HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 37 - Birthday in a week

Last Chapter:
Hon placerade sitt huvud på min axel så våra kinder nuddade varandra. "Justin jag måste nog hem" Sa hon och sucka. Jag kunde väl ana det. "Jo, jag kan förstå det" Sa jag och skratta lätt. Jag släppte ner henne så vi gick ner för trappan tillsamans. "Men vi ses imorgon?" Frågade hon. "Ja, vi har ju skola" Sa jag. "Juste" Sa hon och skratta. Hon klädde på sig sina ytterkläder. "Hejdå" Sa hon och kysste mig snabbt. "Hejdå" Sa jag.
 
4 dagar senare:
Idag var det fredag vilket betydde helg och oj vad jag längtat efter denna dagen den här veckan. Katie hade varit en tortyr den här veckan verkligen, två prov och en inlämning hade jag gjort och jag var helt slutkörd. Jag hade spenderat hela kvällen med Hanna och Jassie i går eftersom idag hade vi ingen läxa eller något prov. Men idag skulle jag faktiskt träffa Justin och han hade jag bara varit med när vi haft skola. Kaite plockade äntligen ihop sina saker. "Trevlig helg ungdomar" Sa hon. Jag nickade och log stort. "Hej då" Sa vi och hon gick snart ut ur dörren. "Äntligen" Sa jag glatt. Justin skrattade åt mig. "Jag hoppas du är medveten om att idag spenderar du natten hemma hos mig" Sa han. Jag skratta. "Det gör mig ingenting Justin Bieber" Sa jag och slängt mig runt hans hals. Han bärde upp mig och kysste mig på läpparna.
 
"Vad ska vi göra en sådan fredagkväll som denna?" Frågade han. "Det finns inte så mycket som vi kan göra, du är Justin Bieber, om du kommer ihåg" Sa jag. Han suckade. "Jag vet" Svarade han. "Men vi kan fortfarande göra saker, även fast jag är Justin Bieber Ariana" Sa han. "Nej, inte normala saker, vi kan inte gå ut tillsamans, det sa till och med du till mig, scooter sa det till dig så vi kan inte göra det." Sa jag och jag hoppade ner från Justins famn. "Snart kan vi det." Sa han. "Hur långt bort är snart då?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna. "Det börjar bli jobbigt att bara vara hemma hos dig hela tiden" Sa jag. Han suckade.
 
image
 
"Jag vet, men det finns inget att göra åt det. Om vi vill vara tillsamans är det ända sättet" Sa han. "Jag önskar det fanns ett annat" Stönade jag. "Jag vet" Sa han. "Jag med" Sa han igen. "Men snart, ska du se. Snart kan vi gå ute tillsamans." Sa han. Jag log smått. Jag och Justin placerade oss i hans soffa. "Ska du ni gå ut med att du och Selena har gjort slut?" Frågade jag. "Ja det ska vi väl, även fast det redan är uppenbart och det skrivs över allt att vi är det. Selena har ju nästan gjort det med" Sa Justin. Jag nickade. Selena hade blivit till frågad på en intervjuv om de hade gjort slut och Sel hade svarat: "Jag tänker inte kommentera den frågan" Så det hade tydligen varit ganska uppenbart för det har inte funnits några bilder på de på lite mer en två månader nästan.
 
"Justin" Sa jag. "Ja" Sa han och log. "Om en vecka" Sa jag och han flinade. "Så fyller du nämligen år, vad önskar du dig?" Frågade jag. "Dig" Sa han. Jag himlade med ögonen. "Något mer?" Frågade jag. "Nej." Sa han. "Jag ska komma på något" Sa jag och han skratta. "Jag är seriös, Ari du behöver inte köpa något till mig" "Men-" "Nej inga men, du behöver inte köpa något" Sa han. Jag nickade. Som om jag inte tänkte köpa något, jag skulle göra hans födelsedag till hans bästa, han blir ju arton år liksom. Jag skulle lätt fixa en födelsedag han sent skulle glömma.
 
"Ari" Sa Justin med ett flin. "Ja?" Frågade jag. "Vet du vem som smsade mig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Eric, Hastings, han undrar om Hanna och han kan komma senare ikväll" Sa Justin och jag blev ´chockad. "Hon har inte sagt till mig att de ska umgås" Sa jag chockat. Justin skratta. "Men ja de får de" Sa jag glatt. Då skulle vi ha något att göra. Min mobil plingade till, trodde det skulle vara Hanna, men det var Mandy. Hej gumman. Jag fick ett brev på posten, du har ett paket du måste hämta ut, det var för stort för brevlådan och för att levereras. Puss.


   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-10-26 Tid: 18:59:41

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-10-26 Tid: 22:05:26

   Postat av: Lollo ♥

Hej! Vill du läsa en novell men slippa alla kändisar! Då har jag en novell som pasar för dig, samma mängd drama, romantik och spänning men ingen kändis! Besök bloggen här --> http://iloveeverything.blogg.se/noveller. Hoppas att ni gillar den :)

P.S. Länkbyte?


      Datum: 2012-10-26 Tid: 22:29:06 URL: http://iloveeverything.blogg.se/noveller

   Postat av: Emelie

:O Vad är det i paketet...? :) meeeer


      Datum: 2012-10-26 Tid: 22:39:00

   Postat av: Amanda

Jättebra!!!!


      Datum: 2012-10-27 Tid: 08:10:17

   Postat av: Anonym

Jättebra!


      Datum: 2012-10-27 Tid: 12:45:42

   Postat av: Anonym

jag hittar inte del 23 och 24? kan du länka dem? snäääälla


      Datum: 2012-10-27 Tid: 21:17:13

   Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2012-10-27 Tid: 21:46:01

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback