HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 27 - Josh?

Last Chapter:
"Nepp" Sa jag och gick i från honom. "Gå inte i från mig" Sa han och tog fast i mig. "Watch me" Sa jag och sprang i från honom. "Nu du" Sa han och jagade mig. Jag skrattade så jag kunde inte springa längre. Till slut tog han tag i mig. Han lyfte upp mig och pressade sina läppar emot mina.

 

Efter många timmar i vattnet så bestämde jag mig för att gå upp och dusha, men bara duscha av mig lite för att jag hade tänkt gå ut och jogga efter. När jag duschat klart så gick jag in till mitt rum och drog på mig träningskläderna. Jag tog med mig min ipod och mina hörlurar och gick sedan ner till de andra som fortfarande var på stranden. "Hey, jag går ut och joggar." "Okej" Ropade Emma. "Ska jag följa med?" Frågade Justin. "Det är lugnt du behöver inte passa på mig hela tiden" Sa Jag och kysste honom och sprang sedan i väg.
Det är skönt och bara gå ut och springa i bland, att tänka på annat, det är lugnt och skönt här ute också.

"Allison" Ropade någon röst. Vem kan det vara. "Allison" Jag vände mig om och blev förvånad. Riktigt förvånad faktiskt, Josh?. "Ehh, Det var Allison va?" "Japp, och du är Josh" "Japp, du kommer i håg." "Haha ja, vad gör du här igentligen bor du inte hemma i Stratford?" "Jo hemma hos min pappa, men här bor jag hos mamma" "Aha, vilket samanträffande då" Sa jag och skrattade till lite. "Haha jo, ödet drar oss tillsamans" Jag himlade med ögonen och skrattade lite. "Och vad gör du här då?" Frågade han. "Jag och några vänner har hyrt en stuga här för att ja, ta farväl av sommar lovet" "Jasså, bra ide" Jag skrattade till lite. "Kan jag typ eh, få ditt nummer, så ja, vi kanske, ja du vet, träffas någon dag eller något?" Frågade han nervöst. "Visst" Sa jag och log.
Han sträckte fram sin mobil och jag knappade in mitt nummer, och han gjorde samma på min.

"Men du jag måste springa i väg nu, men vi ses" Sa jag och vi kramade om varandra. Jag joggade i väg och sprang hemmåt igen. Det gör väl inget att jag träffar Josh när jag har Justin eller?.
"Hej jag är hemma nu" Ropade jag från hallen. "Vi är i vardagsrummet" Ropades det tillbaka. "Jag går upp och duschar jag kommer strax" "Okej" Ropades det tillbaka.

Justins Perspektiv:

Efter tio minuter som Allison kom in så kom hon ner från trappan med ett par jeans och någon tröja. Riktigt fin som alltid. "Hej baby" Sa jag och kysste henne. "Hej" Fnissade hon efter kyssen. Hon satte sig brevid Emma i soffan. "Vill alla ha mat?" Frågade jag och de nickade. Jag gick in till köket och satte först på ugnen men det skulle ta ett tag så jag gick ut  igen till vardagsrummet där Chaz satt i fotöljen och Ryan och Emma i den andra fotöljen och Alli satt ensam i soffan. Hennes mobil plingade till hon tog upp mobilen och log, vem fick hon smset av?. "Vem smsar du med?" Frågade jag. "ingen särskild" Svarade hon och jag nickade. Ingen särskild då kunde hon ju säga eller hur?

Jag brydde mig inte mer om det utan gick till köket och stoppade in köttfärslimpan som Chaz tidigare gjort i ordning. Jag skalade sedan potatisen och la den i en kastrull så den fick koka. Jag gick sedan in i gen, det var precis som förut, Chaz kollade tv, Ryan och Emma myste och Alli smsade med någon. Jag kunde inte låta bli att bli nyfiken.

*

"Maten är klar" Ropade jag. Och alla kom till bords. "Ska bara gå på dasset kommer snart" Sa jag och gick ut från köket. Jag såg Allis telefon på bordet plingade till. Min nyfikenhet tog över. Jag gick till telefonen, det var någon Josh som hon hade smsat med. Jag kollade i genom smsen. Vem fan var Josh?


1 komentar på förra :(

Blir inte lika peppad om jag får komentarer, så komentera så blir jag glad :)


   Postat av: Anna

Jätte bra kapitel! :) Vem är Josh?


      Datum: 2012-02-23 Tid: 19:51:39

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-02-23 Tid: 20:12:46

   Postat av: Anonym

Åh, var den kommentaren jag? :D Eller kom inte min kommentar iväg...? :/ Ha, ja, jag vet att jag är konstig. Men hur som helst, bra skrivet :)


      Datum: 2012-02-23 Tid: 21:49:22

   Postat av: Alictin

Du förresten, länkbyte? :)


      Datum: 2012-02-23 Tid: 21:52:37 URL: http://alictin.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-24 Tid: 11:17:03

   Postat av: Saga

Alla Biebernoveller blir Bieber-One Direction noveller, det suger-.-


      Datum: 2012-02-25 Tid: 10:57:52

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback