HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 11 - Party like a rockstar del 1

Last Chapter:
Jag gick in i vardagsrummet där det kom röster. Där satt han, när jag kom in kollade han upp mot mig.
Jag såg i ögonvrån att han kollade på mig, men jag tänkte inte möta hans blick.

Image1xxl_large

( bry er bara om klänningen)

"Alli hälsa på Justin och Pattie nu" "Hej pattie sa jag och log och kramade om henne. Jag nickade lite löst åt Justin. Allting var så himla stelt, dom är sjukt rika varför inte bo på ett hotell i några dar??
"Alli visa Justin rummet, så visar jag Patties här på nedervåningen, så kan ni ungdomar "hänga" eller var det är nu ni säger så börjar jag med Maten." Jag suckade och gick mot trappen. "Kommer du eller?" Frågade jag.
Han reste sig upp och gick efter mig. Jag öppnade dörren till gästrummet och skulle precis gå när Justin tog tag i min arm. "Alli j-" "Bara tyst Beaver" Sa jag och gick in på mitt rum.

Jag la mig på sängen och kollade på datorn, gick in på twitter och skrev:
How am I going to make this days? :s

När jag skulle logga ut från twitter fick jag ett sms, jag kollade vem det var i från och det lyste "EEEMMMMMAA" över skärmen. Jag låste upp mobilen och gick in på meddelande.

Hallå, Alli, det är fest i kväll vi måste gå, en i våran klass är det som har det hon heter Vanessa, du måste komma seriöst tänker inte gå dit själv!!!!!

Ska bara övertala pappa, kom om en timme så fixar vi oss ;)

BRA!!!!

Jag skrattade åt hennes sms, och stängde sedan av datorn. Jag skulle precis gå in i min WIC för att kolla om jag hade något som jag kunde ha på mig men pappa ropade att det var mat. Jag sprang fort ner för trappan och satte mig vid bordet på en stol brevid pappa och Jonah och hade Pattie mitt emot mig.
"Pappa det är en som har fest i kväll, jag måste få gå, SNÄLLA?" "Jag vet inte gumman, men om du tar med dig Justin om det går bra för dig Pattie?" "Ryan och Chaz pratade också om en fest så jag skulle med fråga om jag fick gå" Sa Justin och kollade ner i sin mat. Jag himlade lite lätt med ögonen och fortsatte: "Så får jag gå?" Frågade jag och pappa nickade.

Jag fick ett leende på mina läppar och skyndade mig med maten. Jag praktiskt taget sprang upp på mitt rum och gick in i min garderob, jag hittade tillslut en jätte snygg klänning som jag aldrig använt, Jag valde ut ett par snygga skor till och satte senare på mig klädseln. "Alli, EMMA ÄR HÄR" "SKICKA UPP HENNE" ropade jag och satte sedan på mig skorna.

"Nemen tjenare hottie" Sa hon när hon kom in. "Tjenare snygging" Sa jag och vi började skratta.
"Så jag hörde att han ska med" Sa hon och nickade mot hallen. "Han ska gå med Ryan och Chaz" Sa jag "Aah jag vet Ryan sa det" Sa hon och fnittrade till lite. "Omg, du är så kär" Sa jag och skrattade lite.
"NEJ, men kom nu nu sminkar vi oss" Sa hon och drog iväg mig till min wic. Vi sminkade oss och gick sedan ner till hallen.

"Hej då" Ropade jag och stängde dörren. Vi gick bort till festen, vi knackade inte och gick bara in. Vi gick först in till toaletten för att kolla att vi såg bra ut.
"Ready to paaaaaartyyyy?" Ropade Emma för att överrösta musiken och gjorde något danssteg.

Tumblr_lyn7ifokbx1ql5vu5o1_250_large






Det får avslutas så nu, det raderades massor för jag råkade klicka på nån jäkla knapp på tangentbordet (FRUSTRERAD TJEJ) så gjorde denna till en del 1, blir bättre uppdatering nu till helgen..

Komenteraaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDD




   Postat av: Emelie

Jätte braaa meeer <3


      Datum: 2012-02-09 Tid: 21:20:47

   Postat av: Becka

Grymt! :)


      Datum: 2012-02-09 Tid: 21:54:31 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback