HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 23 - Seriosly, you are sooo Crazy man.

Last Chapter:
"Vad mycket mat du ska laga?!" Sa han. "Ja jag är hungrig" Försvarade jag mig.
Han nickade och gick ut. Justin kom ut skrattandes. "Det där var inte kul" Sa jag. "Jo ganska faktiskt" Sa han och lyfte upp mig på köksbordet och kysste mig.

 


"Jag vill inte att du ska gå" Sa jag ledsamt. "Jag vill inte heller gå" Sa han. "Vänta, jag har världens bästa ide" Sa han och drog ut mig från huset. "Ring till din pappa och säg att du sover hos Emma" Sa han. Jag gjorde som han sa och ringde upp pappa.

- Pappa kan jag sova hos Emma i kväll?
- Visst det går väl bra.
- Tack pappa du är bäst puss.
- puss älskling.

"Han gick med på det" "Bra" Sa han och vi sprang in i hans bil. "Justin vad ska vi göra?" Frågade jag. "Det ska du få se" Sa han. "Seriöst Justin, det är väl inte hemma hos dig, din mamma och de var ju hemma" Sa jag. "Men det är inte hemma hos mig. Du får se" Sa han och flina, Jag suckade för jag ville ju veta vad han menade.
"Justin, jag kan inte gå in dit, de är ju hemma" Sa jag. "Okej, vänta i bilen så går jag in och packar lite och säger att jag sover hos Ryan" Jag nickade och gömde mig lite i sätet. Jag passade på att spela mobil spel. Det fanns inte så mycket annat att göra liksom.

Jag körde något spel, vad vet jag inte riktigt vad det hette. Roligt var det inte i alla fall. Jag märkte att Justin slängde in en massa grejer o bagaget sen kom han in i fram sätet och åkte i väg i gen. Vi åkte till stranden och vi gick ut ur bilen. "Stranden ska vi sova under bar himmel eller vad då?" "Nej, men gå och köp något i kiosken den stänger tio så gå och köp något och kom tillbaka sen" Jag himlade med ögonen och gav honom en kyss och gick mot kiosken.

Jag stog och funderade på om jag skulle ha en glass eller en godis bit. Jag bestämde mig sedan för inget av det och köpte en coola på burk i stället. Jag promenerade tillbaka till bilen. Där stod Justin med ett flin på läpparna och det var liksom ingen skillnad. Vad hade han hittat på igentligen?
"Justin, vad har du gjort, jag fattar inte?" "Kom" Sa han och sträckte ut sin hand. Jag slängde först den tomma coola burken i papperskorgen och gick mot Justin. "Woila" Sa han och öppnade bagage dörren. "Är du helt galen eller?" Frågade jag. "Nepp, tyckte det var en ganska förnuftig ide faktiskt" "Sova i en bil? men det ser faktiskt ganska så mysigt ut" Sa jag och skrattade till lite.

"The biebster kan allt you know" Sa han och jag skrattade till. "Kom nu nu går vi in" Sa han och vi hoppade in i bilen. Campa i en bil, ja han kan ju vara galen i bland i alla fall.  "Tog du med dig någon tröja till mig?" Frågade jag. "Uups det glömde jag" "Aah det "glömde" du säkert" Sa jag och himlade med ögonen och han började att skratta till så jag förstod att jag hade rätt. Men jag orkade in bry mig så mycket. Jag drog av mig mina kläder så jag hade underkläderna kvar. Det var ett litet pussel att ligga ner och få av sig kläderna men ja det gick ju tillslut. När Justin var klar låg vi bara och kollade på varandra.

"Justin, hur kom du ens på den här ideen" "Helt ärligt vet jag inte, den bara dök upp i huvudet av någon konstig anledning" "Du är ganska galen det vet du va?" "Ja, jag vet" Sa han och kysste mig. Jag kunde inte råför att bita mig i läppen för annars hade jag rådnat som ett fån som vanligt.
När han kysser mig så blir jag generad jag vet inte varför men det är så underbart bara.
"Jag är glad att det är dig jag är med här, och att du förlät mig, för annars hade vi inte legat här i dag" "Jag är glad att jag förlät dig med" Sa jag och han kysste mig i pannan.

Det började att bli kallare och kallare, jag märkte att Justin märkte att jag började frysa så han drog mig mer intill sig så det blev mycket mer varmare, hans kropp är så himla varm, jag skulle kunna ligga i den för evigt, även om det var tio minus ute. "Hur har jag kunnat blivit kär i dig så här himla snabbt?" Undrade jag. "Ja, jag vet inte, vet själv inte hur jag fallit för dig så snabbt, men jag är glad att jag gjorde det" "Jag med" Sa jag och han kysste mig i nacken, och jag rös till av hans underbara beröring.

"God natt Justin" Sa jag och vände mig om och kysste honom passionerat och vände mig sedan om igen.
"God natt min flickvän" SA HAN JUST FLICKVÄN? omg, är Justin Bieber min pojkvän, eller aah, han är kär i mig, jag är kär i han så det är väl ganska självklart, men ändå konsitigt, jag visste inte vad jag skulle säga, jag log som ett fån, jag tror inte jag kommer kunna sova nu, eller om jag gör det, sover jag med det största leendet på läpparna jag någonsin har haft.



   Postat av: elena

sjukt bra


      Datum: 2012-02-21 Tid: 21:54:22

   Postat av: Emma

Grymt!


      Datum: 2012-02-21 Tid: 22:48:58

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-21 Tid: 23:03:14 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Härlig (:


      Datum: 2012-02-21 Tid: 23:10:51

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback