HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 38 - Letter and a bear

 
Last Chapter:
"Ari" Sa Justin med ett flin. "Ja?" Frågade jag. "Vet du vem som smsade mig?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Eric, Hastings, han undrar om Hanna och han kan komma senare ikväll" Sa Justin och jag blev ´chockad. "Hon har inte sagt till mig att de ska umgås" Sa jag chockat. Justin skratta. "Men ja de får de" Sa jag glatt. Då skulle vi ha något att göra. Min mobil plingade till, trodde det skulle vara Hanna, men det var Mandy. Hej gumman. Jag fick ett brev på posten, du har ett paket du måste hämta ut, det var för stort för brevlådan och för att levereras. Puss
 
Jag kollade chockat på smset. Vart skulle jag fått ett paket i från?. "Vad var det?" Frågade Justin. "Ehm" Sa jag bara och visade honom smset. "Oh" Sa han. "Vet du något om det?" Frågade jag. Han log och skakade på huvudet. Inte säker på om han visste något eller inte. "Men, jag kommer sen då, så kan jag hämta kläder hemma också" Sa jag. "Gör så, lämna mig inte själv för länge" Sa han. Jag skratta och skakade på huvudet och kysste honom lätt. Jag begav mig mot hallen och drog på mig mina sneakers. Jag bestämde mig för att promenera då det inte var speciellt långt att gå. Jag gick till affären där jag skulle hämta ut paketet. Jag gick till informationen och ringde på klockan. Det kom någon kvinna ut på kanske 55 år. "Hej. Vad kan jag hjälpa dig med?" Frågade hon. "Jag ska hämta ut ett paket. Ariana Teefey" Sa jag. "Åh. Det är du" Sa hon. Jag nickade. Undrade vad hon menade med det. "Vänta lite så kommer jag strax." Jag nickade.
 
Jag undrade vad det kunde vara. Men jag kunde verkligen inte komma på något vettigt. "Så" Sa hon och jag såg hur hon bärde på kanske den största nallen jag någonsin sätt. "Oj" Sa jag och skratta. Hon skrattade med. "Ett brev också" Sa hon och räckte det till mig först. Jag log smått och tog det. Jag fick skriva på ett papper och visa legtimation. Jag tog med mig nallen och den var nästan större en mig och jag skojar inte när jag säger det. Det var problem med att få ut den ur affären men det gick till slut. Jag kunde även känna blickarna folk gav mig men kunde inte riktigt bry mig mindre då jag ville komma hem och öppna det där brevet och läsa vem det var i från. Det måste väl sett ganska sjukt ut att jag gick med den hem, men vad skulle jag göra?.
 
 
Till slut kom jag hem och jag öppnade dörren och la nallen utmattad på golvet. "Hemma" Ropade jag. Mandy kom ut till hallen och kollade storögt. Jag skrattade. "Det må vara den största nallen jag sett" Sa hon. "Samma här" Sa jag. Jag tog den till slut upp den på mitt rum och jag satte mig på sängen och öppnade brevet.
 
Hej Ari!
Jag vet hur mycket du älskar nallebjörnar så därför tänkte jag ge dig den största jag kunde hitta. Hoppas du gillade den!. Jag tyckte bara du skulle veta hur mycket jag tycker om dig och jag vill gå ut med dig och visa upp dig för hela världen att det är dig jag tycker om, men det funkar inte nu men jag lovar att jag kommer att göra det. Jag vet att det kanske inte är det roligaste att gömma sig osv, men vänta ett tag så kommer vi göra det och jag hoppas du tycker det är värt det. Jag vet inte vart du är när du läser detta men jag antar att du inte är med mig, eller så kanske du är det, jag vet inte, men jag tycker i alla fall om du inte är det att du ska komma till mig för jag saknar dig varje sekund du inte är med mig så kom till mig är du snäll. Föresten jag tycker verkligen om dig.
Puss / Justin
 
Jag log stort, kändes nästan som att jag skulle börja gråta men det gjorde jag inte. Det var så gulligt skrivet och så gulligt gjort så hela jag nästan smällte. Jag är så svag för sådana saker och jag tycker inte ens om att ta emot presenter igentligen. Jag läste om brevet om och om igen och jag log lika mycket varje gång. Jag tog upp min telefon och tog ett kort på mig och nallen. Med kortet la jag ut det på instagram och skrev. Aw. Kolla vad jag fått. Tack så mycket! ♥
 
 
Jag skyndade mig att packa kläder. Jag sprang sedan ner för trappan och ropade att jag sov hos Justin sen gick jag fort ut. Jag tog min segway och åkte mot Justin. Jag sprang sedan upp för hans trappa och jag ringde på för det var låst. När han öppnade hade han ett stort flin på hans läppar. Jag log stort och kastade mig i hans armar vilket han inte var beredd på så båda damp ner i golvet. Han skrattade vilket jag med gjorde, men jag struntade i det och jag pressade mina läppar mot hans. Han besvarade kyssen mjukt. "Gillade du den?" Frågade han. Jag nickade och satte mig upp så jag satt på hans midja vilket han inte hade något emot. "Tack Justin verkligen. Det var jätte fint skrivet också" Sa jag och jag kunde känna hur jag rodnade. Han log åt mig. "Eric och Hanna kommer när som helst, så vi kanske ska ställa oss upp i alla fall" Sa han. Jag skratta och ställde mig upp.
 
 
Awwww!!! ;). Komentera babes! :). Har inget att göra idag faktiskt, så kanske ett till kapitel idag? Vad säger ni? :)
 


   Postat av: Emelie

Nawww så gulligt!! :))
Jaaaaa mer idag tack :P


      Datum: 2012-10-28 Tid: 15:52:10

   Postat av: Emelie

Nawww så gulligt!! :))
Jaaaaa mer idag tack :P


      Datum: 2012-10-28 Tid: 15:52:11

   Postat av: Mia

Sjukt bra!


      Datum: 2012-10-28 Tid: 15:56:52

   Postat av: Mathilda

SÅ BRA


      Datum: 2012-10-28 Tid: 16:31:29 URL: http://mathildabiebs.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-10-28 Tid: 16:44:31

   Postat av: Anonym

AAAAS BRA MEEER IDAG! :D


      Datum: 2012-10-28 Tid: 17:32:33

   Postat av: Anonym

JAAAAA ETT NYTT KAPITEL IDAAAAG!! <3


      Datum: 2012-10-28 Tid: 18:05:18

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-10-28 Tid: 19:12:59

   Postat av: Anonym

mer


      Datum: 2012-10-28 Tid: 20:00:45

   Postat av: Anonym

Jättebra!


      Datum: 2012-10-28 Tid: 20:14:40

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback