HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 41 - Blushing

Last Chapter:
"Vet du vad det värsta är Ari?. Jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger jag gråtit mig till söms på grund av dig, och jag gråter aldrig, jag kan inte ens räkna på mina fingrar hur jävla många tjejer jag legat med efter dig för att glömma dig" Där brast det för honom. Han började gråta. Jag tog mig samman och omfamnade honom i en kram. Han kramade mig faktiskt tillbaka. "Snälla Kyle gråt inte" Sa jag. Jag kände hur några tårar lämnade mina ögon på mig med. "Kyle, Justin fyller år nästa vecka, jag ska fixa en fest åt honom, du kan väl i alla fall tänka på att komma"
 
Jag kände hur han nickade mot min axel. Jag drog mig ur hans kram. Det rann tårar ner från hans kinder. Jag kände mig så skyldig. Jag kysste honom lätt på kinden innan jag gick till hallen tog min jacka och gick ut igen. Jag drog in ett djupt andetag och började gå hem till Justin i hopp om att han kommit hem. Jag hade med mig en extra nyckel i fall att. Jag promenerade hem till Justin och var snart vid dörren. Jag prövade att öppna men det var låst. Jag öppnade med nyckeln. "Justin" Sa jag när jag kommit in. Inget svar. Han var väl inte hemma. Jag satte mig i soffan och slog på hans överdrivna stora tv och väntade på att han skulle komma hem.
 
*
 
2 timmar hade gått och Justin hade inte kommit hem. Jag ville inte ringa heller, det kändes, jag vet inte. Det kändes inte bra i alla fall. Dörren ryktes upp och jag ställde mig upp och gick till hallen. "Hej" Sa han och log stort och omfamnade mig i en kram. "Hej" Sa jag och han kysste mig lätt. "Jag har med mig mat" Sa han. "ååh" Sa jag eftersom min mage skrek efter mat. "Hur gick det med Kyle?" Frågade han. "Vi kan prata när vi satt oss ner" Sa jag och skratta. "Gick det bra i studion?" Frågade jag. "Japp, ledsen för det tog lite tid" Sa han. "Äsch det är lugnt" Sa jag. "Det är ditt jobb" Sa jag igen. Han flinade. Vi satte oss vid bordet och Justin hade köpt Mc,donalds.
 
Jag tog min Cheeze, mina pommes och min coola, han visste vad han skulle köpa. Jag log smått. "Så hur gick det?" Frågade han. "Sådär, jag kunde prata med honom, han var arg självklart, men han grät" Sa jag och tänkte tillbaka hur hemskt det var. "Gjorde han?" Frågade Justin chockat. "Ja, han berätta att han gråtit sig till söms flera nätter, att han haft sex med massor brudar för att glömma mig." Sa jag och Justin drog efter andan. "Jag visste inte" Sa han. "Inte jag heller, han öppnade sig verkligen, han grät verkligen, jag kramade honom och då rann tårarna på mig med" Sa jag och Justin log snett. "Jag hoppas verkligen han kommer förlåta mig någon dag" Sa han. Jag nickade. "Det kommer ska du se" Sade jag.
 
Vi åt upp maten och som vanligt så låg vi snart i sängen. Båda var trötta, förvånadsvärt. "Jag snackade med Scooter idag" Sa Justin. Han låg på mage och kollade på mig och smekte med sin hand på min mage. "Och?" Frågade jag. "Jag får inte gå ut med dig än tydligen" Sa han. Jag log snett. "När då?" Frågade jag. "Jag vet inte" Suckade han. "Det börjar bli irriterande" Sa han. Det såg jag på honom att han tyckte. "Jag vet, jag ser det på dig" Sa jag och skratta löst. Han böjde sig över och kysste mig. "Vill du sova här i natt med?" Frågade han flirtigt. Jag skakade på huvudet och han kollade chockat på mig. "Jag måste hem, jag spenderar knappt någon tid med dom där hemma, och jag har lovat Selena en tjejkväll i kväll eftersom hon åker snart" Sa jag. Han nickade. "Okej då" Sa han och jag himlade med ögonen och kysste honom. "Måste du åka snart eller får jag ha det lite mysigt först?" Frågade han och han smekte upp sin hand mot mitt bröst.
 
 
"Jag ska åka snart, och vi ska inte ha lite mysigt Justin" Sa jag och satte mig upp i sängen. Justin flina. "Du får passa dig, snart måste vi ha lite mysigt, för snart kan jag inte hålla mina fingrar borta" Sa han. Jag himlade med ögonen. "Du är en sån kille" Sa jag. Han skratta. "Verkligen?" Frågade han ironiskt. Jag smekte min hand lätt på hans kind. Han log stort. Jag kysste honom mjukt på läpparna. "Du är fin" Sa jag. Jag kunde se hur han rodnade, Jag hade aldrig fått en kille att rodna förut. "Du rodnar" Sa jag och skratta. "Gör jag inte alls" Sa han och satte sig i gränsle över mig. "Jo Bieber jag såg det" sa jag. "Okej, till skillnad från dig så erkänner jag det" Sa han. Jag skratta. "Men nu måste jag gå så kyss mig så jag klarar mig till imorgon" Sa jag. "Tveksamt att jag klarar mig tills imorgon, håll fönstret öppet" Sa han. "Aldrig" Sa jag. Han skratta och kysste mig mjukt.
 
Komentera, nästa kapitel kommer vara på Justins födelsedag!


   Postat av: Anonym

Jättebra!


      Datum: 2012-11-02 Tid: 13:08:37

   Postat av: Anonym

Jättebra :)


      Datum: 2012-11-02 Tid: 13:33:48

   Postat av: Mathilda

FYFAN VA BRA I LOVE IT


      Datum: 2012-11-02 Tid: 14:01:44 URL: http://mathildabiebs.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-11-02 Tid: 14:17:02

   Postat av: Mia

SJUKT BRA!"


      Datum: 2012-11-02 Tid: 14:32:07

   Postat av: Mathilda

har lagt till dig nu! ;)


      Datum: 2012-11-02 Tid: 14:35:49 URL: http://storiesboutjb.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-11-02 Tid: 15:26:07

   Postat av: Anonym

meeeer


      Datum: 2012-11-02 Tid: 18:09:01

   Postat av: Amanda

Sjukt bra!!!


      Datum: 2012-11-04 Tid: 00:41:33

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback