HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 35 - Wanting school to be over

Last Chapter:
"Kom" Sa han och la ner gitarren och sträckte ut armarna. Jag log och hoppade upp i hans alldeles för stora säng och slängde mig nästan i hans armar. Jag låg som ett barn i hans armar. Han kysste mig på hjässan och jag log. "Efter skolan imorgon, tänkte jag åka till Kyle" Sa Justin. Jag kollade upp på honom. "Jag är skyldig han en ursäkt och jag ska göra vad jag kan för att få tillbaka honom som vän" Sa han. Jag nickade. "Det stör dig inte va?" Frågade han. "Nej. Som min syster sa idag, när man gillar två killar, ska man alltid välja den andra, för om man gillade den första skulle man aldrig fallit för den andra"
 
Jag hörde hur Justins alarm gick i gån och jag suckade djupt. Jag drog över täcket över huvudet. Jag märkte hur Justin stängde av alarmet efter som det slutade tjuta. "Jag orkar inte gå upp" klagade jag.  "Inte jag heller" Justin drog in mig i hans famn igen. "Men vi måste. Katie kommer om 45 minuter" Jag suckade. Han kysste mig ömt i nacken innan han drog bort täcket i från mig vilket gjorde att det blev iskallt. Han ställde sig upp och drog upp gardinen. "Juuustin" Suckade jag. Han skratta. "Ända sättet att få upp dig, kom nu" Sa han och sträckte ut sina händer så jag kunde ta de. Även fast det var första dagen jag var hemma i går så spenderade jag hellre natten med Justin. Jag gick ner som jag var, trosor och Justins förstora tshirt. Själv drog han på sig ett par mjukisbyxor. "Jag kan göra frukost åt dig" Sa Justin när jag satte mig på stolen. Jag var verkligen trött. Han rostade några mackor och tog fram oboy som vi skulle ha till. Han tog mackorna när de var klara till bordet. "Seriöst, det var länge sen jag var så här trött" Sa jag och gäspade.
 
Justin skrattade roat åt mig. "Det är inte konstigt, du har haft semester i en vecka och förmodligen inte gått upp så här tidigt" Sa han. "Förvisso" Sa jag. Han log. Efter frukosten städade vi undan och gick upp till övervåningen igen. Jag satte på mig gårdagens kläder då jag inte orkade åka hem och byta kläder. Inget smink hade jag heller så det fick jag leva utan. "Justin" Ropade jag som var inne i badrummet. "Japp" Sa han och öppnade hans dörr. "Har du någon borste eller något?" Frågade jag. "Njae, men en kam, går det bra?" frågade han. "Japp, tack" Sa jag och tog emot den och gick in till hans sovrum igen för att kunna kolla mig i spegeln.
 
Jag hörde hur det ringde på dörren och förmodade att Katie hade kommit. Jag kunde höra hennes och Justins röst nerifrån. Jag gick ner för trappan. "Åh hej Ari, är du här?" Frågade hon. "Japp" Log jag. "Hade du det trevligt?" Frågade hon. "Ja, det hade jag" Sa jag och log. "Och du Justin hade du?" Frågade hon och gav Justin en menande blick. Justin kliade sig i huvudet. "Jo, visst" Sa han. Hon skratta. Jag skämdes lite grann. Vi gick in och satte oss där vi brukar sitta. Hon satte sig framför oss och Justin och jag brevid varandra. Han placerade sin hand på mitt lår och jag log för mig själv. "Så, jag har rättat en del uppgifter ni gjort, och du Justin du klarade dig på alla. Du fick även, D på Kemi provet, C På Historia och ett B på religon., och E på allt annat, det är bra jobbat Justin. Jag log mot honom. "Och du Ariana, dig har det också gått bra för, du fick ett D på matte provet, ett B på religon och ett övervägande B till A på historian så du ska vara stolt" Sa hon. "Verkligen?" Frågade jag. Hon nickade.
 
 
 
"Har ni några förslag vad vi ska göra framöver?. Hur vill ni ha det?" Frågade Katie. "Jag känner i alla fall så att jag vill bli klar så fort som möjligt med allt, det är vad jag känner. Jag vill verkligen bara bli klar med skolan" Sa jag. "Jag känner lika dant" Sa Justin. Katie nickade. "Vi har två områden kvar i historian i alla fall, de är rätt stora, det är väl det vi har mest i, och matten har vi också ganska mycket i så det är väl det vi ska fokusera mest på då. Jag förstår att ni vill bli klara med skolan så fort som möjligt och jag ska försöka verkligen" Sa hon. Jag nickade glatt. "Eftersom vi träffas fem gånger i veckan så ska det nog gå fort ska ni se för ni är ju rätt några jag ska lära ut liksom" Sa hon. Jag nickade.
 
*
 
Dagen flöt på och Katie hade precis gått. Justin stängde dörren efter henne. "Trött?" Frågade han. Jag nickade. Han kom mot mig och jag han verkligen inte reagera när han bärde upp mig. Jag skratta. Han gick in med mig till köket och placerade mig på rumpan på köksbänken. Han ställde sig mellan mina ben och la sina händer runt min kropp. "Kyss mig" Sa han. Jag skratta och böjde mig ner och kysste honom mjukt på läpparna. En kyss han villigt besvarade. Han tryckte mig emot honom så våra kroppar pressades mot varandra.  Han placerade sina händer på min rumpa och bärde ner mig där i från och gick i stället in mot sofforna. Han satte sig ner först så jag kom överst. Jag började placera våta kyssar vid hans käkben och hans hals och jag såg på honom hur han led. "Snälla, du dödar mig" Sa han. Jag skratta och fortsatte. Jag kände mot mitt ben hur han växte vilket fick mig att flina till. "Seriöst du måste sluta" Sa han. Jag skratta för mig själv. Jag kysste honom på munnen i stället vilket han uppskattade. "Förstår du vad du gör med mig?" Frågade han. "Jo jag kände det" Sa jag och skrockade till. Han flina. "Jasså?" Frågade han flirtigt och vred oss om och la sig över mig i stället. "Justin" Sa jag. "Inte nu, inte här" Sa jag. Han suckade, fast jag såg att det var på skoj. "Du har rätt, jag ska ändå åka och prata med Kyle" Sa han. Jag nickade, kände mig lite nervös för hur det skulle gå bland dem, jag ville verkligen att de skulle vara vänner för de var verkligen jätte bra vänner. "Men jag drar nu då?. Stannar du tills jag kommer hem?" Frågade han. "Det kan jag göra" Sa jag. "Bra" Sa han och kysstem ig snabbt innan han ställde sig upp och begav sig mot hallen.
 
Trött chey här bortaaaaa. Måndagar suger speciellt när man har prov och skit och man måste plugga. Är så himla trött så det finns inte. Så förlåt om detta kapitelt sög är som sagt svin trött!!


   Postat av: Emelie

Sjukt bra kapitel :)


      Datum: 2012-10-22 Tid: 20:24:20

   Postat av: Anonym

JÄTTEBRA!!!


      Datum: 2012-10-22 Tid: 21:16:54

   Postat av: Anonym

JÄTTEBRA!!!


      Datum: 2012-10-22 Tid: 21:16:57

   Postat av: Evelina

Jag tycket det var Super bra!


      Datum: 2012-10-22 Tid: 22:13:28

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-10-22 Tid: 22:47:11

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback