HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 3 - NO SELENA

Last Chapter:

Jag borstade först klart mina tänder så jag satte upp mitt hår för jag skulle ta bort mitt smink. ”Gå in så länge, jag ska bara ta bort sminket” log jag. ”Okej” Sa han och kysste mig på kinden. Jag log och blötte mitt ansikte i vatten och gnuggade bort sminket. Jag smörjde mig sedan med en ansiktes  kräm och gick sen in till Kyle igen. Han öppnade täcket och jag kröp under täcket. Jag la mig på sidan så han la sig bakom och placerade en trygg arm runt mig. ”God natt älskling” ”God natt babe” Sa jag tillbaka och vände mig om så jag kunde kyssa honom god natt.

 

Jag vaknade av att Kyle drog sina fingrar på min mage och kysste mig på kinden. Jag ryckte till för att det kittlades. ”God morgon” Flinade han. ”Klockan är nästan ett” Sa han. ”Är den?” Frågade jag förvånat. ”Varför väckte du mig inte tidigare då?” frågade jag. ”för jag själv vaknade nu” Skrattade han och kysste mig. ”Jaha” Skrattade jag och besvarade kyssen. Jag reste mig upp ur sängen för jag var verkligen tvungen att gå och göra ett toalettbesök. Utanför dörren låg en lapp. ”Hej Ari, Jag och Justin har dragit hem till honom. Mamma och Brian är på jobbet! Ses ikväll. ”Ingen hemma” Sa jag och viftade med lappen. Kyle skrattade till. Jag gick i alla fall och gjorde mitt toalett besök. När jag kom ut igen så satt Kyle i soffan med ett par mjukisar på sig som han glömt här en gång men aldrig riktigt tagit hem dom. ”Kom nu jag är hungrig” Klagade jag. Jag tog hans händer och drog upp honom ur soffan med hjälp av honom förstås.

 

Vi knallade ner i trappan och in till köket. ”Ska vi göra pannkakor?” Frågade jag. ”Jag menar du, du är värdelös på det” Flinade Kyle. ”Okej du, men jag kan kolla på” Skrattade jag. Han himlade med ögonen och jag hjälpte honom med att du ut indigrenserna. Jag hjälpte han med smeten då det inte är speciellt svårt, det är mest fas nummer två som är rätt svår. Han hällde i en smörklick i pannan och sen hällde han lite av smeten. Efter ett tag vände han på pannkakan och snart var den första klar. Det blev lite långtråkigt att sitta och kolla på så jag tog fram två tallrikar, två glas, mjölk och sirap till pannkakorna. Efter ett tag hade han stekt dom klart och vi bar upp allt på övervåningen.  Jag satte på tvn och såg att modern family var på då både jag och Kyle gillar den serien så lät jag den vara på.

 

”Ska du göra något speciellt idag, eller får jag ta med mig min älskling på stan?” Frågade han och jag log gulligt åt honom. ”Du får ta med dig henne om hon kan få en kyss” Sa jag. Han skrattade och böjde sig fram och kysste mig. Jag skrattade till vilket förstörde kyssen en del. Han skrattade han också och böjde sig tillbaka igen.  Efter vi var otroligt mätta gick vi ner med disken och ställde in den i diskmaskinen. Jag sprang upp för trappan med en jagande Kyle efter mig då jag ”råkat” hälla ut mjölken i mitt glas som fanns kvar i hans hår. Han fångade mig bakifrån när jag precis hade kommit upp för trappan. ”Du kan inte springa ifrån mig” Sa han och kysste mig på halsen.  ”Jag ska bara ta en dusch innan vi drar” Sa jag. ”Får jag ta en dusch med dig?” Frågade han flörtigt. ”Kom igen. Du gjorde mitt hår så här. Jag är din pojkvän” Sa han menande. ”Okej, en snabb dusch” Skrattade jag och kysste honom snabbt innan jag knallade in på badrummet med honom tätt efter mig.

 

Jag satte på duschen så den skulle bli varm innan. Vi hade inte duschat tillsammans innan och jag var en sån person som helst inte visade upp sin kropp. Jag gemförde mig alltid med typ Jassie. Hon är lång, långa ben, smal, hon har perfekta kroppen.  Selena har också perfekta kroppen, hon är också rätt lång, eller lång och lång i gemfört med mig i alla fall. Visst hade Kyle sett mig förut, men då hade det liksom varit mörkt. ”Hey, varför så osäker?” Frågade han och lyfte upp min haka så jag kunde se honom i hans ögon. ”Jag blir det. Osäker på min kropp, att du-” ”Sluta älskling. Jag älskar dig och du är jätte fin, du ska inte alls oroa dig över din kropp, din kropp är den snyggaste jag vet så sluta med din osäkerhet okej?”. Jag nickade. ”Bra” Sa han och kysste mig på pannan.  Han drog av sig sina byxor och jag ställde mig upp och vände mig om och drog av mig min sov tröja. Jag tyckte det blev lite pinsamt, jag vet inte varför. Kanske för att jag inte hade någon bh under och jag hade endast trosor på mig. ”Sluta gömma dig för mig” Sa han och ställde sig tätt intill mig bakifrån. Han kysste mig på halsen och hela jag ryste till. Han drog upp sina händer och placerade sina på mina som jag hade över mina bröst. Han tog bort mina händer medans han fortsatte att kyssa min hals.

 

 

Jag log lite för mig själv. ”Okej” Svarade jag. Jag vände mig om och jag såg hur han bet sig i läppen. Den här gången vände han sig dock om och drog av sig sina kalsonger och gick direkt in i duschen. Draperiet var för draget så han kunde inte se att jag rodnade. Jag tog mig samman och tog av mitt sista plagg och gick sen in i duschen.  Han vände sig om och log stort. ”Bara du vet är det du som ska schamponera mitt hår för det var du som hällde mjölk i det” Sa han. Jag skrattade. ”Okej lilla bebis” hån log jag. Jag tog lite schampo i mina händer och schamponerade hans hår, medans jag hade mina händer i hans hår kysste jag honom mjukt på läpparna, en kyss som han gärna besvarade. ”Jag älskar dig så mycket” Sa han och kysste mig igen. ”Jag älskar dig såååå mycket också” Sa jag allvarligt. Han log. Han sköljde av sig schampot och vi stod under det regnfallande vattnet och kysstes tills vi hörde någon rykte i dörren. ”Vem är det?” Frågade jag och gjorde ett täcken att Kyle skulle hålla tyst. ”Selena, kan jag komma in?” Frågade hon. ”Nej, jag duschar hör du väl?” Ropade jag. ”Kom igen, jag ska bara hämta min necessär, Justin är i bilen och väntar” Suckade hon. ”Jag låser upp nu” Sa hon. ”NEJ SELENA” Sa jag argt. ”Vad vi är som systrar och jag har sätt dig fö-” ”Selena NEJ” Sa jag allvarligt. Kyle började skratta och visst jag förstod honom det var ganska kul. ”Oh, är Kyle där inne?” Frågade hon. Jag suckade. ”Gå Selena” Sa jag. Hon skrattade. ”Förlåt” Ropade hon. ”Jag väntar” Sa hon. Jag suckade och kollade på Kyle som garvade. ”Så pinsamt” Mumlade jag. Han skrattade. ”Så farligt var det inte” Sa han. ”Eh jo” Sa jag och han skratta igen. Han gick ut ur duschen då han redan var klar så jag schamponerade och tog balsam i mitt hår fort. ”Kan du ge mig en handduk?” Frågade jag. Han sträckte en till mig och jag torkade mig snabbt och virade den sen runt min kropp. ”Okej så” Sa jag.

 

Vi gick snabbt ut ur badrummet och snabbt in på mitt rum jag kunde höra Selenas fniss och jag suckade irriterat.  Jag hörde hur Kyle skratta bakom mig. ”Det var inte ett dugg kul” Sa jag allvarligt. Han ryckte på axlarna och jag skakade på huvudet för mig själv. Han skratta och gick fram och kysste mig. ”Har jag några kläder här, eller ska jag ha de jag hade igår?” Frågade han. ”Jag kan kolla vad jag har” Sa jag och gick in i min garderob. Men innan jag letade drog jag på mig nya underkläder så jag kunde dumpa min handduk. ”Du har ett par byxor, en vit tshirt också” Sa jag. ”Det blir bra” Sa han. Jag nickade och gick ut med det till honom. ”Oj, det här kan jag vänja mig vid” Sa han eftersom jag kom ut i underkläder. ”Ha-ha” Sa jag bara och gick in igen för att dra på mig kläder.  

 

 

Jag fönade håret där inne också och gick sen ut till rummet där Kyle satt med min dator på hans mage. Medans han satt där sminkade jag mig och plattade till mitt hår. ”Klar” Flinade jag åt Kyle. ”Äntligen” Sa han. Jag skrattade och tog med mig mina boots ner som jag skulle ha på mig. Jag tog nycklarna då Sel redan hunnit åkt iväg och låste efter mig och Kyle. Vi gick in i hans bil och han började köra i väg. Han parkerade bilen och vi gick ut ur den. Han mötte mig bakom bilen och tog min hand. Jag log mot honom. ”Nu ska du få shoppa rejält” Skrattade jag vilket han med gjorde. Vi gick mot shoppingen som var en liten bit bort. Det var gå gator med affärer på. ”Kan vi gå in hääär” Sa jag och pekade på TopShop. Han skrattade och nickade. Det var flera som kollade på mig där inne, kanske för att de kände igen mig.

 

 

Jag kom ut där ifrån med ett par shorts och en klänning. ”Babe, vart vill du gå in?” Frågade jag. ”Jag vet inte riktigt. Där?” Frågade han och pekade på någon sko butik. Jag nickade och där gick vi in. Han fick med sig ett par låga vita converse med sig. Vi gick runt i lite olika affärer och det började verkligen ta på våra krafter. ”Ariana” Jag ryktes åt där mitt namn ropades och där stod tre paparazzis. ”Hur mår du idag?” Frågade de. Det var ganska sjukt att jag också fick papz efter mig ibland då jag inte ens är känd, eller känd för att vara Selena Gomez ”syster”, det ända jag gjort är väl lite modell jobb men inget mer. ”Jag mår bra” Svarade jag och log. ”Hur mår Selena då?” Frågade de. ”Hon mår bara bra” Svarade jag.  ”Vad gör hon idag då?” Frågade de och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. ”Jag vet faktiskt inte, vaknade när hon redan hade åkt någon stans” Sa jag.  ”Är hon med Bieber?” Frågade de. ”Det vet jag inte så det kan jag tyvärr inte svara på” Sa jag och hoppade in i bilen.  ”Förlåt” Sa jag. Han skakade på huvudet och skratta. ”Det gör inget. Jag är van när jag är ute med Justin” Sa han. Vilket han var förstås.



   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-08-23 Tid: 21:12:28

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-08-23 Tid: 21:23:47 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: NOJDB

Heej, Gud så länge sen det var sen ja klickade mig in här. Förlååååååt, men nu har jag läst igenom allt jag missat och förra novellen var ju ur gullig på slutet när de blev tsm igen. Den här novellen verkar också bra, så fortsätt så. Hehe, jag satt och tänkte att jag har glömt nåt, men vad? Sen helt plötsligt kom jag ihåg novellen, jag ba ojj det var länge sen. Hahaha sorry men var bort rest och så, därför glömde jag bort den.

Svar: Haha vad söt du är!. Tack! :) Det är lugnt. ;)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-08-25 Tid: 23:06:46 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback