HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 23 - Were not bestfriends.

Last Chapter:
Han knäppte upp min bh och slängde i väg den. Jag hade inte haft det där sen den gången då ja jag blev gravid. Men jag gick på p-piller så det var lugnt denna gång. "Vänta, jag måste hämta en.." "Jag har piller det är lugnt" Han hade tänkt samma tanke som mig. Han drog av mig det sista och jag drog av hans kalsonger sen dröjde det inte länge förns han trängde sig in i mig.

 

Kära Stratford, fy vad skönt att vara hemma igen. Vi satt i bilen, och glädjen som spred sig i magen när man såg Stratford skylten var helt obeskrivlig. Veckan har varit helt underbar. Men som man säger, borta bra men hemma bäst. Det ska bli så skönt att få kasta sig i sin säng och krama min lilla tös. "Hemma nu babe" Sa Justin.
Jag log som ett fån och praktiskt taget slängde mig ur bilen. Jag sprang upp för trappan och öppnade den hastigt. "MAMMMA DU ÄR HEMMA" Alex sprang rakt in i min famn. "Ja det är jag gumman, jag har saknat dig så mycket" Sa jag och pussade henne på pannan flera gånger. "Är Tara hemma?" frågade jag. "PAPPA" Skrek hon. Jag skrattade och visade frågan åt Maria i stället. "Nej, hon har inte varit hemma på hela veckan, eller jo en gång jag såg henne bära ut på en resväska, skulle de resa med?" Frågade hon. "Nej det tror jag inte, vet du något om det?" Frågade jag och kollade på Justin. "Nae, inget vad Chaz har sagt i alla fall." "Konstigt, eller vänta" Jag fick panik och sprang upp på hennes rum. Jag kollade in i hennes garderob nästan allt var borta. Jag fick panik och såg en lapp på sängen. Jag gick snabbt dit och satte mig i sängen och läste.

Jag klarar inte av det här längre, du har fryst ut mig tillräckligt jag orkar inte mer Kim. Du har varit på din resa i fem dagar nu och inte ens hört av dig, du hörde för den delen inte av dig när du var hemma heller. Desutom är jag de fjärde hjulet hemma hos dig eller hos oss eller vad jag nu ska kalla det. Jag bara orkar inte, jag accspecterar att du fått din lilla familj nu, men grejen är att du helt glömt bort din bästavän. Jag visste att det skulle bli så när vi flyttade hit. Jag bor i alla fall hos Chaz nu och jag trivs så det är här jag tänker stanna.

Tara.

Jag  brast ut i gråt. Helvete. Jag som hade förväntat mig att hon skulle stå här när jag kom hem. Vara glad att jag var tillbaka. "Hey vad händer?" Justin kom in i mitt rum. Jag la lappen brevid mig och han satte sig och läste. "Jag har struntat i Chaz och Ryan med." Sa han. "Det gör det inte bättre, förlåt" Sa jag. "Jag menar inte så, jag känner mig också dum. Även fast det är med dig jag vill spendera tiden med så har vi båda struntat i de. Visst vi har Alex men någon ledig tid måste vi faktiskt ha" Sa han. Och han hade rätt i allt de han sa. Jag kände mig hemsk. En hemsk person. Jag hade struntat i min bästa vän. Min allra bästa vän. "Jag måste gå dit, kan du ta Alex?" Frågade jag. Han nickade och vi gick ner till hallen. "Alex, mamma ska bara gå bort ett tag, jag kommer alldeldes strax och när jag kommer tillbaka ska du få en massa presenter" "JAA" Skrek hon högt jag log och gick ut ur huset.

*

Jag tog ett djupt andetag och knackade på dörren. Dörren öppnades av en tom Chaz. "Kim" Sa han tyst. "Chaz, kan jag få prata med henne snälla?" "Jag vet inte om hon vill" "Jag har känt henne i flera år, hon är min bästa vän, sluta" Sa jag. "Okej" Sa han och släppte in mig. "Var är hon?" Frågade jag. "Första dörren till höger där uppe" Svarade han. Jag nickade och sprang upp. Jag knackade och hon sa kom in, hon visste väl inte att det var jag som skulle komma.

Hon kollade chockat på mig när jag kom in. "Gå ut" Sa hon. "Snälla, kom hem Tara." Sa jag. "Nej, du har skitit i mig tillräckligt, det kommer vara exakt samma sak om jag kommer tillbaka." "Nej, Justin ska på tour om mindre en en vecka, då är det bara vi igen" Sa jag. "Så jag är ditt andra val huh?" Frågade hon. "Nej, snälla sluta, jag har nyss träffat Justin igen, det kommer inte vara så här för alltid. Snälla Tara du är min bästa vän" "Var" Sa hon tyst. Jag kände hur mina tårar började rinna även gjorde hennes. "Snälla" Svarade jag. "Nej, för när inte Justin är hos dig, då kan jag vara det, jag blir ditt andrahands val, men jag bor hellre här med Chaz, desutom är han ledsen på Justin, det är bara ni som är med varandra." Sa hon surt. "Förlåt, snälla ge mig en chans" Sa jag. "Nej, sa jag ju, jag är trött på dig Kim, gå här i från och kom aldrig tillbaka." "Ss-nä" fick jag ut. "GÅ KIM" Skrek hon.

Jag vände på klacken och smällde igen hennes dör jag sprang rakt ut från huset och hem till mig igen.
Jag tog några djupa andetag innan jag gick in. "Hur gick det?" Frågade Justin. "Vi pratar sen" Sa jag och gick för att spendera lite tid med Alex. Jag gav henne alla presenter jag köpt. Hon blev gladast för hulahula kjolen och hela den aoutfiten.

Jag gick in till vardagsrummet efter jag bäddat ner Alex i sängen. Jag satte mig ner i soffan brevid honom och la mig i hans famn. "Hon hatar mig" Mumlade jag ut. "Ge henne lite tid, det går över snart, jag lovar." Svarade han. "Hon berättade att Chaz var arg på dig med" Sa jag tyst. "Gjorde hon?" Frågade han. "mmh, våra vänner hatar oss" Sa jag och snyfta. De hatar oss inte, jag lovar." Sa han och strök mig över armen. men jag visste att detta störde han med.

Catfiiiiiiiight....

HÅLL I ER, FÖR SNART KÖR VI KAN JAG TALA OM. OMG sätt på bältet för nun kööööööööööööööööööööööööööööööööör vi.... :D


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-19 Tid: 21:44:35 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anna

Jätte bra! Mer!


      Datum: 2012-04-19 Tid: 21:59:36

   Postat av: cicci

jätte bra mer mer mer!!!!! :D


      Datum: 2012-04-19 Tid: 22:32:48

   Postat av: Alexandra

Skiiiit BRA!!! :D meerraaa!


      Datum: 2012-04-19 Tid: 23:40:25

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback