HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 63 - He did what?

 
 
Last Chapter:
 Mina bikini linjer syndes ganska tydligt vilket var ett tecken på att jag faktiskt blivit lite brunare. Jag log åt tanken att Justin skulle märka att jag blivit brunare, ugh vad jag saknade honom. Jag ville vara hos honom eller så skulle han vara här. Efter ett tag insåg jag att jag stått alldeles för länge i duschen så jag klev ur. Jag torkade mig och virade sedan in handduken i håret och klädde på mig min bikini med shorts och ett linne under. Flaskan med bodylotion stod vid handfatet så jag passade även på att smörja in mig. När jag öppnade badrumsdörren kände jag hur kallt det var att gå ut. Charity, Sammy, Francia och Ashley satt på min säng och kollade på mig. ”Vad?” Frågade jag oroligt. ”Sätt dig ner” ”Vad har hänt, inget har hänt Sophie va? Har något hänt Justin?” ”Lugna ner dig Kelsey” ”Ja det är om Justin, det är över hela nyheterna, Justin har…”
 
 
"Han har vad?" "Jag pratade med Carlos nyss.." Började Sammy. "Igår så hade Justin en fest hemma hos sig, det var många där, bland annat lil twist. Justin rökte på" Jag kollade chockat mot Sammy. "Va?" "Han skulle ju vara barnvakt åt Sophie, han skulle" Jag skakade på huvudet. "Nej, nej Han skulle inte göra något sånt här, nej" Det kunde bara inte vara sant, inte nu. Charity visade mig bilder och jag kände hur några tårar rann ner från mina kinder, nej inte Justin. "Vänta, stopp" Hon stannade på en bild där Justin hade en tjej framför sig och händerna på hennes höfter. Jag skakade på huvudet. "Fy fan, fyfan, och han skyllde på mig för att jag umgicks med killar och spelade volley boll?" Jag började darra och gråta. Hade han varit otrogen mot mig? "Ring honom Kelsey" Sa Ashley. Jag nickade och slog med skakande fingrar in hans nummer. Han svarade men sa inget, jag snyftade i telefonen. "Hur kunde du?" Grät jag. "Förlåt" Jag skakade på huvudet. "Kelsey snälla" "Nej Justin" "När jag har feset hemma hos mig får ingen ta bilder men nu är det någon som har gjort det och när jag får reda på vem det var ska jag stämma den" "Det spelar väl ingen roll om det finns bilder eller inte, du gjorde det Justin, du skulle vara barnvakt åt Sophie, du kunde ha egen tid med henne, var i helvete var hon?" "Hos mamma, och tror du det är kul och bara sitta hemma eller?" "Vad tror du jag har fått göra med henne Justin?" "Jag älskar dig" Sa han och jag skakade på huvudet. "Inte nu Justin, sluta" "Jag är ledsen" "Var du otrogen?" Jag grät och det tystnades i telefonen. "Nej" "Varför var dina händer då på den där tjejens höfter?"
 
 
"Jag var full, jag dansade bara" "Ja med hennes rumpa upptryckt mellan dina ben" "Kelsey" Suckade han. "Nej Justin, du blev arg på mig när jag spelar volleyboll med några killar, jag hade inte ens någon som helst närkontakt, du där emot dansar intimt med andra tjejer och röker på, jag tänker åka hem, inte till dig utan till mig, jag tänker hämta Sophie och jag vill inte att du ska göra det, jag ska hämta henne från Pattie och där ska inte du vara för jag vill inte se dig" "Kelsey ja-" "Hej då Justin" Jag la på luren och placerade mitt huvud i mina händer och skakade på huvudet. Sammy kom fram till mig och hölll om mig. "Hur kan han vara så himla dum?" Grät jag. "Shh" Jag tog ett djupt andetag. "Jag måste ringa Pattie" Sammy nickade och jag slog in hennes nummer. "Hej gumman" Svarade hon nästan dirrekt. "Hej Pattie" "Åh gråt inte" "Jag ska ta nästa flyg pattie, jag hämtar upp Sophie, men jag vill inte att Justin ska vara där" "Nej då, jag är också riktigt besviken på honom, jag lovar dig" "Tack" "Då ses vi senare" "Hejdå" "Hejdå Kelsey" "Kan någon kolla flyg åt mig?" Charity nickade och startade igång sin dator. "Förlåt, att jag åker" Sa jag till Sammy. "Men skämtar du? Klart att du ska åka" Jag nickade. "Tack". "Har han rökt på förut?" Undrade jag eftersom de känt honom längre. "Inte det här året vad vi vet, han gjorde det när han var i sin svacka ganska mycket, men det var inte många gånger förra året, ni var inte tillsamans i alla fall och jag tror inte ens han visste att du var gravid när han gjordet heller, så det var ganska längesen" Jag nickade. "Okej"
 
*
 
Jag satt i en taxi påväg till Patties hus och jag kunde inte låta bli att mina tårar skulle rinna. Justin hade inte ens ringt mig, inte ens försökt. Jag blev bara så himla ledsen, betydde det inte något för honom? Jag hade ingen aning om vad jag skulle tänka, det ända jag tänkte på var Sophie, hur kunde han ens ha en fest när han skulle vara barnvakt åt henne, han kunde väl i alla fall bjudit hem Alfredo och några mer bara på en kill kväll men nej han var tvungen och ha värsta festen. Taxin stannade och jag betalade och klev ut ur taxin. Jag gick upp på hennes trappa och ringde på. Det dröjde inte alls länge förns hon öppnade. Det första jag gjorde var att krama om henne och då kunde jag inte hindra tårarna. "Shh" Tröstade hon mig. Vi gick in och satte oss i köket för Sophie låg och sov. "Hur är det?" Undrade hon och jag skakade bara på huvudet. "Han, försöker bara bortförklara sig, jag orkar inte" "Jag har skrikit och skällt på honom i över en halvtimme" Jag flinade åt Pattie. "Jag förstår bara inte, sa han till dig att han skulle ha fest igår när du skulle vara barnvakt?" "Ja eller han sa att "Några" skulle komma över" Jag suckade och skakade på huvudet. "Jag förstår bara inte, han har nyss blivit sams med chaz och Ryan, dom kommer ju inte ta det här bra, och han vill träffa Sophie mer så att vi ska typ bo hos honom så gör han det här, han hade världens chans att umgås med bara henne nu, jag förstår mig inte på honom" "Inte jag heller gumman" "Men jag vill nog bara åka hem nu" Hon nickade. "Ska jag köra dig?" Jag nickade. "Ja tack" Jag gick inför att hämta Sophie som vaknat. "Hej älskling" Jag tog upp henne och pussade henne i pannan.
 
"Tack Pattie" Hon nickade och satte sig i sin bil och körde iväg från min uppfart. "Så vad var det jag sa?" Lucas stog med armarna i kors och kollade på mig när jag kom in. "Snälla inte nu" Alison kom in i hallen och hon visste hur jag ville ha det så hon omfamnade mig i en kram. "Åh gumman" Hon strök mig över ryggen. "Alison tog Sophie ur Lucas famn och lämnade mig med mina bröder. Jag ville verkligen inte höra vad dom hade och säga just nu. "Vi visste att detta skulle hända" Suckade Lucas. "Har du lärt dig en läxa nu, att du kanska ska lyssna på oss?" Undrade Brian. "Snälla sluta, jag vill inte höra"
En ny dag och Sammy och de andra hade försökt få tag på mig. Jag hade skickat ett sms och sagt att jag mådde okej men ville inte prata. Jag hade också tre missade samtal från Justin som jag verkligen inte tänkte svara på. Alison hade kommit och sagt att det var lunch så jag gick in i köket och placerade Sophie i sin stol. Brian matade henne så jag kunde äta mitt. Att kolla på sorgliga filmer och äta glass bestod min dag av. Jag orkade ingenting, Sophie låg i mitt knä och jag kelade med henne tills jag hörde att det ringde på dörren. Jag reste mig ur sängen och när jag hör vems röst det är så skulle jag inte gått upp. Sophie satt på min höft. "Hon vill inte se dig" "Så varför kan hon inte komma hit och säga det själv?" "Det är väl ganska klart att hon inte vill se dig, vem vill se en patetisk idiot som är otrogen och röker på?" Jag kollade fram och det kokade om Justin. "Kelsey" Mumlade han och jag stelnade till. "Nej Justin" Jag vände mig om och gick in på mitt rum igen.
 
Åh vad händer nu dåååå :/
 


   Postat av: Anonym

sjukt bra, stakars hoppas de löser det snart, men det va taskigt gjort av justin att säga till henne om volleyboll, och sedan gör han sådär :/


      Datum: 2013-07-04 Tid: 17:45:49 URL: http://biebzstoory.blogg.se

   Postat av: Celebnovell

Åh herregud! Längtar sjukt mycket till nästa kapitel - orkar inte vänta! :O♥


      Datum: 2013-07-04 Tid: 19:40:51 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Esmeralda

Snälla skynda med nästa kapitel!!! Jag kan knappt vänta.


      Datum: 2013-07-04 Tid: 19:46:14

   Postat av: klara

oh herregud vad bra! vill ha mer! asså i kväll om du kan!


      Datum: 2013-07-04 Tid: 21:31:01

   Postat av: Linnea

Mer nu !!!!!!


      Datum: 2013-07-04 Tid: 23:26:37

   Postat av: Anonym

Dramaaaaa


      Datum: 2013-07-05 Tid: 00:17:24

   Postat av: Anonym

Gud kvinna skräm mig inte så jag trodde att justin blev på körd


      Datum: 2013-07-05 Tid: 14:53:22

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2013-07-07 Tid: 14:45:10

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback