HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 3 -You Said WHAT?


Last Chapter:

"Jo, ni vet, jag och Maria har ju gjort slut, och kommer ni ihåg innan att vi bodde i Canada?" Jag nickade och Jonah nickade lite svagt. "Jo, vi alla tre har ju bara amerikanskt blod i kroppen, och jag känner, vad har vi kvar här, när jag och Maria inte är tillsamans längre, så ja, vi tre, vi flyttar tillbaka till - Stratford.

 

"Du sa VADÅ?" Skrek jag. "Ta det lugnt, jag vet att du har alla dina vänner här, men det måste vara så här ibland, du får gå vidare, precis som du gjorde när du flyttade hit" Sa Pappa. Jonah sa inte så mycket utan bara nickade, jag antog att han tyckte det var okej. "Men PAPPA JAG HAR POJKVÄN, JAG ÄLSKAR HONOM ÖVER HELA MITT HJÄRTA OCH NU FLYTTAR JAG TILL ANDRA SIDAN JORDKLOTET TYP? , JAG GÅR I SKOLAN, INGET ÄR LIKADANT SOM DÄR" Skrek jag.
"Jag vet gumman, allt är fixat, hus är fixat, mitt jobb är fixat och era skolor är fixade" Sa han. "Aah, så du har redan bestämt allting, vi har inte haft ett skit och komma med eller, Fan" Sa jag och sprang ut ur huset.
Jag vill inte flytta vad fan tror han, Gubbjävel. Jag sprang hem till Oscar, jag knackade på och han öppnade ganska fort.

"Baby, vad har hänt?" Frågade han oroligt eftersom jag hade tårar i ögonen. "V- Vi ska flytta" Stammade jag fram och då föll mina tårar som aldrig förr han drog in mig i en kram så jag kunde stå upp i alla fall.
"Shh" Sa han mot mit öra. När jag lugnat ner mig lite gick vi in till hans vardagsrum, och vi la oss ner i soffan.
"Så berätta nu" Sa han och kysste mig på huvudet. "Vi ska flytta tillbaka, till Stratford, pappa har fixat allt och nu säger han det, jag kan bara inte fatta det, jag vill inte lämna dig, jag har inget kvar där borta, allt jag här finns här, fan mitt liv suger"

Jag kände några tårar, och grejen var att det inte var bara från mig utan från Daniel också, FAN, varför varför?
"Hur ska jag klara mig utan dig?" Frågade han. "Hur ska jag klara mig utan dig då?" Svarade jag och jag brast återigen ut i gråt. "Mitt liv suger, allt suger, Stratford suger, jag vill inte tillbaka, inte på något sätt, jag vill vara här med dig, jag vill vara me Ellinor, Varför hände detta just MIG?" "Jag vet inte baby" Sa han och pussade mig på hjässan.

Jag bestämde mig för att gå hem efter ett tag, jag gick raka vägen upp på mitt rum och tätt efter kom pappa in.
"Vad vill du?" frågade jag. "Förlåt, jag trodde inte det skulle vara så här jobbigt, du vet att jag aldrig riktigt trivts i Sverige, nu kände jag bara att jag ville tillbaka till Kanada" "Pappa, mitt liv är förstört, jag vill inte på något sätt tillbaka till Stratford jag vill inte det" Sa jag. "Jag vet gumman, men jag har jobb där, och det finns jätte bra skola för er två och så, Föresten är det sommarlov, du kan ju alltid bjuda över Oscar eller Ellinor, jag lovar att jag bjuder" Sa han och nu blev mitt leende lite större iaf.

Han pussade mig i pannan och gick ut. Men vad skulle hända eftersommarlovet då,  då är det skola då måste vi vara där. Ahhh varför ska allt vara så svårt? Varför kunde inte allt var lätt, fan så mycket enklare världen hade kunnat vara.


   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-01 Tid: 22:32:08 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Emelie

Jätte bra


      Datum: 2012-02-02 Tid: 09:01:20

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback