HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 13 - Alone with the bieber?

Last Chapter:
"Hej då" Mumlade vi till varandra när vi skulle gå in till var och en. "Jasså så lilla Alli kommer hem nu när vi skulle vara hemma vid 2?" "Käften biever, och desutom såg jag dig lämna vid 3 så om jag åker dit gör du det med" "Bieber för det första" sa han och jag han avbryta honom och säga: "Och för det andra, sluta prata med mig" Sa jag och log ett fejkat leende och gick in till mitt rum och drog av mig min osköna klänning och la mig i sängen och somnade väldigt fort.

425791_293096687419019_150737128321643_805115_709177386_n_large 

"Alli kom upp nu klockan är två, jag och Pattie måste prata med både dig och Justin" Jag hörde att det var pappa som gnällde på mig, jag hade väl inget annat val än att gå upp. Jag drog mig sakta upp ur sängen och kände att mitt huvud höll p åat sprängas av min huvudvärk. Idag skulle det få bli en hemma kväll, inget sto hej för mig inte.

När jag gick ner för trappan lyftes 6 nyfikna ögon upp mot mig. "bakis" hostade Justin så inte de andra hörde tror jag iaf, jag blängde en irrterad blick på honom. "Okej ungar eftersom ni är vakna nu så kan vi berätta vad som kommer hända idag." "Mhm" Sa jag. "Jonah är hos en kille som heter tobbe och kommer sova där i natt, Pattie och jag ska ut på middag" Jag blev sjukt förvånad, middag?? är det något på gång mellan Pattie och min pappa ELLER? "Och ja ni blir ensamma hemma, ingen fest får ni inte ha, men ni får inte lämna huset, men ni får ta hem en eller två kompisar var, okej??"

Jag nickade. "Så vi åker nu" "NU?" Frågade jag förvånat. "Ja vi ska åka en bit sen ska vi göra en annan sak också" "Jaha" Sa jag ointresserat. "Visa Justin var frukosten finns nu Alli, och sköt om er" Sa Pappa och ja suckade. "Och Justin var snäll mot Alli" Sa Pattie "Och Alli var snäll mot Justin" Sa pappa och jag himlade lite lätt med ögonen så de inte kunde se.

"Hade du tänkt att visa mig frukosten?" Frågade Justin när pappa och Pattie gått ut. "Men gissa vart den finns, inte så jävla svårt?" "Oj oj, har du fått din mens eller?" Frågade han bitchigt. "Nej, men du är ju i mitt hus sååå.." "Bitch" "Bäver" Jag tog en drick youghurt som var i kylen och gick upp på mitt rum för att ringa Emma.

- mmh, Svarade hon så jag antog att jag väckte henne.
- Kan du komma över till mig idag, jag är ensam med bieber han vänner kommer väl med.
- Visst, kommer om tre timmar typ.
- Okej, tack.
- Puss
- Pussss.

Jag la mig utmattat i sängen och kolla upp i taket. Varför beter sig Justin drygt mot mig det borde vara han som ska be om att ens få prata med mig?. Varför är han tvungen att vara så snygg?, om han hade varit ful hade det varit lättare att hata han, men misstolka mig inte, jag HATAR honom.


Jätte kort och ganska dåligt kapitel men vad kommer hända denna kväll? hmm

Förlåt för att ni inte fick ett kapitel igår kväll min kära pojkvän ringde vid nio, han har kommit hem från USA! Yiippieeee, fick jätte många fina presenter, bäst är han. Men jaja nog om det, ett till kapitel i kväll, japp komentera dååå ;);)


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-11 Tid: 17:10:34 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Bra :)


      Datum: 2012-02-11 Tid: 17:21:00

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-11 Tid: 18:55:27

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback