HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 32 - Please?

Last Chapter:
Alla ord stämde så rätt. Allting blev bra, jag hade inte ens märkt att tårarna rann ner från mina kinder när jag tog de sista tonerna. Jag suckade och kollade mot dörren. Jag blev livrädd. Vad fan gjorde han här?, hur hade han kommit in? Och hur i helvete länge hade han stått där?

  

"Vad gör du här? Gå ut NU" Skrek jag till Justin. "Snälla Alli, jag ber dig låt mig få fö-" "NEJ DU HAR GJORT BORT DIG TILLRÄCKLIGT MÅNGA GÅNGER, GÅ UT INNAN JAG RINGER POLISEN SÅ DE FÅR SLÄPA UT DIG" "Alli Snälla?" "Nej Justin dra, dra åt helvetet" Skrek jag. Han gick ledset ut ur rummet, jag väntatde inne i rummet tills jag hörde den stora dörren dras i gen HÅRT. Jag letate igenom min kontakt lista för att hitta den perfekta personen att ringa till. Emma. "Emma kom" Sa jag med tårar i ögonen. "Alli vad har hänt?" Frågade hon oroligt. "Jag förklarar kom bara" "Okej jag kommer på en gång.

Justins Perspektiv:
Varför är jag så dum i huvudet? Varför? Jag tänkte inte då på att det skulle  se ut som ja att Selena och jag är ett par. Vilket vi verkligen inte är. Jag älskar selena som en Vän. Men inget mer. Selena känner exakt lika dant, oh gud varför ska jag vara en sån idiot hela tiden för? Jag bestämde mig för att gå till hotellet där Selena bodde.  Nej vi hade inte våran turnee i Stratford, men vi fick tillåtelse att åka hit idag och åka tidigt imorgon tillbaka, vi hade ingen konsert idag så det gick bra. Jag åkte upp i hissen och gick mot hennes rum.
"Vem är det?" Ropades det från dörren, hon kunde ju inte släppa in vem som helst liksom. "Lugn det är Justin" "Jaha, kom in" Sa hon och släppte in mig.

"Hur gick det?" Frågade hon. "Inte bra, jag vet inte vad jag ska göra, hon tror ju mig inte dirrekt" "Förlåt" "Selena det är inte ditt fel, men ingen annan en oss två och de i crewet fattar ju inte att vi inte är ett par, alla tror ju vi är det nu" "Jo jag vet, jag gillar det inte heller, jag vill bara vara vän med dig liksom" Sa hon. "Jo jag vet, jag har gjort så många dåliga saker mot Alli, nu kommer hon aldrig förlåta mig för vad jag gjort, dessutom sjöng hon en sång när jag kom in, den handlade om vårat förhållande, hur jag ljög så mycket, att vi inte var det perfekta paret och att vi  inte var tillsamans längre" "Jag är ledsen  för dig Justin det är jag. Vi får komma på någon väldigt bra plan av något slag, men ska jag börja med att åka och prata med henne?" "Vill du göra det? Fast jag vet inte om det kommer hjälpa som sagt" "Men vi kan börja med det eller hur?" "Jo okej. Ring mig dirrekt efter, jag väntar här" "Okej men jag vet inte vart hon bor?" "Gatan bakom Ryan, sen nummer 23B" "Aokej, den gatan" "Okej, jag ringer sen" Sa hon och jag nickade, hon samlade i hop sina saker och gick ut ur rummet. Jag kände nervositeten stiga i min kropp. Men kom igen Justin, det är du som har skapat det här, du får leva med det. Tänkte jag för mig själv.

Allisons Perspektiv:

"Okej hej då Emma" Sa jag och kramade om henne. "Är du säker på att du klarar dig, jag känner mig så sjukt jäkla dum" "Gör inte det, Du måste gå, sluta." "Okej, vi ses, jag ringer dig sen okej?" "Okej" "Love u bestie" "Love u too" Skrattade jag och stängde dörren efter henne. Jag gick upp på mitt rum och bytte om till skönare kläder. Jag drog på mig ett par mjukisar och ett slappt linne. Jag borstade även igenom mitt hår som såg ut som inte vad. Jag fattar inte riktigt hur hår kan bli så fult efter bara ett tag. Jag ryckte på axlarna och gick ner till hallen och in till köket för att göra i ordning något att äta. Jag tog ut två mackor, brädde smör och la på en skinkbit på varje macka.
Jag tog också ut ett mjölkpaket ur kylen och hällde i mjölk i ett glas. Jag satte mig sedan ner på stolen och började att äta. Jag ställde sedan in i diskmaskinen och gick in till mitt vardagsrum, men hann inte stanna där så länge förns det ringde på dörren - igen. Jag kollade i kikhålet men kunde inte se riktigt vem det var.

Jag öppnade dörren. Selena? Vad gjorde hon här?

Kortis kapitel men kändes bra att sluta här tssss.


   Postat av: Miss awesome

Bra! :)


      Datum: 2012-02-28 Tid: 21:07:43

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-02-28 Tid: 21:10:18 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Hanna

Grym novell blogg, kolla gärna in våran & kommentera vad du tyckte. Puss & hej! (;


      Datum: 2012-02-28 Tid: 23:04:40 URL: http://bieberdreamz.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback