HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 53 - If only Justin, If only.

Last Chapter:
Jag pluggade in mina hörlurar och lutade mig bak för att bara lyssna på den ljuva musiken som spelades i mina öron. Jag slumrade antagligen till eftersom jag väcktes av kvinnan i högtalaren att det var dags att landa. Jag och Emma höll våra händer hårt då vi båda inte tycker särkilt mycket om att landa. Vi hörde hur planets slogs i marken och vi båda log stort. Snart började folket röra sig ut och Chaz och Ryan mötte oss i gången så vi inte skulle tappa bort varandra sen. Vi klev ut ur planet. "La, Vi är häääär" Ropade Chaz och vi skrattade. Ja det var vi, vi var här.
 
Justins Perspektiv:
Vi hade tagit en lunch paus och satt nu och åt. Skräp mat hade det blivit, igen. Vi var nästan klara jag skulle spela in min sista låt som jag skrivit helt själv. Alfredo reste sig upp och tog sin jacka. Vart skulle han?. "Ey vart ska du?" Frågade jag. "Jag fick dra för Scooter" Sa han och Scooter nickade. "Vart ska du då?" Frågade jag. "Träffa någon" Sa han. Jag följde efter honom. "du är inte otrogen mot Emma va" Frågade jag. "Nej, varför skulle jag vara det?" Frågade han. "Bara undra" Svarade jag. Han nickade och gick sen ut ur studion. Vart skulle han?. Jag gick tillbaka och satte mig. "Vem skulle han träffa?" Frågade jag Scooter. Han ryckte på axlarna. Jag suckade bekymrat. Han visste ju, varför kunde han bara inte tala om.
 
Alyssas Perspektiv:
 
"Han kommer vilken minut som helst" Sa Emma. "Okej" Svarade vi. Vi satt på flygplatsens vänte sal och väntade på att Alfredo skulle hämta upp oss. Jag satt i Chaz knä då det inte fanns någon annan sitt plats då det verkligen var fullt över allt. Vi hade väntat länge på Alfredo och det började bli tröttsamt. "Han är här" Sa Emma glatt. Vi gick ut ur salen och där stod han vid en stor svart bil. Emma kastade sig i famnen på honom och han skrattade men tog emot honom. "Hej Ally" Sa han och kramade om mig. "Hej Freddo" Sa jag. Han kramade om Chaz och Ryan också. Vi la in våra väskor och hoppade in i bilen och han körde i väg mot vårat hotell.
 
Vi checkade in och Chaz och Ryan fick ett rum på våningen under oss tyvärr. Vi åkte upp till vårat rum tillsamans med Alfredo. Vi gick in på rummet och det var väldigt fint faktiskt. Hans mobil plingade till och han tog upp den och han stelnade till. "Vad?" Frågade jag. "Han vet" "Vem vet?" Frågade jag. "Justin, han vet att du är här" Sa han. "VA?" Frågade jag. "Han skrev, Scooter berättade. Du kunde sagt till mig" Sa han. Jag suckade. Great. Första dagen och han vet redan om det. "Vad svara du?" Frågade jag sen. "Ledsen men jag fick inte säga att Ally var här" Sa han. Jag tog handen för ansiktet. Jag orkade verkligen inte träffa Justin. Jag skulle bli alldeldes för svag och bara börja gråta.
 
"Ohboy" Mumlade Alfredo. "VAD" Frågade jag. "*VA?. ALLY?. HAN BERÄTTADE BARA OM EMMA. VAR ÄR NI ALFREDO?" Skrev han sa Alfredo och jag kände bara för att slå till honom vid den punkten. "REALLY" Skrek jag. "Ally, gå ut med Chaz och Ryan och shoppa eller något, vi fixar det här" Sa Emma. Jag suckade frustrerat och gjorde som hon sa. Jag knallade ner till Chaz och Ryans rum och knackade på. Ryan öppnade. "Följ med mig och shopppaaa, snällla" Sa jag glatt. Ryan nickade. "Okej" Svarade han och log. Jag log stort och han gick för att hämta Chaz.
 
Justins perspektiv:
 
Alyssa var här i La??. Ingen hade sagt något till mig det var det som gjorde mig så arg. Inte ens Alfredo hade sagt något till mig. Inte hade han planerat och göra det heller, de hade tänkt att smyga med det?. Det gjorde mig fruktansvärt arg. Jag älskar Alyssa och det ända jag vill är att bli sams igen och kunna kalla henne min men ingen verkar förstå det, inte ens Ally. Alfredo hade berättat för runt två timmar sen vilket hotell de var på till slut. Emma hade gått med på och säga vilket rum också så om jag skulle dit. Jag tog på mig mina skor och gick ut till bilen och körde i väg till hotellet. Jag åkte upp de våningar jag behövde och gick för att hitta rätt rum. Jag hittade det till slut och jag knackade på. Inget svar. Emma och Alfredo hade gått ut och freddo hade sagt att Alyssa gått ut med chaz och Ryan som tydligen också var här?. Så jag satte mig utanför dörren och väntade. Jag skulle vänta hela mitt liv om jag var tvungen.
 
 
Varje gång jag hörde ett hiss ljud, eller någon som kom upp för trapporna fick jag ett hopp men blev lika besviken när jag såg att det inte var hon. Jag visste inte riktigt hur länge jag hade suttit där men länge var det i alla fall. Jag hörde återigen ett kling från hissen och när jag såg att det var Ally. Hon hade inte sätt mig för hon gick och fipplade med sina shopping kassar. Hon tittade upp och stannade upp. "Justin" Mumlade hon. "Hej" Sa jag och ställde mig upp. "Snälla spring inte i väg eller liknande" Sa jag. Hon suckade. Hon stod där alldeldes fridfullt, det ända jag ville göra just då var att gå fram och kyssa hennes fantastiska läppar. "Snälla, kan vi inte bara prata." Sa jag hon suckade. "Justin på riktigt. Jag vet inte. Jag lovade mig själv och Maria att jag inte skulle träffa dig på den här resan. Det var kanske ett misstag att komma hit" Sa hon och det skar till i hjärtat.
"Snälla. Om bara du inte hade gjort slut så hade det här varit bra" Sa jag och jag visste inte varför jag sa det det bara kom ut ur min munn. "Om bara du inte hade varit en sådan idiot hade jag inte gjort det" Sa hon. Med en sur ton. "Om du bara inte hade gått ut med James på en lunch eller vad ni nu var på hade jag inte blivit det" Sa jag tillbaka. "If only Justin. If only" Sa hon och gick för bi mig för att gå in på hennes rum.
 
 


   Postat av: Anonym

jääättte bra!1


      Datum: 2012-08-13 Tid: 20:41:15

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-08-13 Tid: 21:46:56

   Postat av: Anna

Jätte bra!! :)


      Datum: 2012-08-13 Tid: 21:47:21

   Postat av: Ewweh

Sjuuukt bra!! :D<3 Meer :D


      Datum: 2012-08-13 Tid: 22:59:53 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-15 Tid: 09:34:02 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback