HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 14 - This is soooo Akward

Last Chapter:
Jag la mig utmattat i sängen och kolla upp i taket. Varför beter sig Justin drygt mot mig det borde vara han som ska be om att ens få prata med mig?. Varför är han tvungen att vara så snygg?, om han hade varit ful hade det varit lättare att hata han, men misstolka mig inte, jag HATAR honom.



Det plingade på dörren så jag sprang ner för att öppna med ett leende på läpparna. Jag öppnade dörren men mitt leende försvann´när jag såg vilka det var som kom. Chaz och Ryan. "Nemen hej Alli gud var länge sen" sa chaz o flina. "Bara sluta okej, Biever dina vänner eller nåt är här" Ropade jag och gick in till vardagsrummet för att lägga lite kuddar och täcken på soffan så jag och Emma kunde ha en liten film kväll.

Det ringde ännu en gång på dörren och nu visste jag att det var Emma så jag gick och öppna, och visst hade jag rätt! "Heej" sa vi båda och kramade om varandra. Hon drog av sig sina skor och vi gick rätt in i vardagsrummet.
"Är Ryan här?" Jag nickade och hennes ögon blev till stora bollar. "Han vet eller hur?" Frågade jag och hon nickade. "Men du, ni var inte tillsamans eller något han kan ju inte vara arg för det" "Nej, men vi var ju på väg, han smsade att han såg mig och den där killen jag kommer äns knappt i håg det, jag är så sjukt körd, och nu är jag här och han är också här, det här kommer bli sååå pinsamt" Sa hon och jag kunde inget annat än att hålla med att den här kvällen kommer bli grymt pinsam.

Justins Perspektiv:

"Så är det kul och bo med Allison Jones?" Frågade Chaz och flinade. "Haha jättte kul verkligen, hon hatar mig hon beter sig som en bitch och då blir jag också arg för att hon säger så idiotiska grejer."
"Men du vet hon är ju en snygg bitch i alla fall" Jag ryckte på axlarna. Visst hon var för jävla snygg men det är aldrig något jag kommer erkänna. "Så, hur går det med Emma då Ryan?" frågade jag.
"Nae, jag vet inte, hon hångla med en annan snubbe i går så jag vene, hon gillar väl inte mig antar jag.
"Men gud, såg du inte hur packad hon var i går, hon visste väl säkert inte ens vad hon höll på med?"

Han ryckte på axlarna och jag suckade. "Kom vi går ner till de" Sa Chaz. "Äru knäpp eller de kommer eller alli kommer få största rycket.." Sa jag. "Äsch ni bor ju i samma hus" Sa Chaz. "Ahh i några dar plus jag BOR inte här jag bara är här´" "Omg din tönt kom nu" Sa Chaz och vi följde efter honom.

"Oh så det är här partyt är" Sa Chaz när han kom in i vardagsrummet. Alli suckade och jag såg att hon inte gillade situaionen. "Kan jag få prata med dig Emma?" Frågade Ryan och hon nickade och gick ut med honom.

Allisons Perspektiv:

"
Kan jag få prata med dig Emma?" Frågade Ryan och mina ögon vart som bollar, ska jag bli själv med Chaz och Justin???. Emma gick ut och jag suckade.

"Så Alli, hur är allt då" Frågade Chaz och jag drog mina fingrar i mitt hår himlade med ögonen och kollade bort.

Tumblr_lmv03ivnsn1qczjlgo1_500_large

"Sluta vara en sån bitch" Sa Justin och kollade på mig.


Okej ni fick ett kapitel till yeey`? , komemr tredjde världskriget bryta ut nu elelr vad tror ni kommer hända? ;);)


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-11 Tid: 22:46:54 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

jätte bra <3


      Datum: 2012-02-12 Tid: 07:54:58

   Postat av: Ida

Åh vad bra !


      Datum: 2012-02-12 Tid: 12:36:17

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback