HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 17 - Camping, in the woods?

Last Chapter:
"Men jag måste gå nu, tack för allt du har berättat och jag ber också om ursäkt och jag ska prata med Ryan" Sa jag och log han nickade och vi kramade om varandra. Jag gick sedan hem och alla satt vid köksbordet ännu en gång när jag kom in i huset. "Bra att du är här Alli, vi ska ut och Campa i tält" Sa Pattie och Pappa och Pattie log stort.



"Seriöst?" Frågade jag chokande. "Ja, då kan vi alla få umgås och lära känna varandra bättre igen" Sa Pattie och log. "Men campa? varför inte bara bo på ett hotell?" Sa jag ganska äcklat, jag är ingen skogsmänniska.
"Men det blir kul, vi ska grilla där sen gör vi upp en brasa osv." Sa Pappa. "Får jag ett eget tält?" Frågade jag.
"Vi har tre, Jag och Pattie tar ett och du och Jonah får dela så får Justin ett eget" "Omgosh" Sa jag och gick upp på mitt rum. Jag packade ner extra kläder tills imorgon och la även ner smink och toalett saker, jag vet vi är i skogen men ändå?

"Alli kom nu vi ska åka" Jag suckade och gick ner till hallen och satte på mig mina svarta jeffery campell. "Klackskor i skogen" Fnös Justin "Bry dig inte" Sa jag irreterat. "Justin har rätt Alli, ta några andra skor" Jag suckade och Justin hånflinade åt mig, jag tog ett par vita converse satte på mig dom och hoppade in i bilen.
Jag satte mig på kanten och Justin hoppade in i mitten och Jonah brevid.

Jag pluggade in mina iphone hörlurar i mobilen och sen till öronen, sen drog jag på mig mina svarta raybans.
När vi var framme så var jag lättad att Justins paparazzis inte var bakom oss. Jag klev ut och tog min ganska stora väska och ställde mig och väntade på att Pappa och de skulle bli klara.
"Kom igen ryck upp er, det blir inte bättre av att ni tjurar" Sa Pappa och kollade på alla tre.
"Men hur kul är det här då, campa i en skog med massa äckliga kryp" "Allison skärp dig nu" "Vad jag menade ju djuren"

Pappa tystnade och jag himlade irreterat med ögonen. Vi gick inte sån lång bit som tur var, "okej ni kan börja med att slå upp era tält" "Pappa, jag vet inte hur man gör" ´Sa jag. "Sluta var sån tönt Alli, hjälp mig i stället" Sa Jonah och jag suckade och tog upp nån pinne och försökte hjälpa honom. Efter fem minuter var Justin och Pappa, pattie redan klara, Justin garvade åt mig. "Pappa inte konstigt att det går, det finns ju inte en till pinne som ska sitta där" Sa Jonah och pekade på någon grej. "Oj då, den måste vi glömt, ja, det är ju lite sent att åka hem nu, men ni får dela tält, Jonah du sover med Pattie och mig och du Alli du sover med Justin." "Va, nu tänker du tillåta mig sova med någon kille, när jag hade pojkvän blev du till och med pissed." "Ja men skillnaden är nu är att ni hatar varandra"

Jag himlade med ögonen och slängde in mina saker i Justins rum. "Gå och bada eller hitta på något, vi kommer vi ska bara fixa lite saker." Vi gjorde som de sa och jag gick först in i tältet för att byta om till bikini. Det var ganska svårt att byta om eftersom det var så litet, men det gick till slut. Jag gick ut och Justins ögon brände på min kropp, jag skrattade lite och gick ner till klipporna, jag la ner min handduk och la mig ner på den.
Solen stekte och jag behövde bättra på brännan lite.

    

Justin la sig inte jätte långt brevid mig, men jag kunde fortfarande känna hans blickar mot min kropp, "Bieber, sluta stirra som en pervers gubbe" Sa jag irreterat. "Vad, kan väl inte hjälpat?" Frågade han och ställde sig upp för att gå ner till vattnet, okej ska jag var ärlig han hade också ganska snygg kropp.
"Allison, sluta stirra du också då, ´det måste ju vara rättvist" Ropade han. Jag gav honom en "mördar" blick, och la mig ner och solade igen.

Helt plötsligt kände jag iskallt vatten över mig. "JONAH" Skrek jag och öppna ögonen, men icke var det honom utan Justin. "Fel person" Sa han och hånlog. "Aah, för jag var säker på att det var Jonah för att jag trodde det bara var såna små barn som gjorde något sådant omoget" Sa jag och gav honom en blick och gick ner till vattnet och doppade mig. Jag gick sedan upp till tältet igen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortsättning följer....
Vad kommer hända mer dååå.?
hmm, vad vill ni ska hända ge mig ideer!!

Komentera för mer!


   Postat av: Becka

Grymt!


      Datum: 2012-02-15 Tid: 17:45:18 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Ida

Ne Gud vad spännande den blev !!


      Datum: 2012-02-15 Tid: 19:46:39

   Postat av: Emelie

jätte bra kommer edt mer ikväll? :)


      Datum: 2012-02-15 Tid: 20:06:29

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback