HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 31 - Jelena is back togehter.

Last Chapter:
Vi fick reda på en massvis med information. Dagen tog slut där, det är alltid så onödigt första skoldagen tycker jag, Men men vad ska man göra. Jag gick mot mitt skåp och drog ut min jacka. Jag smsade Justin att jag slutat nu och jag fick ett sms snabbt tillbaka att han redan var på parkeringen.

 

5 dagar senare:
Det bästa som finns är när skolklockan ringer ut på en fredag. Fast jag vene, den här fredagen ska jag inte göra så mycket så det blir väl bara att vara hemma och chilla för mig själv. "hej då Em" Sa jag och hon svängde in till säg och jag till mig. Jag gick dirrekt in i köket och tog ett äpple och gick sedan upp på mitt rum och slängde av mig jackan och väskan. Jag skulle som sagt vara ensam hemma i dag så jag bestämde mig för att ladda hem några filmer. Jag började med att gå in på internet och söka, never say never kom upp, men jag pallade faktiskt inte se min pojkväns film ännu en gång. Jag ladda i stället hem the propopsal och Crazy stupid love. Det var två bra filmer som jag faktiskt sett för länge sedan så det skadar ju inte att se de en gång till. Medans det laddade gick jag ner med datorn till soffan. Jag gick och poppade popcorn.

När jag kom tillbaka var filmerna ändå inte klara så jag satte på tvn, jag såg att E! news skulle börja så det höll jag på. Rubrikerna kom upp. Inte jätte mycket intressant, men sen sen såg jag den rubriken, som fastnade för mina ögon, vilken idiot. Jelena is back togehter. Jag stirrade med ögonen på tvn. Jag var verkligen tvungen att se klart på det här programmet. Om det så är fallet så vet jag inte vart jag tar vägen. Justin har fått för många chanser, han har gjort mig för ledsen för många gånger. Om detta är sant, så ja då vet jag inte vart jag tar vägen. Jag satt och väntade på att den rubriken jag ville skulle komma upp, Till slut gjorde den det.

Justin Bieber är just nu på turne, Selena Gomez är med honom för att de sjunger en duett tillsamans. De var med varandra på stranden idag, det såg så himla lyckliga ut när de lekte i vattnet och var gulliga mot varandra. Höller Justin Bieber och Selena Gomez på att bli tillsamans ännu en gång? Det ser så ut i alla fall. Vi måste i alla fall säga att det ser väldigt väldigt söta ut, och vi får hoppas på att detta rykte är sant, ingen kyss fick vi i alla fall inte se vilket nog hade bekräftat det hela det mycket bättre. Men Justins turne är ju inte slut än, vem vet, en kyss kanske kommer?

  

Jag kände mina tårar brända bakom ögon locken, till slut klarade jag inte mer utan jag brast ut i gråt.
Jag kände min mobil vibrera till. Justin stog det på skärmen, härlig timeing eller?

-Hallå, Svarade jag.
- Hej, det är jag Justin.
- Hej, Sa jag och försökte låta som inget hade hänt för jag ville höra vad som han skulle säga.
- Jo har du sett bilderna?
- Vilka bilder?
- Så du har inte sett, de det är i alla fall bilder på mig och Selena och j-
- Äru dum i huvudet eller, jag har sett de Justin, hela du är helt sjuk i huvudet, jag kan inte fatta det Justin, vad gör du ens med henne på stranden? Du håller till och med henne på röven, du är äcklig, jag hatar dig.
- Snälla Alli, jag är u-
- Sluta, hej då., Sa jag och la på.

Han skulle inte få förklara sig. Han har säkert hånglat med henne privat med. Skulle inte förvånga mig. Just nu var jag mest arg än ledsen. Jag gick in till piano rummet som låg brevid vardagsrummet. Det är en hemlig het jag behållt ganska länge för andra. Jag kan spela, jag kan sjunga, men det är något jag vill behålla för mig själv.
Jag satte mig på stolen och la fingrarna på tangenterna. Jag började att nynna lite. Alla känslor i min kropp kom ut helt plötsligt hade jag skrivit en låt. 




Alla ord stämde så rätt. Allting blev bra, jag hade inte ens märkt att tårarna rann ner från mina kinder när jag tog de sista tonerna. Jag suckade och kollade mot dörren. Jag blev livrädd. Vad fan gjorde han här?, hur hade han kommit in? Och hur i helvete länge hade han stått där?


Uuuuh, klippet blev lite stor menmen, orkar inte byta hehe.

Komenteraaaaaa


   Postat av: Julia

du skriver skitbra!


      Datum: 2012-02-27 Tid: 20:53:03

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-02-27 Tid: 21:17:12

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-27 Tid: 21:18:02 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Isabella

Asbra!


      Datum: 2012-02-27 Tid: 21:29:08

   Postat av: Lisa

Jättebra :)


      Datum: 2012-02-27 Tid: 21:54:01

   Postat av: Miss awesome

Grymt!


      Datum: 2012-02-27 Tid: 22:29:40

   Postat av: Emelie

Jätte bra :)


      Datum: 2012-02-28 Tid: 07:28:39

   Postat av: Jossan

Jätte bra!! vill ha mer :/


      Datum: 2012-02-28 Tid: 14:33:32

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback