig. "Det är din dotter för i helvete" "Lugna ner dig Kels" Sa Sammy och Kelsey skakade på huvudet. "Du är världens sämsta pappa åt henne, åt helvete med dig" Hennes ord skar i mitt hjärta. Hon grät och några tårar rann ner från mina kinder igen. Hon kanske hade rätt trots allt, jag kanske var världens sämsta pappa, för vilken pappa låter sitt barn ramla från en hög höjd? Alfredo och Sammy gick med Kelsey någon stans och mamma kramade om mig. "Justin det kommer bli bra" Jag skakade på huvudet. Dörren till Sophies rum öppnades och de körde ut henne på en liten bår. "Vi ska röntga henne så vi behöver söva ner henne, har ni föräldrarna här?" Jag nickade. "Ja, jag är pappan" "Jag går och hämtar mamman" Mamma gick iväg och Kelsey kom springandes fram till båren där Sophie låg. "Hur är det med henne, kommer hon bli okej?" Kelsey grät och hon fick inte röra henne. "Vi måste röntga henne, har vi tillåtelse att söva ner henne?" Kelsey nickade. "Vill någon av er följa med?" Undrade han. "Jag vill, bara jag" Sa Kelsey och jag orkade inte ens kämpa emot. Sammy kollade inte ens på mig, hon ignorerade mig verkligen. "Ska du också ignorera mig eller?" Frågade jag henne och hon fnös åt mig och kollade fortfarande bort. "Kom igen" Suckade jag. "Justin, sluta vara ett sånt ego, du hade värsta chansen att prata med Kelsey eller vad som helst, du gör allt sämre och sämre, men jag har nyheter för dig Justin. Hon mår bra nu, hon har det jätte bra utan dig. Och vet du vad? Hon och jag ska till London till min lägenhet om några dagar och vi har även pratat att inte ens köpa en biljett tillbaka så vi kan stanna där"
 
Jag kollade chockat mot henne. "Det kan ni inte göra, ni kan inte ta med er Sophie" "Kan vi inte, vad ska du göra, om du går till domstolen, vad ska du säga, att du rökte på när du äntligen fick vara barnvakt själv, att du inte tog din tid med henne och att du lät henne ramla ner i ett klinker golv och ditt kändisliv hur bra är det att ha med Sophie med alla papz, huh?" Jag skakade på huvudet. "Jag trodde väl det, och bara så du vet Justin, du börjar stupa ner i diket igen" Hon lämnade mig där och jag skakade på huvudet. Aldrig. Det skulle jag inte göra. Det kunde hon glömma.  Efter över en timme så kom dom tillbaka och de körde in Sophie i rummet. "Er dotter kommer att bli okej, hon ska bara få vakna upp. Hennes huvud klarade sig bra, hon kan ha lite ont i något ben eller något. Har hon börjat gått än?" Kelsey skakade på huvudet. "Hon kryper dock" "Då kan ni se sen, om det ser lika dant ut eller om det ser ut som det gör ont för då kan ni komma tillbaka. Hon kommer vakna snart så ni kan gå in, inte mer än två dock" Utan tvekan tog jag den andra platsen efter Kelsey. Kelsey pratade inte med mig utan hon satte sig på en stol och höll vår dotters hand. Jag gick runt i rummet och kunde inte riktigt sitta still. "Så London, tänker du på riktigt dra?" Undrade jag. Hon kollade på mig och sen dirrekt tillbaka till Sophie. "Svara mig Kelsey, jag vill inte att du åker med min dotter" "Du har visat att du inte kan ta hand om henne, jag gör både dig och mig en tjänst, jag slipper ha dig i mitt liv, och du kan fortsätta röka på och träffa tjejer som du gjorde innan du träffade mig och som du tydligen börjat med igen" Jag skakade irriterat på huvudet. "Lägg ner" Suckade jag. "Vadå?"
 
Kelseys Perspektiv:
"Du kan inte åka Kelsey, fly inte från dina jävla problem" Hur kunde han svära åt mig. "Höj inte rösten och svär inte när Sophie är här." "Det är ju inte dirrekt så hon hör eller hur?" "Och vems fel är det Justin?" Jag tror att jag vann för han stormade ut ur rummet och det dröjde inte länge förns Sammy kom in och jag log stort. "Hur gick det där?" "Han frågade om jag skulle åka till London, berättade du?" Hon nickade. "Förlåt, men han var så irriterande så det bara flög ut ur munnen på mig" Jag skrattade. "Det är okej" Jag kände att mitt finger blev tajtare runt Sophie svaga gräpp och hon öppnade sina ögon. "Hej gumman" Hon började nästan dirrekt att gråta så jag tvekade inte utan tog upp henne i min famn. Hon tystnade ganska fort. "Nu ska vi hem okej?" Jag kysste hennes kind och Sammy öppnade dörren så jag kunde gå ut med henne från rummet. "Är hon okej?" Undrade Pattie och jag nickade. "Ja, men vi åker hem nu" Hon nickade. "Ring mig om vad som helst" Jag nickade och hon kysste både min och Sophies hjässa. Jag fann Justin längre ner i korridoren med ansiktet tryckt mot sin händer men jag kunde inte bry mig mindre. När vi var nere i garaget och jag var på väg att sätta in Sophie i bilstolen så kom Justin gåendes. "Vad vill du?" "Säga hej då till min dotter" Jag suckade och satte ner henne i bilstolen och lät Justin göra det. Sammy satte sig i bilen och Justin stängde dörren om Sophie. "Vi måste prata" Sa han och jag suckade. "Jag vill inte prata med dig" "Det skiter jag i Kelsey, jag är ledsen för att jag rökte på men jag var fan inte otrogen mot dig" Jag skakade på huvudet. "Hur kunde du bli arg på mig när jag var den som spelade volleyboll och du den som rökte på och dansade med tjejer?" "Förlåt" Suckade han. "Nej Justin, det är försent, och ja, jag kommer åka till London.
 
Tidinställt inlägg på grund av att jag inte är hemma, men jag är hemma på lördag/söndag igen. puss


   Postat av: Anonym

Jättebra!


      Datum: 2013-07-11 Tid: 16:23:11

   Postat av: Celebnovell

OMG DRAMA! Älskar det! :)


      Datum: 2013-07-11 Tid: 18:27:45 URL: http://Celebnovell.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-07-11 Tid: 18:37:11

   Postat av: bella

helt seriöst. jag gillar inte kelsey efter det här kappitlet. rökt visst men ATT hon gör allt dehär. horunge ATt man gillar henne

du e grym att skriv


      Datum: 2013-07-12 Tid: 00:38:23

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2013-07-12 Tid: 17:31:59

   Postat av: Biebzstoory

sjukt bra, men om hon åker kommer ju inte justin se sin dotter, hoppas hon ångrar sig elr något <3


      Datum: 2013-07-13 Tid: 00:15:45 URL: http://biebzstoory.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback