HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 69 - Please don't cry

 
 
Last Chapter:
Så du älskar henne fortfarande, huh?" Frågade Brian. "Ja, lyssnade du på vad jag sa?" Frågade jag argt. "Jag behöver henne och hon behöver mig, Jag älskar henne så jävla mycket, ni måste ge mig adressen" "Så du ska förstöra hennes födelsedag?" "Nej, för vi ska bli sams, och det kommer inte att förstöra den Lucas" "Ugh, ge honom adressen already" Sa Alison och jag log mot henne. "Fine" Brian skrev ner den på ett papper och Alison kollade så att det var rätt innan hon gav den till mig. "Om ni blir sams, se till att ta med henne tillbaks till La" "Ska bli" var det sista jag sa innan jag gick ut från deras hus. Jag ringde Scooter och kollade om mitt privat jet kunde ta mig till London vilket det kunde. Jag hade inga kläder med mig utan fick förlite mig på dom som var redan i mitt privat jet vilket var typ ett par byxor och en tröja, men det fick duga. Efter en timme satt jag på planet och jag var påväg till London, till Kelsey, till Sophie, till min familj.
 
 
Kelseys Perspektiv:
"Och tack så mycket för maten" "Det är inget Mase, och tack för att du kom" Sa Sammy. "Tack för presenten" Sa jag och han nickade. "Så lite, ha en trevlig fortsatt trevlig kväll" Sa han innan han gick ut ur lägenheten. "Sååå, något du vill göra dom sista fem timmarna på din födelsedag?" Undrade hon. "Hmm, en film?" "Visst" Jag tog med mig Soph och jag satte mig i soffan och hon i min famn. "Så, lite godis också" Jag log stort åt Sammy som ställde godisskålen på bordet och gick fram för att sätta i Mean Girls i dvdn. Vi hann inte se länge förns det ringde på dörren. "Mason glömde säkert något" Hon himlade med ögonen och jag skratta åt henne och pausade filmen. Det blev tyst och jag undrade vad som försigick. Men jag fick snart frågan när hon kom in hit igen. "Var de-" Jag avbröt mig själv när jag såg att Justin gick bakom henne. Mitt hjärta stannade. "Jag går över till Mason sålänge" Jag nickade. Hon böjde sig för att ta Sophie med sig och jag gav hon henne. "Kan jag bara få-?" Hans röst var så skör. Sammy nickade och Justin tog Sophie i hans famn och kysste hennes panna. En tår rann ner från min kind men jag torkade snabbt bort den och tog ett djupt andetag. Justin gav över Sophie till Sammy igen och det var tyst tills dörren öppnades och stängdes tätt efter. Jag ställde mig upp och Justin bara kollade på mig. "Grattis" Sa han tyst. "Tack" svarade jag tyst tillbaka.
 
Vi stog tysta ett tag och jag har ingen aning om hur länge förns jag vågade kläcka ur mig några få ord. "Vad gör du här?" viskade jag. "På grund av dig, och Sophie. Jag orkar inte med det här längre" Jag svalde. "Jag förstår mig inte på dig" Jag skakade på huvudet. "Vad menar du?" Undrar han. "Igår ringde du och skrek på mig och var hur ilsken som helst om någon dum video som jag inte ens hade någon aning om" Jag tänkte inte på att jag hade höjt rösten och var påväg att börja gråta "Och sen när jag vaknar och går ut i hallen så står det hur mycket rosor som helst, jag förstår inte" "Jag vet att jag inte borde skrikit på dig, men tycker inte du också att jag borde ha varit där igår, när Sophie lärde sig gå, kändes det bra att det var den där Mason istället för mig?" Jag kollade chockat på honom, hur vågade han ens säga sådär. "Tror du det Justin, tror du att jag ville att det skulle bli såhär, tror du inte att jag vill ha en familj och att Sophie ska ha sin pappa i närheten?" Han suckade. "Varför gjorde du det?" Frågade jag besviket. "Vad?" "Varför rökte du på?" "Jag var full, sen så frågade någon om jag ville ha, och dumt nog tog jag emot det, jag rökte kanske två bloss innan jag kom på vad jag faktiskt höll på med. Jag lovar. Någon idiot tog fotot och det blev bara värre en vad det faktiskt är och Kelsey, jag var inte otrogen mot dig, jag lovar" "Varför dansade du med henne?" "Jag vet inte" Suckade han. "Det är inte dirrekt något bra svar Justin, jag kan inte lita på dig"
 
image
 
"Du kan lita på mig nu" "Hur?" "Jag lovar att inte göra om det" Jag skakde på huvudet. "Justin jag var i Italien, du var skit sur på mig över att jag spelade volleyboll med några killar, sen dagen efter så får jag reda på att du rökt på, dansat och varit intim med en annan tjej, det går inte ihop" Jag var nära på att bryta ihop igen och jag kände hur jag var påväg att gråta. "Snälla gråt inte" Sa han. "Kelsey jag vet inte vad jag ska göra mer, jag har bett om ursäkt så himla många gånger, och det var ett misstag, och det där med Sophie, jag vände mig om för att mamma ville något, det var i typ fyra sekunder det var inte mitt fel. Jag vände mig om i fyra sekunder"  "Och Kelsey jag är inte den ända som har gjort fel, du åkte hit, med min dotter, du tog henne iväg från mig" Jag skakade på huvudet. "Jag ville komma bort från dig, jag ville inte bli sårad, och när jag var där hemma så var jag hur svag som helst, det ända jag gjordet var att gråta över dig, jag grät hela tiden, och Sammy hade fått nog så då bestämde vi det här, men vill du veta en sak, ingenting förändrades för jag gråter mig till söms varenda jävla natt Justin. Allt var så himla bra innan jag träffade dig" Jag viskade ut det sista. "Verkligen? Du hade ingenting innan du träffade mig, den ända vännen du hade var Julia, och hon var väl inte den bästa för vart är hon nu, vart har hon varit det senaste året, du satt hemma och gjorde läxor det var den ända du gjorde, utan mig hade du inte haft din första kyss, du hade inte förlorat din oskuld och du hade inte haft Sophie"
 
Jag började gråta hysteriskt, "Gråt inte Kelsey snälla" Jag kunde inte hjälpa det, tårarna strömmade ner från mina kinder. Han kom mot mig och höll om mig men jag försökte putta bort honom men det hjälpte inte. "Sluta" Snyftade jag men han höll mig kvar. Till slut orkade jag inte stå upp längre utan vi hamnade på golvet och han drog in mig i hans famn medans jag kämpade emot men till slut så orkade jag inte längre, jag orkade inte. Jag slappnade av och grät mot hans axel. Jag vet inte hur länge vi satt såhär men jag kunde lugna mig till slut. "Förlåt, förlåt om jag överreagerade om att du rökte på, förlåt om jag inte trodde på dig och förlåt för jag la all skuld på dig om Sophie saken" Justin slappnade av. "Du överreagerade inte, okej kanske liiiiite" Jag log smått. "Jag hatar när du gråter babe" Jag rös till när han kallade mig det och jag kollade upp mot hans ögon och såg att han hade tårar i ögonen med. "Förlåt för allt" Sa han och jag nickade. "Jag hatar det här" Viskade jag. "Jag vill inte bråka" Han kysste min kind. "Inte jag heller älskling" Jag log stort när han kallade mig älskling igen. "Jag har saknat dig" Snyftade jag och la mina armar om honom. "Tro mig Kelsey, jag har saknat dig så mycket också" Jag vände om mitt huvud så vi mötte varandra. Han närmade sig mig och vi möttes i en kyss. Ugh vad jag saknat hans läppar. Han slickade mig på mina läppar och glädjeligen öppnade jag min mun för honom så våra tungor möttes. "Åh, jag har saknat dig så mycket" Sa Justin andfått mot mina läppar. "Jag älskar dig också" Viskade jag mot hans läppar, jag syftade på kortet han hade gett mig tidigare i dag. "Och du är det bästa som har hänt mig, och Sophie, förlåt, det var inte alls bra innan jag träffade dig" Han log mot mina läppar. "Kom så gör vi din födelsedag lite bättre i ditt sovrum, smsa Sammy att hon får sova där med Sophie också" Viskade han mot mina läppar.
 


   Postat av: Anna

Super bra! :)


      Datum: 2013-07-23 Tid: 14:08:30

   Postat av: mina

Det var ett super bra kapitel! Jag gillar verkligen novellen ;D


      Datum: 2013-07-23 Tid: 14:50:46

   Postat av: Anonym

åh äntligen är dom sams igen!


      Datum: 2013-07-23 Tid: 15:08:23

   Postat av: celebnovell

Aww dom är sams igen! :')
Älskade kapitlet!


      Datum: 2013-07-23 Tid: 19:34:27 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Biebzstoory

Sjukt bra, nu är det bara Sophie som måste komma in och sedan är de en familj igen ❤


      Datum: 2013-07-23 Tid: 22:13:16 URL: http://biebzstoory.blogg.se

   Postat av: kelly

Bra att se är sams igen


      Datum: 2013-07-24 Tid: 12:58:14

   Postat av: Mina

Du skriver så himla bra och jag bara älskar Kelsey och Justin tillsammans! Haha! Jag har skaffat en novell blogg och undrar om du du kanske kan kolla in den? Det skulle betyda riktigt mycket eftersom jag har läst denna novell blogg från hela början och älskar hur bra du skriver! Om du skulle vilja göra ett länkbyte skulle det vara drömmen! LOL! I alla fall älskar novellen och jag hoppas att du aldrig kommer sluta skriva!


      Datum: 2013-07-24 Tid: 21:48:08 URL: http://bieberstoories.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback