HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 70 - Oh god, I've missed you

 
 
LAst chapter:
Förlåt för allt" Sa han och jag nickade. "Jag hatar det här" Viskade jag. "Jag vill inte bråka" Han kysste min kind. "Inte jag heller älskling" Jag log stort när han kallade mig älskling igen. "Jag har saknat dig" Snyftade jag och la mina armar om honom. "Tro mig Kelsey, jag har saknat dig så mycket också" Jag vände om mitt huvud så vi mötte varandra. Han närmade sig mig och vi möttes i en kyss. Ugh vad jag saknat hans läppar. Han slickade mig på mina läppar och glädjeligen öppnade jag min mun för honom så våra tungor möttes. "Åh, jag har saknat dig så mycket" Sa Justin andfått mot mina läppar. "Jag älskar dig också" Viskade jag mot hans läppar, jag syftade på kortet han hade gett mig tidigare i dag. "Och du är det bästa som har hänt mig, och Sophie, förlåt, det var inte alls bra innan jag träffade dig" Han log mot mina läppar. "Kom så gör vi din födelsedag lite bättre i ditt sovrum, smsa Sammy att hon får sova där med Sophie också" Viskade han mot mina läppar.
 
 
Från Sammy:
Haha förstod det gumman! Har redan sovkläderna på och Sophie sover så sött, men använd skydd det är allt för tidigt för en mini Sophie!!!! ;)
 
Jag skämdes samtidigt som jag log åt Sammys sms. Justin kom tillbaka från badrummet och han drog in mig i hans famn dirrekt och kysste mina läppar hungrigt. Han lyfte upp mina ben och jag la dom runt honom. Han trycke försiktigt upp mig mot väggen och hans tunga hittade min mun och våra tungor smekte varandra. Justin snurrade runt oss och började gå mot sängen och han la ner mig försiktigt innan han följde med över mig. Vi tog oss längre upp i sängen och när han var påväg att kyssa min hals slänge jag runt oss så jag hamnade överst. Justin log stort. Med hjälp av Justin fick jag av honom hans tröja och jag började att kyssa hans hals och han stönade under mig. Jag kysste honom bakom örat som jag vet att han älskar och han stönade högt, jag fortsatte att ge honom blöta kyssar längre och längre ner på hans kropp. Jag lämnade ett sugmärke på hans hals och kysste honom över hans tatuering på bröstet. Till slut var jag framme vid hans byxlinning och jag drog sakta av dom medans jag kollade Justin i ögonen. Han bet sig sexigt i sin läpp och jag blev helt varm inombords. När jag fått av mig hans byxor satte jag mig i gränsle över honom och jag kunde känna hur han växte mot mitt lår men det varade inte länge för Justin svängde runt oss igen så jag låg underst. "Jag tyckte du började bli lite orättvis" Jag fnittrade till. Han syftade på att jag hade alla kläder kvar och han bara hans kalsonger. Han kysste mina läppar innan han begav sig ner till slutet på min tröja. Han drog den över mitt huvud och dirrekt efter det så knäppte han upp min jeans knapp och började även dra ner mina jeans.
 
"Mer rättvist" Flinade han och jag log. Han kysste min mage vilket gjorde att jag började rysa av hans beröring. Han kysste mig uppåt, förbi min bh. Han började kyssa och slicka lite lätt på min hals och kysste sedan ner till min axel där han drog ner mitt bh band och gjorde lika dant på andra sidan. Jag satte mig upp så han kunde knäppa av min bh. Jag rös över att det blev kallare när han drog av den. "Så jävla fin" Mumlade han mot mina läppar och jag kysste honom snabbt. Han började kyssa mig neråt igen och när han kom till mina trosor så dröjde det inte alls länge förns dom var borta. "Redo?" Undrade han och jag nickade. Han pressade in två fingrar i mig och började inte alls lika försiktigt som han gjort dom andra gångerna. "Justin" Stönade jag av känslan. Hans fingrar jobbada snabbt in och ut i mig och Justin började kyssa mig på mitt högra bröst medan han masserade den andra. Jag vred mig under honom av njutningen och han visste precis hur han skulle göra det skönt för mig. Varje gång hans fingrar kom in i mig så träffade han den där punkten vilket var en obeskrivlig njutning. Jag kände hur det började stegras i kroppen och hur nära jag var på att komma men då drar Justin ut sina fingrar och allt försvinner. "Varför gjorde du så för?" Frågade jag besviket. "För jag vill att du ska komma när mina läppar är någon annan stans" Jag rös till och han pressade in sina fingrar igen. Jag trodde han hade menat att hans läppar skulle vara på mina läppar men ack så fel jag hade.
 
När jag kände dom där så blev jag förvånad och drog in ett djupt andetag. "Babe, ta det lugnt. Det är bara jag. Du kommer inget annat än att älska det, jag lovar" Jag blev lugnare av hans ord och hans tunga fortsatte att smeka mitt underliv och känslan var obeskrivlig. "Justin, jag kommer snart"  Han sa inget utan fortsatte bara. Det stegrade inom mig och jag började darra när jag kom. Justin lät mig inte andas ut under tiden för han fortsatte när jag kom. "Är du okej?" "Om jag är okej?" undrade jag och han bara skrattade åt mig. Nu var det min tur att stå på mig lite i det här förhållandet. Jag ville att han skulle njuta och inte bara att han skulle göra så jag gjorde det. Återigen vände jag oss om så jag satt över honom. Jag lämnade blöta kyssar påvägen ner mot hans kalsonger. Jag tog tag i hans linning och drog av dom. Han kollade med spända ögon mot mig och undrade vad jag skulle göra. Jag tog honom i min hand och han hårdnades, jag drog försiktigt upp och ner innan jag böjde mig ner och tog honom i munnen. "Åh fuck Kelsey" Det var en ovanlig känsla men det var inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Jag började jobba upp och ner och jag antog att Justin gillade det eftersom han var väldigt spänd och stönade ut min man hela tiden. "Kelsey- Ugh" Stönade han och det gjorde mig pirrig i kroppen att jag gav honom njutning och han stönade på grund av mig. Det var jag som gav honom det. "Åh älskling, du måste sluta nu" Jag fortsatte. "Babe, sluta jag vill inte komma nu" Jag gjorde som han sa. "Du hade verkligen inte behövt det där" Sa han när jag avslutade. Jag log bara och kysste honom.
 
 
Vi bytte igen och han låg överst. "Vänta, jag ska bara hämta en kond-" "Justin, jag ha börjat med piller" "Va, har du?" Jag nickade och han tog tag om hans och riktade den mot min öppning. "Redo?" Frågade han och jag nickade och precis då trängde han in i mig och jag släppte ut ett högt stön. "Shit" Stönade jag och han började röra sig fortare och fortare inuti mig. Jag försökte möta honom i rörelserna så gått det gick. "Babe, fuck jag har saknat dig så jävla mycket" Stönade han och jag nickade för jag fick inte ut något ord just då. Jag drog med mina fingrar längs hans rygg och det dröjde inte länge förns jag kände den där känslan och jag kom igen. Justin vände på oss och jag kom överst. Jag skämdes för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. "Babe, bara rör på höfterna och sedan lyfter du dig upp och ner. Jag hjälper dig" Han tog mina händer och jag gjorde som han sa. Den där punkten inom mig träffades hela tiden. "Juuustin" Stönade jag. "Kom igen babe" Jag fortsatte men jag kände hur jag blev tajtare runt honom och tillslut så kom jag igen och med Justin efter mig. Jag kände hur han kom inom mig och det var faktiskt en skön och härlig känsla. Justin drog ur mig och han drog ner mig i hans famn, "Du är så jävla bra älskling" Jag log stort. Jag var hur trött som helst. "Du med" Flinade jag. Jag kollade över honom och fann att klockan var snart tre på natten. Min födelsedag var slut och tja, den kunde ju inte heller fått ett bättre slut. Justin drog täcket över oss och det dröjde absolut inte länge förns jag somnade i hans famn igen.
 
Sista tidinställda, jag kommer hem om någon dag det är därför det har varit fyra tidinställda. Jag är hur trött som helst nu för jag har skrivit fyra kapitel åt er idag. eller inte idag för er men ni fattar. Klockan är tre på natten och jag hoppas inte att det här är allt för uselt. Snälla kommentera för jag klarar inte såna här kapitel uta många kommentarer haha! Puss love u.


   Postat av: Biebzstoory

Haha Grymt bra, älskar att det är tillsammans igen ❤


      Datum: 2013-07-25 Tid: 16:01:08 URL: http://biebzstoory.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra! :)


      Datum: 2013-07-25 Tid: 16:17:42

   Postat av: Anonym

Detta var faktist jätte bra skrivet även om det bara var sex ahah :D


      Datum: 2013-07-25 Tid: 16:26:12

   Postat av: Celebnovell

Det var superbra! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, för det känns inte tillräckligt. :P♥


      Datum: 2013-07-25 Tid: 17:32:11 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Emelie

Aww they're back on track ;)


      Datum: 2013-07-26 Tid: 10:03:08 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: Anonym

Mer mer mer den här är så bra


      Datum: 2013-07-28 Tid: 17:24:54

   Postat av: klara

FETT BRA MER MER MER!!


      Datum: 2013-07-28 Tid: 20:01:49

   Postat av: Olivia

Underbart bra! Känns lite konstigt att skriva så om ett sex-kapitel! Men men.. Det är sanningen! <3


      Datum: 2013-07-28 Tid: 20:57:44

   Postat av: Rebecka

Jelsey is back, hahaha. Men superbra tycker bara att de blev tillsammans för tidigt asså Kelsey gav sig och förlät honom för tidigt. Ville att de skulle bråka längre älskar drama


      Datum: 2013-07-28 Tid: 22:12:10

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback