HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 46 - Come on.

Last Chapter:
"Aw. det vart jätte gulligt." Sa jag. "Lägg ut det" Sa han. "Va?" Frågade jag dumt. Jag förstod ju vad han sa. "Gör det." Sade han. Jag nickade. Gick in på instagram och laddade upp och skrev. Good Morning! :) till bilden. Justin log och kysste mig mjukt. "Jag ska prata med Scooter, jag ska ta med dig på middag till helgen, jag lovar" Sa han. Jag log smått och kysste honom.
 
Skoldagarna gick hyffsat segt men äntligen hade det blivit fredag igen. Mina dagar var verkligen lika dana. Det var hem till Justin tidigt på morgonen, skola. Stanna någon timme och mysa lite sen hem igen och plugga och sen sova igen. Det var liksom det jag gjorde så när helgen kom var det alltid lika roligt. Bilden jag hade lagt upp skapade ett sådant hysteri så jag till slut fick ta bort den. Justin hade ringt Scooter igår och bett att få ta ut mig på middag jag hade varit där när han ringt. Han hade sagt att han skulle tänka över det tills idag och nu visste jag ingenting. Jag skulle prata med Justin om en halvtimme då skolan slutade och Katie skulle ta sina grejer och åka. "Så, det var väl allt för denna veckan" Sa Katie och slog i hop boken. Jag log stort. "Men jag har en sak jag måste tala med er om. Jag och Scooter har snackat och jag har även snackat med dina föräldrar Ariana. Det är så här att vi inte kommer bli klara med skolan denna terminen, ni kommer ha ett sommarlov för Justin måste jobba på sitt album till Belive, och hans turne börjar ju efter sommaren, och då är det så här att Ari du måste följa med på den och gå i skolan med honom där, men det gör väl inget eftersom ni ändå är ett par" Sa hon. Jag log smått. "Det blir jätte bra" Svarade jag och log.
 
Justin nickade instämmande. "Vad bra, men detta ska vi prata mer om, ha en trevlig helg" "Du med" Svarade jag. Hon tog sina grejer, gick till hallen och stängde dörren efter sig. Jag log för mig själv och satte mig i Justins knä med ansiktena mot varandra. "Ring Scooter nu" Sa jag glatt. "Du vill verkligen detta" Sa han. Jag nickade glatt. Jag vill bara ut med Justin, det ända vi har gjort är att vara inne. "Ge mig en kyss så ringer jag" Sa han. Jag skratta till och kysste honom mjukt. "Men du måste lyfta på dig så jag kommer loss" Sa han. Jag gjorde som han sa och ställde mig upp. Han gick iväg med sin telefon och upp på övervåningen. Jag satte mig i soffan och väntade.
 
Jag kunde höra i bland hur han höjde rösten och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta det. Han trippade sen ner för trappan. "Gissa vilka som ska på middag ikväll?" Frågade han. Jag sken upp i ett leende. "Men baby, vi kan inte vara "kärleksfulla" tydligen, bara som vännskap" Sade han. Jag nickade. "Okej" Sa jag och log snett. "Men det är ett steg på vägen eller hur?" Sa han. Jag nickade och log. "Då ses vi ikväll" Sade han. Jag nickade och kysste honom. "Föresten, vill du sova hemma hos mig ikväll, Selena är ju inte hemma, Brian och Mandy är i New york så jag är ensam" sade jag. "Ledsen babe, jag måste åka imorgon bitti, jag har en intervjuv" Sade han. "Jaha okej" Svarade jag ledsamt. "Men jag kommer hem igen på kvällen" Sade han. Jag nickade. "Men fråga Jassie eller Hanna, eller någon annan som kan vara hos dig så jag inte får så dåligt samvete" Sade han. Jag flinade. "Jadå" Sade jag och kysste honom mjukt innan jag gick till ytterdörren för att klä på mig ytterkläderna.
 
"Men vi ses ikväll" Sa han. Jag nickade och kysste han lätt innan jag gick ut. Jobbigt nog gömde de sig papz i buskarna utanför Justins hus. Lycko mig hade jag bilen med mig idag så jag hoppade snabbt in i den och körde i väg. Jag gick in i mitt hus och sprang dirrekt upp till mitt rum. Jag satte mig på sängen och skickade ett varsit sms till Jassie och Hanna innan jag hoppade in i duschen. Jag duschade snabbt och gick in till mitt rum. Jag hade fått svar från både Jassie och Hanna. Jag log och öppnade de båda. Självklart guuurl, smsa när du kommer hem från resturangen! Hade Hanna Skrivit. Självklart, smsa tid bara! Jag log och svarade. Jag fönade mitt hår och bestämde sedan mig för vilka kläder jag skulle ha på mig, valde inget märkvärdigt.
 
Sminkade mig lätt och fixade håret. Det ringde på dörren och jag log för mig själv. Jag sprang ner för trapporna och öppnade den. Där stod Justin och han  var riktigt snygg, som alltid. "Heej" Sade jag och drog in han så jag kunde få kyssa honom. "Hej Babe" Sa han. Jag log fånigt. Älskade när han sa det. Jag tog på mig mina skor och vi gick ut till bilen. Han satte sig vid ratten och jag vid den andra sidan. "Redo?" frågade han med ett flin på läpparna. "Jaa" Sa jag glatt. "Bra" sade han. Jag log och han körde iväg. "Jag har planerat en överaskning för dig lite längre fram" Sa han. "Va, vad?" Frågade jag. "De du" Sa han och flinade.
 
image
 
Jag himlade med ögonen. "Så" sa han. Vi gick ut ur bilen och det var inga papz utanför resturangen då de inte visste att vi skulle dit. "Bieber" Sa Justin till personen som stod vid ingången. Han nickade och visade oss till ett avskilt bord.  Vi fick en meny vi skulle få beställa i från. Justin blev klar fort och la ner menyn. Jag själv kunde inte bestämma mig men bestämde mig till slut för räkor. Servitrisen kom och tog våra beställningar. "Jag skulle vilja böja mig över bordet och kysste dig" Sa han och jag rodnade. "Men gör inte det, du får vänta lite" Sa jag. Han flinade. "Jag vet" sa han.
 
*
 
Kvällen hade varit jätte trevlig och Justins livvakt hade kommit in i resturangen och sagt att bilen var här. Vi tog våra saker och såg att det var helt kaos utanför. "Ta min hand" Sa Justin. Jag nickade och svalde. "Kom" Sa han och vi gick snabbt ut och hoppade fort in i bilen. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel medans chauffören körde iväg med bilen. "Tack för ikväll" Viskade jag. "Tack själv babe" Sade han och jag log smått. Bilen stannade utanför mitt hus och jag vände mig om för att kunna kyssa Justin. "Ses imorgon okej?" sa han. Jag nickade. "Ses imorgon" Sade jag. Han log.
 
 


   Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER


      Datum: 2012-11-12 Tid: 19:41:17

   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-11-12 Tid: 21:58:16

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-11-12 Tid: 22:02:35

   Postat av: Amanda

Ååh asgryyymt!!


      Datum: 2012-11-13 Tid: 07:31:43

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback