HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 30 - I can't Belive it.

Last Chapter:
Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag checkade snabbt in. Snart var det på stigning på tåget. Jag satte mig vidm in fönsterplats och väntade på att flyget skulle flyga upp till himlen. Jag skulle till Justin. Jag skulle till han jag älskar, och förhoppnings vis han som älskar mig.

Patties Perspektiv:

Att man kunde göra något sådant mot min son. Och mot Kim. Så himmla fruktansvärt. Och sen komma hit och låtsas att allting är som vanligt, är helt vansinnigt för min smak. Det allt jag hade fått berättat av Chaz sa jag dirrekt till Scooter och han sparkade Hayle dirrekt. Justin vet ingenting om en. Han ska allt få sig en överaskning på konserten ikväll. Han har lidit mycket. Men i kväll så hoppas jag och säkert flera andra att det är slut på det.
Den här kvällen hoppas jag kommer bli grym för honom, för Kim med självklart. Jag har fått svar på min fråga från Tara och det var bra att det stämde det jag frågade.

Justins Perspektiv:

Jag hade tråkigt, jag hade suttit på det här hotellrummet i en evighet nu så jag bestämde mig för att gå till Alfredo.
Jag knackade på och Alfredo öppnade fort. "Hey man" "Hey" muttrade jag. "Utråkad?" Frågade han och flina. "Skojaru?, så utråkad man kan bli" Muttrade jag. "Var är Hayle?" Föresten. "ehh, jo jag tror eh hon gick och shoppa med din mamma" Sa han. "Okej" Sa jag och satte mig i hans soffa. "Vi ska till arenan om en timme så då är du väl inte lika utråkad?" Frågade han. "Nae de förstås, men jag önskade dock att Kim var här." "Seriöst sluta och prata om henne heeeela tiden." Muttrade jag. Är det så himla lätt?. Man har krossat dens hjärta man älskar mest i världen. Det är inte det enklaste att inte tänka på personen då.

Timmen slog fort och det var nu dags att gå upp på scenen och sjunga igenom låtarna inför konserten sen var det soundcheck och sen själva konserten. Fullt upp från och med nu alltså. Vi började att sjunga igenom lite låtar och jag hade inte fått en skymt av Hayle. "Var är Hayle?" Ropade jag efter jag sjungit klart Boyfriend. "Hon dyker inte upp förns konserten så vi får skippa sjunga igenom den låten, det har ju ändå gått så bra" Sa han. Ska hon shoppa istället för att vara med?. Jag skakade på huvudet.


*


Tiden gick fort. Jag skulle nu gå ut till konserten. "Fraaaankrike, ärrr niiiiii reeeeeeeeeeeeeeeeedo?" Konserten var i full gång och de franska fansen var fantastiska. Jag hade fortfarande inte sett en skymt av henne och det var snart dags för duetten. Jag började bli nervös, eftersom det inte var något ombyte emellan de två låtarna. Jag sjönk klart Boyfriend och det var nu dags för duetten. Jag började sjunga min bit. Och Hayle hade inte kommit ut på scenen. VARFÖR KOM HON INTE UT???. Jag fick i stort sett panik men fortsatte sjunga klart min bit. Sen hördes en röst. Men inte var det Hayles. Det var någon annan röst. Någon som jag inte hört förut. 

Det var nu min tur att sjunga igen. Och ingen hade kommit ut på scenen. Men när det var dags för båda att sjunga så tändes en strålkastare och lös emot trappan. Och ut kommer, jag kisade för att se vem det var. Och när jag såg det kunde jag inte tro mina ögon. KIM?. Hon hade satt upp sitt hår jätte fint och hade en vit fin klänning. Hon var här, hon var faktiskt här. Jag kände att jag var nära på att börja böla här på scenen för att jag var så glad. Glad att hon var här. Hon gick emot mig och jag omfamnade henne lite lätt. Vi sjöng emot varandra och publiken var vild, riktigt vild. Det var hennes tur att sjunga och hon satte sin hand på mitt bröst och jag snuddade mitt finger på hennese näsa och hon gjorde sin ur gulliga min, men kunde ändå fortsätta att sjunga. 

  

Vi sjöng klart låten, genom att dansa runt lite, hålla varandra i handen, just då kändes det som det bara var vi två där. Efter låten så aplåderade alla och jag och Kim kollade in i varandras ögon och log med hela ansiktet. Men det var fortfarande massa frågor jag ville ha svar på, som den största. Varför förlät hon mig?.
Men just då brydde jag mig inte så mycket utan jag pressade mina läppar imot hennes läppar.
Äntligen, så fick jag kyssa flickan i mitt liv i gen.

Kim sprang av scenen och vinkade och jag sjöng min sista låt för kvällen. Jag var på världens bästa humör så jag gav allt jag hade. Jag sjöng som aldrig förr och jag tror publiken märkte det för det blev världens tryck. "Tack Frankrike, för allt i kväll, ni är bäst, men nu ska jag gå och hälsa på min flickvän som överaskade mig i kväll" Ropade jag och jag märkte själv hur jag rodnade. Och jag blev genast nervös när jag kom på mig själv att säga flickvän. Hon kanske inte ville vara det?. Man kunde höra ett "aaaw" I publiken och vissade jublade så grymt högt. 

Jag sprang ut från scenen och folk klappade mig på ryggen när jag kom ut. Det här skulle kunna vara någon så här oturssenario om jag skulle vakna nu, och detta var bara en dröm men det hoppas jag inte. "Mamma vart är hon" Frågade jag. "Där inne, Men Justin" Sa hon och ryckte i min arm. "Jag är stolt över dig gubben" Sa hon och kramade mig. "Tack mamma" Sa jag. Jag gick in i lougen. Där satt hon. Så sjukt fin. "Hej" Log hon. "Jag förstår knappt, händer detta?" Frågade jag. "Ja, det gör det, men jag har en del jag måste berätta" Sa hon. Och jag kände klumpen i min mage bildas.

AAAAAAAAAAAAAW? Eller??? :d, novellen är inte slut en på långa vägar så ni kan vara lugna ;)


   Postat av: Anna

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-04-28 Tid: 17:21:20

   Postat av: Nadja

skitbra, asså du har talang svär :)


      Datum: 2012-04-28 Tid: 17:28:31

   Postat av: Sara

ASBRAAA :D


      Datum: 2012-04-28 Tid: 17:49:45

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-04-28 Tid: 19:09:58 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Gaaahhhhhhhh sååååååååååå sjuuuuuuukt bra ;D


      Datum: 2012-04-28 Tid: 19:32:57

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback