HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

En sak dök upp

och jag kom inte hem förren vid sex. Sen så tvingade min kompis med mig på hans fotbollsträning så var där till nio. SEN så drog jag hem till min pojkvän och jag är fortfarande där, så därför hann jag inte skriva ett till kapitel idag som jag trodde jag skulle kunna nämligen. Men jag ska sova här i kväll men det kommer nog ändå upp ett tidigt kapitel imorgon!. Så jag lovar att det kommer ett kapitel imorgon! :) YEY! ;)

Chapter 40 - Kyle

Last Chapter:
Justin hade sina armar runt min kropp och kysste mig på hjässan. "Har du haft kul idag?" Viskade han. "Ja det var underbart" Sa jag och log stort. Jag kollade upp mot Justin och kysste honom lätt. Han log mot mig. Jag kurade in mig i hans bröst och jag såg att Hanna gjorde lika dant. Jag stängde mina ögon för att vila lite. Efter ett tag hörde jag Justin börja prata. "Tänk vilka tjejer vi skaffat huh" Sa Justin. "Jag vet, ibland har man tur" Sa han. Jag log smått och sen föll jag in till sömn.
 
 
Jag vaknade av att Justin drog sina fingrar över min kropp. Jag skratta till och vände mig om så jag kunde möta hans ögon. "Godmorgon" Sa han. Jag flina. "Godmorgon snygging" Sade jag. Jag böjde mig över honom och kysste honom på munnen. "Kom nu" Sa jag och ställde mig upp på golvet. "Jag skulle inte väckt dig" Sa Justin och skratta men ställde sig till slut upp. Jag himlade med ögonen. Vi gick ner för trappan och in till köket. Han plockade fram frukost och sen satte vi oss ner i soffan och började äta. "Vad ska vi göra idag?" Frågade han. "Jag ska till Kyle" Sa jag. Justin spärrade upp sina ögon. "Varför?" Frågade han. "Eric berättade lite saker igår, jag måste dit Justin" Sa jag. "Vad sa han?" Frågade han. Jag suckade. "Han har börjat dricka och festa jätte mycket och så. Jag ska bara snacka med honom" Sa jag. Justin nickade.
 
Justins telefon ringde och han gick i väg för att prata. Han kom snart tillbaka. "Det kanske är ganska lägligt att du ska till Kyle ändå, jag måste till studion" sa han. Jag nickade. Vi gick upp på övervåningen för att klä på oss. Jag drog på mig de kläderna jag hade haft med mig. Jag sminkade mig lite lätt sen gick jag ner tillsamans med Justin på undervåningen. "Ska jag skjutsa dig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Det är lugnt" Sa jag. Han kysste mig innan jag gick ut först och började sedan gå till Kyle. Jag bad att Kyles mamma inte skulle vara hemma, jag ville verkligen inte det. Hon skulle väl heller inte släppt in mig. Jag gick upp för hans trappa och ringde på. En sliten Kyle öppnade dörren och han kollade chockat på mig. Jag öppnade dörren mer så jag kunde stiga in. "Vi måste prata Kyle" Sa jag allvarligt. Han suckade och sa inget. "Vad vill du?" Frågade han. Han följde i alla fall med mig till hans vardagsrum. "Vad gör du med ditt liv Kyle?" Frågade jag.
 
"Med mitt liv Ari?. Du var mitt liv, mitt liv är fucking över." Skrek han på mig. "Ta det lugnt Kyle. Jag vill inte att du ska supa bort dig själv. Jag bryr mig fortfarande om dig." han fnös. "Det har du ju bevisat" Sa han. "Förlåt Kyle, jag vet inte vad jag ska göra. Justin saknar dig han gör det, jag saknar dig, du var ändå som min bästa vän" Sa jag. Han fnös. "Vad fan gjorde ni det för då?" Skrek han. "Jag vet inte. Det blev så, och sen när jag var med honom så försvann mina känslor de gjorde bara det, jag är ledsen det låter hemskt när jag säger det. Om det inte hade hänt något med Justin hade det säkert varit du och jag" Sade jag, inge aning om varför jag sa det. Han blev förbannad och kastade någon skål i golvet. "Kyle sluta" Sa jag allvarligt. "Jag vet att jag och Justin gjorde fel och jag är ledsen för vad som hände. Men snälla, sluta att supa och så, det hjälper inget." "Jo, för det får mig att glömma dig och Justin för en jävla stund, du är den ända jag tänker på hela jävla tiden." Skrek han och jag kände hur mina tårar var nära.
 
"Snälla Kyle" Sa jag med gråt i halsen. Han suckade och satte sig ner i soffan med ansiktet i hans händer.  "Så du och Justin är typ, flickvän och pojkvän nu eller?" Frågade han. "Njae, vi har inte riktigt kommit fram till det" Sa jag. Han suckade. "Fattar du hur jävla mycket jag älskade dig eller?" Nu blev han arg igen och ställde sig upp. "Jag älskade dig med Kyle. Men jag gör inte det längre, inte på det sättet. Jag är ledsen över allt som hänt jag är verkligen det" Sa jag. "Vet du vad det värsta är Ari?. Jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger jag gråtit mig till söms på grund av dig, och jag gråter aldrig, jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur jävla många tjejer jag legat med efter dig för att glömma dig" Där brast det för honom. Han började gråta. Jag tog mig samman och omfamnade honom i en kram. Han kramade mig faktiskt tillbaka. "Snälla Kyle gråt inte" Sa jag. Jag kände hur några tårar lämnade mina ögon på mig med. "Kyle, Justin fyller år nästa vecka, jag ska fixa en fest åt honom, du kan väl i alla fall tänka på att komma"
 
Kortis kapitel och inga biiiilder.
Komentera så kanske jag kan skriva ett till idag! :)
 

Chapter 39 - Wonderful day

Last Chapter:
Han skrattade vilket jag med gjorde, men jag struntade i det och jag pressade mina läppar mot hans. Han besvarade kyssen mjukt. "Gillade du den?" Frågade han. Jag nickade och satte mig upp så jag satt på hans midja vilket han inte hade något emot. "Tack Justin verkligen. Det var jätte fint skrivet också" Sa jag och jag kunde känna hur jag rodnade. Han log åt mig. "Eric och Hanna kommer när som helst, så vi kanske ska ställa oss upp i alla fall" Sa han. Jag skratta och ställde mig upp.
 
Det ringde på dörren och jag stod och stekte på köttfärs så Justin gick och öppna. "Heej" Hördes det i hallen. Jag väntade i stället tills de skulle komma hit. "Hej du" Sa jag när Hanna kom in i köket. "Varför sa du inget" Viskade jag i hennes öra och hon skratta. "Sorry" Sa hon. Jag himlade med ögonen. "Hej Eric" Sa jag och kramade om honom med. "Hej Ari" Sa han. "Så har du sett till att kvinnan står på sin rätta plats, Justin?" Frågade Eric på skämt och jag himlade med ögonen. "Jajemen" Sa Justin. Eric skratta. "Väldigt rolig killar" Sa jag. De skratta igen. De gick i väg och lämnade mig och Hanna i köket. Typiskt killar. Hanna hjälpte mig i alla fall med grönsaker till taco kvällen. Maten blev klar fort och vi dukade fram vid bordet.
 
"Sååå" Ropade jag så killarna skulle höra. De kom ner från övervåningen. "Ni är skyldiga oss nu" Sa Hanna. "Jaja" Sa Justin och jag skratta. Vi satte oss vid köksbordet och högg in på maten. "Så det är ni två nu eller?" Frågade Hanna. Som om hon inte visste liksom. "Jajemen" Sa Justin och jag rodnade och kollade ner i maten. "Och ni två då?" Frågade jag och båda två flinade. "Ååh ni är så söta" Sa jag och Eric kollade och log på Hanna som var helt rosig om kinderna. "Passa dig bara Eric, om du sårar henne" Sa jag hotfullt. "Jag kommer inte såra henne, jag lovar" Sa han. "Och om du Justin sårar Ari då blir det samma sak" Justin tog upp händerna. "Jag lovar" Sa han. Jag skratta. "Varför har ni inte sagt något för det första?" Frågade jag och Eric kollade och skratta mot Hanna igen. "Det var hennes ide" Sa han och skratta åt Hanna.
 
 
"Eric" Sa hon och slog till honom och han skratta igen. "Hanna" Sa jag och kollade menande på henne. "Som om du berätta allt om Justin då" Sa hon och jag gav upp. "Exakt" Sa hon. Jag skratta. Justin tog min hand under bordet och jag log för mig själv. Vi åt upp våran mat och placerade oss i soffan. "Så vad ska vi göra?" Frågade Eric. "Vi går ut" Sa Justin. Jag kollade chockat på honom. "Men Justin" Sa jag. "Strunt samma, vi är fyra pers nu ändå" Sa han. Jag nickade. "Så ni får inte visas tillsamans?" Frågade Eric. Justin skakade på huvudet. "Men, vi går ut ändå. Kom" Sa han. Vi ställde oss upp och tog på oss våra kläder. Justin och George gick ut bakvägen för att antagligen hämta några saker.
 
Jag och Hanna stod och väntade och snart kom de ut med en påse var på varsina segways. "Hanna, du kan ta min den jag åker på nu så går jag och tar ut en till" Sa Justin. "Ari ta din" Sa han jag nickade. "Hur många har du igentligen?" Frågade Hanna. "Fyra" Sa Justin och vi båda himlade med ögonen. Vad ska man ha fyra stycken till liksom?. "Vad tog ni med er?" Frågade Eric. "En basket boll, vi ska till basketplanen, sen tog vi med oss ved och så så vi kan tända upp en brasa." Sa han. "Åh vad mysigt" Sa jag. "Ibland kan vi" Sa han och jag skratta. "Föresten Eric" Sa jag. "Har du snackat något med Kyle?" De gick ju i samma årskurs och är kompisar men inte i samma klass dock. "Ja, han är ganska nere dock, han struntar i skolan helt och hållet, är ute och festar och så hela tiden" Sa han och jag kände hur det sved till i magen, jag var verkligen tvungen att snacka med honom.
 
 
Vi började röra oss iväg och som tur var det inga papz utanför Justins hus så vi hade inga efter oss än i alla fall. Jag körde i från Justin och skrattade. "Bieber jag är snabbare en dig" Ropade jag. Jag snurrade runt så jag fick alla tra framför mig. "Du är ju i alla fall van" Klagade Eric. "Justin med" Sa jag i försvar. Jag såg hur Justin var nära på att ramla så han satte ner en fot i backen och jag kunde inte hålla mig för skratt. "Skratta inte åt mig Ariana, nu du" Sa han och jag såg hur han kom emot mig i full fart. "NEJ JUSTIN" Skrek jag.
 
 
Jag vände mig fort om och körde i högsta farten jag kunde. Jag kom i alla fall före honom till parken så jag hoppade av segwayn och dro upp armarna i en segergest. "Du kom inte i fatt mig, sorry" Sa jag och Justin himlade med ögonen. "Vänta bara tills nästa gång" Sa han. Jag skratta. Eric och Hanna kom inte långt efter. "Är ni redo för att få spö i basket tjejer?" Frågade Eric. "Spö vet jag inte riktigt" Sa jag. Vi delade in i lag så jag och Eric var så jag skulle kunna få chansen att vinna mot Justin och tvärt om. "Svik mig inte nu Ari" Sa Eric. Jag skratta. "Jag ska försöka" Sa jag. "Jag är urdålig, förlåt för det Justin" Sa Hanna. "Det är bra att du säger det för att de andra ska tro på det" Sa Justin och jag skrattade.
 
Vi körde igång och det blev lättare och lättare ju längre vi körde. Vi körde först upp till 20 och jag och Eric låg under med 12-10 än så länge. "STRAFF" Sa Eric för Justin hade tacklat mig så jag ramlat ner på marken, men självklart hade det inte gjort ont. Jag kunde skymta papz gömma sig lite i buskarna men just då orkade jag inte bry mig. "Okej, visst." Sa Justin. Jag och Eric träffade en varsin och vi gav oss en highfive. "Lika kom igen nu Teefey" Sa Eric. "Självklart Hastings" Sa jag. Han skratta och vi körde igen. Jag och Eric vann tillslut med 20-18 och jag och han slog upp armarna i en segergest och skrek ut bara för att reta en väldigt dålig förlorare vid namn Justin Bieber. Hanna tog det inte så dåligt som Justin utan hon skrattade bara åt Justin. "Ledsen" Sa jag och log snett på skoj men hade fortfarande ett flin på läpparna till Justin. "Väldigt roligt, kom nu åker vi vidare" Sa han. Jag kunde se på honom att han var sur och jag kunde verkligen inte låta bli att skratta.
 
 
Vi körde snabbt i väg från papzen och det hade blivit mörkt också. Vi bestämde oss för taket där Justin och jag hållt till. "Ska vi upp dit?" Frågade Hanna chockat. "Ja, kom igen det är inte så svårt som det ser ut" Sa jag glatt. Alla lyckades tillslut ta oss upp och Justin och Eric började genast med att starta upp elden. Jag och Hanna gick bort en bit så länge. "Du gillar honom mycket va?" Frågade jag. Hon nickade. "Jag har aldrig varit så här kär" Sa hon. Jag log stort mot henne och kramade om henne. "Du då, gillar du Justin mycket?" Frågade hon. Jag skratta. "Ja det gör jag, han hade skickat en stor nalle till mig och skickat ett urgulligt brev" Sa jag. "Aww" Sa hon. Jag lo stort. "yes" Sa Justin högt. Han fick i gång elden. Jag skratta och tog med mig Hanna bort. Vi satte oss runt elden. Jag placerade mig i Justins knä och Hanna placerade sig i Erics.
 
Justin hade sina armar runt min kropp och kysste mig på hjässan. "Har du haft kul idag?" Viskade han. "Ja det var underbart" Sa jag och log stort. Jag kollade upp mot Justin och kysste honom lätt. Han log mot mig. Jag kurade in mig i hans bröst och jag såg att Hanna gjorde lika dant. Jag stängde mina ögon för att vila lite. Efter ett tag hörde jag Justin börja prata. "Tänk vilka tjejer vi skaffat huh" Sa Justin. "Jag vet, ibland har man tur" Sa han. Jag log smått och sen föll jag in till sömn.
 
Komentera! :)
Det kan väl inte bara vara jag som tycker Eric Hastings är förjävla snygg? ;).
 
 

Chapter 38 - Letter and a bear

 
Last Chapter:
"Ari" Sa Justin med ett flin. "Ja?" Frågade jag. "Vet du vem som smsade mig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Eric, Hastings, han undrar om Hanna och han kan komma senare ikväll" Sa Justin och jag blev ´chockad. "Hon har inte sagt till mig att de ska umgås" Sa jag chockat. Justin skratta. "Men ja de får de" Sa jag glatt. Då skulle vi ha något att göra. Min mobil plingade till, trodde det skulle vara Hanna, men det var Mandy. Hej gumman. Jag fick ett brev på posten, du har ett paket du måste hämta ut, det var för stort för brevlådan och för att levereras. Puss
 
Jag kollade chockat på smset. Vart skulle jag fått ett paket i från?. "Vad var det?" Frågade Justin. "Ehm" Sa jag bara och visade honom smset. "Oh" Sa han. "Vet du något om det?" Frågade jag. Han log och skakade på huvudet. Inte säker på om han visste något eller inte. "Men, jag kommer sen då, så kan jag hämta kläder hemma också" Sa jag. "Gör så, lämna mig inte själv för länge" Sa han. Jag skratta och skakade på huvudet och kysste honom lätt. Jag begav mig mot hallen och drog på mig mina sneakers. Jag bestämde mig för att promenera då det inte var speciellt långt att gå. Jag gick till affären där jag skulle hämta ut paketet. Jag gick till informationen och ringde på klockan. Det kom någon kvinna ut på kanske 55 år. "Hej. Vad kan jag hjälpa dig med?" Frågade hon. "Jag ska hämta ut ett paket. Ariana Teefey" Sa jag. "Åh. Det är du" Sa hon. Jag nickade. Undrade vad hon menade med det. "Vänta lite så kommer jag strax." Jag nickade.
 
Jag undrade vad det kunde vara. Men jag kunde verkligen inte komma på något vettigt. "Så" Sa hon och jag såg hur hon bärde på kanske den största nallen jag någonsin sätt. "Oj" Sa jag och skratta. Hon skrattade med. "Ett brev också" Sa hon och räckte det till mig först. Jag log smått och tog det. Jag fick skriva på ett papper och visa legtimation. Jag tog med mig nallen och den var nästan större en mig och jag skojar inte när jag säger det. Det var problem med att få ut den ur affären men det gick till slut. Jag kunde även känna blickarna folk gav mig men kunde inte riktigt bry mig mindre då jag ville komma hem och öppna det där brevet och läsa vem det var i från. Det måste väl sett ganska sjukt ut att jag gick med den hem, men vad skulle jag göra?.
 
 
Till slut kom jag hem och jag öppnade dörren och la nallen utmattad på golvet. "Hemma" Ropade jag. Mandy kom ut till hallen och kollade storögt. Jag skrattade. "Det må vara den största nallen jag sett" Sa hon. "Samma här" Sa jag. Jag tog den till slut upp den på mitt rum och jag satte mig på sängen och öppnade brevet.
 
Hej Ari!
Jag vet hur mycket du älskar nallebjörnar så därför tänkte jag ge dig den största jag kunde hitta. Hoppas du gillade den!. Jag tyckte bara du skulle veta hur mycket jag tycker om dig och jag vill gå ut med dig och visa upp dig för hela världen att det är dig jag tycker om, men det funkar inte nu men jag lovar att jag kommer att göra det. Jag vet att det kanske inte är det roligaste att gömma sig osv, men vänta ett tag så kommer vi göra det och jag hoppas du tycker det är värt det. Jag vet inte vart du är när du läser detta men jag antar att du inte är med mig, eller så kanske du är det, jag vet inte, men jag tycker i alla fall om du inte är det att du ska komma till mig för jag saknar dig varje sekund du inte är med mig så kom till mig är du snäll. Föresten jag tycker verkligen om dig.
Puss / Justin
 
Jag log stort, kändes nästan som att jag skulle börja gråta men det gjorde jag inte. Det var så gulligt skrivet och så gulligt gjort så hela jag nästan smällte. Jag är så svag för sådana saker och jag tycker inte ens om att ta emot presenter igentligen. Jag läste om brevet om och om igen och jag log lika mycket varje gång. Jag tog upp min telefon och tog ett kort på mig och nallen. Med kortet la jag ut det på instagram och skrev. Aw. Kolla vad jag fått. Tack så mycket! ♥
 
 
Jag skyndade mig att packa kläder. Jag sprang sedan ner för trappan och ropade att jag sov hos Justin sen gick jag fort ut. Jag tog min segway och åkte mot Justin. Jag sprang sedan upp för hans trappa och jag ringde på för det var låst. När han öppnade hade han ett stort flin på hans läppar. Jag log stort och kastade mig i hans armar vilket han inte var beredd på så båda damp ner i golvet. Han skrattade vilket jag med gjorde, men jag struntade i det och jag pressade mina läppar mot hans. Han besvarade kyssen mjukt. "Gillade du den?" Frågade han. Jag nickade och satte mig upp så jag satt på hans midja vilket han inte hade något emot. "Tack Justin verkligen. Det var jätte fint skrivet också" Sa jag och jag kunde känna hur jag rodnade. Han log åt mig. "Eric och Hanna kommer när som helst, så vi kanske ska ställa oss upp i alla fall" Sa han. Jag skratta och ställde mig upp.
 
 
Awwww!!! ;). Komentera babes! :). Har inget att göra idag faktiskt, så kanske ett till kapitel idag? Vad säger ni? :)
 

KAPITEL 23 & 24

SKA GÅ OCH HITTA PÅ UNDER FLIKEN FEELINGS IS FEELINGS NU! :)

Chapter 37 - Birthday in a week

Last Chapter:
Hon placerade sitt huvud på min axel så våra kinder nuddade varandra. "Justin jag måste nog hem" Sa hon och sucka. Jag kunde väl ana det. "Jo, jag kan förstå det" Sa jag och skratta lätt. Jag släppte ner henne så vi gick ner för trappan tillsamans. "Men vi ses imorgon?" Frågade hon. "Ja, vi har ju skola" Sa jag. "Juste" Sa hon och skratta. Hon klädde på sig sina ytterkläder. "Hejdå" Sa hon och kysste mig snabbt. "Hejdå" Sa jag.
 
4 dagar senare:
Idag var det fredag vilket betydde helg och oj vad jag längtat efter denna dagen den här veckan. Katie hade varit en tortyr den här veckan verkligen, två prov och en inlämning hade jag gjort och jag var helt slutkörd. Jag hade spenderat hela kvällen med Hanna och Jassie i går eftersom idag hade vi ingen läxa eller något prov. Men idag skulle jag faktiskt träffa Justin och han hade jag bara varit med när vi haft skola. Kaite plockade äntligen ihop sina saker. "Trevlig helg ungdomar" Sa hon. Jag nickade och log stort. "Hej då" Sa vi och hon gick snart ut ur dörren. "Äntligen" Sa jag glatt. Justin skrattade åt mig. "Jag hoppas du är medveten om att idag spenderar du natten hemma hos mig" Sa han. Jag skratta. "Det gör mig ingenting Justin Bieber" Sa jag och slängt mig runt hans hals. Han bärde upp mig och kysste mig på läpparna.
 
"Vad ska vi göra en sådan fredagkväll som denna?" Frågade han. "Det finns inte så mycket som vi kan göra, du är Justin Bieber, om du kommer ihåg" Sa jag. Han suckade. "Jag vet" Svarade han. "Men vi kan fortfarande göra saker, även fast jag är Justin Bieber Ariana" Sa han. "Nej, inte normala saker, vi kan inte gå ut tillsamans, det sa till och med du till mig, scooter sa det till dig så vi kan inte göra det." Sa jag och jag hoppade ner från Justins famn. "Snart kan vi det." Sa han. "Hur långt bort är snart då?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna. "Det börjar bli jobbigt att bara vara hemma hos dig hela tiden" Sa jag. Han suckade.
 
image
 
"Jag vet, men det finns inget att göra åt det. Om vi vill vara tillsamans är det ända sättet" Sa han. "Jag önskar det fanns ett annat" Stönade jag. "Jag vet" Sa han. "Jag med" Sa han igen. "Men snart, ska du se. Snart kan vi gå ute tillsamans." Sa han. Jag log smått. Jag och Justin placerade oss i hans soffa. "Ska du ni gå ut med att du och Selena har gjort slut?" Frågade jag. "Ja det ska vi väl, även fast det redan är uppenbart och det skrivs över allt att vi är det. Selena har ju nästan gjort det med" Sa Justin. Jag nickade. Selena hade blivit till frågad på en intervjuv om de hade gjort slut och Sel hade svarat: "Jag tänker inte kommentera den frågan" Så det hade tydligen varit ganska uppenbart för det har inte funnits några bilder på de på lite mer en två månader nästan.
 
"Justin" Sa jag. "Ja" Sa han och log. "Om en vecka" Sa jag och han flinade. "Så fyller du nämligen år, vad önskar du dig?" Frågade jag. "Dig" Sa han. Jag himlade med ögonen. "Något mer?" Frågade jag. "Nej." Sa han. "Jag ska komma på något" Sa jag och han skratta. "Jag är seriös, Ari du behöver inte köpa något till mig" "Men-" "Nej inga men, du behöver inte köpa något" Sa han. Jag nickade. Som om jag inte tänkte köpa något, jag skulle göra hans födelsedag till hans bästa, han blir ju arton år liksom. Jag skulle lätt fixa en födelsedag han sent skulle glömma.
 
"Ari" Sa Justin med ett flin. "Ja?" Frågade jag. "Vet du vem som smsade mig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Eric, Hastings, han undrar om Hanna och han kan komma senare ikväll" Sa Justin och jag blev ´chockad. "Hon har inte sagt till mig att de ska umgås" Sa jag chockat. Justin skratta. "Men ja de får de" Sa jag glatt. Då skulle vi ha något att göra. Min mobil plingade till, trodde det skulle vara Hanna, men det var Mandy. Hej gumman. Jag fick ett brev på posten, du har ett paket du måste hämta ut, det var för stort för brevlådan och för att levereras. Puss.

To cool for school, eller?

Hej lovies... Sitter på bussen till skolan.. Har även en väldigt kort dag idag och inga vanliga lektioner!!!!!! Så skönt! Jag kommer väl hem vid två någon gång så då kan jag skriva så ska det komma ut ett tidigt kapitel ska ni se! För när jag kommer hem är det höst lov fyfanvadskööööönt!! :D


Chapter 36 - Talking to Kyle

 
Last Chapter:
"Justin" Sa jag. "Inte nu, inte här" Sa jag. Han suckade, fast jag såg att det var på skoj. "Du har rätt, jag ska ändå åka och prata med Kyle" Sa han. Jag nickade, kände mig lite nervös för hur det skulle gå bland dem, jag ville verkligen att de skulle vara vänner för de var verkligen jätte bra vänner. "Men jag drar nu då?. Stannar du tills jag kommer hem?" Frågade han. "Det kan jag göra" Sa jag. "Bra" Sa han och kysstem ig snabbt innan han ställde sig upp och begav sig mot hallen.
 
Justins Perspektiv:
Jag ringde på på Kyles hus och jag täckte kik hålet för han hade aldrig öppnat om han hade sett att det var jag. Dörren öppnades tillslut och det var Kyle som öppna. Han kollade bara på mig. "Kan vi snacka?" Frågade jag. "Varför skulle jag vilja snacka med dig Bieber?" Frågade han. Han sa alltid mitt efternamn när han var sur. Jag suckade. "Kom igen." Suckade jag. Han suckade och släppte in mig. "Så.?" Frågade han spydigt. "Jag vill verkligen be om ursäkt Kyle. Jag är ledsen för vad jag gjorde" Sa jag. "Det tror jag inte du är, du fick ju tjejen eller hur?" Frågade han. "Jo jag är ledsen Kyle, jag förstörde våran vännskap" Sa jag och han fnös. "Vad du gjorde, du bevisade att vi aldrig haft en riktigt vänskap, för om vi hade haft det hade du fan aldrig gjort så mot mig" Sa han. Jag kollade skuldsamt ner i golvet. "Jag-" Jag visste inte vad jag skulle säga. "Jag förstår att du är arg, och jag vet att jag tog din flickvän och allt det där. Men det var inte meningen"
 
"Klart det var meningen Justin, du hade inte gjort det annars" Jag suckade. "Jag menade inte så. Jag vet inte hur jag menade men jag ville inte göra illa dig, jag kunde bara inte stå emot mina känslor" Sa jag. Han fnös. "Så dina känslor för Selena bara försvann när du knullade min flickvän eller?" Frågade han. "För det första så har jag aldrig haft sex med henne, och för det andra vet du att jag och Selena var på väg att göra slut, för du var den ända jag berättat det för" Sa jag argt. "Det är ändrat från och med nu kan jag tala om, för du och jag är längre inte vännger, kan du vara snäll att lämna mitt hus tack?" Frågade han. Jag gav upp för den här gången, men jag skulle få tillbaka honom som vän, jag skulle bara det.
 
 
Jag drog mig hemmåt igen och det tog inte lång tid innan jag var det. Jag gick rakt in och gick upp på övervåningen eftersom hon inte var någonstans där nere, jag fann henne i mitt sovrum på sängen, hon låg och sov så sött.Det åg också ut som hon skulle ramla ner vilken sekund som helst. Jag log smått och tog ett foto av henne. Jag kysste henne lätt på hennes läppar så hon skulle vakna vilket hon gjorde. "Hej" Log hon. "Hej" Svarade jag. "Hur gick det?" Frågade hon. "Inte så bra" Sa jag. Hon log snett. "Igentligen borde jag väl med gå dit, men jag borde vänta lite" Sa hon. "Ja, det borde du nog" Sa jag.
 
Hon satte sig upp i sängen och gnuggade sig i ögonen. Jag flinade åt henne. Jag hoppade upp i sängen och satte mig brevid henne, men fick inte länge sitta ensam för hon placerade sig i mitt knä. "Ska vi bara sitta så här hela dagen?" Frågade jag och skratta. "Aah, jag orkar ingenting" Sa hon. Jag skratta och böjde mig lite fram så jag kunde kyssa hennes kind. Hon log stort och jag såg hur hon blev rosig om kinderna. Jag tyckte det var sjukt att jag kunde få henne rosig av bara en kyss på kinden. "Nae lilla du, vi kan inte sitta här hela dagen" Sa jag och jag reste mig upp från henne och satte mig på sängkanten. "Snälla Justin, vi kan ha lite kul" Sa hon och kunde inte hålla sig för skratt när hon närmade sig mitt ansikte och skulle antagligen kyssa min kind men skrattade i stället.
 
 
Jag log åt henne. "Kom nu Ari" Sa jag och ställde mig upp. Hon skrattade och gjorde ett täcken att jag skulle vända mig om. Jag förstod vart hon var på väg. Hon satte sig på min rygg och jag gick i väg med henne. Hon placerade sitt huvud på min axel så våra kinder nuddade varandra. "Justin jag måste nog hem" Sa hon och sucka. Jag kunde väl ana det. "Jo, jag kan förstå det" Sa jag och skratta lätt. Jag släppte ner henne så vi gick ner för trappan tillsamans. "Men vi ses imorgon?" Frågade hon. "Ja, vi har ju skola" Sa jag. "Juste" Sa hon och skratta. Hon klädde på sig sina ytterkläder. "Hejdå" Sa hon och kysste mig snabbt. "Hejdå" Sa jag.
 
Tråkigt kapiteeeel igen, vet ni varför?!?!. För jag är så trött och pluggar ihjäl mig så har inte orken men snart är det höstlovvv!! Pusss. Komentera
 
 
 
 
 
 
 

Chapter 35 - Wanting school to be over

Last Chapter:
"Kom" Sa han och la ner gitarren och sträckte ut armarna. Jag log och hoppade upp i hans alldeles för stora säng och slängde mig nästan i hans armar. Jag låg som ett barn i hans armar. Han kysste mig på hjässan och jag log. "Efter skolan imorgon, tänkte jag åka till Kyle" Sa Justin. Jag kollade upp på honom. "Jag är skyldig han en ursäkt och jag ska göra vad jag kan för att få tillbaka honom som vän" Sa han. Jag nickade. "Det stör dig inte va?" Frågade han. "Nej. Som min syster sa idag, när man gillar två killar, ska man alltid välja den andra, för om man gillade den första skulle man aldrig fallit för den andra"
 
Jag hörde hur Justins alarm gick i gån och jag suckade djupt. Jag drog över täcket över huvudet. Jag märkte hur Justin stängde av alarmet efter som det slutade tjuta. "Jag orkar inte gå upp" klagade jag.  "Inte jag heller" Justin drog in mig i hans famn igen. "Men vi måste. Katie kommer om 45 minuter" Jag suckade. Han kysste mig ömt i nacken innan han drog bort täcket i från mig vilket gjorde att det blev iskallt. Han ställde sig upp och drog upp gardinen. "Juuustin" Suckade jag. Han skratta. "Ända sättet att få upp dig, kom nu" Sa han och sträckte ut sina händer så jag kunde ta de. Även fast det var första dagen jag var hemma i går så spenderade jag hellre natten med Justin. Jag gick ner som jag var, trosor och Justins förstora tshirt. Själv drog han på sig ett par mjukisbyxor. "Jag kan göra frukost åt dig" Sa Justin när jag satte mig på stolen. Jag var verkligen trött. Han rostade några mackor och tog fram oboy som vi skulle ha till. Han tog mackorna när de var klara till bordet. "Seriöst, det var länge sen jag var så här trött" Sa jag och gäspade.
 
Justin skrattade roat åt mig. "Det är inte konstigt, du har haft semester i en vecka och förmodligen inte gått upp så här tidigt" Sa han. "Förvisso" Sa jag. Han log. Efter frukosten städade vi undan och gick upp till övervåningen igen. Jag satte på mig gårdagens kläder då jag inte orkade åka hem och byta kläder. Inget smink hade jag heller så det fick jag leva utan. "Justin" Ropade jag som var inne i badrummet. "Japp" Sa han och öppnade hans dörr. "Har du någon borste eller något?" Frågade jag. "Njae, men en kam, går det bra?" frågade han. "Japp, tack" Sa jag och tog emot den och gick in till hans sovrum igen för att kunna kolla mig i spegeln.
 
Jag hörde hur det ringde på dörren och förmodade att Katie hade kommit. Jag kunde höra hennes och Justins röst nerifrån. Jag gick ner för trappan. "Åh hej Ari, är du här?" Frågade hon. "Japp" Log jag. "Hade du det trevligt?" Frågade hon. "Ja, det hade jag" Sa jag och log. "Och du Justin hade du?" Frågade hon och gav Justin en menande blick. Justin kliade sig i huvudet. "Jo, visst" Sa han. Hon skratta. Jag skämdes lite grann. Vi gick in och satte oss där vi brukar sitta. Hon satte sig framför oss och Justin och jag brevid varandra. Han placerade sin hand på mitt lår och jag log för mig själv. "Så, jag har rättat en del uppgifter ni gjort, och du Justin du klarade dig på alla. Du fick även, D på Kemi provet, C På Historia och ett B på religon., och E på allt annat, det är bra jobbat Justin. Jag log mot honom. "Och du Ariana, dig har det också gått bra för, du fick ett D på matte provet, ett B på religon och ett övervägande B till A på historian så du ska vara stolt" Sa hon. "Verkligen?" Frågade jag. Hon nickade.
 
 
 
"Har ni några förslag vad vi ska göra framöver?. Hur vill ni ha det?" Frågade Katie. "Jag känner i alla fall så att jag vill bli klar så fort som möjligt med allt, det är vad jag känner. Jag vill verkligen bara bli klar med skolan" Sa jag. "Jag känner lika dant" Sa Justin. Katie nickade. "Vi har två områden kvar i historian i alla fall, de är rätt stora, det är väl det vi har mest i, och matten har vi också ganska mycket i så det är väl det vi ska fokusera mest på då. Jag förstår att ni vill bli klara med skolan så fort som möjligt och jag ska försöka verkligen" Sa hon. Jag nickade glatt. "Eftersom vi träffas fem gånger i veckan så ska det nog gå fort ska ni se för ni är ju rätt några jag ska lära ut liksom" Sa hon. Jag nickade.
 
*
 
Dagen flöt på och Katie hade precis gått. Justin stängde dörren efter henne. "Trött?" Frågade han. Jag nickade. Han kom mot mig och jag han verkligen inte reagera när han bärde upp mig. Jag skratta. Han gick in med mig till köket och placerade mig på rumpan på köksbänken. Han ställde sig mellan mina ben och la sina händer runt min kropp. "Kyss mig" Sa han. Jag skratta och böjde mig ner och kysste honom mjukt på läpparna. En kyss han villigt besvarade. Han tryckte mig emot honom så våra kroppar pressades mot varandra.  Han placerade sina händer på min rumpa och bärde ner mig där i från och gick i stället in mot sofforna. Han satte sig ner först så jag kom överst. Jag började placera våta kyssar vid hans käkben och hans hals och jag såg på honom hur han led. "Snälla, du dödar mig" Sa han. Jag skratta och fortsatte. Jag kände mot mitt ben hur han växte vilket fick mig att flina till. "Seriöst du måste sluta" Sa han. Jag skratta för mig själv. Jag kysste honom på munnen i stället vilket han uppskattade. "Förstår du vad du gör med mig?" Frågade han. "Jo jag kände det" Sa jag och skrockade till. Han flina. "Jasså?" Frågade han flirtigt och vred oss om och la sig över mig i stället. "Justin" Sa jag. "Inte nu, inte här" Sa jag. Han suckade, fast jag såg att det var på skoj. "Du har rätt, jag ska ändå åka och prata med Kyle" Sa han. Jag nickade, kände mig lite nervös för hur det skulle gå bland dem, jag ville verkligen att de skulle vara vänner för de var verkligen jätte bra vänner. "Men jag drar nu då?. Stannar du tills jag kommer hem?" Frågade han. "Det kan jag göra" Sa jag. "Bra" Sa han och kysstem ig snabbt innan han ställde sig upp och begav sig mot hallen.
 
Trött chey här bortaaaaa. Måndagar suger speciellt när man har prov och skit och man måste plugga. Är så himla trött så det finns inte. Så förlåt om detta kapitelt sög är som sagt svin trött!!

Chapter 34 - The second

Last Chapter:
 
"Selena" Sa jag. "Brian, skyll inte på Ari att Justin åkte dit. Det var jag som sa vart hon var och allt det där" Sa hon. Jag drog efter andan. "Varför?" Frågade jag chockat. "För. Du är min lilla syster, och jag älskar dig, även fast du var riktigt dum, men om du gillar två killar, ska man alltid välja den andra killen, precis som du gjorde, för om du verkligen gillade den första hade du inte känt något för den andra" Sa hon. Jag log mot henne och sprang fram och gav henne en kram. "Så du är okej med det här?" Frågade jag henne. "Ja, jag är det faktiskt." Sa hon. "Och Brian, du borde inte vara arg på Ari. Även fast hon gjorde fel, så borde du ändå inte vara arg för jag är inte arg" Sade hon. Jag log mot henne. "Okej förlåt kiddo" Sa han och drog in mig i hans famn. "Förlåt mig med" Sa jag.
 
Jag tog med mig Selena upp till övervåningen för att snacka med henne. "Jag är verkligen ledesen för vad jag gjorde seriöst" Sa jag. "Jag vet att du är det, men du hade rätt jag och Justin skulle ändå göra slut, även fast jag var tillsamans med honom då och det gjorde ont att du faktiskt var med honom när vi var tillsamans så hade vi det ändå inte bra. Men jag förlåter dig som sagt" Sa hon. Jag log och krama om henne. "Så hur är det mellan dig och Justin då?" Frågade hon. "Jag vet inte. Jag gillar honom, det pirrar i hela mig så fort han ser på mig. Så fort han tar på mig. Jag blir en helt annan person, men han åkte ju hem som sagt eftersom Scooter ringde" Sa jag. Selena nickade. "Scooter är nog inte så glad" Sa hon. "Nae, jag tror inte heller det" Sade jag. "Det känns konstigt, att prata så här, att det är jag som gillar Justin" Sa jag. Hon skratta. "Ja. Det gör det." Sa hon. "Men jag vill att du ska vara försiktig Ari, om ni kommer ut med erat förhållande vill jag att du ska vara stark, så himla stark, för du kommer få hat från miljoner av människor och det lovar jag dig" Sade hon. Jag nickade och svalde. "Jag vet." Sa jag.
 
Vi satt och prata ett tag tills Sel var tvungen att åka i väg. Hon skulle till Ashley. Jag gick ut jag med men hoppade in i min bil och körde mot Justin. Jag hade smsat han så han visste att jag skulle komma. Jag ringde på och han öppnade med ett leende. "Hej" Sa han. "Hej" Svarade jag och log. Han drog in mig och kysste mig lätt. Jag fnittrade till. "Har du snackat något mer med Scooter?" frågade jag. "Ehm, ja. Han är inte så där jätte glad på mig om man säger så, men vad ska jag göra liksom. Jag har i alla fall övertalat honom och jag tänker fortsätta träffa dig, men vi får inte synas ute som mer än kompisar än dock" Sa han. Jag nickade. Det var bra nyheter. "Det är ju bra" Sa jag och kysste honom. Han nicka och skratta. Vi gick och satte oss i soffan och han slog på tvn. Jag kurade in mig hos han och han la en arm över mig. Vi satt och kollade på Modern family. Även hur bra det än är så kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och tillslut stängdes de.
 
*
 
Jag vaknade i Justins soffa någon timma senare. Men Justin var inte brevid mig. Jag hörde någon spela på gitarr och det var antagligen Justin. Jag hörde också lite sång och jag begav mig upp på övervåningen. Jag gick in i hans rum där jag hörde musiken. Jag stod och kolla på honom där han satt med gitarren och spelade "Vad gör du?" Frågade jag. Han kollade upp. "Skriver på en ny sång" Sa han. "Får jag höra?" Frågade jag. Han skakade på huvudet. "Snälllaa" Sa jag. "Nej. Den är inte klar, när den är klar kan du få höra" Sa han. Jag suckade och han skratta åt mig. "Kom" Sa han och la ner gitarren och sträckte ut armarna. Jag log och hoppade upp i hans alldeles för stora säng och slängde mig nästan i hans armar. Jag låg som ett barn i hans armar. Han kysste mig på hjässan och jag log. "Efter skolan imorgon, tänkte jag åka till Kyle" Sa Justin. Jag kollade upp på honom. "Jag är skyldig han en ursäkt och jag ska göra vad jag kan för att få tillbaka honom som vän" Sa han. Jag nickade. "Det stör dig inte va?" Frågade han. "Nej. Som min syster sa idag, när man gillar två killar, ska man alltid välja den andra, för om man gillade den första skulle man aldrig fallit för den andra"
 
 
 
 

Chapter 33 - Stupid shit

Last Chapter:
"Tack för att du lämnade mig imorse föresten" Sa han och böjde sg ner och gav mig en lätt kyss. "Varsegod" Sa jag och skratta. "Awwww" Sa både Jassie och Hanna. "Vi måste verkligen skaffa oss en pojkvän" Sa Hanna till Jassie. "Du har ju Eric" Sa jag till Hanna som genast börja rodna. "Eric Hastings?" Frågade Justin. "Jag kan prata med honom åt dig om du vill" Sa Justin. Hanna stelnade till med blicken. Jag och Jassie börja skratta. "Det gör du inte" Sa hon allvarligt.
 
5 dagar senare:
 
Vi var på väg hem och jag ville inte ens gå in innanför min dörr. Justin hade åkt hem för tre dagar sedan för Scooter hade ringt och varit rasande. Jag och Justin hade hamnat tillsamans ute på internet över allt men vi hade inte gjort något på bilderna, låg på en solstol brevid varandra det var det ända. Jag visste vad jag fruktade just nu. Pappa skulle vara förbannad och jag ville verkligen inte gå in. Jag hade inte pratat med honom sen han sa att jag skulle åka till Hawaii, och jag var itne sugen på att prata med honom heller. Jag var fortfarande riktigt arg på honom, han var väl det samma på mig antar jag. Jassies mamma stannade bilen. "Tack för skjutsen och för allt annat" Log jag. "Så lite" Sade hon. Jag tror de kände sig lite skuldsamma då de inte visste att Justin varit där men fick ju självklart reda på det. Jag gick upp för trappan till mitt hem och gick rakt in. Jag var på väg upp till rummet då jag inte ville se eller träffa pappa.
 
"Hälsar man inte när man kommer in eller?" Frågade han. "Varför skulle jag?" Frågade jag. "Passa din ton unga dam." Sade han. Jag fnös. "Du har inget att vara arg för. Vad fan tänkte du Ariana?. Jag sa att du inte skulle träffa Justin, så tar du dit honom?" Skrek han på mig. "JAG HADE INGEN JÄVLA ANING ATT HAN SKULLE KOMMA, JAG HADE INTE ENS SAGT VART JAG VAR ELLER NÅGOT" skrek jag. "Du skriker inte på mig" Skrek han mig. "MEN DU SKRIKER JU" Skrek jag. Han suckade. "Du följer med in i köket nu" Sa han. "Jag förstår mig inte på dig Ariana, jag trodde jag gjort klart för dig vad som gällde. Att till exempel Selena skulle få må bättre, tror du hon gör det när hon ser på internet att du och Justin är i Hawaii?. Plus så gav jag dig klarna disskussioner att du inte skulle träffa honom." "MEN FÖR ANDRA GÅNGEN JAG VISSTE INTE ATT HAN SKULLE KOMMA, OKEJ?" Han suckade.
 
"OCH PAPPA, ELLER OM JAG FORTFARANDE KAN KALLA DIG DET, JAG HAR FAN I MIG RÄTTEN ATT VARA ARG DÅ DET VAR DU SOM SA ÅT MIG ATT LÄMNA, DU SA ATT JAG SKULLE ÅKA, JAG FICK FAN INTE VARA KVAR, HUR MYCKET ÄLSKAR DU MIG DÅ IGENTLIGEN, DU SKA VARA MIN PAPPA" Skrek jag. "Du. Jag har det också jävligt svårt. Jag och Mandy har aldrig bråkat så mycket som vi gjort denna vecka. Jag har försökt att försvara dig så gått det går, men denna röra du ställt till med är inte så lätt att försvara. Så du ska ha jävligt tur för dig att Mandy och jag fortfarande är tillsamans efter detta som du ställt till med" Sa han allvarligt.
 
"Om du inte skickat iväg mig hade inte Justin kommit eller hur?" Sa jag bitchigt. "Nej. Men du hade fortfarande varit otrogen mot Kyle, och du hade fortfarande sårat din syster." Jag suckade. "Pappa när ska du inse att de faktiskt skulle gjort slut ändå?. De gillade inte varandra längre" Sa jag argt. "Men du gillade Kyle" Sa han. "Känslor förändras." Sade jag. "Jag är så besviken på dig" Sa han och skakade på huvudet. "MEN VET DU VAD, VAR DET DÅ, FÖR JAG ORKAR FAN INTE MER. DU ÄR BESVIKEN PÅ MIG, MEN PAPPA GJORT ÄR GJORT OCH JAG KAN FAN INTE GÖRA NÅGOT ÅT DET LÄNGRE, JAG TYCKER OM JUSTIN OCH JAG TÄNKER VARA MED HONOM" Skrek jag och tog tag i en fotoram med mig själv på och kasta den i golvet.
 
 
"Så nu finns jag inte på den där jävla familje foto väggen kvar heller, så nu kan du slippa vara besviken mer för jag sticker." Sa jag. Pappa suckade. "Sluta Ariana. Jag vill bara ditt bästa och Selenas bästa." "Ja men du vet tydligen inte vad mitt bästa är" Sade jag. Han suckade. "Men jag kan fortfarande inte förstå hur du kunde låta Justin komma till dig i Hawaii, du visste att det skulle ställa till med problem, och jag vill veta vem det var som sa det till honom." Sade jag. "Det var jag" Jag kollade chockat bakåt.
 
Kommentera.... dåligt kapitel veeet :(. Vem står där?!?!?!?!?!?!
 

Barnvakten ooooover here.

Min helg kommer inte bli den roligaste. Jag och käre bror min ska vakta min kära lillasyster på fyra år hela helgen, vilket lär bli ett stohej. Haha nemen, har ju därför inget annat för mig så då borde jag kunna skriva lite kapitel åt er i alla fall, dock så har jag faktiskt en del plugg att ta itu med men jag ska nog i alla fall kunna skriva några kapitel!. Nu ska jag fortsätta skriva på nästa så dyker det förmodligen upp snart. Pussssss.

Chapter 32 - sleeping over

Last Chapter:
"Får jag lov?" Frågade han. Jag nickade och tog tag i hans händer så han kunde hjälpa mig upp. Jag la mina armar runt hans nacke och han placerade hans vid min svank. Vi rörde oss tyst och lite till musiken och kollade bara in i varandras ögon. Han lutade sig frammåt och jag förstod vad som skulle hända men jag ville inget annat. Jag släckte genast mina ögon och jag kände hur han placerade en hand på min kind och nacke. Sedan pressade han sina läppar mot mina och oj vilken känsla.
 
Jag har aldrig varit med om någon sådan passion i hela mitt liv. Jag var helt tagen. Efter ett tag slickade han mig på överläppen och jag var med på noterna och lät hans tunga slinka in i min mun och möta min. Han drog mig intill sig själv så gott det gick, våra kroppar var verkligen pressade mot varandra. Jag drog mig undan för jag var verkligen tvungen att hämta andan. Justin log smått åt mig och hade fortfarande ögonkontakt till mig och strök med hans tumme över kinden. "Vill du gå ner till mig?" Frågade han. Jag nickade paralyzerat. Han tog min hand och jag kände en elstöt gå igenom hela kroppen. Jag har aldrig upplevt något liknande. Jag gick bakom honom men fortfarande med min hand i hans. Han stannade utanför en dörr och stoppade in kortet i kortläsaren. Det blippade till och lös grönt så att vi kunde öppna dörren.
 
Jag hann inte ens reagera förns Justin tryckte mig upp mot garderobsdörren och kysste mig. Det for stötar genom hela kroppen och det pirrade i hela magen. Justin satte ner en hand på min höft och tryckte sig närmare mig. Han öppnade sin mun lite lätt så jag kunde möta hans tunga. Vi började grovhångla och han tog tag i mig och förde mig till sängen. Han la sig över mig och besteg mig och jag bet mig i läppen. Han la sig försiktigt på mig men inte med hela hans tyngd och pressade återigen våra läppar samman. Jag plaserade min hand på hans nacke och tryckte honom närmare. Jag kunde inte låta bli att lämna ifrån mig ett litet stön mot hans läppar vilket han verkade gilla. Jag har inte sett Justin så här, han var inte sig själv, hans ögon var inte längre bruna, näst intill svarta, och hans blick var inte heller den vanliga. Men mig gjorde det inget då jag tyckte det var grymt upphetsande.
 
Justin började dra upp min klänning lite lätt och började dra min hand uppåt men jag stoppade honom. "Justin"Sa jag och ryckte mig ifrån honom. "Jag vill inte, jag vill inte gå så långt" Sa jag. Jag såg hur besviken han blev, men jag ville inte ha sex. Det kändes inte helt rätt. "Okej, men jag kan väl få känna på dig lite?" Viskade han vid mitt öra så alla mina hår jag hade på kroppen reste sig. Jag ryste till av hur han sa det. Han började kyssa och naffsa på min hals och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Justin stack in handen under klänningen igen och han placerade sin hand på min trosa. Där hade han den och jag ville bara att han skulle göra något. Jag började bli otålig, vilket han förmodligen såg då han flinade åt mig. 
 
"Ska vi inte ta av dig klänningen?" Frågade han. Jag nickade löst och bet mig i läppen. Jag blev nervös. Nervös över att han inte skulle gilla min kropp. Jag hade så himla dåligt självförtroende. Jag satte mig upp på knä i sängen och Justin ställde sig tätt upp bakom mig. Han kysste min nacke med våta kyssar medans han drog ner min dragkedje. Klänningen fall ner och jag ställde mig upp på golvet så den kunde flala ner ordentligt. Justin kollade på mig. Det såg typ ut som han ville äta upp mig vilket gjorde mig generad. Jag kände hur jag började rodna och hur pinsamheten tog över. "Kom" Justin drog ner mig i sängen igen och la sig över mig. "Jag kommer inte göra något du inte vill, men något vi redan gjort skadar väll inte?" Viskade han sexigt. Jag skakade på huvudet. Kunde inte riktigt få ut något ord. Innan han gjorde något så tyckte jag det var alldeles orättvist då jag låg i underkläder och han fullt på klädd. Jag drog i kanten av hans tröja och hans t-shirt åkte av. Hans kropp var så himla sexig, hans tatueringar var sexiga, och det där halsbandet gjorde hans kropp bara ännu mer sexig.
 
Han kollade ner på mig, och hans blick stannade på mina bröst vilket gjorde mig generad igen. Jag tog tag om hans nacke och förde hans läppar mot mina så han kunde sluta stirra på mina bröst. "Du är så jävla fin" Mumlade han mot mina läppar. Jag smälte rent ut sagt av de orden.  Han började placera våta kyssar på min hals igen och jag stönade försiktigt. Han placerade sin hand på mina trosor igen men denna gången började han smeka försiktigt ovanpå. Jag var tvungen att få känna hans läppar men han lät mig inte. Jag släppte ut ett till stön vilket han verkade gilla. Han kysste mig neråt och stannade vid magen då han tittade upp på mina ögon och drog av mina trosor. Jag visade för andra gången mitt heliga för Justin vilket blev pinsamt. "Oroa dig inte. Jag kommer inte gå längre om du inte vill" Jag nickade försiktigt. "Du är så himla sexig när du ligger där, du skulle bara veta" Viskade han. Jag bet mig i läppen. Han la sin hand på mitt heliga och började röra lite försiktigt. Han kysste mig igen och det dröjde inte länge innan våra tungor möttes. Jag kände hur han stoppade in ett finger i min öppning och jag gnydde till. Han körde det försiktigt in och ut och han försökte kväva mina stön med mina kyssar vilket verkligen inte hjälpte. Jag kunde inte behärska mig själv. Han trängde yttligare in ett finger i mig och det dröjde inte länge innan en våg av njutning sjönk över mig. Justin log åt mig. Jag kände hur jag var generad. Justin drog ut fingrarna kysste mig och gick för att gå på toan. Jag drog på mig mina trosor och jag kollade efter Justins tröja som låg på golvet som jag tog på mig.
 
Jag hasade upp i Justins säng igen. Jag tror jag aldrig varit så här generad i hela mitt liv. Jag kände hur jag var röd i hela ansiktet. Dörren öppnades och Justin kom ut igen. Han log åt mig. "Varför är du så generad?" Frågade han och kröp upp mot mig. "Det är pinsamt" Sa jag och kunde inte kolla honom i ögonen. "Sluta, du är jätte fin. Det var väl inget fel med det vi gjorde eller hur?" Frågade han. "Jag antar det" Sa jag. Vi hade ju inte sex liksom. "Föresten den där tröjan klär dig, men jag måste säga att det klär dig ännu bättre när du inte har på dig någon" Sa han och blinka. "Bieber du har bara sätt mig i bh" Sa jag. "Än så länge" Sa han och kysste mig lätt. Jag log och kysste tillbaka. "Det är sent, vill du sova över?" Frågade han. Jag nickade. Han ställde sig upp ur sängen och tog av sig hans jeans och la sig sedan brevid mig. Han höll om mig precis som den gången jag sovit över hos honom.
 
*
 
På morgonen där på smög jag i väg från hans grepp, tog av mig hans tröja och klev i min klänning. Jag såg säkert ut som fan, men jag skyndade mig ner till mitt egna rum så ingen skulle se mig, jag tackar gud för att ingen gjorde det. Jag öppnade hotellrummet och jag skulle precis lägga mig i sängen när Jassie satte sig upp. "Kom du hem nu?" Frågade hon. Hanna gnuggade sig trött i ögonen, hon hörde väl säkert Jassie. "Ja" Sa jag. "Vad gjorde ni?. Hade ni s-" "Nej det hade vi inte" Sa jag allvarligt. "Men du sov över hos honom?" Frågade hon. "Jaaa" Sa jag och hon log stort. "Kysstes ni?" Frågade Hanna. Jag kollade oskyldigt upp i taket. "Oh my god" Sa Jassie glatt. Jag skrattade. "Sov nu bara så pratar vi senare" Sade jag och la mig ner i sängen och stängde mina ögon.
 
*
 
 
Vi hade varit nere och ätit frukost och Justin var på väg ner till vårat rum. Jag hoppades bara på att det inte skulle bli pinsamt. Jag hörde hur det knackade på dörren och jag vet inte varför men jag blev lite nervös. Hanna gick och öppna. "Men vem har vi här?. Mr. Romance, Bara så du vet Ari har berättat allt" Sa Hanna. Det hade jag ju dock inte. Justin stelnade till. "Allt?" Frågade han med ett skratt. Jag skakade på huvudet så bara han kunde se. "Tack för att du lämnade mig imorse föresten" Sa han och böjde sg ner och gav mig en lätt kyss. "Varsegod" Sa jag och skratta. "Awwww" Sa både Jassie och Hanna. "Vi måste verkligen skaffa oss en pojkvän" Sa Hanna till Jassie. "Du har ju Eric" Sa jag till Hanna som genast börja rodna. "Eric Hastings?" Frågade Justin. "Jag kan prata med honom åt dig om du vill" Sa Justin. Hanna stelnade till med blicken. Jag och Jassie börja skratta. "Det gör du inte" Sa hon allvarligt.
 
 
Lite dirtydirty ;). Haha awk. Aeeee men komentera så får ni ett nytt antingen senare ikväll eller imorgon ;). kyssssssssssss.

Jag skriver..

så jag försöker få ut ett i kväl :)

Chapter 31 - At the roof, again.

Last Chapter:
Min mobil ringde. "Hej det är Ari" "Hej Ari" "Vad hade du på hjärtat då Justin?" Frågade jag med ett skratt."Tja, inte mycket. Har rätt tråkigt" Jag skratta. "Jasså. Så du tänkte att jag kunde muntra upp dig, vad sägs som att jag berättar att det är så himla skönt här, solen lyser, det är så skönt i vattnet, maten är fantastisk, och det är gratis glass." Han skratta åt mig. "Tja, vad trevligt att få uppleva" Sa han. "Oja, verkligen. Eller vänta va?" Frågade jag. "Vänd dig om" Jag vände mig chockat om och fick se Justin i egen hög person. "Justin?" Frågade jag chockat. "Jag tyckte inte att du skulle få behöva fira alla hjärtansdag ensam"
 
Jag var i någon sorts chock. Kunde inte riktigt förstå att han stod framför mig. Vad gjorde han här igentligen?. "jag firar inte ensam, Jag har Hanna och Jassie" Sa jag. "Jag menade inte så" Sa han. Jag flinade. "vi kom i alla fall överens om ingen kärlek eller inga killar denna dagen" Sa jag. "Jag tror det kan bli lite svårt." Sa han. Jag skratta. "Kom bara in till mitt rum,  snälla?" Frågade han. Jag nickade. Det blev tyst. Vi gick in i lobbyn och vi åkte upp i hissen. Han bodde högst upp, i lyx rummen så klart. Jag skratta för mig själv. "Vad?" Frågade han. "Nae, inget" Log jag. Han låste upp med kortet på rummet och jag gick in efter honom. "Du har det fint här" Sa jag imponerat. "Japp, jag har dock inte hunnit inspektera det så mycket, var här i kanske tre minuter förut" Jag skratta igen. "För det första, hur visste du att det var här jag just var, och vem sa det?" Frågade jag. "Hemligt" Sa han. Jag fnös.
 
"Så, varför är du här då?. Jag skulle ju iväg hit för att inte tänka på dig och allt annat" Sa jag. Han klia sig i nacken. "Jo, jag har inte riktigt kunnat sluta tänka på dig, jag kunde inte koncentrera mig med Katie heller. Allt som fanns i huvudet var du och det gjorde mig ett tag galen. Jag saknade dig, att inte höra ditt skratt, se ditt leende på läpparna, även fast det inte vart mycket sista tiden. Jag saknade din närhet, jag saknade hela dig och det gjorde mig helt galen. Jag kunde inte ens sova på kvällarna för du var den ända i mina tankar, det ända jag drömde om var dig. Det gjorde mig helt seriöst galen. Jag saknade dig" Jag log och kände hur jag blev så himla generad, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag kollade ner i marken och kände hur kinderna brände på mig. Jag kollade upp på honom igen och han slickade sig om läpparna som han alltid gör, sen pressade han fram ett litet leende på läpparna.
 
 
"Justin" Sa jag. "Förstår du hur arga min pappa kommer bli, och vad gör du här, seriöst, Selena?. Pressen?. Alla tror att du är tillsamans med Selena fortfarande?" Sa jag. Han log lite åt mig. "Din pappa bryr jag mig inte om vad han tycker, ursäkta jag gör inte det för detta är min och din sak, det skrivs mycket att vi gjort slut, då vi inte synts i hop på flera veckor, och det var nästan en månad sedan jag gjorde slut med henne" Sa han. "Men ändå, ni har inte kommit ut med det, och sen kommer du synas här, med mig och då kommer jag få hat" Sa jag. "Jasså så du vill synas här med mig?" Frågade han. Jag suckade åt honom. Han små skratta. "Okej, men ingen vet att jag är här just nu. Alla i mitt team vet i alla fall att det är slut med Sel, men inte varför riktigt men sak samma, jag vill vara med dig Ari och ingen annan" Sa han. "Justin, vi har varit vänner så länge, så himla bra vänner och jag vill in-" "Ssh. Det kommer inte bli så" Sa han. Jag svalde. "Skippa den där dealen du, jassie och hanna hade kom med mig i kväll, vi äter mat på hotellet så ingen ser oss ute. Låter det bra?" Frågade han. "Okej, men jag måste säga till dom först." Sa jag. "Självklart" Sa han. "Jag ska gå då, fixa mig" sa jag och log. Han log åt mig med. "Vi ses sen" jag gav honom en kram. "Föresten, jag har saknat dig med" Sade jag och gick ut ur hans rum. Jag kände hur min mage pirrade av förväntan.
 
Jag knackade på vårat rum då jag varit dum nog att glömt min nyckel. Jassie öppnade. "Varför tog det så lång tid?" Frågade de chockat. "Okej, ni får inte börja skrika eller något, och verkligen inte tala om detta för era mammor, Justin är här" De spärrade chockat upp ögonen och deras hakor föll nästan ner till golvet. "VA?" Sa Hanna chockat. "Jag vet, jag var lika chockad. Men så jag kommer tyvärr inte följa med er i kväll" Sa jag och sa det så gulligt jag kunde. "Justin?" Frågade de. Jag nickade. "Jag är glad för din skull i alla fall, men ställ inte till det bara" Sa Hanna. "Jag lovar, vi ska bara vara på hotellet" Sa jag. "Bra" Sa de. Jag skratta. Jag gick dirrekt in i badrummet för att ta mig en dusch då jag inte kunde vara för lat längre. Jag tog dock en snabb dusch så jag skulle hinna med allt. Jag gick sedan ut torkade mig. Gick ut igen med handduken runt min kropp. Jag tog på mig mina trosor min bh och valde sedan klänning. "Ta den här av mig, den skulle passa dig" Hanna höll upp en jätte fin rosa klänning. "Den var jätte fin" Sa jag. "Ta den" Sa hon. "Säker?" Frågade jag. "Självklart" Sade hon. "Tack" Sa jag glatt. Jag fönade mitt hår, sminkade mig och drog på mig klänningen. Den satt som en smäck vilket var perfekt. Jag plattade sedan till mitt hår och sedan var jag klar.
 
 
Min mobil plingade till. Åk upp i hissen om fem minuter. Så långt upp du kan komma! :) Jag log för mig själv. Jag svarade med ett "okej" och jag gick och satte på mig mina skor. Jag vet inte varför men jag kände mig nervös. Jassie och Hanna hade redan gått och jag var själv i rummet nu. Jag tog mig samman och gick ut ur rummet och klickade så småning om på hiss knappen. Jag gick in i hissen och tryckte på högsta våningen. Jag kände hur det pirrade i hela magen, jag var verkligen nervös. Hissen stannade och den öppnades. Som lovat stod Justin där i snygga kläder. "Hej" Log han. "Hej" log jag tillbaka. Han höll ut sin arm och jag skratta till och tog den i min. Vi gick upp i en liten trappa och jag höll på och svimma när jag förstod att vi var på taket. "Oh my god Justin, jag gå inte ut på taket" Sa jag. "Det är lugnt, det är inglasat där vi ska va" Jag blev genast lugnare.
 
Vi gick in i en dörr och det var inglasat som han lovat. Det var ett bord med två stolar. Mat stod framme. Lite längre in var det en massa kuddar på golvet man kunde sitta i. Kuddarna var formade i hjärtan och allt var nästan rött. Typiskt alla hjärtans dag. "Det är jätte fint" Sa jag. "Bra" Sa han. "Hur hann du med allt detta?" Frågade jag chockat. "Mitt namn är Justin Bieber du vet" Sa han. Jag skratta till. Han ledde mig bort till stolen och drog ut den till mig. Han satte sig mitt emot och maten som serverades var spaghetti och köttfärsås, min favorit, och hans. Jag blev genast mycket hungrigare än vad jag var förut så jag högg in dirrekt. Jag kunde inte låta bli att titta på Justin. Han var så fin. Det pirrade i mig när jag kollade på honom.
 
Vi åt upp ganska snabbt då vi nog båda var ganska hungriga.Vi hade snart förflyttats oss till kuddarna. Han hade fixat jordgubbar som var doppade i smält choklad. Jag tog steget och flyttade mig närmare honom, han var med på noterna och la en arm om mig. Det pirrade i hela mig och jag kunde inte riktigt kontrollera mig själv kände jag. Det kändes så himla rätt. Jag ville vara i hans armar hela dagarna. Justin tog en Jordgubbe och matade mig med den och sen tog han den andra halvan. Jag fnittrade till. Begravde mitt ansikte i Justins bröst då jag tyckte det blev lite pinsamt. "Vad gör du, göm dig inte" Sa han vänligt. Jag log och kolla upp mot honom och möttes hans vackra ögon. De var verkligen vackra och man kunde bara sitta och kolla in i dom. Han log stort vilket jag med gjorde. Vi var bara några centimeter i från varandra och vi log bara åt varandra. Jag fnittrade åter igen till och la mitt huvud på hans bröst. Han smekte min arm med hans fingrar upp och ner. Vi hade inte sagt speciellt mycket men det behövdes inte då det var en behaglig tystnad. Justin ställde sig upp och tog i någon dosa och satte på musik. Jag skratta åt honom. "Får jag lov?" Frågade han. Jag nickade och tog tag i hans händer så han kunde hjälpa mig upp. Jag la mina armar runt hans nacke och han placerade hans vid min svank. Vi rörde oss tyst och lite till musiken och kollade bara in i varandras ögon. Han lutade sig frammåt och jag förstod vad som skulle hända men jag ville inget annat. Jag släckte genast mina ögon och jag kände hur han placerade en hand på min kind och nacke. Sedan pressade han sina läppar mot mina och oj vilken känsla.
 
image
 
Komentera för mer!! Lite snåla är ni allllt ;).
MASSOR MED JÄVLA LÄXOR!!!! USCH, snart höstlooov iaf. Than god for that.!